بازی مثل دو نسخه قبلش محشر میشه/فقط خدا کنه تو دشمنها تنوع وجود داشته باشه تا خسته کننده نشه
بازی مثل دو نسخه قبلش محشر میشه/فقط خدا کنه تو دشمنها تنوع وجود داشته باشه تا خسته کننده نشه
با این گیم پلی که ما دیدیم به نظر میاد کلا با ترس در این بازی باید خداحافظی کرد مسلما با یک بازی اکشن تر طرف هستیم.
تو این بازی ادم نکشته بودیم اما حالا باید کشت اگرم سیستم کاورگیری 100 درصد باشه مطمئنا ادمای بیشتری باید کشت.
البته به نظرم مثل RE5 از بازی لذت می برم اما توقع ندارم تجربه هایی که توی نسخه قبل داشتم دوباره تجربه کنم ،مخصوصا با یک همراه داستان حسابی عوض میشه.
نه ولی به نظرم وجود یه همراه هم میتونه موثر باشه چون بازی حتما خیلی خیلی سخت خواهد شد چون این تریلر 20 دقیقه ای که از بازی نشون داده شده تو چند دقیقه پشت سر هم 2 تا غول رو باید کشت!!
من به ترسناکیش هم ایمان دارم مطمئنم بازی ترسناک تر از قبل میشه...
قبلا خیلی بیشتر ترسناک بود ایقد که دیگه برای اخرای بازی 2 بتونم سریتر برم باید یکی کنارم میشست حالا که همجاش روشنه خورشیدم داره دشمناشم تیپ زدن لباسای خوشگل تنشون کردن تازه یه رفیق جدیدم پیدا کرده همجا دنبالشه غولاشم وایمیستن تا ببدیشون به رگبار.....
من نمیدونم چرا یه بازی تو این سبک که خیلی تنها بودن مهمه میان یه پارتنر اضافه میکنند که چی بشه آخه؟
بعد از RE امیدم به این بود تو سبک Horror که اینم داره به سمت همون سیاست کال آو دیوتی شدن بازی ها میره![]()
مگه ویسکرال..استغفرالله...مثل کپکامه...کار میکنه؟
اصلا تو بازی هورور وجود اکشن لازمه نمیدونم چرا همچین حرفی میزنید آخه؟![]()
تصاویر جدید :
نکرومورف های جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملآ از روی تصاویر میشه حدس زد چه بلایی سر این عنوان اومده...![]()
بهتر بود به جای این موجودات زشت و خنده دار 4 تا اسکلت آدم میزاشتن تا کاملآ سبک بازی عوض بشه..:|
خداییش به نظر من تنها وجود co-op ترس رو از بین نمیبره و اگه بازی اصولی ساخته بشه خیلی میشه روی این مسئله مانور داد و ترس همراه با هیجان ایجاد کرد !
هر چند به نظر من که این ترس تو این بازی مخصوصا شماره دومش اصلا تعریف درستی نداره ! ترسناک این نیست که بازیکن گلوله اش کم باشه و صد تا جاندار چندش اور هم حمله کنن تا ترکیب این 2 عامل ترس ایجاد کنه !
ترس باید از طریق اتمسفر و جو و صدای و فضای بازی منتقل بشه که شماره 2 این سری به نظر من اصلا در این زمینه موفق نبود
وقتی فهمیدم یکی قراره کنار ما باشه (پارتنر) کلا نظرم نسبت به بازی عوض شد ولی کم کم دیدم نه خیلی ضربه ای نمیزنه ولی با دیدن تصاویر و ویژگی های جدید دیگه مثله محیط های روشن ... کلا باید منتظر یه پسرفت باشیم...
یکی دیگر از ویژگی هایی که Dead Space 2 خیلی خوب ازش بهره برده بود محیط های تاریک است... ویژگی که به خودی خود باعث ایجاد ترس میشود.
ولی در این نسخه ما اونارو نمیبینیم.
یکی دیگه از نکاتی که ما ذره ای آرامش تو بازی نمی دیدیم این بود که هیچ جای امنی تو بازی نبود ولی من شنیدم تو این نسخه کاور گیری به بازی اضافه شده...
در کل میشه گفت وجود بخش Co-op میتونه به ضرر جو ترسناک بازی باشه ولی اگه بازی از روی اصول ساخته شود شاید بتوان به بازی امید وار بود..
به طور خلاصه فعلا زوده واسه قضاوت در مورد بازی چون یکی از چیز هایی که یاد گرفتم اینه زود قضاوت نکنم...
محتوای مخفی: .......
Last edited by CRIS Joon CR7; 25-07-2012 at 00:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)