تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 31 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 302

نام تاپيک: Dead Space 3

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

بازی مثل دو نسخه قبلش محشر میشه/فقط خدا کنه تو دشمنها تنوع وجود داشته باشه تا خسته کننده نشه

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

با این گیم پلی که ما دیدیم به نظر میاد کلا با ترس در این بازی باید خداحافظی کرد مسلما با یک بازی اکشن تر طرف هستیم.
    تو این بازی ادم نکشته بودیم اما حالا باید کشت اگرم سیستم کاورگیری 100 درصد باشه مطمئنا ادمای بیشتری باید کشت.
    البته به نظرم مثل RE5 از بازی لذت می برم اما توقع ندارم تجربه هایی که توی نسخه قبل داشتم دوباره تجربه کنم ،مخصوصا با یک همراه داستان حسابی عوض میشه.

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه ولی به نظرم وجود یه همراه هم میتونه موثر باشه چون بازی حتما خیلی خیلی سخت خواهد شد چون این تریلر 20 دقیقه ای که از بازی نشون داده شده تو چند دقیقه پشت سر هم 2 تا غول رو باید کشت!!
    من به ترسناکیش هم ایمان دارم مطمئنم بازی ترسناک تر از قبل میشه...

داره خودمونی میشه koroz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا خیلی بیشتر ترسناک بود ایقد که دیگه برای اخرای بازی 2 بتونم سریتر برم باید یکی کنارم میشست حالا که همجاش روشنه خورشیدم داره دشمناشم تیپ زدن لباسای خوشگل تنشون کردن تازه یه رفیق جدیدم پیدا کرده همجا دنبالشه غولاشم وایمیستن تا ببدیشون به رگبار.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من نمیدونم چرا یه بازی تو این سبک که خیلی تنها بودن مهمه میان یه پارتنر اضافه میکنند که چی بشه آخه؟
    بعد از RE امیدم به این بود تو سبک Horror که اینم داره به سمت همون سیاست کال آو دیوتی شدن بازی ها میره

6. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مگه ویسکرال..استغفرالله...مثل کپکامه...کار میکنه؟
    اصلا تو بازی هورور وجود اکشن لازمه نمیدونم چرا همچین حرفی میزنید آخه؟

9. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملآ از روی تصاویر میشه حدس زد چه بلایی سر این عنوان اومده...
    بهتر بود به جای این موجودات زشت و خنده دار 4 تا اسکلت آدم میزاشتن تا کاملآ سبک بازی عوض بشه..:|

11. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خداییش به نظر من تنها وجود co-op ترس رو از بین نمیبره و اگه بازی اصولی ساخته بشه خیلی میشه روی این مسئله مانور داد و ترس همراه با هیجان ایجاد کرد !
    هر چند به نظر من که این ترس تو این بازی مخصوصا شماره دومش اصلا تعریف درستی نداره ! ترسناک این نیست که بازیکن گلوله اش کم باشه و صد تا جاندار چندش اور هم حمله کنن تا ترکیب این 2 عامل ترس ایجاد کنه !
    ترس باید از طریق اتمسفر و جو و صدای و فضای بازی منتقل بشه که شماره 2 این سری به نظر من اصلا در این زمینه موفق نبود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

وقتی فهمیدم یکی قراره کنار ما باشه (پارتنر) کلا نظرم نسبت به بازی عوض شد ولی کم کم دیدم نه خیلی ضربه ای نمیزنه ولی با دیدن تصاویر و ویژگی های جدید دیگه مثله محیط های روشن ... کلا باید منتظر یه پسرفت باشیم...
    یکی دیگر از ویژگی هایی که Dead Space 2 خیلی خوب ازش بهره برده بود محیط های تاریک است... ویژگی که به خودی خود باعث ایجاد ترس میشود.
    ولی در این نسخه ما اونارو نمیبینیم.
    یکی دیگه از نکاتی که ما ذره ای آرامش تو بازی نمی دیدیم این بود که هیچ جای امنی تو بازی نبود ولی من شنیدم تو این نسخه کاور گیری به بازی اضافه شده...
    در کل میشه گفت وجود بخش Co-op میتونه به ضرر جو ترسناک بازی باشه ولی اگه بازی از روی اصول ساخته شود شاید بتوان به بازی امید وار بود..
    به طور خلاصه فعلا زوده واسه قضاوت در مورد بازی چون یکی از چیز هایی که یاد گرفتم اینه زود قضاوت نکنم...
      محتوای مخفی: ....... 
    در کل میشه گفت سبک Survival mode به طرز عجیبی در خطره...
    حتی میشه گفت اون اتمسفری که ما اون رو در برخی بازی ها دیده بودیم ، اون اتمسفر دیگه مرده... چرا؟ چون سازندگانش فکر میکنند که فروش ندارد...
    برید برید همتون کال آو دیوتی بسازید
    Last edited by CRIS Joon CR7; 25-07-2012 at 00:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •