n56vz به راحتی گیر نمیاد. حداقل در مشهد هیچ کس نداشت حتی نشنیده بود. این y580 مدل ssd دارش کم یابه اگه کسی جایی رو میشناسه که ssd دارشو دارن ادرس برام بفرسته که دیگه ازبس گشتم خسته شدم.
n56vz به راحتی گیر نمیاد. حداقل در مشهد هیچ کس نداشت حتی نشنیده بود. این y580 مدل ssd دارش کم یابه اگه کسی جایی رو میشناسه که ssd دارشو دارن ادرس برام بفرسته که دیگه ازبس گشتم خسته شدم.
Last edited by ulsss; 18-07-2012 at 15:19.
درسته اما امروز بهم زنگ زد گفت که ssd دار برام نیومده اگه میخوای فقط با bluray دارم. منم گفتم نمیخوام
درضمن سایت سازگار y580 رو کذاشته رو سایتش.
بهتر شد،حیف بود این همه مبلغ به خاطر صفحه غیر FHD صرف شود،مثل اینکه باید صبر کرد،سازگار وارد کننده ی انحصاری lENOVO است و اگر نداشته باشد جای دیگر هم نمیتوان سراغ گرفت،یک مقدار صبر کنید شاید دیدید ،مدل FHD وارد شد.
فکر میکونم Y580 بدون SSD صرف نمیکنه بجاش N56VZ هم FHD هم هاردش 1T و Bluray هم داره به صرفه تر باشه.
اگر FHD بود خوب بود،ولی واقعا" قیمت بالایی دارد،من نیازی به گرافیک بالا ندارم،منتظر n56vm وارد شود،اگر به گرافیک بالا نیاز دارید همان n56vz گزینه ی خیلی بهتری است.
من خودم n55 دارم و برای اینکه بدونم چه جور لپ تاپیه از سایت notebookcheck اطلاعات گرغتم که به جرات می تونم بگم هر چی توش گفت درست بود و بعدن بهش رسیدم و پس توصیه میکنم حتما قبلش لپ تاپتونو بشناسین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دید notebookcheck این یه لپ تاپ عالیه و به نظر منم همینطوره و همه چیش یه طرف و اون کیبورد عالیش (n55 کیبورد دلچسبی نداره) یه طرف و چه عالی میشد بک لایت با کیبورد فارسی...
اقا چرا من مدلهایی مثل 6c55 ,7000 رو تو notebookcheck پیدا نمیکنم؟میخواستم بدونم چه نمره ی داده!
از کجا میتونم گرافیک هارو مقایسه کنم و بفهمم کدوم گرافیک های مد نظرم قوی تره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این آدرس میتونید رتبه بندی گرافیک های لپ تاپ رو مشاهده کنید.
فقط سری 7000 ...
از هر نظر که تصور کنین عالی هست ...
خلاصه بگم نوت بوک فقط کانفیگ نیست و اولویت های بالاتری مثل دیزاین / کیفیت بالا و متریال استفاده شده / امکانات و ویژگی های منحصر بفرد وجود داره ...
وگرنه کتنفیگ تو تمام برنده هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)