والا من الان 2 ماهه asus n55sf گرفتم اخم نگفته
.gif)
بزار تجربه خرید خودمو بهت بگم
وقتی می خواستم این لپ تاپ و بگیرم هیچ شک و شبه ای نسبت بهش نداشتم
.gif)
ولی وقتی رفتم پیش فروشنده برای خرید شروع کرد مخمو زدن(یعنی می خواااااااااااااست بزنه
.gif)
)
که اقا HP رنکش تو دنیا بالاتر از asus و اگه شک داری همین الان بریم تو وب نشونت بدم و خلاصه هی می زد تو سر asus و hp رو می برد بالا (6190)
حالا هی از ما انکار از اون اصرار..
پسر خالمم باهام بود , این تا دید اسپیکر های اچ پی Beats گفت همینه , همینون بگیرو ..
.gif)
منم دیدم مخم داره سوت میکشه , با خودم گفتم این یه انتخاب سخته برا من , اگه بعدا پشیمون بشم باید چند سال هی خودم و لعنت بفرستم
.gif)
به فروشنده گفتم من برم بیرون یه چرخی بزنم بر می گردم.
رفتم از چند تا فروشنده که کارشون نه hp بود نه asus مزایا و معایب مارک ها رو پرسیدم(با وجود اینکه می دونستم شاید کم و زیاد بگن)
خداییش یه چند نفر بودن اطلاعاتشون بالا بود
یکیشون گفتش که هم hp خوبه هم asus ولی hp تو ایران گارانتی معتبر نداره و خرابیش خیلی بیشتر از asus (نمیشه گفت یه مارک اصلا خرابی نداره)
asus گارانتیش معتبره و تا حالا امتحان خودشو پس داده
hp هم کسی تو کیفیتش شک نداره ولی این چند ساله خرابیش خیلی بیشتره asus بوده
و برای گارانتی به جایی که توش داری زندگی می کنی فکر کن(ما الان کجاییم؟
.gif)
)
و در اخرم بهم پیشنهاد داد که تو اون موقع n55 رو نخرم
می گفت بزار یکی دو هفته دیگه, چون قیمتا می اد پایین , ولی من چون عجله داشتم گوش ندادم , چه بسا که بعدا همینم شد!
خلاصصصه برگشتیم پیش اون فروشنده و گفتم که asus و می خوام
.gif)
بعد کلی سوال پرسیدن که مطمینی و ان و اون کردن رفت 15 دقیقه بعد برگشت
گفت اقا تو انبار نیست تموم کردیم
ما رو میگی شاخمون درومده بود(تو که نداری برا چی می خوای چیز دیگه قالب کنی؟)
و شروع کرد به فاز 2 مخ زنی که الان n53 جدید اومده و
هیچ فرقی با n55 نداره!!!!!
من:یعنی این دوتا هیچ فرقی ندارن؟؟؟
فروشنده:نه , فقط n53 HD و n55 Full-HD
تا اینو گفت فهمیدم که از همون اول می خواسته HP شو قالب کنه به من و سریع زدم بیرون.
و مطمنم که n55 داشته ولی می خواسته از شر hp خلاص بشه(چون اون موقع که من برا خرید رفته بودم , تازه سری جدید asus اومده بود و امکان نداشت رو دستش بمونه ولی hp..
.gif)
)
من که دیگه رمق راه رفتنم نداشتم پله ها رو رفتم بالا بالا بالا تا رسیدم به یه فروشنده که کلان تو کاره asus بود
سرتونو درد نیارم , اون موقع که من می خواستم لپ تاپو بگیرم قیمتا رو 2,000,020 بود
ما ازین فروشنده 1,870,000 گرفتیم(دمش گرم)
مشخصات لپ تاپم اینه
Full-HD
Ram : 4GB
Video : GT555 2 GB Ded
Cpu : 2670 QM 2.2
HDD : 750 5200 R
(2 سال گارانتی کیف موس)
خدا رو شکر مشکل اسپیکر که ندارم
لپ تاپمم روزانه 15 16 ساعت روشنه(کول پدم هنوز نگرفتم)
iهنوز جیک نزده
صداشم تا ته که بلند می کنم این صاب خونم متوجه میشه می اد گوش مالیمون بده( خونه مجردی زیر پله
.gif)
)
و اینم بگم که این انتخاب توِ و کس دیگه نمیتونه جای تو انتخاب کنه , پس چه بهتر که اینجا از بقیه مشورت بگیری و در اخر خودت انتخاب کنی.