مگه تو مدرک ذکر میشه آموزش محور !؟
آسان
متوسط
سخت
مگه تو مدرک ذکر میشه آموزش محور !؟
بله عزیز! تا انجا که میدونم نه تنها نام دانشگاه، بلکه نوع تحصیل هم آورده میشه. یعنی حتا شبانه بودن هم نوشته میشه.
زهکشی چیه؟
بله شبانه روزانه که از قدیم نوشته میشده !
ولی فکر نکنم آموزش محور نوشته بشه !
در ضمن این روزا واسه استخدام اول پارتی مهمه بعدشم معدل و اینکه از کدوم دانشگاه مدرک رو گرفتی - نه حالا چیزای دیگه
و صد البته روابطی که با دیگران داری...
بالاخره کسی که آشنا زیاد داره و بعضی جاها خطش رو بخونن خب خیلی میتونه بدردبخور باشه
تفاوت روزانه و شبانه، فقط در پول دادن و ندادنه. تفاوت آموزش محور و عادی، در گذراندن یا نگذراندن پایان نامه است.
خوب، حالا بنظر شما کدومش مهمتره که در مدرک نوشته بشه؟ اینکه شما بابت تحصیل پول دادید یا نه یا اینکه پایان نامه داشته اید یا نه؟
قطعاً نوشته میشه. اصلاً منطقی نیست که در مدرک، نداشتن پایان نامه نیاد. بخصوص اینکه بعضی مراکز پژوهشی از شما موضوع پایان نامه را هم میخواهند.
سلام
جواب نهایی کی میاد؟
معمولا نیمه دوم شهریوره
سلام عزيزان
لطفا يكي كمك كنه
من ميخام هرطورشده از يه دانشگاهي حتي شده آزاد بالاخره كارشناسي ارشد قبول بشم و مدرك ارشد دستم باشه واسه ارتقاي شغليم مدركش تا 3سال آينده لازمه
اگه ميشه هر كي اطلاعاتي داره بده يه رشته آسون و كم دردسر كه قبولي توش راحت باشه و خوندنش هم بعدقبولي زياد وقتگير نباشه
اگه كمكم كنيد تو انتخاب رشته اي كه ميخام خيلي خيلي ممنونتون ميشم در ضمن خودم مهندسي برق از دانشگاه دولتي دارم
من اطلاع چندانی در رابطه با این رشته ندارم ولی یه بار که با یکی از دوستام در رابطه با همین موضوع صحبت میکردم - میگفت کارشناسی ارشد کتابداری خیلی اسون هست -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)