تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: لپ تاپ تا 2 میلیون برای 3DS

اگه نباشه جاش خالی می مونه afdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا من الان 2 ماهه asus n55sf گرفتم اخم نگفته
    بزار تجربه خرید خودمو بهت بگم
    وقتی می خواستم این لپ تاپ و بگیرم هیچ شک و شبه ای نسبت بهش نداشتم
    ولی وقتی رفتم پیش فروشنده برای خرید شروع کرد مخمو زدن(یعنی می خواااااااااااااست بزنه)
    که اقا HP رنکش تو دنیا بالاتر از asus و اگه شک داری همین الان بریم تو وب نشونت بدم و خلاصه هی می زد تو سر asus و hp رو می برد بالا (6190)
    حالا هی از ما انکار از اون اصرار..
    پسر خالمم باهام بود , این تا دید اسپیکر های اچ پی Beats گفت همینه , همینون بگیرو ..
    منم دیدم مخم داره سوت میکشه , با خودم گفتم این یه انتخاب سخته برا من , اگه بعدا پشیمون بشم باید چند سال هی خودم و لعنت بفرستم
    به فروشنده گفتم من برم بیرون یه چرخی بزنم بر می گردم.
    رفتم از چند تا فروشنده که کارشون نه hp بود نه asus مزایا و معایب مارک ها رو پرسیدم(با وجود اینکه می دونستم شاید کم و زیاد بگن)
    خداییش یه چند نفر بودن اطلاعاتشون بالا بود
    یکیشون گفتش که هم hp خوبه هم asus ولی hp تو ایران گارانتی معتبر نداره و خرابیش خیلی بیشتر از asus (نمیشه گفت یه مارک اصلا خرابی نداره)
    asus گارانتیش معتبره و تا حالا امتحان خودشو پس داده
    hp هم کسی تو کیفیتش شک نداره ولی این چند ساله خرابیش خیلی بیشتره asus بوده
    و برای گارانتی به جایی که توش داری زندگی می کنی فکر کن(ما الان کجاییم؟)
    و در اخرم بهم پیشنهاد داد که تو اون موقع n55 رو نخرم
    می گفت بزار یکی دو هفته دیگه, چون قیمتا می اد پایین , ولی من چون عجله داشتم گوش ندادم , چه بسا که بعدا همینم شد!
    خلاصصصه برگشتیم پیش اون فروشنده و گفتم که asus و می خوام
    بعد کلی سوال پرسیدن که مطمینی و ان و اون کردن رفت 15 دقیقه بعد برگشت
    گفت اقا تو انبار نیست تموم کردیم
    ما رو میگی شاخمون درومده بود(تو که نداری برا چی می خوای چیز دیگه قالب کنی؟)
    و شروع کرد به فاز 2 مخ زنی که الان n53 جدید اومده و هیچ فرقی با n55 نداره!!!!!
    من:یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن؟؟؟
    فروشنده:نه , فقط n53 HD و n55 Full-HD
    تا اینو گفت فهمیدم که از همون اول می خواسته HP شو قالب کنه به من و سریع زدم بیرون.
    و مطمنم که n55 داشته ولی می خواسته از شر hp خلاص بشه(چون اون موقع که من برا خرید رفته بودم , تازه سری جدید asus اومده بود و امکان نداشت رو دستش بمونه ولی hp..)
    من که دیگه رمق راه رفتنم نداشتم پله ها رو رفتم بالا بالا بالا تا رسیدم به یه فروشنده که کلان تو کاره asus بود
    سرتونو درد نیارم , اون موقع که من می خواستم لپ تاپو بگیرم قیمتا رو 2,000,020 بود
    ما ازین فروشنده 1,870,000 گرفتیم(دمش گرم)
    مشخصات لپ تاپم اینه
    Full-HD
    Ram : 4GB
    Video : GT555 2 GB Ded
    Cpu : 2670 QM 2.2
    HDD : 750 5200 R
    (2 سال گارانتی کیف موس)
    خدا رو شکر مشکل اسپیکر که ندارم
    لپ تاپمم روزانه 15 16 ساعت روشنه(کول پدم هنوز نگرفتم)
    iهنوز جیک نزده
    صداشم تا ته که بلند می کنم این صاب خونم متوجه میشه می اد گوش مالیمون بده( خونه مجردی زیر پله )
    و اینم بگم که این انتخاب توِ و کس دیگه نمیتونه جای تو انتخاب کنه , پس چه بهتر که اینجا از بقیه مشورت بگیری و در اخر خودت انتخاب کنی.
    100 % با گفته ی این دوستمون موافقم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

والا من الان 2 ماهه asus n55sf گرفتم اخم نگفته
    بزار تجربه خرید خودمو بهت بگم
    وقتی می خواستم این لپ تاپ و بگیرم هیچ شک و شبه ای نسبت بهش نداشتم
    ولی وقتی رفتم پیش فروشنده برای خرید شروع کرد مخمو زدن(یعنی می خواااااااااااااست بزنه)
    که اقا HP رنکش تو دنیا بالاتر از asus و اگه شک داری همین الان بریم تو وب نشونت بدم و خلاصه هی می زد تو سر asus و hp رو می برد بالا (6190)
    حالا هی از ما انکار از اون اصرار..
    پسر خالمم باهام بود , این تا دید اسپیکر های اچ پی Beats گفت همینه , همینون بگیرو ..
    منم دیدم مخم داره سوت میکشه , با خودم گفتم این یه انتخاب سخته برا من , اگه بعدا پشیمون بشم باید چند سال هی خودم و لعنت بفرستم
    به فروشنده گفتم من برم بیرون یه چرخی بزنم بر می گردم.
    رفتم از چند تا فروشنده که کارشون نه hp بود نه asus مزایا و معایب مارک ها رو پرسیدم(با وجود اینکه می دونستم شاید کم و زیاد بگن)
    خداییش یه چند نفر بودن اطلاعاتشون بالا بود
    یکیشون گفتش که هم hp خوبه هم asus ولی hp تو ایران گارانتی معتبر نداره و خرابیش خیلی بیشتر از asus (نمیشه گفت یه مارک اصلا خرابی نداره)
    asus گارانتیش معتبره و تا حالا امتحان خودشو پس داده
    hp هم کسی تو کیفیتش شک نداره ولی این چند ساله خرابیش خیلی بیشتره asus بوده
    و برای گارانتی به جایی که توش داری زندگی می کنی فکر کن(ما الان کجاییم؟)
    و در اخرم بهم پیشنهاد داد که تو اون موقع n55 رو نخرم
    می گفت بزار یکی دو هفته دیگه, چون قیمتا می اد پایین , ولی من چون عجله داشتم گوش ندادم , چه بسا که بعدا همینم شد!
    خلاصصصه برگشتیم پیش اون فروشنده و گفتم که asus و می خوام
    بعد کلی سوال پرسیدن که مطمینی و ان و اون کردن رفت 15 دقیقه بعد برگشت
    گفت اقا تو انبار نیست تموم کردیم
    ما رو میگی شاخمون درومده بود(تو که نداری برا چی می خوای چیز دیگه قالب کنی؟)
    و شروع کرد به فاز 2 مخ زنی که الان n53 جدید اومده و هیچ فرقی با n55 نداره!!!!!
    من:یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن؟؟؟
    فروشنده:نه , فقط n53 HD و n55 Full-HD
    تا اینو گفت فهمیدم که از همون اول می خواسته HP شو قالب کنه به من و سریع زدم بیرون.
    و مطمنم که n55 داشته ولی می خواسته از شر hp خلاص بشه(چون اون موقع که من برا خرید رفته بودم , تازه سری جدید asus اومده بود و امکان نداشت رو دستش بمونه ولی hp..)
    من که دیگه رمق راه رفتنم نداشتم پله ها رو رفتم بالا بالا بالا تا رسیدم به یه فروشنده که کلان تو کاره asus بود
    سرتونو درد نیارم , اون موقع که من می خواستم لپ تاپو بگیرم قیمتا رو 2,000,020 بود
    ما ازین فروشنده 1,870,000 گرفتیم(دمش گرم)
    مشخصات لپ تاپم اینه
    Full-HD
    Ram : 4GB
    Video : GT555 2 GB Ded
    Cpu : 2670 QM 2.2
    HDD : 750 5200 R
    (2 سال گارانتی کیف موس)
    خدا رو شکر مشکل اسپیکر که ندارم
    لپ تاپمم روزانه 15 16 ساعت روشنه(کول پدم هنوز نگرفتم)
    iهنوز جیک نزده
    صداشم تا ته که بلند می کنم این صاب خونم متوجه میشه می اد گوش مالیمون بده( خونه مجردی زیر پله )
    و اینم بگم که این انتخاب توِ و کس دیگه نمیتونه جای تو انتخاب کنه , پس چه بهتر که اینجا از بقیه مشورت بگیری و در اخر خودت انتخاب کنی.

واقعا خسته نباشید میگم دمت گرم که وقت گذاشتی اینارو نوشتی ولی دوست عزیز دیدی بازم در حد حرف بود فقط میگن Hp خرابیش زیاده من اینو خودم میدونم ولی در واقعیت برعکسه
    بگذریم از اینکه خیلی از اعضای این فروم به وارد کننده های لپ تاپ ایسوس وصلن مخصوصا گارانتی سازگار این کار رو میکنه واسه اینکه لپتاپاشون فروش بره
    hp اصلا توو ایران تبلیغات نمیکنه برند هایی مثل ایسوس با کاتالوگاشون سو استفاده میکنن و آمار خرابی hp رو از همه بیشتر نشون میدن
    من تاحالا از همین سری N ایسوس توو همین فروم ها 100 تا خرابی دیدم که اصلا از Hp ندیدم
    حتی یکی میگفت کامپیوتر قدیمیه 5 سال پیشم از این سرعتش بیشتره خب من چجوری به ایسوس اعتماد کنم
    در ضمن دوستانی دارم که Hp گرفتن و خیلی راضی بودن چه 5 سال پیش چه دوسال پیش گرفتن هر دو راضی بودن
    Hp تو لپ تاپ جز قدیمی تریناس امکان نداره خرابی داشته باشه من ندیدم شما اگه دیدی به من نشون بده فقط همه فروشنده ها حرفشو میزنن صفحه اول کاتالوگ ایسوس هم آمار خرابی همه لپ تاپارو نوشته که Hp رو زیاد تر از همه زده
    hp ایران رو رها کرده وگرنه مطمئن باشین 3 سوت دمو دستک ایسوس رو جمع میکرد

3. 3 کاربر از eafar1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

همین الان فروم های خارجی رو می خوندم مثل اینکه تاچ پد N56 مشکل داره وقتی روش رو لمس میکنی صدای نویز میاد باید یواش لمسش کنی آخه این چه مشکلیه دیگه

5. 2 کاربر از eafar1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

همین الان فروم های خارجی رو می خوندم مثل اینکه تاچ پد N56 مشکل داره وقتی روش رو لمس میکنی صدای نویز میاد باید یواش لمسش کنی آخه این چه مشکلیه دیگه
    خداییش بعضی وقتا حرفایی میزنینا صدای نویز دیگه چیه
    این مشکلات (البته مشکل نیست!) برای لپتاپی با بدنه آلومینیوم کاملاً طبیعیه و جریان ضعیف برقه

7. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مشکلات (البته مشکل نیست!) برای لپتاپی با بدنه آلومینیوم کاملاً طبیعیه و جریان ضعیف برقه

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا خسته نباشید میگم دمت گرم که وقت گذاشتی اینارو نوشتی ولی دوست عزیز دیدی بازم در حد حرف بود فقط میگن Hp خرابیش زیاده من اینو خودم میدونم ولی در واقعیت برعکسه
    بگذریم از اینکه خیلی از اعضای این فروم به وارد کننده های لپ تاپ ایسوس وصلن مخصوصا گارانتی سازگار این کار رو میکنه واسه اینکه لپتاپاشون فروش بره
    hp اصلا توو ایران تبلیغات نمیکنه برند هایی مثل ایسوس با کاتالوگاشون سو استفاده میکنن و آمار خرابی hp رو از همه بیشتر نشون میدن
    من تاحالا از همین سری N ایسوس توو همین فروم ها 100 تا خرابی دیدم که اصلا از Hp ندیدم
    حتی یکی میگفت کامپیوتر قدیمیه 5 سال پیشم از این سرعتش بیشتره خب من چجوری به ایسوس اعتماد کنم
    در ضمن دوستانی دارم که Hp گرفتن و خیلی راضی بودن چه 5 سال پیش چه دوسال پیش گرفتن هر دو راضی بودن
    Hp تو لپ تاپ جز قدیمی تریناس امکان نداره خرابی داشته باشه من ندیدم شما اگه دیدی به من نشون بده فقط همه فروشنده ها حرفشو میزنن صفحه اول کاتالوگ ایسوس هم آمار خرابی همه لپ تاپارو نوشته که Hp رو زیاد تر از همه زده
    hp ایران رو رها کرده وگرنه مطمئن باشین 3 سوت دمو دستک ایسوس رو جمع میکرد
    هم hp و هم asus دو مارک معتبر هستن
    و خرابی توی هرکودوم از دست گاهاشون ممکنه اتفاق بیفته که بعضا می تونه از استفاده ی نا صحیح کاربر هم باشه
    ولی این حرف غلطه که بگیم این برند چون تا حالا دست من خرابی نداشته پس دیگه خرابی مکنه برای هر مدلی وی هر برندی اتفاق بیفته
    همین جور که تو خط اخرم گفتین hp ایران و شل گرفته وگرنه بازارش اینجوری نبود و همین کارشم باعث شده نمایندگی معتبری نداشته باشه

10. 2 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ولی این طور که نوشتن صدای نویزش زیاده ها اذیت کنندس طوری که باید بره عوض کنه لپ تاپشو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینطور نیست فقط چند تا گزارش شده که وقتی لب تاپ به برق وصل باشه ( موقع شارژ ) بدنش دست بزنی جریان ضعیف برق رو حس میکنی اینم بخاطر بدنه آلومینومیش هست و نه تاچ بدش

13. این کاربر از behnmah66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینطور نیست فقط چند تا گزارش شده که وقتی لب تاپ به برق وصل باشه ( موقع شارژ ) بدنش دست بزنی جریان ضعیف برق رو حس میکنی اینم بخاطر بدنه آلومینومیش هست و نه تاچ بدش
    ولی من خوندم صدای خاصی از اسپیکراش میاد حتی طرف فکر میکرده صدای طبیعیه و این جز خصوصیتشه و برا همه اینطوریه که وقتی لمس کنی این صدا رو بده ولی بهش گفتن نه این غیر طبیعیه و باید عوض کنی لپتاپتو

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ولی من خوندم صدای خاصی از اسپیکراش میاد حتی طرف فکر میکرده صدای طبیعیه و این جز خصوصیتشه و برا همه اینطوریه که وقتی لمس کنی این صدا رو بده ولی بهش گفتن نه این غیر طبیعیه و باید عوض کنی لپتاپتو
    لینک جایی که خوندی رو بده

16. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •