یه سوال اگه اینترنت 10 دقه قطع کنیم
1-اینترنت این پسره قطع میشه
یا
2-اینترنت جهانی
؟
اونا چه استفاده ای از اینترنت ما میکنن که نگران شن ضرر میکنن؟
پ ن: کار بی نتیجه ایه
بله
خیر
نظری ندارم
یه سوال اگه اینترنت 10 دقه قطع کنیم
1-اینترنت این پسره قطع میشه
یا
2-اینترنت جهانی
؟
اونا چه استفاده ای از اینترنت ما میکنن که نگران شن ضرر میکنن؟
پ ن: کار بی نتیجه ایه
مثل این میمونه که برای این که به آمریکا ضرر بزنیم 1 لیوان آب نخوریم!!!!!!1
عزیزان هر چی بوده تموم شده پس بهتره الکی بحث نکنیم
متوجه منظور شما هستم ولی یعنی الان به هفتاد و پنج میلیون انسان با هزار و یک عقیده و فرهنگ و طرز عمل توهین کردی...لااقل بگو بخشی..لااقل خودت رو در نظر بگیر!
ببین این بخش اصلی خبر:
الان شما دقیق ازش چی میفهمی؟معاون فرهنگی هیات رزمندگان اسلام گفت: همزمان با شب شهادت امام هادی (ع) - چهارم خردادماه - تمامی پایگاه های اینترنتی به مدت 10 دقیقه در ایران از دسترس كاربران خارج شده و زیارت جامعه كبیره پخش خواهد شد.
پس نگو این حرف نبوده...بعد که دیدن صداش درومد و خیلی افراطیه:
حتی اگر در نظر بگیریم که بد اطلاع رسانی شده تقصیر کاربران اینترنت و مخاطبان این خبر نیست که به اشتباه یک حرکت اجباری رو تشخیص دادن...در پی فراخوان مردمی هیئات مذهبی از فعالان اینترنتی برای تعطیل نمودن اختیاری سایتهای خود برای نشان دادن اعتراض عملی و تبری جستن از عاملین هتاکی به ائمه معصومین(علیهم السلام) و نمایش قدرت اتحاد بیداری و وحدت میان فعالان عرصه وب در حمایت از اعتقادات وارزشهای اسلامی ، باز هم دشمنان نادان از روی عمد و برای اینکه اینگونه القاء نمایند که این عمل یک دستور حکومتی و اجباری بوده است و یا از روی جهالت خود که هیچگاه نخواستند و نتوانستند عشق و محبت مردم شیعه ایران را به اهل بیت بفهمند و باور کنند، اینگونه اطلاع رسانی نموده اند که گویا قرار است در شب شهادت امام هادی(علیه السلام) اینترنت ایران کاملا قطع گردد و عده ای انرا شروع طرح آزمایشی فیلترینگ سراسری نامیده اند و افسانه هایی از این دست...
با همون یه لیوان اب نخوردن کلی به کفار میشه ضربه زد. این یک اصل اساسی در پدافند غیر عامل محسوب میشه .
ببنید عزیزان من گاهی دژمن ضربه می زنه ولی ضربش انچنان محکم نیست که ما به نقطه جوش برسیم انوقت ماباید یه ضربه محکم خودمون به خودمون بزنیم تا بجوش بیایم و با انها بجنگیم.
ما ایرانی ها از هر لحاظ بی فرهنگیم منم یه زمانی خودمو قول میزدم و فکر میکردم ما مهد فرهنگیم و غنی هستیم.اما از بالا تا پایین هیچی نیستیم .دارم درمورد خودمون حرف میزنم .این یک واقعیه! شما طرز رانندگی رو ببین.طرز سوار شدن به هواپیما.تو سفر خارج از کشور ، هموطنات داخل هواپیما میرقصن حین خرید چونه میزنن.حین فروش خیانت و کم فروشی میکنن طرف جنس برا خودش درمیاد 200 تمن به خریدار میگه به خدا من 250 خریدم و برات 248 تمن میتونم بدم تا این وسط یه 2 تمنم واسه خودم بمونه.وقتی تیمشون برنده میشه همه جارو به آشوب میکشن . تو سیاست آبروی سیاست مدارا رو میبرن.تایر ماشیناشونو عوض میکنن میگن اسپورت کردیم.به قوانین احترام نمیذارن.دائما تو خیالن و فکر میکنن حتما اوضاعشون خود به خود عوض میشه بحثارو به حاشیه میکشونن .چشم پیشرفت همدیگرو ندارنبرای دیگرون فقط قانون وضع میکنن.تو مناظره هاشون بجای گفتن اهدافشون همدیگرو تخریب میکنن.به اعتقادات همدیگه توهین میکنن به خاطر یه تمن پول دعوا میکنن . همشون به جای تلاش به خدا توکل میکنن . جو گیر میشن و همیشه سوتی میدن یا گاف میزنن .و ... و.... و.... و.... میلیاردها موارد دیگه.من قصد به حاشیه کشوندن این بحث رو ندارم و این آخرین پستم بودمتوجه منظور شما هستم ولی یعنی الان به هفتاد و پنج میلیون انسان با هزار و یک عقیده و فرهنگ و طرز عمل توهین کردی...لااقل بگو بخشی..لااقل خودت رو در نظر بگیر!
اگه قطع شدن اینترنت انجام میشد احمقانه ترین کار ممکن بود حتی فکر کردن بهش هم احمقانست
طرف یه توهینی به عقاید و مقدسات ما کرده حالا به جای اینکه حساب طرف رو برسیم یا از عقاید خودمون دفاع کنیم،داریم خودزنی میکنیم(فکر کن مثلا هالیوود یه فیلم توهین آمیز درباره ما بسازه بعد ما برای پاسخگویی به این اهانتشون بیایم تمام سینماهای کشور رو ببندیم و به جاش دارالقرآن بزنیم)
حالا کی گفته که جناب ش.ن وابسطه به اسراییله؟هر چی میشه پای اسراییل و امریکا را باید وسط بیارن؟!
Last edited by bomberman; 26-05-2012 at 12:47.
از همه بدتر خورش قیمه رو با پیاز یا شنیع تر از اون با سیر گاز می زنیم. خودمو میگما ...
باز هم اشتباه میکنی و سعی کن دیگه کلمه ما ایرانیها رو بکار نبری...
من اینطور نیستم(همه ی مواردی که گفتی بی استثنا) و خیلی از ایرانیها رو میشناسم که اینطور نیستن... و البته در کنارش شووینست هم نیستم که بگم مهد فرهنگیم یا عیوب هموطنامو نبینم.اما یکدفعه به یک ملت هم فحش نمیدم(این خودش چی حساب میشه؟!)، پس حکم کلی نده.
پست شما هم از اول حاشیه بود !
چیزی رو که شخصی دیده بازگو میکنهباز هم اشتباه میکنی و سعی کن دیگه کلمه ما ایرانیها رو بکار نبری...
من اینطور نیستم(همه ی مواردی که گفتی بی استثنا) و خیلی از ایرانیها رو میشناسم که اینطور نیستن... و البته در کنارش شووینست هم نیستم که بگم مهد فرهنگیم یا عیوب هموطنامو نبینم.اما یکدفعه به یک ملت هم فحش نمیدم(این خودش چی حساب میشه؟!)، پس حکم کلی نده.
پست شما هم از اول حاشیه بود !
شما حق این رو که چی بگه و چطور بگه رو ندارید
نمیدونم چرا بعضیها به کلمه ایرانی الرژی دارن
عین بعضی از بچه های مذهبی که فقط اشتباهات و گناهان رو از خودشون میدونن نه مذهب (فقط ما بدیم زیبای بده نگاه نکن و ...)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)