تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | فینال

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب... منم تبریک میگم به همه هوادارای چلسی در پی سی خصوصا وحید عزیز.
    و یه تسلیت ویژه عرض کنم به صدا سیما، شبکه سه و گزارشگر بازی فینال!! : دی
    کلا سرنوشت لیگ قهرمانان از فصل 08-2007 افتاده تو دستان بارسا! اگر بارسا فینالیست بشه، قطعا قهرمانه و اگر فینالیست نشه، تیمی قهرمان هست که در نیمه نهایی بارسا را شکست داده!!
    فکر می کنم حق یک تیم انگلیسی بود که قهرمان بشه از این بابت که در سه فینال در چهار فصل اخیر یکی از حاضرینش انگلیسی بوده.
    در کل خداحافظی باشکوهی بود با بازیکنان نسل اخیر باشگاه چلسی.
    درباره بازی:
    بارتون میشه من نیمه اول CL رو ندیدم! به نظرم حق بایرن رسیدن به گل های بیشتر بود... ولی واقعا قدرت تموم کنندگی بازیکنان پایرن به شدت پایین بود... شما نگاه کنید به آمار... 43 شوت به دربازه چلسی که فقط 7 تای اونا داخل چهارچوب ود که شش تای اونا تبدیل به سیو شد. یعنی بایرن تا پشت محوطه جریمه خوب حرکت می کرد، اما از اونجا به بعد نمیتونست توپ رو به هدفش یعنی گل برسونه. ضمن اینکه چلسی واقعا دفاع مطلق هم نمی کرد... اینو درصد مالکیت توپ میگه. و انگلیس باز هم ثابت کرد که در فوتبال هوایی از شروع مجددی مثل کرنر بی همتاست. یک کرنر، یک گل؛ 20 کرنر و بدون گل!
    +
    چقدر روبن ضعیف بود! یعنی تو فینال بازیکنی بود به معنای کلمه خودخواه و ضعیف! یعنی هر مدافع معمولی هم می فهمید روبن که میرسه گوشه محوطه جریمه، نه پاس میده نه میزنه به عمق. طبق معمول در عرض حرکت می کنه که شوت بزنه! دیگه شاهکارش تو پنالتی تکمیل کننده بود!
    نکته جالب اینکه من مطمئن بودم چلسی بعد از دریافت گل، به گل میرسه... کلا یه چیزی بهم می گفت بازی میکشه به پنالتی. و تشخیص چک در ضیافت پنالتی ها واقعا عالی بود، همه پنالتی ها رو درست تشخیص داد... به نظرم میتونه به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب بشه.
    یاعلی
    پ.ن: مراسم قهرمانی زیاد جالب نبود! (البته تا اونجایی که من تو تی وی وطنی دیدم)... نه کاغذ رنگی یا آتیشی و... کلا خبری نبود! یاد مسکو بخیر.... هیچ وقت کاغذ رنگی های طلایی رو فراموش نمی کنم...

2. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به طرفدارای چلسی
    چلسی شاید شایسته یه قهرمانی به خاطر حضور متعددش طی این سالها تو اروپا بود ولی این دوره شانس فاکتور خیلی مهمی بود توی کسب قهرمانیش
    7بار توپ به تیرک دروازشون خورد طی نیمه نهایی و فینال ولی فقط یه بارش توپ رفت تو گل
    ............
    بازی به پنالتی که کشید میدونستم بایرن میبازه چون بایرن این فصل 2بازی رو تو پنالتی برده بود و تو جریان مسابقات هم بارها پنالتی زده بودن بازیکناش به همین خاطر پیتر چک کاملا آشنا بود.
    کسایی که مصاحبه ها رو(نه فقط از گل فارسی)دنبال کنن به مصاحبه ای برمیخورن که چک گفت که من در حین پرواز به مونیخ دی وی دی کلیه پنالتی های بازیکنای بایرن از سال 2007 به بعد رو دیده بودم.حتی خود بازیکنای بایرنم میدونستن بازی نباید به پنالتی بکشه چون تمام تلاششونو توی وقت اضافه کردن ولی نشد که بشه.
    به هر حال چلسی با یه دفاع ضعیف و پرانتقاد ولی یه دروازبان فوق العاده و یه سوپرمهاجم مثل دروگبا تونست قهرمان بشه.
    چلسی میدونست که توانایی ارائه یه بازی پایاپای رو با بایرن نداره و به همین خاطر تمرکزشو رو دفاع گذاشت و نمیشه یه تیم رو به خاطر نداشته هاش سرزنش کرد

بیشتر از همه دلم به حال بوت میسوزه.کسی که 3بار رسید فینال با لورکوزن و بایرن ولی هر 3بار رنگ مدالش نقره بودش.

یه تشکر ویژه هم از نویر بابت پنالتی که گرفت و پنالتی که زد

4. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

چرا تو این چند ساله یا بارسا قهرمان شده یا تیمی که بارسا رو حذف کرده؟
    گرفتن جام و جشن قهرمانی تو استادیم خودت خیلی کم پیش میاد که چلسی این شادی رو از بایرن گرفت
    چلسی بار دیگه نشون داد نه درصد مالکیت توپ و نه تعداد موقعیت و کرنر نتیجه آخر بازی رو مشخص نمی کنه

سلام،

من به عنوان یه طرفدار Real Madrid . این قهرمانی سزاوارانه و به حق رو به چلسی تبریک میگم. واقعا پیتر چک فوق العاده بود هم بازی بارسا تو استمفوردبریدج هم
    نیو کمپ هم بایرن نو جهنم آلینس آرنا
    پنالتی ها رو هم با دست گرفت هم با چشم......اشاره به نحوه ی تغییر مسیر دادن توپه راموس توسط نوئر با چشم..........

از بازی منطقی چلسی هم نمیشه گذشت.
    یه جورایی مثل خودمون (مادرید) جلوی بارسا (2-1) بازی کردند البته دفاعی تر.
    مالکیت توپ مال بایرن قهرمانی واسه چلسی
    واقعا چلسی فینال خیلی بازیکن نداشت : میرلس رامیرس تری و ... ولی با همون بازیکنایی که داری بیای قهرمان شی خیلی حرفه.
    دفاع چلسی خوب بود روبن هم عالی کار میکرد
    دی متئو هم آدم جالبیه داشت با همه دست میداد و دید و بوسی میکرد خیلی خوشم اومد.
    دروگبا هم غیرتی بازی کرد ها.

تبریـــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــک میگم.

6. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیگه بعد از چند روز حوصله ندارم راجع به اون بازی بگم ولی تبریک به طرفداران چلسی.
    حیف شد اون همه حمله بایرن به جایی نرسید. همین طور حیف شد که پنالتی رو دوباره دادن به روبن و دوباره باعث بدبخت شدن بایرن شد !
    ولی این بازی هرچقدر بدی داشت ، یه خوبی هم داشت و من رو بیشتر از قبل به یورو امیدوار کرد. آلمانی های تیم عالی بودن و مخصوصآ نویر بعد از مشکلاتی که با دورتموند براش پیش اومد ، جلوی چلسی و موقع ضربات پنالتی نشون داد که واقعآ شجاعه. خیلی شهامت میخواد که توی فینال ، جلوی یکی از بهترین دروازه بان ها که فوق العاده خوب پنالتی میگیره ، بیای به عنوان دروازه بان حریف پنالتی بزنی.

8. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم به هوادارای چلسی ... بعد از نزدیک به یک دهه ساختن تیم و رسیدن به مراحل حذفی پایانی برای چندمین بار بالاخره امسال قهرمان شدن.
    البته توی این فهرمانی همون طور که بعضی از بازیکنای چلسی از جمله لمپارد و تورس بعد از بازی اشاره کردن فاکتور بخت و اقبال در فهرمانی نقش داشت , بارها گفته شده که برای قهرمانی در CL باید خوش اقبال هم بود.
    بایرن فرصت های خوبی داشت که گومز و روبن اونا را آماتور گونه از دست دادن ... مدافعین چلسی هم توی تکل های آخر برای جلوگیری از رسیدن شوت به دروازشون خیلی خوب عمل کردن .
    دروگبا باز هم نشون داد توی بازی های حساس که از بهترین مهاجمان این نسل هست و با تک موقعیت چلسی قهرمانی را از بایرن گرفت ... و با جدا شدنش , یک خلا بسیار بزرگ را نوی بازی های سرنوشت ساز آینده ی چلسی ایجاد می کنه.
    توی وقت اضافه وقتی روبن ضربه پنالتی را خراب کرد به یاد بازی غنا اوروگوئه توی جام جهانی و بازی های مشابه اون در گذشته میشد حدس زد که چلسی در ضربات پنالتی پیروز میشه ... شاید بشه از این نظر با هوادارای چلسی هم دردی کرد که CL یه جورایی یه جام به چلسی بدهکار بود ( خصوصا سال 2009 )
    از چلسی دروگبا و چک بهترین عملکرد را داشتن و از بایرن لام و نویر ... که بسته به اینکه کی توی ضربات پنالتی پیروز میشد می تونستن کاندید بهترین بازیکن میدان و حتی تبدیل به اسطوره شدن را داشته باشن.

به نظرم نقطه ضعف اصلی بایرن نیمکتش هست که باعث میشه برای بازیکنی مثل روبن یا گومز به اون صورت رقیبی وجود نداشته باشه که در مواردی که بد عمل می کنن تعویض بشن. اگه بایرن بتونه نیمکتش را تقویت کنه با این تیم بسیار منسجم می تونه سال های آینده باز هم مدعی جدی قهرمانی باشه.

پ.ن. بردیا اون مورد بوت را خیلی خوب اومدی ... جدای از اینکه امسال رنگ دروازه را ندید ولی خیلی ناراحت کننده بود که باز هم نقره نصیبش شد.

10. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه اینجا یه سری از طرفدارای چلسی هم خوشحال ترن بابت قهرمانیش که نشون دهنده عمق کینشونه بعد از حذف سزاوارانشون جلوی بایرن
    روبن هرچی که باشه با تیمش اومد تو فینال بازی کرد نه بر خلاف بعضیا که ادعای بهترین بودن توی دنیا رو دارن ولی حتی نتونستن با زدن دو گل مردود تیمشونو به فینال برسونن
    از خیلیا که ادعاشون میشه ولی حتی نمیتونستن یه پسر 18-19 ساله رو دریبل بزنن و ضربه آزاداشو تمام سوت میکرد بیرون بهتر بود.
    روبن هر چی باشه پنالتیشو تو چارچوب زد نه بر خلاف بعضیا که کره ماه رو نشونه گرفتن و اشک سرمربیشونو دراوردن تا جایی که پایان بازی حتی حاضر نشد با کسی دست بده و یه راست رفت تو رختکن.
    اگه تیمتون حرفی داره جلوی بایرن بیاید بزنید،از دارایی تیمای دیگه بالا نرید.

پی نوشت:همونطور که پستای سراسر کینه بعضی دوستان تایید میشه غیر عادلانست اگه بخوای این پست رو تایید نکنی جناب ناظر،هرچند وقتی ناظرین انجمن هم از طرفداران چلسی باشن و رایشونو به اون داده باشن طبیعیه که الان از خوشحالی رو پاشون بند نباشن و تمام تلاششونو برای خوشحال کردن رفقاشون انجام میدن.

12. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جناب aQoa حتي پست تبريك منم پاك كرد !!! چيزه بدي نگفتم كه !
    120 دقيقه حمله كرديم ولي نشد . ضربات آخر رو افتضاح زديم . روين در سال 2010 اون سوپر گل رو به منچستر زد ولي الان حساس ترين پنالتي عمرش رو خراب ميكنه . خدايي اين كجا و آن كجا !
    بازيكنان چلسي هم همه مدافعان خوبي بودن !!! مثلا لامپارد مدافع عالي بود خدايي !! دروگبا هم همينطور
    من چيزي از رهبري لمپارد در زمين نديدم خدايي كه بعضي دوستان ستايشش ميكنن . البته نيازي هم به رهبري نداشت اون شيوه بازي .
    در اخر فرانك ريبري فليپ لام .تيموشوكو اكثر بازيكنان عالي بودن به جز روبن و گومز . البته گومز هرچي كه بود اون پنالتي رو بهش ميدادن گلش ميكرد!
    ولي مطمئنم بر ميگرديم . الان ديگه ميشه گفت يه قهرماني به بايرن بده كاره اروپا . 99 هم به همين صورت جام رو از دست داديم . كلي موقعيت خراب كرديم و در اخر......................
    به طرفداران چلسي تبريك ميگم .

14. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

جالبه اینجا یه سری از طرفدارای چلسی هم خوشحال ترن بابت قهرمانیش که نشون دهنده عمق کینشونه بعد از حذف سزاوارانشون جلوی بایرن
    روبن هرچی که باشه با تیمش اومد تو فینال بازی کرد نه بر خلاف بعضیا که ادعای بهترین بودن توی دنیا رو دارن ولی حتی نتونستن با زدن دو گل مردود تیمشونو به فینال برسونن
    از خیلیا که ادعاشون میشه ولی حتی نمیتونستن یه پسر 18-19 ساله رو دریبل بزنن و ضربه آزاداشو تمام سوت میکرد بیرون بهتر بود.
    روبن هر چی باشه پنالتیشو تو چارچوب زد نه بر خلاف بعضیا که کره ماه رو نشونه گرفتن و اشک سرمربیشونو دراوردن تا جایی که پایان بازی حتی حاضر نشد با کسی دست بده و یه راست رفت تو رختکن.
    اگه تیمتون حرفی داره جلوی بایرن بیاید بزنید،از دارایی تیمای دیگه بالا نرید.

پی نوشت:همونطور که پستای سراسر کینه بعضی دوستان تایید میشه غیر عادلانست اگه بخوای این پست رو تایید نکنی جناب ناظر،هرچند وقتی ناظرین انجمن هم از طرفداران چلسی باشن و رایشونو به اون داده باشن طبیعیه که الان از خوشحالی رو پاشون بند نباشن و تمام تلاششونو برای خوشحال کردن رفقاشون انجام میدن.
    کسی قدرت تیم بایرن رو زیر سوال نبرد
    اینکه من اونجوری پست دادم یه خورده عجول بودم امیدوارم این مسائل باعث نشه که به هم مستقیم و غیرمستقیم و با کنایه خدای نکرده توهین کنیم
    رئال مادرید اگر حذف شد دلایلی داشت که قابل قبوله:
    1- خستگی بازیکنان بعد از دو بازی حساس و نفس گیر
    2- اشتباهات فردی هنگام زدن پنالتی ها
    کلا 5 تا ضربه هستش 3 تاشو بخوای خراب کنی که دیگه چیزیش نمیمونه

البته این نکته رو هم نمیشه نادیده گرفت که بایرن تو بازی فینال باخت حتی بعضی از بازیکنا به جام دست هم زدند و اینکه بایرن بیشتر حمله کرد و گل اول رو زد و اینکه بایرن امسال هیچ جامی نگرفت همه و همه خیلی دردناک تر بود برای هواداران بایرن از غم حذف رئال مادرید برای هواداران رئال
    باز رئال مادرید لالیگا رو برده بود و فصل خوبی رو پشت سر گذاشته بود
    نه که بازی با دورتموند روبن پنالتی شو گل کرد و بایرن رو از بوندسلیگا محروم نکرد
    دیگه این رو همه میدونن که اگه روبن دوتا پنالتی رو امسال گل کرده بود شانس بایرن واسه بوندس لیگا و CL بیشتر میشد چه بسا بهشون میرسید
    یا علی
    Last edited by CRIS Joon CR7; 23-05-2012 at 16:20.

16. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام به دوستان.
    به عنوان یه طرفدار فوتبال آلمان نمیتونم ناراحتی خودم رو از باخت بایرن کتمان کنم.شب بازی من و برادرم تا 2ساعت بعداز بازی فقط به هم خیره شده بودیم..
    لعنت...
    لعنت خدا بر اون پنالتی....
    لعنت خدا بر اون پنالتی که ریبری رو مصدوم کرد....
    لعنت خدا بر اون پنالتی که بازیکنان چلسی رو شیر کرد...
    لعنت خدا بر اون پنالتی که باریکنان ما رو ناامید کرد...
    لعنت خدا بر اون تعویض که....استغفرالله.
    .
    .
    در توجیه قهرمانی چلسی و چگونگی اون چی میشه گفت؟
    چی میشه درمورد7ضربه به تیر دروازه داریم که بگیم؟
    چی درمورد بالای100شوت به دروازه طی 3بازی داریم که بگیم؟
    ..
    .

این سوالات وهزاران سوال دیگه رو فقط یک نفر جواب درست داد!
    دروگبا!
    ((برای چلسی این قهرمانی مقدر بود))
    شاید اگه بایرن،بارسا،رئال هرسه تیم همزمان و در یک زمین با چلسی در فینال بازی میکردن هم باز چلسی قهرمان میشد...

پ ن:میلادعزیز...وحیدجان...دوست ن طرفدار چلسی قهرمانی گوارای وجودتان....
    پ ن2:خدایی قهرمانی چلسی بد هم نشد حداقل کلی از دوستان دیگه هم کلی خوشحال شدن!!
    پ ن3:ما میخواستیم زودتر بیایم انجمن که نشد...خدایی نکرده کسی فکر بد بد نکنه

18. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه کسی لینک دانلود کامل بازی همین طور مراسم قهرمانی رو داره از ما دریغ نکنه
    اصلا نمیشه این شب رو فراموش کرد و من به محض گرفتن اون بارها اون لحظات رو مرور می کنم
    مراسم رو هم که از شبکه 3 دیدم که اصلا کامل نبود و صد در صد نیاز به دیدن اون دارم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •