تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

باک آرت Special Edition بازی توسط Quantic Dream منتشر شد .
    باکس آرت Special Edition :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باکس آرت نسخه ی معمولی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Beyond: Two Souls در 8 اکتبر 2013 یا مهر 92 به طور انحصاری برای PlayStation 3 عرضه خواهد شد و در E3 2013 هم نمایشی خواهد داشت.

2. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یاد جلد فیلما افتادم!! اسم بازیگرارو نوشته!!! انگار فیلم ـه نه بازی!!
    جداً این دیوید قفس، با این حرکاتش داره به صنعت گیم عملاً توهین میکنه !! یکی نیست بگه عمو جون تکلیف خودتو روشن کن! فیلم میسازی یا بازی؟ ( فازت چیه؟)
    Last edited by marmolak kocholo; 09-06-2013 at 01:09.

4. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جداً این دیوید قفس، با این حرکاتش داره به صنعت گیم عملاً توهین میکنه !! یکی نیست بگه عمو جون تکلیف خودتو روشن کن! فیلم میسازی یا بازی؟ ( فازت چیه؟)
    آره خیلی شبیه کاور فیلم هاست
    اسکورسیزی اگه می دونست کار دافو به ایفای نقش در یک بازی میرسه هیچ وقت نقش مسیح رو بهش نمی داد : دی
    ولی من خودم خیلی از اینطور سبک مخلوط فیلم و بازی خوشم میاد

6. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه ای برای نسخه پی اس ۴ اش نیست؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من برای نظر شخصیت احترام قائلم ، ولی اینکه اسم David Cage رو بگیم داوود قفس و امثال اون حرکت خوبی نیست چون من ندیدم جایی اسم رو ترجمه کنن
    همونطور که اسم یه سری Brown هستش!
    اولین بار با بازی فارنهایت با ایشون آشنا شدم و اولای بازی شک و تردید داشتم که از بازی خوشم میاد یا نه ولی رفته رفته تو بازی غرق شدم ...
    داستان یه آدم معمولی بود که توسط یه سری نیرو ها کنترل می شد و کار هایی غیر ارادی انجام میداد ...
    هیچوقت اون سکانس و دیالوگی که بعد از نجات اون پسر بچه دیدم یادم نمیره ...
    با همه ی این تفاسیر به نظرم این سبک دیوید کیج به صنعت گیم توهین نمیکنه .
    ولی پیش خودم می گفتم اگر کیج فیلم میساخت میتونست موفقیت های زیادی بدست بیاره و بیشتر دیده بشه (با توجه به انحصاری بودن عناوین ایشون) ...
    برنامه ای برای نسخه پی اس ۴ اش نیست؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

خیر انحصاری PS3 هستش .

9. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هیچوقت اون سکانس و دیالوگی که بعد از نجات اون پسر بچه دیدم یادم نمیره ...
    با همه ی این تفاسیر به نظرم این سبک دیوید کیج به صنعت گیم توهین نمیکنه .
    خودت ميگي اون سكانس و ديالوگ از يادم نميره ....ولي اونقدري از گيم پلي چيزي يادت نمونده

كيج ميخواد طرفداران سينما رو به سمت بازي جذب كنه نه طرفداران بازي رو به طرف سينما.....فيلمسازم ميشد شايد چيز خاصي نميشد چون اين سكانساي فيلم مدلي كه داره واسه بازيهاش ميسازه واسه گيمرا جالب و گرنه تو هاليوود اينجور صحنه ها چيز خاصي نيس

+

اگر ميخواهيد ببينيد چطور ميشه بازي رو سينمايي كرد بازيهاي ناتي داگو انجام بدين و اگر مي خواهين ببينيد چطور ميشه سينما رو به بازي تبديل كرد بازيهاي كيج و مثلا walking dead و ....رو انجام بدين

.

Last edited by halflife g; 09-06-2013 at 11:38.

11. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

1-ارین وقتی بازی رو اوردن مفت تقدیمت کردن شما بازی نکن باشه ؟ این قول رو حتما بده بهم

2- الان تو از یک شخص که به صورت حقیقی و حقوقی باید جواب سوالت رو بده یک سوال کردی که خودش حضور نداره که همون طور که تو از یک شخص غیر حاضر سوال می کنی من از شخص حاضر تو سوال می کنم ( فازت چیه ؟ )

خودت ميگي اون سكانس و ديالوگ از يادم نميره ....ولي اونقدري از گيم پلي چيزي يادت نمونده

كيج ميخواد طرفداران سينما رو به سمت بازي جذب كنه نه طرفداران بازي رو به طرف سينما.....فيلمسازم ميشد شايد چيز خاصي نميشد چون اين سكانساي فيلم مدلي كه داره واسه بازيهاش ميسازه واسه گيمرا جالب و گرنه تو هاليوود اينجور صحنه ها چيز خاصي نيس

+

اگر ميخواهيد ببينيد چطور ميشه بازي رو سينمايي كرد بازيهاي ناتي داگو انجام بدين و اگر مي خواهين ببينيد چطور ميشه سينما رو به بازي تبديل كرد بازيهاي كيج و مثلا walking dead و ....رو انجام بدين

دیدگاهت اشتباهه چون برای توصیف یک بازی یا یک بازی فوتبال یا یک فیلم یا هر چیزی که فکرشو بکنی (اونم در یک خط و که بتونه منظور رو برسونه ) باید به مورادی که هیجان انگیز یا به یادماندنی هستن اشاره کنیم یا کرد
    الان از من بعد از گذشت چند سال بپرسی ان سکانس اخر به یادماندنی RDR یادم هست که تعریف میکنم
    Last edited by Layken; 09-06-2013 at 12:02.

13. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

توهین ؟ ! حالا همچین بازی ساز خلاقی اومده یه چیز جدید ارائه کنه تو این بازار تقلید ، اونوقت یو میگی داره توهین میکنه ؟ فیلم که باو خیلی فرق میکنه خیلی ... کاور هم نه بازی هایی داشتیم که این مدلی بودن کاورشون ، حالا دو تا اسم هم گزاشته ...
    اسکورسیزی اگه می دونست کار دافو به ایفای نقش در یک بازی میرسه هیچ وقت نقش مسیح رو بهش نمی داد : دی
    ملاک یک کارگردان حرفه ای اینجور چیزا نی ...، حالا گیم مگه چشه ؟

کجا گفته شده نباید دیلوگ شاهکار تو گیم نباشه ؟ دیالوگ انتگرال هر داستانی هست ! ربطی نداره فیلم یا گیم ! هنوز بازی نیومده چجوری میگی گیم پلی در یاد نخواهد ماند؟!دی!
    الان Bioshock Infinite که این همه دیالوگ شاهکار داره ...اونوقت بگیم که بله گیم پلی اش مثلا ال بود ....اصلا منطقی نیست حرفات با تمام احترام .
    Last edited by mjorh; 09-06-2013 at 12:40.

15. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نه دوستان بد برداشت نكنيد
    همين بازي كه عكسش اواتار من هست تعدادي از بهترين ديالوگاي تاريخ بازي رو داره منظور من اينه كه اونقدري كه صحنه سازي و احساس و....هست تو بازيهاي كيج به اون ميزان گيم پلي شاخصي وجود نداره و اين حرف من رو حتي خالق deus ex هم گفته:
    و به جاش خيلي ها از صحنه احساسي و سينمايي بازي تعريف كردن مثه تعريف كليفي بي

حتي خود ديويد كيج هم ابايي نداره كه اثرش رو يك فيلم تعاملي بناميم به جاي يك بازي :
    whether you call them hybrid films or interactive movies or whatever

+

در كل من اين نظرو قبلا در مورد بازي walking dead هم گفتم و اونجا هم بحث كرديم و كسي چيز بدي نگفت و ادامه بحث اينجا فايده اي نداره
    در نتيجه ادامه بحث از جانب من مفيد نيس........اميدوارم طرفداران از بازي لذت ببرن

.
    Last edited by halflife g; 09-06-2013 at 13:47.

17. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

دوستان!! دوستان!! عزیزان گرامی! به خانه و کاشانتون هیچ آسیبی نرسیده! آرامش خودتون رو حفظ کنید و با منطقی بیشتر به ادامه بحث بپردازید!
    پست من در مورد انتقاد از سازنده و سبک بازی بود! سبک بازی رو شخصاً نمی پسندم! ترجیح میدم برم فیلم های درام دسته 3 ببینم ولی بازی این شکلی انجام ندم! نظر شخصیه منه! حالا یکی برمیگرده میگه قول بده که بازی نمی کنی! یکی دیگه میگه کرایسیس 3 با متای 76 بازی کن!! جدا اینا یعنی چی؟
    تو هر تاپیک در مورد هر بازی باید از گل و بلبل و خوبی هاش صحبت بشه؟ چرا انتقاد نکنیم؟! این پست رو من به عنوان انتقاد گذاشتم ببینم طرفدارای بازی نظرشون چی هست! شاید یه سری دلیل آوردن که اصلاً منم مجاب به بازی کردنش و در نهایت یکی از طرفداراش بشم!
    اون چنین پست هایی فقط برای در رفتنه! که اصلاً در حد و اندازه نه حامد هست و نه هیچ کس دیگه تو این فروم!
    حالا چرا انتقادم به سازندست!؟! برای اینکه سازنده در هر صورت اسم این چیز(!) رو گذاشته بازی!! چرا انقدر رو فیلم بودنش داره مانور میده؟ چرا اسم بازیگرارو رو جلد میزاره؟ چرا تو کنفرانس میاد از الن پیج صحبت میکنه؟ چرا طوری رفتار میکنه که انگار داره فیلم میسازه نه یه بازی!!! آخر سر میخواد چیکار کنه؟
    خب اگه میخواد بازی بسازه، بسازه! اصلاً ما همینم اسمش رو میزاریم بازی! ولی دیگه یه سری اصول رو لگد مال نکنه که!! اگه هم فیلم میخواد بسازه که کلاً داره مسیر اشتباهی رو میره!
    در هر صورت جواب نقل قول ها:

من برای نظر شخصیت احترام قائلم ، ولی اینکه اسم David Cage رو بگیم داوود قفس و امثال اون حرکت خوبی نیست چون من ندیدم جایی اسم رو ترجمه کنن
    همونطور که اسم یه سری Brown هستش!
    هم انجمن خودیه، هم بچه ها خودین... اون اسم هم به شوخی آورده شده، حتی حامدم بعضی وقتا دیوید جونو با همین اسم صدا میزنه پیش من D:

1-ارین وقتی بازی رو اوردن مفت تقدیمت کردن شما بازی نکن باشه ؟ این قول رو حتما بده بهم

2- الان تو از یک شخص که به صورت حقیقی و حقوقی باید جواب سوالت رو بده یک سوال کردی که خودش حضور نداره که همون طور که تو از یک شخص غیر حاضر سوال می کنی من از شخص حاضر تو سوال می کنم ( فازت چیه ؟ )
    1. قول نمیدم بهت ولی سعیمو میکنم P:
    2. ایراد بنی اسرائیلی چرا میگیری : )) ! من اصلاً سوالی از اون شخص نکردم، بگذریم از این که خیلی از این اتفاقات تو تاپیک های مختلف میشه! من نا رضایتی خودم رو از اینکه چرا هیچ کس بهش نمیگه، بیان کردم!
    در جواب اون سوالت هم ~> همون پسر خوش تیپ کالجیه : )
    توهین ؟ ! حالا همچین بازی ساز خلاقی اومده یه چیز جدید ارائه کنه تو این بازار تقلید ، اونوقت یو میگی داره توهین میکنه ؟ فیلم که باو خیلی فرق میکنه خیلی ... کاور هم نه بازی هایی داشتیم که این مدلی بودن کاورشون ، حالا دو تا اسم هم گزاشته ...
    اگه خلاقیت تو حذف رکن اصلی تو یه موضوعی باشه! پس ما کلاً با واژه خلاقیت نا آشناییم! انگار بیایم از یه فیلم تصویر رو برداریم و اسمش رو خلاقیت بزاریم! یکی از مهمترین مواردی که بازی رو از فیلم مجزا میکنه، گیم پلی ـه دوست من!
    ایشون گیم پلی که یکی از مهم ترین بخش های یه بازی هست رو به طور جدی کم رنگ کرده!

کجا گفته شده نباید دیلوگ شاهکار تو گیم نباشه ؟ دیالوگ انتگرال هر داستانی هست ! ربطی نداره فیلم یا گیم ! هنوز بازی نیومده چجوری میگی گیم پلی در یاد نخواهد ماند؟!دی!
    جداً متوجه نمیشم این برداشت ها پَرت از پست مراد برای چیه!!! منظور مراد اینه که تو مثل فیلم فقط سکانس و دیالوگ یادت میمونه! و از گیم پلی چیزی تو ذهنت نمیمونه!! یادمون نره یکی از بخش های مهم یه بازی گیم پلی هست!! تفاوت فیلم و بازی تو گیم پلی هست! که این آقا کلاً حذفش کرده! کجا مراد تو حرفش گفته دیالوگ شاهکار نباید تو گیم باشه؟؟؟؟؟!!!!!

چون اصلاً بازی چیزی به اسم گیم پلی نداره!!!!

ویرایش:
    در كل من اين نظرو قبلا در مورد بازي walking dead هم گفتم و اونجا هم بحث كرديم و كسي چيز بدي نگفت و ادامه بحث اينجا فايده اي نداره
    در نتيجه ادامه بحث از جانب من مفيد نيس........اميدوارم طرفداران از بازي لذت ببرن
    منم با مراد موافقم! احتمالاً این بحث اینجا هیچ فایده ای نخواهد داشت! همون طور که تو دیگر تاپیک های انحصاری PS3 چنین بحث هایی فایده ای نداشته و نخواهد داشت! : )
    Last edited by marmolak kocholo; 09-06-2013 at 14:11.

19. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •