تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: خواهشا مشورت فوری در مورد لپ تاپ 3D مخصوصا اونایی که خریدنش

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

راستی Hp هم مدلهای خوبی داره.هم گرافیک خوبی دارند(ATI 7850)هم سری ENVY فوق العاده زیبا و با کیفیته.17.3 اینچ هم هستند و fhd 3d.مثل مدلهای ENVY 3090,3290.البته یه جا نوشته بود نرم افزار tridef َATI کمی ضعیفتر از 3dvision NVIDIA ست.فکر کنم سری ENVY با پنل IPS 3d هم داشته باشه.سری ENVY که با پنل IPS داره.حالا 3D ش رو مطمئن نیستم.به نظرم اگه از سونی بگیرید هم خوبه.بعیده که بی کیفین باشه.ولی این چیزها خیلی حساسه.سعی کنید تو نت مقایسه کنیید spec همه رو که بعدا پشیمون نشید

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد 3D من میگم کوتاه بیای بهتره به دو دلیل
    1-مانیتو pc من 3D یعد چند بار یا چند ماه از حالت 3D حوصلت سر میره واین یعنی هدر دادن هزینه پس از مدتی (من خودم تو این چند روز با قیمت های لپ ها سر وکار داشتم وعقیده دارم قیمت 3D دار ها بی مورد بالاست یعنی بجاش میتونی با این بودجه یه لپ که سخت افزاری قدرت بیشتری داره تهیه کنی )
    2-یکی از دوستان مدل 3d از MSI داره که باید بگم یه همین مورد اول که گفتم دچار شده یعنی زدگی از 3D لپتاپی همین طور که میدونید 3D لپتاپی اونی نیست که دنبالشی (هر دو مورد رو کنار هم امتحان کردم یعنی PCوLAP)
    به هر حال اینا همه نظر شخصی بیش نیست وهمه چی بستگی به کاربرد وسلیقه شما داره ولی اینو رو هم بگم گزینه 3D خودش جزئی از امکانات یه سیستم به شمار میره و این خودش یه برتریه حداقل رو این مورد میتونی تکیه داشته باشی

4. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-مانیتو pc من 3D یعد چند بار یا چند ماه از حالت 3D حوصلت سر میره واین یعنی هدر دادن هزینه پس از مدتی (من خودم تو این چند روز با قیمت های لپ ها سر وکار داشتم وعقیده دارم قیمت 3D دار ها بی مورد بالاست یعنی بجاش میتونی با این بودجه یه لپ که سخت افزاری قدرت بیشتری داره تهیه کنی )
    2-یکی از دوستان مدل 3d از MSI داره که باید بگم یه همین مورد اول که گفتم دچار شده یعنی زدگی از 3D لپتاپی همین طور که میدونید 3D لپتاپی اونی نیست که دنبالشی (هر دو مورد رو کنار هم امتحان کردم یعنی PCوLAP)
    به هر حال اینا همه نظر شخصی بیش نیست وهمه چی بستگی به کاربرد وسلیقه شما داره ولی اینو رو هم بگم گزینه 3D خودش جزئی از امکانات یه سیستم به شمار میره و این خودش یه برتریه حداقل رو این مورد میتونی تکیه داشته باشی
    ممنون دوست خوبم دو دل شدم ظاهرا با از خیر تری دی بگذرم

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حق با شماست دوست خوبم در اینکه بابت داشتن تری دی قیمت جهشی بالاست رو قبول دارم برن اچ پی رو برند خوبی میدونم و با کیفیت . یه سری به نوتبوک چک می زنم و در مورد میزان قدرت کارت گرافیک مدلی که فرمودید مقایسه کنم نتیجه رو میگم

7. این کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •