تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: help:تغییر پارتیشن بندی ویندوز7 بدون از دست رفتن اطلاعات

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درود

راه حل جناب PC همین به این ترتیب بود :
    ابتدا 20 گیگ از درایو E کم میکنیم سپس 20 گیگ فضای جدا شده unallocated رو فرمت کرده و با اختصاص lable آن را تبدیل به درایو مجزا میکنیم سپس این دراو جدید رو با درایو d ادغام میکنیم و بعد از آن با کلیک به روی گزینه resize به روی درایو d اقدام به جدا نمودن 20 گیگ از فضای درایو d میکنیم و مطابق با مرحله قبلی 20 گیگ فضای unallocated جا شده رو به درایوی جدید تبدیل میکنیم که می بایست با درایو c ادغام گردد
    دوستان همان طور که مطلعید سیستم عامل من ویندوز سون 64 بیت هست که با توجه به حجم نسبتا بالای فضای اشغال شده در درایوهای c و d و e امکان تهیه نسخه پشتیبان به راحتی مقدور نیست بنابراین ممنون خواهم شد اگه مطمئن ترین راه که بدون آسیب به ویندوز یا محتوای درایوها هدف من رو به سرانجام برسونه معرفی کنید
    پی نوشت :
    یادش بخیر یه زمانی توی xp ظف جیک ثانیه با partition magic درایوها رو بالا پایین میکردیم

دوست عزیز. اینکاری که شما میخوای انجام بدی فرق چندانی با partition magic توی xp نداره و فقط نرم افزارش عوض شده. اصول کار همون هست. شما فقط داری بزرگش میکنی.
    من با تصویر به شما نشون میدم:
    تصویر 1:
    ما قصد داریم که مثل شما 2 گیگ از حجم اضافی E کم کنیم و اون رو از طریق D به C برسونیم:

میبینید که باید ابتدا 2 گیگ از حجم کلی E کم کرد و اونرو به قسمت before انتقال داد.
    حالا با resize درایو D اون 2 گیگ رو میبینیم که به انتهاش یعنی after اضافه شده:
    تصویر 2:

2 گیگ رو از انتهای D به ابتداش منقل میکنیم:
    تصویر 3:

این تصویر نشون دهنده فضای اضافی بعد از C و قبل از D هست که هنوز به C اضافه نشده. با انتخاب گزینه resize روی C و اضافه کردن فضای بعد (After) اون به فضای کل C کار ما تموم میشه:
    تصویر 4:

با کلیک روی Apply سه مرحله ای که قبلا در موردش توضیح دادم شروع به انجام میشه:
    تصویر 5:

ورژن 5 رو برای عکس ها استفاده کردم شما حتما از ورژنهای جدیدتر استفاده کنید که کارکرد بهتری دارند.

در مورد بک آپ هم باید بگم به هر حال اینکار ریسک داره و شما اگر بک آپ نمیکنید باید این ریسک رو بپذیرید. ولی بنده به شخصه تا بحال با این نرم افزار به مشکل نخوردم البته پیشنهاد اکید من استفاده از ورژن مجزا از ویندوز یا همون bootable هست تا احتمال تداخل اون با ویندوز به صفر برسه.
    Last edited by P‌C; 28-11-2012 at 01:58.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داخل برنامه minitool اگر که شما بطور مثال بخواین فضا از درایو E بگیرین اون فضا رو به D اضافه کنید چون مابین این دو تا درایو E قرارداره برای همین قادر به انجام اینکار نیست این دوستمون بطور مثال روی هارد خودم توضیح دادم که من 6 تا درایو دارم درایو C حجمش که داخل شکل مشخه 78 گیگ هستش مابقی درایوها هم هرکدوم بطور مساوی 77 گیگ هستن من اومدم از درایو E بطور مثال 3.98 گیگ فضا گرفتم بعد اون درایو جدید قبل از درایو D قرارگرفته برای همین قادربه اتصال اون درایو به درایو D من نیستم تنها راهم همون Merge کردن درایوها هست به همون صورت که اشاره شده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعا از شما که ناظر انجمن هستید بعید هست که متوجه منظور بنده نشدید. شما اگر کمی در تصاویری که قرار دادم دقت کنید متوجه میشید که نه تنها در این مورد بلکه در اکثر موارد مطرح شده در این تاپیک هیچ نیازی به گزینه merge نیست و اصولا مرج فقط در مواردی بکار میره که بخوایم یک درایو بسیار کم حجم رو با یک درایور پر حجم تر ادغام کنیم. برای جابجا کردن حجم بین درایوها همون گزینه resize کافی هست. کم کردن از E و اضافه کردن به C که سهل هست شما اگر 24 درایو هم داشته باشید و بخواید از درایو Z به C حجم منتقل کنید فقط و فقط با گزینه resize و البته در 24مرحله میتونید اینکار رو براحتی انجام بدید.
    شاید دلیلی که از ابتدا شما ذکر میکنید که تغییر در پارتیشن C موجب بالا نیومدن سیستم عامل میشه همین استفاده نابجا و بی موردتون از merge باشه.
    Last edited by P‌C; 11-11-2012 at 01:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام
    با توجه به تعاریف برحی دوستان در این تاپیک ، برنامه .Partition.Wizard دانلود و نصب کردم
    هدفم کاهش خجم درایو E و افزودن به حجم درایو C (درایو ویندوز سون ، 64 بیت) بنابراین ابتدا روی درایو E کلیک کردم و با انتخاب گزینه ReSize به مقدار حدودا 25 گیگ از حجمش کم کردم (حجم کاسته شده به صورت یک فضای خالی غیر فعال دراومد) و بعد از این مرحله با انتخاب گزینه Merge سعی کردم خجم جدا شده رو به درایو C پیوست کنم که متاسفانه نرم افزار چنین اجازه ای و امکان انجام این کار رو نداد.
    بنابراین سعی کردم ایتدا حجم خالی غیر فعال رو تبدیل به یک درایو کنم و بعد از اون دوباره از طریق Merge سعی در ادغام با درایو C داشته باشم اما باز هم متاسفانه نرم افزار اجازه تبدیل آن فضای خالی به یک درایو مجزا رو نداد بنابراین از طریق Disk Management خود ویندوز اقدام کردم و فضای خالی روو به یک درایو جدید (NTFS) تبدیل کردم
    اما در آخر پس از بازگشت به محیط نرم افزار .Partition.Wizard دیدم که متاسفانه گزینه Merge غیرفعال شده
    با دقت بیشتر در قسمت Type متوجه شدم که تک تک پارتیشن ها از حالت Logical و Primary به حالت Simple تغییر کردن
    که به احتمال قریب به یقین عامل غیرفعال شدن گزینه Merge بوده
    حالا پرسشهایی که از اساتید فن داشتم به این ترتیب هست که :
    1- برای بازگشت Type پارتیشن ها به حالت قبلی باید چه کرد ؟
    2- نقشه راه کاستن از درایو E و افزودن به درایو C به چه ترتیب هست ؟
    باسپاس

من کل بحث رو خوندم وضعیت سیستم من هم دقیقا مثل شما هست ، می ترسم از این نرم افزارا استفاده کنم به گفته دوستان ویندوزم بالا نیاد
    شما اگه به نتیجه رسیدید میشه به من هم بگید دقیقا از کدوم نرم افزار ، و کدوم روش استفاده کردید؟
    واقعا ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من یک سیستم دارم(pc) که روی درایو ویندوزش تغییر سایز انجام شده و حالا ویندوز بالا نمیاد. وقتی هم dvd خود ویندوز را میگذارم تا لوگو بیشتر پیش نمیره.
    اگه ممکنه راهنمایی کنید باید چکار کنم.
    ممنون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من یک سیستم دارم(pc) که روی درایو ویندوزش تغییر سایز انجام شده و حالا ویندوز بالا نمیاد. وقتی هم dvd خود ویندوز را میگذارم تا لوگو بیشتر پیش نمیره.
    اگه ممکنه راهنمایی کنید باید چکار کنم.
    ممنون
    شما باید از ورژن بوت برای پارتیشن بندی اون درایوی که داخلش ویندوز نصب کردین استفاده میکردین بطور مثال برنامه کابردی در این زمینه برنامه MiniTool
    هست شما اگر از طریق بوت ویندوز انتخاب گزینه startup repair مشکلتون رفع نشد باید اقدام به تعویض ویندوز کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    dvd 7 رو که میذارم بعد حدود 1 ساعت میره سراغ نصب ولی وقتی میاد تو قسمت درایو ها فقط یک درایو که اونم کل هارد هست رو نشون میده
    حالا میخوام بدونم اکه بخوام ویندوز جدید نصب کنم کل اطلاعاتم میپره؟
    اگه پارتیشن بندی کنم تو همین قسمت باز اطلاعات میپره؟
    ضمن اینکه تو این قسمت کل هارد من رو خالی نشون میده.
    آیا ممکنه بد سکتور شده باشه؟ چون خیلی سرعت لودش پایینه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    dvd 7 رو که میذارم بعد حدود 1 ساعت میره سراغ نصب ولی وقتی میاد تو قسمت درایو ها فقط یک درایو که اونم کل هارد هست رو نشون میده
    حالا میخوام بدونم اکه بخوام ویندوز جدید نصب کنم کل اطلاعاتم میپره؟
    اگه پارتیشن بندی کنم تو همین قسمت باز اطلاعات میپره؟
    ضمن اینکه تو این قسمت کل هارد من رو خالی نشون میده.
    آیا ممکنه بد سکتور شده باشه؟ چون خیلی سرعت لودش پایینه.
    اگر که چند تا پارتیشن داشتین الان همه حجم هارد شمارو بصورت یک پارتیشن در اومده اطلاعات شماکامل حذف شده نمیشه کاری کرد اگر که شما در پارتیشن بندی هارد سررشته نداشتین بهتر بود قبل از پارتیشن بندی ازاطلاعات هارد بک آپ تهیه میکردین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    ویندوز 7 را که نصب کردم جایی برای تغییرات هارد مجازی نداشت طبعا با همان درایو اولیه ویندوز نصب کردم با نرم افزار پاتیشن ویزارد 200 تا برداشتم که ویندوز خراب شد دوباره ویندوز ریختم که متا سفانه 200 گم شده لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    ویندوز 7 را که نصب کردم جایی برای تغییرات هارد مجازی نداشت طبعا با همان درایو اولیه ویندوز نصب کردم با نرم افزار پاتیشن ویزارد 200 تا برداشتم که ویندوز خراب شد دوباره ویندوز ریختم که متا سفانه 200 گم شده لطفا راهنمایی کنید
    به احتمال زیاد اون پارتیشن شما ساخته نشده شما برنامه MiniTool ازپایین دانلود نصب کنید بعدشم طبق شکل عمل کنید طبق شماره 1 باید اون فضای خودتون که بصورت عادی داخل ویندوز قادر به مشاهده اون نیستین انتخاب کنید بعد گزینه شماره 2 ازآخرم سرم گزینه شماره 3 بعد که اون مقدار حجم شما درست شد قادر هستین اونو به یک درایو دیگه Merge کنید

کد:

کد:

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

رزرو براي استفاده ------- deld430

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •