سلام
دوستان
میشه کاور آلبوم اکسیژن رو بذارید تا بدونم عوامل کار (شاعر-آهنگساز-تنظیم) هر قطعه واسه کی بوده؟!!!!
تا اینجا که البوم رو گوش دادم فوق العاده بوده!!!!!!!![]()
سلام
دوستان
میشه کاور آلبوم اکسیژن رو بذارید تا بدونم عوامل کار (شاعر-آهنگساز-تنظیم) هر قطعه واسه کی بوده؟!!!!
تا اینجا که البوم رو گوش دادم فوق العاده بوده!!!!!!!![]()
چرت وپرت محض ....
حیف وقت که برای دانلودش گذاشتم
همزمان با نشست خبری آلبوم؛
از آلبوم «اکسیژن» با صدای «بابک جهانبخش» رونمایی شد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: آلبوم «اکسیژن» با صدای «بابک جهانبخش»از صبح امروز همزمان با نشست خبری این آلبوم، در بازار موسیقی کشور منتشر شد. ششمین آلبوم این خواننده در حالی روانه بازار موسیقی کشور شد که وی سال گذشته با انتشار آلبوم «من و بارون» توانست نظر مساعد دوستدارانش را جلب نماید و در نخستین جشن سالانه «موسیقی ما» نیز توانست تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ را برای قطعه «من و بارون» از آن خود نماید.
این آلبوم 12 قطعه دارد که هنرمندانی چون محسن شیرالی، مریم اسدی، بیتا طاعی، ترانه مکرم، علی بحرینی و یاحا کاشانی در بخش ترانه با جهانبخش همکاری کرده اند. پیام هوشمند، رضا تاجبخش، کوشان حداد ، اشکان آبرون، معین راهبر میلاد هاشمی و طالب زاده نیز از جمله چهره هایی هستند که در بخش های موسیقی و تنظیم در این اثر با جهانبخش همکاری نموده اند.
آرش پاکزاد میکس و مستر آلبوم را انجام داده ناشر آلبوم نیز موسسه «اکسیر نوین» است.
صبح امروز و همزمان با انتشار آلبوم، نشست خبری این اثر نیز با حضور این خواننده، عوامل آلبوم و نوازنده های ارکستر اش در محل هتل هما برگزار شد.
جهانبخش در این نشست صحبت هایش را این چنین آغاز کرد:«جمع کردن این آلبوم در یک سال و در حالی که سطح توقعات از من بعد از آلبوم من و بارون خیلی زیاد شده بود، بسار مشکل بود. ریسک بزرگی برای من بود و به خاطر همین خیلی دقت کردم. سعی کردم همه حواسم به کارم باشد. به تیم برنده آلبوم قبلی دست نزدم و چند دوست جدید را هم وارد کار کردم. من با این آلبوم نیامده ام که خاطره خوب «من و بارون» را زیر سوال ببرم و در واقع این اثر به نوعی مکمل آلبوم قبلی من خواهد بود و در واقع آلبوم من و بارون برای من تکرار نشدنی است.» این خواننده در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران حاضر در جمع و صحبت های زیادی که در مورد شباهت های زیاد آلبوم جدید با اثر قبلی و در واقع تکرار تجربه قبلی به شکلی جدید، گفت:«چیزی که از من می شنوید در واقع سبک من است. نه مثل خیلی ها کاور کرده ام و نه بخش های قطعات یونانی و ترک را در ملودی هایم استفاده کرده ام. متاسفانه این روزها آلبوم هایی را می شنوم که 6 قطعه آن کاملا کاور است و از آثار یونانی و ترک کپی شده. اتفاقا از اینکه آثارم در آلبوم جدید، به کارهای قبلی ام نزدیک شده خوشحالم. من یک کاراکتری دارم که همه کسانی که آثار من را دوست دارند، به خاطر همین سبک و کاراکتر است. مگر من می توانم چهره واقعی خودم را عوض کنم. کلیت آثار من قرار نیست تغییر کند. انتقادهای زیادی هم در این باره در این چند وقت که دموی کار مننتشر شده شنیده ام، اما من دنبال همان حسی هستم که باعث شده عده ای با آثارم ارتباط برقرار کنند و همین برای من کافی است. این واقعیت من است. هر چند فعلا بعد از انتشار «اکسیژن» قصد ندارم آلبوم منتشر کنم. روند کارهایم را با انتشار تک قطعات ادامه خواهم داد و بیشتر در مورد اجراهایم تمرکز خواهم کرد. شاید اگر کمی در انتشار آلبوم بعدی فاصله بیشتری باشد، دیگر این انگ تکراری شدن آثار و آلبوم هایم هم کمتر شود.»
جهانبخش درباره موضوعات عموتا عاشقانه ترانه های آلبوم و عدم ورود به فضاهای اجتماعی در آثارش نیز گفت:«مهم ترین کار یک هنرمند القای امید و انرژی به جامعه ست. این مفاهیم در بین مخاطبان من که قشر خاصی از جامعه را تشکیل می دهند بیشتر اهمیت دارد. همیشه که ترانه نباید تلخ و اجتماعی باشد تا تاثیر گذاری اش را نشان دهد. اگر من حرفی بزنم که مخاطب ام نفهمد و حس اش نکند، اصلا سراغ آثار من نمی آید. اسم موسیقی من پاپ است و برای مخاطب عمومی تولید شده و هدف گذاری من هم ایجاد امید و انگیزه به مخاطبان ام است.»
بابک ریاحی پور ، از اعضای ارکستر این خواننده که در جمع حاضر بود نیز در این باره گفت: «به هر حال مخاطبان بابک جهانبخش هم جزئی از این اجتماع هستند و آنها هم حق دارند موسیقی ای که دوست دارند و سبک مورد علاقه شان را بشنوند. قشر روشنفکر و در واقع دوستدار آثار اجتماعی ، عمدتا هیچوقت کسانی نیستند که علاقه ای به موسیقی خوب داشته باشند و خیلی به ندرت هم پولی برای شنیدن موسیقی خرج می کنند. پس به نظر من بابک جهانبخش باید با حفظ کاراکتر اش، جغرافیای مخاطبان خود را در نظر بگیرد تا بتواند حرکت رو به جلوب خود را ادامه دهد.»
«محسن شیرالی» از ترانه سراهای این اثر نیز در این نشست حضور داشت و درباره انتقادات مطرح شده از سوی خبرنگاران درباره فضای ترانه ها توضیح داد:«برخی از انتقادها در مورد تکراری بودن آثار و فضای ترانه ها واقعا کم لطفی است. ما می دانیم بهترین آثار بسیاری از هنرمندان، آثار اجتماعی منتشر نشده آنان است. من اعتقاد دارم برخی اوقات عوض کردن سبک برای یک هنرمند عقب گرد است و به او ضربه می زند.»
جهانبخش در انتهای صحبت هایش نیز درباره حاشیه های فراوان بازار این روزهای موسیقی و دادگاهی شدن بسیاری از چهره های پاپ پس از مشکلات عدیده با شرکت ها و تهیه کننده های این عرصه گفت:«به هز حال هر مارکتی مشکلات خاص خودش را دارد و هر جا هم که چرحش مالی بزرگی باشد این قبیل اتفاقات هست. امیدوارم دوستان من هر چه زودتر مشکلاتشان حل شود تا اصل هنر موسیقی دغدغه اصلی آنها باشد تا حضور در دادگاه ها.»
حضور تعدادی از طرفداران این خواننده در محل برگزاری نشست خبری و برخی واکنش های احساسی آنها باعث شد در چندین مرحله برخی ار اهالی رسانه نسبت به حفظ فضای رسمی و شئونات یک نشست خبری به برگزار کنندگان برنامه تذکر دهند و تداوم این واکنش ها که باعث بی نظمی های پراکنده در برخی اوقات بود، باعث شد برخی از خبرنگاران خبرگزاری ها پس از دقایقی محل نشست را به نشانه اعتراض ترک نمایند.
گفتنی ست این برنامه به همت موسسه «اکسیرنوین» برگزار شد و چهره های سرشناسی چون رضا تاجبخش، یاشار و ایلیار خسروی، مسعود همایونی، آرش پاکزاد، انوشیروان تقوی و محمد رضا خانزاده (مدیر عامل موسسه برگزار کننده) در محل برگزاری برنامه حضور داشتند و در انتهای برنامه نیز از «سعید عبداللهی» عکاس سرشناس موسیقی، بابت طراحی و عکسهای کاور این آلبوم از سوی جهانبخش تشکری ویژه صورت گرفت.
سایت «موسیقی ما» مثل همیشه از تمام دوستداران موسیقی تقاضا دارد جهت حفظ حقوق مولفین اثر، این آلبوم را به صورت اورجینال تهیه نمایند.
منبع:
اختصاصی موسیقی ما
محتوای مخفی: عکس
................................................
6
...............................................
در مورد چرت بودن آلبوم !!! :
حق با اون دوست عزیزه : به پای آهنگای رپ ایرانی که فوق العاده با محتوا هستن نمیرسه !!
....
بسیار زیبا مث آلبومهای قبلیش
دانلود آهنگ جدید و بسیار زیبای بابک جهانبخش به نام دلتنگی
ترانه : محسن شیرعلی ، آهنگ : بابک جهانبخش ، تنظیم : معین رهبر
میکس و مستر : آرش پاکزاد
متن آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام دلتنگی :یه عمره از تو با خودم دروغ میگمتویی که خیلی ها رو بهم ترجیح میدیصد بار گفتم بی تو می میرم و تو رفتیمن باورم میشه بگو که نشنیدیآخر یه روزی پای تو از دست میرممی میرم و یک بارم منو ندیدیشاید یکم زود دست من رو شد که هر بارگفتم بهت حالم خرابه دیر رسیدیدلتنگتم حضورت و نیاز دارماین فاصله حس – وابستگی نیستبا التماس من اگه چیزی میگیحرفای تو هم چیزی که باید بگی نیست♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫جز خنده هایی که ازم دریغ کردیاین زندگی هیچ چیز جذابی ندارهدلتنگ نیستی و نمی دونی چه سختهیه خاطره تو جمع اشکت رو در ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارهآخر یه روزی پای تو از دست میرممی میرم و یک بارم منو ندیدیشاید یکم زود دست من رو شد که هر بارگفتم بهت حالم خرابه دیر رسیدیدلتنگیه من با همیشه فرق دارهترس من از نبودنت تغییر کردهبا این یک عمر می گذره که نیستی اماهر شب جای خالیت میگه دیر کرده
MP3 – 320MP3 – 128
تیزر آلبوم جدید «بابک جهانبخش» با نام «مدار بیقراری»
موسیقی ما - تیزر آلبوم «مدار بی قراری» منتشر شد. این آلبوم که هفتمین آلبوم «بابک جهانبخش» است، هفته ی آینده روانه ی بازار موسیقی کشور خواهد شد. جهانبخش در خصوص این آلبوم گفته که هر چه در توان داشته و بلد بوده را به کار گرفته، این آلبوم تفاوت زیادی با سایر آثارش داشته و برای خاطره سازی نیاز به زمان دارد.
«محسن شیرالی» ترانه های این اثر را سروده است و تقریباً همان همکاران سابق با بابک جهانبخش در بخش موسیقی همکاری کرده اند.
تیزر تصویری آلبوم «مدار بی قراری» توسط «فرید ناصری» کارگردانی شده است
MP4 – 720
MP4 – 480
دانلود آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام مدار بی قراری
ترانه : محسن شیرالی ، آهنگ : بابک جهانبخش ، تنظیم و میکس و مسترینگ : امیر حسین اویسی
متن آهنگ جدید بابک جهانبخش به نام مدار بی قراری :مثل درد من تو دنیا هیچ مرحمی نیستتو رو دارم و ندارم این عذاب درد کمی نیستاین که سهم من نمیشی یه غذاب نا تمومهمثل پرتگاهی می مونه که همیشه رو به رومهزندگیم روی مداره بی قراری سپری شداین طواف بی حیا مثل یه در به دری شدراه برگشتن ندارم به جنون کشیده کارمای همه دار و ندارم تو رو دارم یار ندارم♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫آخر دنیا همین جاست دیر یا زود پیر میشمهر چی کابوس دیده بودیم دیر یا زود تعبیر میشنفکر باختنت منو با دلهوره درگیر کردهزودتر از گذر عمر منو این غم پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر کردهزندگیم روی مداره بی قراری سپری شداین طواف بی حیا مثل یه در به دری شدراه برگشتن ندارم به جنون کشیده کارمای همه دار و ندارم تو رو دارم یار ندارمزندگیم روی مداره ، بی قراریMP3 – 320MP3 – 128
از صبح امروز و در سراسر کشور؛
«مدار بیقراری» بابک جهانبخش به بازار آمد
هفتمین آلبوم «بابک جهانبخش» با نام «مدار بی قراری» از امروز صبح توسط شرکت «اکسیر نوین» در سراسر کشور در دسترس مخاطبین قرار گفت. «مدار بی قراری» دوازده قطعه دارد که «محسن شیرالی»، «بابک جهانبخش» به عنوان ترانه سرا، «بابک جهانبخش»، «انوشیروان تقوی» و «امیر میلاد نیکزاد» به عنوان آهنگساز و «امیر حسین اویسی»، «رضا تاجبخش»، «نیمان»، «مسعود همایونی»، «انوشیروان تقوی»، «امیر میلاد نیکزاد»، «امیر حسین کاشانیان» و «معین راهبر» به عنوان تنظیم کننده در تولید آن نقش داشته اند. «حمیدرضا پور رضوی»، «حمیدرضا آداب»، «امیر حسین اویسی»، «حمیدرضا مرادی»، «انوشیروان تقوی» و «آرش پاکزاد» میکس این آلبوم را بر عهده داشته اند.
شایان ذکر است آلبوم «مدار بی قراری» بنا بود نیمه ی شهریور ماه روانه ی بازار موسیقی شود که به گفته ی جهانبخش به دلیل بروز مشکل فنی در تولید سیدی تا به امروز به تعویق افتاد. جهانبخش خاطرنشان کرد هر چه در توان داشته و بلد بوده را به کار گرفته، این آلبوم تفاوت زیادی با سایر آثارش داشته و برای خاطره سازی نیاز به زمان دارد.
سلام...
بعد از چندین دور گوش کردن به آلبوم مدار بی قراری به صورت کامل باید بگم؛اونطور که انتظار میرفت از بابک عمل نکرد...خب ؛ انتظارا از بابک همیشه و همیشه زیاده...واسه همینه که میگم این آلبوم اونطوری که باید میبود؛نبود!
سعی کرد تا حدودی متفاوت باشه تا دل اون سری از دوستان که همیشه به بابک ایراد میگرفتن همیشه در حال تکرار کارهای قبلیه خودش هست؛اما این باعث شد که منی که طرفدار 2 آتیشه ی بابک به حساب میام،در بعضی کارها حسابی بخوره تو ذوغم...
ترک های مورد علاقه ی من در این آلبوم:
ترک 1 : معجزه ؛ 7/10 میدم به این ترک
ترک 2 : مدار بی قراری ؛ 8.5/10 میدم به این ترک
ترک 3 : همین یه بار ؛ 9.5/10 میدم به این ترک فوق العاده ؛ به معنای واقعی با این ترک حال کردم
ترک 4 : جاه طلب ؛ 3/10 میدم به این ترک
ترک 5 : اسطوره ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 6 : حواست نیست ؛ 9/10 میدم به این ترک
ترک 7 : عاشق تر ؛ 3.5/10 میدم به این ترک ضعیف؛همه چیز در این ترک ضعیف بود؛همه چیز؛
ترک 8 : اشتباه ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 9 : هنرمند ؛ 6/10 میدم به این ترک
ترک 10 : اعتراف ؛ 5/10 میدم به این ترک
ترک 11 : هویت ؛ 5.5/10 میدم به این ترک
ترک 12 : دلتنگی ؛ 8.5/10 میدم به این ترک
2 تا ترک واقعا نا امیدم کرد ؛(ترک 4 و 7) ؛ واسه همون 2 تا ترک نمیتونم آلبوم مدار بی قراری بابک جهانبخش رو جز آلبوم های فوق العاده ی بابک به حساب آورد و فقط میشه یه آلبوم خوب ازش نام برد.
و ایکاش ترک مدار بی قراری و دل تنگی رو قبل از انتشار آلبوم پخش نمیکرد تا همچنان برای ما تازگی میداشت این 2 ترک ...
در هر صورت ما عاشق بابک هستیم و عاشق بابک خواهیم بود...![]()
Last edited by S0R3N4; 19-09-2014 at 10:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)