مساله ای نیست. شما اگه نسخه ی کامل بازی رو هم دانلود کنید و پک یونان و Pontus رو هم نصب کنید کلن حدود 19 گیگ میشه. نوشته 35 گیگ بخاطر احتمالا dlc هایی که بعدا ممکنه منتشر بشه.
مساله ای نیست. شما اگه نسخه ی کامل بازی رو هم دانلود کنید و پک یونان و Pontus رو هم نصب کنید کلن حدود 19 گیگ میشه. نوشته 35 گیگ بخاطر احتمالا dlc هایی که بعدا ممکنه منتشر بشه.
آقا سیستم من اینه:
win xp
ram: 2 gb
video card:1 gb
cpu: dual coreprocessor 4600+ 2.41
افت فریم بی چارم کرده. تا حد مرگ!!!!!!
تنظیمات گرافیکشم رو مدیوم گذاشتم. رو پایین ترین حالت هم بزارم، افت فریمش فرقی با مدیوم نکرد! اول خودش به طور خودکار رو ultra گذاشته بود! رو مدیوم و low هم اینقدر افت فریم داره دیگه خودش از چه نظر اونو انتخاب کرده بود نمی دونم والا....
کسی راهی چیزی نداره که مشکل افت فریم حل بشه؟
فکر کنم این طور که میگن هرهفته آپدیتش میاد
مگه چی میخواد بهش اضافه بشه؟
احتمال داره از ویندوزت باشه وین تو عوض کن سون کن
سیستمتم حد اقل رو داره ی خورده پایینه
من که لینکای دانلودشو دیدم همش 9 گیگ بود.
سیستم منم لب مرزه
core2 duo 3ghz
ram 4 gig
geforce 9500 gt
win7 هم هستم ولی تنظیمات هر طور باشه افت فریم تقریبا به یه اندازس، البته گرافیک من که که از مرحله پرته ولی کیفیت تکسچر ها واسه بقیه دوستان مثه شوگان 2 پایینه؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی تو high یا very high تونسته بازی رو خوب اجرا کنه یه چند تا اسکرین شات بزاره
راستی من دنبال خرید لپ تاپم هستم که یکی از نیاز هام بازی کردن rome توشه!! به نظر شما core i7 haswell و GT 750M از پسش به خوبی بر میاد؟
یه فکشن هست بالا شهر رم. آبیه. اینو گرفتم ولی 2 تا کشتی داره یکم سرباز توشه. تا حالا 10 بار کشتمشون ولی می ره دور دوباره بعد چند ترن حمله می کنه. اصلا از بین نمی رن. عجب باگایی داره این بازی. والا...
امیدوارم افت فریم بازی و باگهاش با پچی چیزی برطرف بشه حیفه این بازیه که همچین مشکلاتی داشته باشه! هوش مصنوعی بازی هم رشد خوبی داشته اینو میشه از استراتژی حریفا فهمید!
سه تا سوالم داشتم:
1- وقتی ارتشی رو شکست میدی سه گزینه میده: کشتن و برده داری و که یکیشم یادم نیست!انتخاب این گزینه ها تاثیرشون به غیر از ارتش دشمن تو روند بازی چیه؟
2- وقتی Agent هایی رو برای خرابکاری میفرستی با انتخاب هر گزینه سه تا گزینه دیگه هم باز میشه که درصدشون فرق میکنه ولی همشون یه کار میکنن! فرق این گزینه ها چیه؟
این علامتهای مشت و عقاب و ... که کنار این گزینه ها و تو جاهای دیگه بازی هست چیه؟
3- تو قسمت آموزش بازی ویدیوهایی هست که که وقتی Play میکنم هیچ ویدیویی نشون داده نمیشه!!! مشکل از بازی منه یا شما هم این مشکلو دارین؟
چند دقیقه موس رو هر کدوم نگه دار، توضیحش می یاد...
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
من انگلیسیم خوب نیست. حالا نمیشه یه توضیحی بدین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)