من هرچي ميزنم حتي با سا.كس باز نميشه testyourvocab
من هرچي ميزنم حتي با سا.كس باز نميشه testyourvocab
Kheyli bahaaaal boood:-o
ما هم 4330![]()
سلام
این تعداد لغات من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی کلمات خیلی آشنا بود. با این حال چون در همون لحظه معنیش رو نمی دونستم نزدم
نمی خوام بگم واقعا این تعداد لغت بلدم یا خیر ولی من مدت زیادیه که فیلم و سریال و حتی شبکه های انگلیسی رو می بینم و تقریبا در اغلب حوزه ها مطلب رو میفهمم(مگر اینکه خیلی تخصصی باشه)
حتی فیلمها و سریالهای غیر انگلیسی رو با زیرنویس انگلیسی می بینم و در واقع انگلیسی میشه زبان واسطه!!! برای فهم زبان دیگر
اکسنت های مختلف رو هم تقریبا آشنا هستم و بعد از تلفظ چند کلمه می فهمم طرف کجاییه....
تعریف از خود نباشه مهندس IT هم هستم و هر چی منبع درسی و پروژه داشتیم، همش انگلیسی بود. همش هم اساتید میگفتن برید ژورنال ترجمه کنید
حالا که می بینم نصف یک کسی که زبان مادریش انگلیسیه، بلد نیستم!!! نا امید شدم![]()
Last edited by farzad02; 25-11-2012 at 21:23.
4920
فکر میردکم بیشتر باشه![]()
به نظر من این تست ها اگر هم مقدار دقیق دایره ی لغات شما رو مشخص کنند ، باز هم ناکارآمد هستند.
در بحث گسترش دایره لغات بحثی هست به نام دایره ی لغات اکتیو ( Active vocabulary ) و دایره ی لغات
غیرفعال ( Passive vocabulary ) ، تمام این تستهایی که اینجا انجام میشه اگر هم درست باشه ، فقط به
شما میزان دایره ی لغات غیرفعال شما رو نشون میده. یعنی لغاتی که معنیش رو میفهمین ولـی درمواقع
صحبت کردن یا نوشتن دم دستتون نیست یا یادتون نمیاد که ازش استفاده کنید.
دایره ی لغات غیرفعال به هیچ دردی نمیخوره ، شما باید اینقدر این کلمات رو استفاده کنید و تمرین کنید که
وقتی دارین صحبت میکنید ناخوداگاه بیاد روی زبونتون یا بیاد روی کاغذ.
بنابراین خودتون رو درگیر این آمار و ارقام نکنید.
خب درد ما همینه که چطور اون غیر فعال ها را فعال کنیم؟
وقتی کسی هم نداریم باهاش انگلیسی صحبت کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)