موتورولا که همیشه تو عرضه سریع کم کار بوده . بجز برخی موارد .
اینم فکر کنم یک ماه دیگه عرضه میشه تو بقیه بازارهای جهان
موتورولا که همیشه تو عرضه سریع کم کار بوده . بجز برخی موارد .
اینم فکر کنم یک ماه دیگه عرضه میشه تو بقیه بازارهای جهان
ای بابا دیروز از صبح تا شب داشتم تو این مجتمع های موبایل ول میگشتم . باورتون نمیشه ولی قیمت های موتورولا عجیب نجومی شده . فعلا خرید ریزر رو کنسل کردم تا یک گوشی ساده تر بگیرم
تو بازار همه نوع موتورولا بود ولی با قیمت های تخیلی !! هر کسی یک قیمت میداد !! بعضی وقتها هم شاخ در میآوردم
مثلا xt5 رو یکی میداد 400 مغازه بعدی 218 تومن !! البته بهانه خرید قبل و .......
بگذریم قیمت گوشی هایی که گرفتم اینا بود fire xt حدود 520 و fire حدود 420 و دیفای پلاس 580 و موتولوکس 680 و ex119 حدود 230 و razr v8 gold پک ساده 300 و بقیه یادم نیس دیگه چی بود
و جالب ترین قضیه که به این تاپیک مربوط میشه این بود که تعدادی اتریکس اچ دی گفتن تو راهه و اوایل هفته دیگه میاد تو بازار ولی قیمت ندادن!! بعید میدونم زیر 1200 باشه
حالا بزار بیاره ببین چند قیمته !!؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Atrix Reloaded
ترکونده.
ترکونده
صفحه نمایش
عالی
دوربین
خوب
سی پی یو و جی پی یو
عالی
بالاخره بررسی gsmarena هم اومد !! عجیبه زود ریویوو داد بیرون . اخه واسه ریزر مکس هم چند روز پیش ریویوو داده بعد تقریبا یک سال !؟
اما این آتریکس اچ دی عجب چیزی از آب در اومده . دست 4 هسته ای ها رو از پشت بسته![]()
هادی خان دستت درد نکنه . این اولین باره که gsmarena در مقابل موتورولا کم آورد . هرچند آخرش از باتری و تعویض نشدن باتری ایراد گرفته بود
تازه دوست داشت که لوگوی at&t هم یک کاری بکنه
به نظر من باتریش بد نیس فقط زمان استند بای کمی داره . اگه باتری 2500 میذاشت که حرف نداشت .
باطری بالا فقط برای مکس و فروش مکسه.
البته Gsmarena هیچوقت از موتو بد نگفته . کلا از برندی بد نگفته . فقط همه عیب و ایراد ها رو میگه . همین
از AHDکه خیلی تغریف کرده
نه دیگه هیتمن جان . gsmarena همیشه با موتو بد بوده . ریویو نمیزاره یا خیلییییی دیر میزاره . اینو همه میدونن .
اما در مورد باطری حق با شماست . نمیخواد بازار مکس رو خراب کنه .
اما باطری اینو حداقل 2200 هم میزاشت خوب بود . البته گوشی های جدید همه باطریهاشون در همین حد هستن .
تست تخصصی باطری آتریکس اچ دی توسط gsmarena
باطریش قابل قبول هست و از خیلی گوشی های موجود بازار بهتر جواب داده
آتریکس اچ دی آنلاک شده مشکی
384 دلار آمریکا در ebay
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)