اکـــشن فیگورش تو حَلــــقَم ! : دی
بسته یادبود خدای جنگ به همراه یک PS3 ـیه 500 گیگه قرمز
این بسته شامل God of war 1-3 و Chains of Olympus - Ghosts of Sparta و همچنین Ascension به همراه 30 روز عضویت PlayStation Plus هست که میتونید اون رو در تاریخ 12 march خریداری کنید.
مبارک صاحبش باشه![]()
یا خشونت بیش از حد کریتوس بهترین گرافیک رو میگیره یا چهره مظلوم الی دل منتقدین رو به رحم میاره : دی
30 دقیقه از گیم پلی ابتدایی بازی را به نمایش گذاشتن که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هستش کاری بس نافرمکه خب من از دیدن این ویدئو صرف نظر می کنم و تا موقع انتشار بازی کلا سراغ خبررسانی های این بازی نمیرم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Layken; 01-02-2013 at 13:36.
من که ندیدم ویدئو رو ولی الان که بیرون بودم رفقا ریختن سرم که حامد کجایی دیوانه شدیم
انگشتام رو گذاشته بودم تو گوشم ولی خب نشد و به شدت از بیان نظریات رفقا دچار هایپ گرفتگی شدید شدم
تنها نکته ای که بهش توجه کردم این بود که Opening بازی در حد GOW 3 نیست (فکر نکنم تاریخ نبردی همچون مبارزه با پوسایدن رو دوباره ببینه ) ولی خیلی خیلی و خیلی حماسی و هیجان انگیز و خلاصه هر چی فکر کنید ساخته شده
گزارش ها حاکی از ان هستش که دل و روده باس فایت ها به صورت خیلی خوشگلی میریزه بیرون و میشه چند سیخ جیگر و قلوه کباب کرد زد تو رگ : دی
فقط 38 روز دیگه تا انتشار بازی باقی مونده و امیدوارم قیمت بازی از 200 تومن بالاتر نره : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همین طور اینا : دی
یکی دو تا دیگه هم بودن که جاشون خیلی سفت هستش دم دست نبودن بیارم پایین : دی
با گوشی گرفتم ، کیفیت شرمنده : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Layken; 03-02-2013 at 00:31.
اين ويديوي ٣٠ دقيقه اي رو ديدم من (كه قرار دمويي هم كه واسه بازي عرضه خواهد شد همين ٣٠ دقيقه باشه )نظرمو جوري ميگم چيزي اسپويل نشه:
روند شروع بازي مثه هميشه طوفاني هست ولي نه مثل شماره ٣ و اين فكر كنم خيلي بهتر....با زدن دكمه rt ميتونين هر اسلحه اي رو زمين هست رو در آن واحد بردارين كه مورد جديد و جالبي بود.....دشمناي بازي هم كلا جديد بودن(اسلحه جديدي هم نبود يا من نديدم)
تو همين ٣٠ دقيقه اول بازي با ٣ boss يا mini boss مبارزه مي كنيد كه دو تا از باسها همونو پايان دمو مصادف با كشته شدن ايشونمحتوای مخفی: ..
گرافيك بازي خيلي عالي بود ...همونطور كه قبلا هم گفتم به نظر من بهترين گرافيك ps3 بازي gow 3 بود و حالا هم شماره جديدش داره جاشو مي گيره....بازي aa عالي داره كه فوق العاده جالب بود (البته وسعت بازي اصلا در حد وسعت ابتداي بازي gow 3 و مثلا مبارزه با پوزايدن نيس ولي وسعت شهري كه رو دستاي هكتون هستش هم كم چيزي نبود و خيلي خوب درش آوردن)
در كل گرافيك شماره ٣ رو ١٥ يا ٢٠ درصدم بهتر كنيد ميشه اين شماره.......
حيف كه نشد مولتيشو تجربه كنم و گرنه نظر كليتر ميشد داد ولي در كل عالي بود
تریلر زمان عرضه ی بازی منتشر شد :
از دست ندینش ، فوق العادس
بازی دوازدهم ماه مارس به صورت انحصاری بر روی PS3 عرضه می شود ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که این بازی رو انجام ندادم ولی خداییش راستشو بگید این بازی بهتره یا dark sider2 ؟![]()
اصل حقیقت موضوع در هر چیزی وقتی به دست میاد که اون رو تجربه کنی.
اما این بازی که قراره بیاد رو نمی دونم ولی قسمت های قبلی این سری در کنار بقیه ژانرها در رده بهترین بازی های سال هستش
راستشو هم بخوای باید بگم دارکسایدرز در مقابل این عنوان حرفی برای گفتن نداره : دی
اولین نمره ی بازی منتشر شد :
مجله ی فامیتسو به بازی نمره ی عالی God of War: Ascension (PS3) – 9/9/9/9 را داده است ...
نمره ی این مجله به نسخه ی سوم(GOWIII)
۱۰/۹/۹/۱۰ بوده است ....
فقط شش روز دیگه با عرضه ی بازی مانده است ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)