تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: لپتاپ تا 1300 برای مصارف عادی و بازی های نه چندان سنگین

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من امروز کل این کرمانشاه خراب شده رو زیر پا گذاشتم هیچ کدوم c45 نداشتن اگر هم داشتن گرافیکش 6490 یا هم چین چیزی بود.... میگم اینترنتی بخرم مشکلی پیش میاد>>؟؟؟
    دیجی کالا سایت معتبریه ، و بچه هایی که خریدن راضی بودن .

موفق باشید.

2. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

وقتتون بخیر

بازم ممنون از کمک و راهنمایی شما

قیمتها به این شرحه :

6c40 : 1460

6c45 : 1560

lenovo z570 : 1340

با این قیمتها و بر اساس همون وسواسهای برندی و طراحی به نظر شما خریدن کدومشون درست تر و عاقلانه تره ؟

ممنون

قیمت مدل های دیگه چی شد ؟ مثلا V570 و...

تو نگاه اول به هر کی بگی کدومو بخرم ، بدون شک لنوو رو پیشنهاد میده چون 6c45 که فراتر از نیازتون بود ، پس میمونه مقایسه ی لنوو و 6c40 ، که تو این 2 مورد هم چه از لحاظ کانفیگ و چه از لحاظ قیمت لنوو بصرفه تره .

ولی مدل 6C40 به درد شما میخوره .

رفتی بازار مدل 6120 رو هم مد نظر داشته باش ، چون دقیقا کانفیگش با 6c40 یکیه ، ولی core i7 هست ، و دیزاینش هم فرق داره .

موفق باشید.

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

خیلی لطف کردید ممنونم

چرا گارانتی داشت اما ال ای دی جز گارانتی اش محسوب نمی شد . بدی ماجرا وقتی بیشتر می شود که به جرات می گویم مجموع استفاده ام به 24 ساعت در عرض همین یک ماه نرسید .

اهل بازی نیستم ، نیاز برنامه نویسی به خاطر رشته ام و البته مولتی مدیا هم خیلی مهم است چرا که دستی در نوشتن دارم و فیلم دیدن با کیفیت بالای پخش آن یکی از واجبات است .

و حالا بین لنوو 540 ، 6c40 / 1 7470 و 6c45 / 2 7690 خیلی مرددم . از طرفی هارد بالا نیز خیلی برام مهمه و زیاد با این هاردهای اکسترنال دست و پاگیر جور نیستم . صد درصد 6c40 به 6c45 نمی رسد ولی کمی طراحی زیبایش مرددم کرده . از طرفی به خاطر خراب شدن خیلی زود لب تاپ جدیدم بابت کیفیتش هم کمی نگرانم و این که کیفیت اچ پی در چند وقتی اخیر خیلی خوب نبوده مرا دچار نگرانی می کند . از طرفی دنبال برند معتبر تر نیز هستم که البته این نوع قیاس برند شاید درست نباشد که حتی آی بی ام معتبرتر است ، اینجا کمی نوع برند و شهرتش برایم دردساز شده و این خرید لنوو را برایم کمی مشکل کرده . این وسط تفاوت قیمتی نیز بیشتر براین تردید فشار آورده . نهایتا خودم مانده ام که چکار کنم .

بابت ارزان شدن هم احساس کردم خیلی بیشتر از اینها ارزان خواهد شد .احساس کردم نسل اولترابوک ها و تبلت ها کمی این بازار را از رونق خواهد انداخت . از طرفی هنگام خرید هم از تکنولوژی جدید نمی شود گذشت و شما درست می گوید . البته اینکه نیاز حال حاضرم ایجاب می کند هر چه زودتر خرید کنم ، این برایم ملاک عمل شده و کفه ی خرید خیلی سنگین تر و چه بهتر از این موقع که شدیدا بهش نیاز دارم

حالا اگر با این اوصاف رفته کمکی کنید خیلی ممنون می شوم . چون دیگر به بن بست فکری رسیدم و نمیدانم چه انتخابی کنم که بعدا پشیمان نشوم .

ممنون
    شما برای حل مساله می تونی به خود شرکت ایسوس ایمیل بزنی و اعتراض کنیبه احتما زیاد پیگیری می کنن
    یکی از بچه ها لولای لب تابش مشکل پیدا کرد با این روش بصورت فکر کنم رایگان مساله اش رو حل کردند ( از بالا به گارانتی فشار اوردند (البته رفتار اولیه مسئول گارانتی هم بد بود از اون هم شکایت کردند)) پیگیری می کنند تا اونجاییکه من می دونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون

نهایتا به همین چند مورد رسیدم . سامسونگ و ایسر مشکل براقیت زیاد و ماندن لک دست رویشان به نظرم دارند ، اینطور نیست ؟

6120 قیمتش همانند 6c40 است . با این تفاوت که 6120 رم 4 دارد ولی اون یکی رم 6 ، 6120 هارد 500 دارد اون یکی 750 ، 6120 i7 است اون یکی i5 و نهایتا 6120 گرافیکش 6490 است ولی اون یکی 7470 . به نظر شما i7 بودن 6120 عامل برتری بر 6c40 می شود ؟

و اینکه در به غیر از 6c40 مارک 6c41 وجود دارد که تفاوتش فقط در رنگ سفیدش است ، سفیدی که کاملا با رویه ای طراحی شده عرضه شده .

و اینکه در تقابل این دو مارک و رنگ ، سفید بهتره یا مشکی ( با توجه به اینکه طراحیه شکل رویه شون فرق داره )؟ و البته با توجه به ماندن اثر دست و این قضایا .

و نهایتا اینکه پس لنوو رو با توجه به مواردی که عرض کردم مناسب من نمی دانید و پیشنهاد نمی کنید ؟

ببخشید زیاد سوال می کنم سر قضیه لب تاپ قبلی کمی چشمم ترسیده و وسواسهای مختلف گریبانگیرم شده

خیلی خیلی ممنون از لطفتون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یعنی ممکنه ؟. االبته من هزینه گارانتی رو پرداخت کردم و حالا لب تاپم مال کسی دیگه شده . یعنی از همین حالا هم می شود اقدام و پول پرداخت شده را زنده کرد ؟ و اینکه منظور شما همان شرکت ایسوس اصلی هست ؟

از کودکی یک چیز همیشه همراهم بوده اونم بدشانسیه . اینم می گذارم به حساب همین بدشانسی . همیشه به وسائل شخصی مخصوصا این دستگاهها اینقدر علاقه و وسواس داشتم که آنها را به نوعی در پرقو نگهداری می کردم و حالا جنس بد نصیبم شده . اشکال ندارد این نیز بگذرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به Mr.Mazmamfi : اینکه از لنوو و قیمتش تعریف می کنید ولی نهایتا hp را پیشنهاد میدهید دوباره همان تردیدها می آید سراغم .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

به Mr.Mazmamfi : اینکه از لنوو و قیمتش تعریف می کنید ولی نهایتا hp را پیشنهاد میدهید دوباره همان تردیدها می آید سراغم .
    عزیزم شما سوالت چی بود ؟

با این قیمتها و بر اساس همون وسواسهای برندی و طراحی به نظر شما خریدن کدومشون درست تر و عاقلانه تره ؟
    قرمز شده رو ببین . نوشتی وسواسها و طراحی ( من تو پست هاتون دقت کردم ، مثل اینکه طراحی براتون مهمه و از طراحی فوق العاده HP خوشتون اومده ) به خاطر همین گفتم
    ولی مدل 6C40 به درد شــــــمــــــا میخوره .
    شما قراره با لپ تاپت زندگی کنی ، وقتی از لپ تاپت خوشت نیاد ، رمقی پیدا نمیکنی باهاش کار کنی ، و حتی مورد هایی بوده که چون خوششون نمیومده ، بعد یه ماه فروختن و دوباره یکی دیگه خریدن .

تجربه ی من میگه مدل HP به درد شما میخوره ، حتی اگه 100 تومن بیشتر بابتش پول بدی .

لنوویی که بخوایی با ترس و لرز از تو کیفت در بیاری ، به دردت نمیخوره عزیزم .

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم .

ختم کلام : عقل میگه بهترین مدلی که تو ایران به درد شما میخوره ، از برند HP هست و بنا به سلیقه ای که دارید ، بین 6cxx و 61xx یکی را انتخاب کنید . ( درگیر کانفیگ هم نباشید ، نیاز های شما رو core i5 هم جواب میده )

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینکه چنین سوالی پرسیدم و از تردید گفتم نه اینکه بخواهم جسارتی کنم یا اینکه طلبکارانه از شما جوابی بخواهم که خودم دلم میخواهد . منبع اصلی تردید خودم و درونم است که ما بین منطق و احساس گیر گرده . دنبال جوابی می گردم که آرامش بیشتری به من بدهد و از این به بعد مادامی که بخواهم آن را به بحث بکشانم جوابی از درونش نخواهم یافت به عبارت دیگر از این به بعد جلو رفتن همانند دست و پا زدن در مردابی می ماند ادامه دادنش مرا در دایره تردید عمیق تری فرو می برد .

و اینکه در این میان فراوان راهنماییهای شما به کمکم آمد ، خیلی بیشتر از آنچه فکرش را بکنید . خیلی شناختم به خودم و چیزی که باید به آن نزدیک شوم بیشتر شد .

فقط آخرین سوال بین سفید و مشکی ، پسند شما سمت کدام را می گیرد ؟

سلامت ، شاد ، موفق و مستدام باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا سوال آخر ما رو بی خیال . اصلا این سوال چه معنی داره . جوابش سلیقه است .

ببخشید . و خیلی خیلی زیاد ممنون .

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اچ پی دیزایش زیباست
    z570 انتخاب معقولانه تریه
    با اینحال از انتخاب هیچکدومشون پشیمون نمیشی. تفاوت زیادی باهم ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •