3000 رو که کامل ترین مدل بود رو دیدم به صورت کاملا تابلویی استفاده شده و دست دوم بود ولی مدل 300 رو هم داشت که اکبند بود به نظر من
3000 رو که کامل ترین مدل بود رو دیدم به صورت کاملا تابلویی استفاده شده و دست دوم بود ولی مدل 300 رو هم داشت که اکبند بود به نظر من
سئوالتون یخورده پیچیده هستش فکر کنم باید تستش کرد
تا اونجایی که من میدونم این دستگاهها از زبان عربی بصورت کامل پشتیبانی میکنند و با توجه به پشتیبانی از زیرنویس با فورمت UTF8 با تبدیل زیرنویس srt به این فورمت تکست و بکمک نرم افزاری مثل Mx video player به راحتی بشه جواب گرفت چون من خودم اینکار رو روی گلکسی اس 3 که زبان عربی رو ساپورت میکرد بکمک همین نرم افزار تست کردم و براحتی زیرنویس فارسی رو نشون داد حتی تونستم با نصب فونت رو گوشی فونت دلخواه خودمو برای پخش زیرنویس استفاده کنم .
ولی درمورد اینکه دستگاه استفاده شده بود چیزی نمیتونم بگم بهتره از لینکی که تو پست اول دادم با وارد کنندش صحبت کنید و اونو تهیه کنید من با خودشون صحبت کردم گفتن 2 تا ریموت تو جعبه موجوده احتمالا اونجایی که شما دیدین یکیشو کف رفتن خوشحال میشم یکی بتونه دستگاه رو تهیه کنه و اطلاعاتشو با ما در میون بگذاره .
در یکی از انجمنهای خارجی دیدم که با توجه به آندرویدی بودن دستگاه تیم های مختلف که برنامه نویسی آندروید بلد بودن تغییرات زیادی رو برای ساپورت امکانات مختلف براش ایجاد کردن با توجه به آندرویدی بودن دستگاه و ساپورت کامل زبان عربی فکر نکنم مشکلی برای پخش زیرنویس باشه بازم میگم من با گلکسی اس 3 با توجه به وجود همین شرایط جواب گرفتم ، متاسفانه بیشتر فروشنده ها سواد کافی برای تست امکانات دستگاهها رو ندارن و برای اینکه از زیر جواب در برن میگن فلان امکان رو نداره .
سلام
من اینو پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو توضیحات فارسی نوشته اندروید 4 بعد به انگلیسی نوشته2.3
دوست عزیز این دستگاه با آندروید 2.3 فروش رفته ولی قابلیت آپدیت به آندروید 4 رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Android 2.3/4.0 TV box - FVA-3
Overview FVA3 with the newest and unique elegant ID design, with Android 2.3 OS,can be upgrade to 4.0, support USB camera for video conference, and multiple interfaces for different TVs or monitors.
ولی تا آنجایی که من میدونم بهترین کیفیت مربوط به این دستگاهها که کاملا آندرویدی هستن مربوط به شرکت geniatech هستش که من تو پست اول معرفی کردم ( اونایی که تو پستهای بعدی معرفی کردم مثل اکستریمر پرودیجی و ... امکانات دیگه ای بجز آندرویدی بودن دارن که کمی با دستگاههای صرفا آندرویدی متفاوت lمیباشند که در بین اینها و کلا میشه گفت بهترین پلیر حال حاضر دنیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد )
Last edited by xdvbxkaomx; 02-08-2012 at 00:25.
سلام دوستان من یه ایمیل زدم به شرکت Geniatech و چند سئوال ازشون کردم و اونا هم خیلی عالی جواب دادند متن ایمیل خودمو با جوابها برای دوستایی که دلشون میخواد میزارم امیدوارم مفید باشه امیدوارم به انگلیسی داغونم ایراد نگیرید
Hello
firstly I apologize for my poor English
I want to buy Atv-3000 so I have Several questions
1- Geniatech devices really can play 1080p movies ?
Geniatech: Yes.
2- what formats These devices will play exactly ?
Geniatech:DAT/MPEG/MPE/MPG/M2V/ISO/TS/VOB/AVI/MKV/MP4/MOV/3GP/3GPP/FLC/AVI/WMA/TS/M2TS/M3TS/M4TS/M5TS/MTS/M4V/FLV/3G2.
3- All the following formats are Play normally with these devices ?( MTS, M2TS, TS, TP, MKV, AVI, Xvid, Divx, WMV, MPG, MOV, VOB, MP4, FLV, IFO, BD ISO/Folder, DAT, DVD ISO/Folder, RM/RMVB )
Geniatech: see above
There is no any problem when playing?when playing large files are Video and audio sync ?normally can be played Films with more than 15 or 20 GB capacity ?
Geniatech:Yes,
4- Is not it better to buy a device with a dual core chip ? The device chipset is enough strong ?
Geniatech: Our Dual is in mass production, but have not finished and sell in the market.And yes, it is enough strong,
Do these devices work like a xtreamer prodigy or WD TV Live Hub? (In terms of ability to play full HD videos)
5- Is Possible to change the font or install new fonts in them? I want to watch my movies with Subtitles with my favorite font.
6- These device what kind of 3D video can be play ?As far as I know the 3D film only can be broadcast from the hdmi 1.4 port , and Hdmi 1.3 port cannot be broadcast real 3D films .
Geniatech: 3D supported is not so good currently. All our B series model are HDMI 1.4. Such asATV310B, ATV510B.etc.
7- In this devices Possible to connect them with the external DVD or BD drive ?
Geniatech; No
8- These devices have the ability to display the Farsi ( persian ) subtitles?
Geniatech: Yes,.
Do you have a sales representative in Iran ?
Geniatech:Yes, but I don't know much about it, here is technical support team, pehaps you can ask [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thanks
اگه دستگاههای دو هسته ای این مارک بیاد بازار من میخرم
Last edited by xdvbxkaomx; 05-08-2012 at 08:05.
تا تبدیل شدن سیستم عمل اندروید به هسته مناسب جهت استفاده در پلیر های حرفه ای و نیم حرفه ای صوت و تصویر راه درازی در پیش هستش و فعلا تنها برای آزمایش و استفاده به عنوان یک مکمل در کنار لینوکس در پلیرهای نیمه حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد .
سلام دوست عزیز شما بلاخره تصمیم نگرفتین xtreamer prodigy black یا silver رو وارد کنید ؟ نمیدونم چرا دستگاههای شما (ایگریت ) نظرمو زیاد جلب نمیکنه من با بررسی فیلمهای مختلف که تو یوتیوب از دستگاههای ایگریت دیدم متوجه شدم نرمافزارشون نسبت به اکستریمر و حتی بیشتر مدلهایی که من معرفی کردم کاستیهای زیادی داره ، نمیخوام بگم ایگریت محصولاتش ضعیفه ها چون با وجود چیپ های RTL 1186 باید قدرت خوبی تو اجرای فیلمهای فول اچ دی داشته باشن ولی نرمافزارشون بنظر من زیاد جالب نیست فریم ورهای تیم DMD بنظر جالبتر از نرمافزار اصلی شرکت هستن ولی اونهم بیشتر از نظر شکل و قیافه گرافیکی فکر کنم تغییر کرده و امکانات ----- از نظر نرم افزاری بازهم نسبت به دستگاههای مشابه ضعیف هستش امیدوارم شرکت شما نظرش تغییر کنه و بازهم مثل سابق واردات مدلهای مختلف اکستریمر رو در دستور کارش قرار بده
Last edited by xdvbxkaomx; 06-08-2012 at 21:22.
از چه نظر ؟ از نظر اینکه اکستریمر نرم افزار قویتر وامگانات بیشتری داره یا از نظر اینکه من ایگریت رو درست نشناختم ؟ چون من اگه اغراق نباشه هرچی فیلم راجع به پلیرها بوده ( حدود 2.5 گیگ ) به هر زبانی از یو tube دان کردم و باید بگم الحق نرم افزار اکستریمر خیلی روش کار شده ولی از نظر سخت افزاری نمیتونم نظری بدم فقط میدونم جنس بدنه اکستریمر و کیفیت ساختش مخصوصا ریموت کنترلش خیلی بهتر از مارکهای دیگست ولی باید تست بشن و اینو هم میدونم که سری جدید اکستریمر ( بلک ، سیلور و ساید ووندر3 ) و ایگریتهای جدید تقریبا همه از چیپ 1186 ریلتک استفاده کردن و فقط رم اونها با هم فرق داره و یکسری امکانات دیگه مثل ساپورت هارد داخلی و خارجی و وای فای و ... راستش من هم دنبال کسی هستم که بدون طرفداری کردن از برند خاصی بیاد و اطلاعات خودشو با ما درمیان بگذاره معذرت میخوام اینو میگم ولی تمام چیزایی که شما تو انجمن خودتون در مورد دستگاههای ایگریت گذاشتین بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ولی بازهم خوشحال میشم اگه من اشتباه متوجه شدم و ایگیتها امکانات و برترهایی نسبت به اکستریمرها دارن بیان بشه البته باید گفت تنوع محصولات ایگریت بیشتر از اکستریمر هستش و من باز هم میگم اگه شما یا کس دیگه ای بیاد و بگه من اشتباه کردم اصلا ناراحت نمیشم و این تاپیک رو هم بیشتر بخاطر معرفی دستگاههای پلیر نسل جدید که هوشمند تر از دستگاههای کلاسیک مثل وسترن یجیتال تی وی لایو و ... هستن باز کردم و خوشحال میشم اطلاعاتتونو با ما در میان بزارید متاسفانه شما خیلی خلاصه جواب میدید و انگار رغبتی به دادن جواب کامل به سئوالات دوستان ندارید حداقل برای من که اینطوری بوده و از این بابت از شما که میدونم اطلاعاتتون در رابطه با دستگاههای پلیر خیلی بیشتر از من هستید گله دارم من هم اگر حرفی از برندی میزنم طرفدار برند خاصی نیستم فقط از روی نوشته های دیگران و نظراتشون که تو انجمنهای مختلف خارجی بیان کردن حرف میزنم متاسفانه اینگونه دستگاهها تو ایران زیاد شناخته شده نیستن در حالی که تو کشورهای دیگه تیمهایی مثل DMD براشون فریمور هم مینویسن و فکر میکنم علتش هم اینه که کسایی که اطلاعاتی راجع به این دستگاهها دارن و یا امکانات واردات اینگونه دستگاهها رو دارن تلاشی برای آگاه سازی دیگران نمیکنن بنظر من شما و کسایی که کارتون واردات قطعات سخت افزاری از این قبیل هستش باید تلاش بکنید برندهای خوب رو وارد بکنید تا با در دسترس بودن اینگونه دستگاهها و شناخته شدن اونها که نهایتا منجر به فروش بیشتر اونها خواهد شد ( که منفعت مادی رو برای شرکتهای وارد کننده داره ) و هم تو کشورمون با وجود برنامه نویس های خوب شاید بتونیم ما هم فریمور برای این دستگاهها بسازیم ، مگه ما چی کم داریم الان یکنفر رو داریم که برای گیرنده های لینوکسی ماهواره های برنامه نویسی میکنه شاید اسم شاهزاده ایرانی که پلاگین کاخ ایرانی رو برای اون گیرنده نوشته رو شنیده باشید این دوست عزیز کسیه که روی ساخت انیگما2 برای اون دستگاهها کار میکنه و پلاگینش تو کل دنیا داره دست بدست میگرده امیدوارم منظورمو درک کرده باشید
دوستان من مدل 3000 رو با قیمت 325 گرفتم البته باکسش باز شده بود و وقتی بعد از رسیدن جعه بدستم از فروشنده سئوال کردم گفتن با توجه به اینکه چند تا بیشتر وارد نکرده بودن و چیز جدیدی هستش برای واردات بیشتر میخواستن بررسیش کنن که با توجه به بالا رفتن دلار دیگه پشیمون شدن و دستگاه منو هم با همون نرخ دلار 1600 تومنی برام فرستادن بجای دلار 2500 ی ولی من که چند روزه تستش کردم عالی داره کار میکنه فقط مشکم با ریموتشه که از نوع T شکل که تو پست اول گذاشتم هستش و خودش باتری داخلی داره و هیچ باتری نمیخوره و باید با یو اس بی شارژش کرد البته من یه بار شارژش کردم و الان 10 روزه داره کار میکنه فقط مشکلم اینه که اگه باتری داخلیش تموم بشه باید چیکار کرد ، البته تقریبا هرکاری رو که ریموتش انجام میده با ماوس وایرلس یا یو اس بی هم میتونم انجام بدم فقط بعضی مارا با ماوس سخت تره البته بیشتر کارها هم با ماوس راحتتر میشه انجام داد ولی در کل یک HTPC خوبه و تقریبا هرکاری انجام میده الان دیگه میلامو تو تی وی 42 اینچ چک میکنم اونم بشکلی خلی راحتتر چون ارتقای جدید دستگاه رو به نسخه 4 آندروید انجام دادم و میشه ویجت برنامه ایمل رو روی دسکتاپ قرار داد و ویجت خودش ایمیلهای جدید رو چک میکنه و لازم نیست مثل کامپوتر هر بار لاگین کنم تو میل باکسم و همچنین فیلمهای فول اچ دی تا حجم 20 گیگ رو باهاش تست کردم با نرم افزار Mx Player مثل آب خوردن بازش کرد میشه تو اینترنت گشت و گذار کرد میشه عکسها و فیلمها خونوادگی رو راحت رو تلوزیون دید و موسیقی گوش کرد وضعیت آب و هوا و انواع نرخ طلا و ارز رو چک کرد و با برنامه های مارکت برنامه های جدید رو مستقیما دانلود و روش نصب کرد و از بازی های آندرویدی مثل Angry Bird روی تلوزیون لذت برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)