به به بالاخره اینم اومد ... من یه مغازه محلمون پرسیدم، گفت چون بازی ایرانیه نمی فروشم میخواستم خفـــــــــــش....
ولی واقعا قیمتم کم گفتن دمشان گرم!
وقتی خریدم نقدی (یا قسطی) بر بازی خواهم داشت
به به بالاخره اینم اومد ... من یه مغازه محلمون پرسیدم، گفت چون بازی ایرانیه نمی فروشم میخواستم خفـــــــــــش....
ولی واقعا قیمتم کم گفتن دمشان گرم!
وقتی خریدم نقدی (یا قسطی) بر بازی خواهم داشت
مرسی داداش خیلی مردی ایشالا پیدا میشه
افرین ، خوشالم که تونستیم به سازندگانش کمک کنیم ! ( پورسانت از سازندگانش میگیریم به هر حال![]()
)
امیدجون دمت چیز پسر
armin_punisher6 جان دمت گرمم راستی یک نکته مهم: ماکروسافت هیچگونه فروش محصولات رو با این کشور رو کلا تحریم کرده: ایران-سودان-سوریه- کوبا-کره شمالی. کی میاد بوشهر.
برو تو سایت امیتیس بازی رایان نظر بده برن به پخش کننده شون بگن پرویز جان
قربونت.ولی با این حال میشه تو ایران پیدا کرد.همینطور که رو سیستم من و دوستم اورجینال نصبه.
سلام
من بازیو خریدم ولی نصب نمشیه ! خش داره و فروشنده هم پس نمیگیره ! خیلی دوست دارم بازیش کنم حالا فردا برم یه جای دیگه بگیرم نصب کنم ببینم چیه ؟
عاااااااااااااااااااااااا لیه اولین بازی ایرانی که بهم حال دادولی 1 ذره سخته ها
![]()
بابا این دیگه چه بازییه با این فروشش رفتم سعدی (مرکز بازی و نرم افزار تومشهد ) پریروز بخرم بازیو هیچ مغازه نداشت !!! همشون گفتن تموم کرده بودن ! امروز رفتم باز تو هیچ پاساژ و مغازه ای پیدا نکردم یه یکی از مغازه های گنده گفتم چرا این قدر زود به زود تموم میکنید این قدر فروشش بالاست؟؟؟ گفت اره بابا دیروز 100 تا اورده بودم تا امروز صبح تموم شد بعد گفت برو اون ور خیابون یه مغازه هست 25 تا دادم خودم دیشب بهش برو بخرگفتم خیالت راحت تموم کرده قبل از اینجا اونجا بودم باور نمیکرد خودش!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)