حالا واستيد به wto بریم بعد ایران رو به این حرفا :mrgreen:
حالا واستيد به wto بریم بعد ایران رو به این حرفا :mrgreen:
خوب مگه بده ما از همين الان رعايت كنيم. دولت كه نميتونه حداقل خودمون انجام بديم.
تازه اصلا بحث اين نيست مسئله دزدي علم ديگرانه.
سلام ...
آقای کپی رایت لطفا ادب رو رعایت کنید ... شما به عنوان یک کاربر حق توهین به یک کاربر دیگر رو ندارید چه برسه به یکی از مدیران سایت ...
در ضمن شما مگه موقع ثبت نام این رو قبول نکردید که مدیران سایت این حق رو دارند که پست های کاربران را در صورت نیاز ویرایش و یا حذف کنند؟
در ضمن من آنلاین بودم که همین پست شما رو آقای (ali. = alichi) ارسال کردند و بعد این پست پاک شد و حالا شما آمده اید و همون پست رو دوباره ارسال کردید!!!
شما همون آقای علی قطاع با آیدی ali. نیستید؟ :shock: :shock:
دوست عزيز سلام. اين چه لحنيه كه شما در اين پست و پست هاي بعديتون به كار برديد؟ اين كه شما نوشته ايد كه حذف كردن با بك اسپيس راحته درست! اما از اون راحت تر بي ادبانه صحبت كردنه كه از يك بچه كوچك هم بر مي آد. مهم اينه كه شما بتوني با منطق و محترمانه صحبت كني. شما وقتي عضو اين سايت و انجمن شديد قبول كرديد كه يك سري قانون رو رعايت كنيد. پس نبايد ناراحت باشيد كه وقتي قانون رو زير پا مي گذاريد پستتون ويرايش بشه.نوشته شده توسط ©
شما كه دم از كپي رايت و قانون مي زنيد (كه البته به حق هم هست) چرا يك قانون ساده در يك انجمن دوستانه رو رعايت نمي كنيد و بعد از برخورد قانوني مدير انجمن كه موظف به حفظ نظم و مراعات قانون هست ناراحت شده و با لحني گستاخانه جواب مي دهيد؟
اگه شما توقع داريد كه مدير به شما پيغام خصوصي بده و تذكر بده چطور خودتون حرفهايتان رو در پست هاي عمومي داده و از دادن پيغام خصوصي به مافيا جان خودداري كرده ايد؟
من خودم اولين نفري بودم كه بعد از پست شما با لحني دوستانه تذكر دادم كه اون لينك رو برداريد و الان مي بينم كه پست من هم حذف شده و تاپيك اصلاح شده. احتمالا شما در جواب پست من هم تند صحبت كرده ايد كه تاپيك اصلاح شده! اگه شما نياز به تذكر دوستانه داشتيد با همون پست من بايد لينك رو برمي داشتيد.
در ضمن هميشه يادتون باشه كه اينطور لينك دادن ها حتي اگه بر عليه يك سايت باشه باز هم تبليغي براي اون سايت مي شه. اتفاقا هر چه بر عليه يك سايت تندتر بنويسيد بقيه دوستان كنجكاو مي شن كه ببينن در اون سايت چه خبره كه اينقدر تند نوشته ايد. پس به مدير محترم حق بدهيد كه لينك رو بردارند.
در مورد اينكه ايشون بايد كلاس بروند تا پست دادن و ويرايش كردن رو ياد بگيرند بايد بگم كه ايشون كاملا به كارشون وارد هستند و اگه اشتباهي هم شده باشه به خاطر حجم زياد كار ايشون در انجمن هست كه فرصت نمي كنند گل و بلبل براتون بكشند.
ولي به جاي ايشون شما بهتره كه به يك كلاس ادبيات رفته تا كمي فرهنگ صحبت و برخورد با ديگران و مخصوصا با مدير مكاني كه شما يك كاربر اونجا هستيد رو بهتر بياموزيد.
واي خدا چقدر خنديدم
:mrgreen: :mrgreen:
دوست عزيز شما بهتر قبل از اينكه نكاتي كه ميثم عزيز فرمودن و كلاس هايي كه مهدي جان فرمودن يه كلاس آنتي سوتي بري
خيلي بدجور از آي پي از ارسال نامه با آيدي اصلي و بلافاصله پاك كردن اون و از ميل :mrgreen: :mrgreen:
جالب و آماتور بود![]()
باقي موضوعات رو هم كه دوستان عزيزم فرمودن :P
wow. :shock:
چي شد.
چرا كار هاي مخفي ميكنيد؟اينجا يه خبرهايي هست.
عصباني شدن هميينه ديگه.
آقا مهدي من كاري به اين كارا ندارم(جواب شما به حرفهاي ايشون كامل و كافيه ) ايشون نبايد تند صحبت ميكرد.ولي اينكه شما ميگيد لينك نديد نميشه چون اين لينك رو نوشتن يكي از لازمه هاي اين موضوع و تاپيك هستش و ميشه كاري كرد و ترتيبي داد كه تبليغ و بر خلاف قوانين سايت نباشه.
سلام.
آقايون مدير سايت ميبخشيدا , يكمم در مورد موضوع نظر بديد.
آقا يه تاپيك باز كنيم به نام سوتي هاي 2006
ولي جدا طبق صحبتي كه آقاي كپي رايت توي صفحه قبل كردن
بايد اول توي PM به ايشون مي گفتن سوتي داده
بعد كه جوابي نيومد باز PM مي دادن و چون باز جواب نميومد (سوتي بوده ديگه)
بعد نامه بايد ويرايش مي شد و باز PM داد به ايشون و چون باز جوابي نميومد
اونوقت به ID اصلي بايد PM داد و چون ايشون هم اطلاعي نداشتن بايد به همه User ها PM داد و اين داستان ادامه دارد
راستي ويرايش شد؟
اگه ويرايش شده لطفا به من هم PM بديد
2 تا نكته اينكه
اول كسي با اين بهونه ها تبليغ سايتي كه تازه باز شده رو نكنه
دوم اينكه اگه كسي ديد از اين سايت يا انجمن كپي كردن راحت مي تونه توي PM به مديران بگه
نه اينكه به عنوان كمك كردن بياد و بعد توهين كنه
عجب
ولي طنز جالبي بود![]()
tari جان داداش نبودن اينطور افراد يك نقيصه براي انجمن به حساب مي آد. بالاخره از قديم الايام و در دربار پادشاهان هم كساني بودند كه باعث انبساط خاطر ديگران بودند كه الان يادم نيست بهشون چي مي گفتند! شما يا بچه هاي ديگه اگه يادتون هست بگيد!
------------------------------
در مورد حرف دوست خوبم محمد جان(mamad_tnt) هم بايد بگم كه من باز هم مي گم كه اينطور لينكها نبايد اينجا قرار داده بشه. چون به هر حال تبليغي براي اون سايته.
يادمه يه زماني يكي از نشريات تندرو كه بر ضد اصلاح طلبان مي نوشت رويه خودش رو عوض كرد و ديگه وقتي مثلا مي نوشت كه يك نشريه فلان مطالب ضد اسلامي رو نوشته اسم اون نشريه رو نمي آورد چون مي گفت كه با اين كار همه مي رن اون نشريه رو مي خرن!!!! پس اينجا هم بايد يادمون باشه قرار دادن لينك اينطور سايت ها در واقع تبليغي مي شه براي اونها.
جهت تاييد :در ضمن من آنلاین بودم که همین پست شما رو آقای (ali. = alichi) ارسال کردند و بعد این پست پاک شد و حالا شما آمده اید و همون پست رو دوباره ارسال کردید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول مافيا : شرمنده :lol:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)