تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 52 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی خوبیه ولی خیییییییییییلیییییییییییی ییییییییی تخیلیه
    ولی نمیدونم یه چیزی یا یه حسی هی هی میگه باید اونم بازی کنی

2. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[LIST][*]تریلر جدید از بازی:[*]19 دقیقه ی اول بخش داستانی بازی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک تریلر در منابع:

6. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 27-07-2012 at 01:13.

8. 15 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بررسی وبدئو گبم پلی Crysis 3

این دمو خیلی باحال بود! : دی

سیستم گیم پلی
    2 نوع از گیم پلی رو به نمایش گذاشت که نشون میده وسعت گیم پلی مثل شماره اولش شده میشه کار های جالب و زیاد انجام داد ترکیب مخفی کاری و اکشن بازی به نظرم عالی هست سیستم کاور رو حذف کردن انگار چون من ندیدم کاور بگیره! اسلحه ها تو همون چند قسمت نمایش داده شده تنوع خوبی داشتن و همینطور طراحی زیبا و صدا گذاری خوبش هم باید اشاره کرد! مثل شماره قبل ماموریت ها از نقطه A تا B هست البته با این تفاوت که یه سری کار هم در بین مراحل انجام میدین که خب تنوع بیشتری تو این بخش داره.

باز بودن محیط نسبت به قبل و باز هم شباهت اون به شماره اول باعث میشه گیم پلی هم جذاب تر باشه محیط هایی که شما تو بازی میبینید بزرگ طراحی شده از هر قسمتی میشه برای انجام ماموریت استفاده کرد این ها از راهرو های باریک و جنگل و یا زیر اب و هر جای دیگه که تو بازی قابل دسترس هست!

گرافیک
    گرافیک بهتر از قبل و زیبا تر میشه گفت نورپردازی و جلوه های سینمایی بازی منفجر کرده! تفاوت های کلی و تکنیکی نسبت به قبل هم داشته و میشه گفت از نظر کلی بالاتر هست البته انتظار میره که با DX11 روی PC و همینطور جرئیات بسیار بالاتر کیفیت بهتری تو این بخش ببینیم.

سیستم کلی در گرافیک بازی بسیار زیبا کار شده از افکت اب و بقیه موارد فقط به نظرم سیستم انفجار و اتش مثل قبل هست هنوز اونطوری که باید زیبا کار بشه نیست در مقایسه با بقیه موارد حتی نقاط دوردست هم باید اشاره کرد واقعا دیدنی بود منظره های بازی از نظر کلی واقعا شاهکار بودن.

تو محیط های بسته و باز کاملا میشه نورپردازی رو دید از هر نظر هنرمندانه کار شده جلوه هایی که به محیط دادن سینمایی تر کرده بازی رو... از نظر انیمیشن هم چیز خاصی ندیدم همون قبلی ها هست کمی بهتر شده نمیشه گفت عالی!

صدا و موسیقی
    صدا و موسیقی هم عالی بود یعنی صدا گذاری روی محیط زیبا کار شده بود همینطور موزیک بازی البته شاید تو مسیر گیم پلی موزیک حماسی مثل بازی های بزرگ پخش نشده باشه ولی تاثیر خودش رو داره.

بقیه جزئیات
    هوش مصنوعی هم که تا خود بازی نیاد نمیشه نظر داد ولی چیزی نداره که جای گفتن هم داشته باشه مثلا The Last of US رفتار دشمن طرف رو شگفت زده میکنه چون از پیش تعیین شده نیست ولی رفتار های شما در کل بازی های این نسل حتی کرایسیس اینطوری نیسته با این حال قصد مقایسه ندارم فقط میخواستم بگم چیز جدیدی نداره تو این بخش نشون بده همه به شما شلیک میکنن شما هم باید به اونا شلیک کنید! : دی

از نظر کلی دمو به نظرم خوب بود در بخش گیم پلی و گرافیک و صدا عالی کار کرده یعنی یه چیزی بهتر از شماره دوم که خودش نکته بسیار خوبیه اگر از نظر گرافیک نسخه PC کیفیت خیلی بالاتر داشته باشه و کرایتک از قدرت بالای موتور بازی برای ساخت نسخه PC طوری دیگر استفاده کنه با یه شاهکار گرافیکی دیگه تو این نسل روبرو هستیم با این حال نورپردازی بازی خیره کننده بود به نظرم همینطور گیم پلی کارامد! بقیه موارد هم از جمله صدا که اشاره کردم واقعا عالی کار شده جو محیط رو به شما میده همینطور صدا گذاری اسلحه ها به نظرم زیبا بود.

در کل اگر یه نمره به این پیش نمایش بخوام بدم 9 میتونه براش خوب باشه چون موارد جدید زیاد داشته شاید از نظر کلی بگیم خب همون حرکات و رفتار ها در گیم پلی چیز خاصی نمیتونه داشته باشه ولی باید اشاره کرد جزئیات و امکانات تو بازی بالا هست!

نویسنده: Killzone2
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Crysis_3_cover.jpg  
    Last edited by Killzone2; 28-07-2012 at 11:33.

10. 18 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این پک والپیپر CRYSIS 3 هسش...خود کرایتک رسمن داده بیرون :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلودش کردم چهار تا عکس داره ولی کیفیتشون خیلی بالاس وشده 14MB !
    Last edited by mjorh; 30-07-2012 at 10:54.

12. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بازیش کی میاد؟من عاشق این بازی هستم 2 رو یه 10 باری به آخر بردم اصلا ازش خسته نشدم آخر بازی هست بنظره من

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بازیش کی میاد؟
    February 2013

15. 2 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Crysis بازي زيبايي هستش ولي هميشه يكي دو قدم با شاهكار شدن و يا عالي بودن فاصله داره.
    علاوه بر مشكلات ريز و گاها درشتش تو طراحي مراحل ٢ تا ايراد خيلي بزرگ داره كه اگه فقط اينا رو رفع كنه چندين نمره ميانگينش ميره بالا:

١- مولتي پلير : اين قسمت بازي تو شماره ٢ خوب كار شده بود ولي شباهتهاي زيادش به cod و قابليت كمپ گرفتنهاي زياد خيلي زود بخش آنلاين بازي رو از رونق انداخت
    بازيهايي مثه gears of war 3 و battlefield كه سال قبل عرضه شدن با ارايه مولتي پلير عالي نجات پيدا كردن و گرنه اگه فقط قسمت داستانيشونو مد نظر بگيريم چندان عالي نبودن پس اين خودش بوضوح تاثير مولتي پلير در كيفيت بازي و جلب نظر منتقدان رو نشون ميده

٢- هوش مصنوعي : يه بازي sandbox با محيط نسبتا بزرگ و چندين راه براي كشتن دشمنان بايد هوش مصنوعي قوي و چالش برانگيزي داشته باشه ولي متاسفانه هميشه كرايسيس تو اين زمينه مشكل داشته و هوش مصنوعي شماره ٢ جزو بدترين ها بود تا جايي كه به كرات دشمنان تو ديوارها گير مي كردن

به اميد رفع اين مشكلات در شماره جديد

.

17. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

Crysis بازي زيبايي هستش ولي هميشه يكي دو قدم با شاهكار شدن و يا عالي بودن فاصله داره.
    علاوه بر مشكلات ريز و گاها درشتش تو طراحي مراحل ٢ تا ايراد خيلي بزرگ داره كه اگه فقط اينا رو رفع كنه چندين نمره ميانگينش ميره بالا:

١- مولتي پلير : اين قسمت بازي تو شماره ٢ خوب كار شده بود ولي شباهتهاي زيادش به cod و قابليت كمپ گرفتنهاي زياد خيلي زود بخش آنلاين بازي رو از رونق انداخت
    بازيهايي مثه gears of war 3 و battlefield كه سال قبل عرضه شدن با ارايه مولتي پلير عالي نجات پيدا كردن و گرنه اگه فقط قسمت داستانيشونو مد نظر بگيريم چندان عالي نبودن پس اين خودش بوضوح تاثير مولتي پلير در كيفيت بازي و جلب نظر منتقدان رو نشون ميده

٢- هوش مصنوعي : يه بازي sandbox با محيط نسبتا بزرگ و چندين راه براي كشتن دشمنان بايد هوش مصنوعي قوي و چالش برانگيزي داشته باشه ولي متاسفانه هميشه كرايسيس تو اين زمينه مشكل داشته و هوش مصنوعي شماره ٢ جزو بدترين ها بود تا جايي كه به كرات دشمنان تو ديوارها گير مي كردن

به اميد رفع اين مشكلات در شماره جديد
    مراد جان با مورد شماره دومت کاملاً موافقم اما با اولی نه.من تا همین یک ماه پیش مولنی پلیر کرایسیس 2 رو روی PS3 بازی می کردم.بعد از حدود 100 ساعت بازی کردن مولتی پلیر باید بگم که مولتی پلیر کرایسیس 2 یکی از منحصربفردترین تجارب من تو بخش چند نفره بود.مودهای stealth و armor نانوسوئیت در واقع تو مولتی پلیر بازی تعریف میشن چون تو بخش تک نفره،هوش مصنوعی دشمنها اون قدر ضعیف بود که حتی اگه این مودها حضور نداشتند هم به مشکلی برنمی خوردیم.مولتی پلیر کرایسیس 2 یه تفاوتی با مولتی پلیر اکثر بازی ها داره و اون اینه که منحنی یادگیری تو این بازی شیب بسیار کندی داره و زمان زیادی میبره تا بازیباز بتونه با فوت و فن های اون آشنا بشه.به عنوان مثال من تا level 31 با نسبت K/D=0.85 پیش می رفتم اما از این level به بعد بود که یه بازنگری تو نحوه بازی کردنم انجام دادم،perk ها و سلاح هایی که فکر می کردم با نحوه بازیم سازگاری دارن رو انتخاب کردم و نتیجه اش این شد که وقتی به level 50 یعنی آخرین level بازی رسیدم K/D ایم شده بود 1.4.تا قبل از اینکه این تغییرات رو تو نحوه بازیم ایجاد کنم به طور میانگین توی هر match،تعداد death ام 2 تا بیشتر از تعداد kill ام بود اما بعد از این تغییرات به طور میانگین توی هر match،تعداد kill ام 10 تا بیشتر از تعداد death ام بود؛تا level 31 توی هر بازی به طور میانگین 1500 تا XP می گرفتم اما از اون به بعد این عدد به 4500 تا XP ارتقا پیدا کرد.جالب تر اینکه تا خود level 50 از اسلحه هایی استفاده می کردم که زودتر از level 10 آنلاک شده بودن و از perk های armor،stealth و power ای که همشون به جز یکی زیر level 25 آنلاک شده بودن.این ارقام رو برای این ذکر کردم که بگم یه بازیباز level 25 ای تو crysis 2 میتونه بهتر از یه بازیباز level 50 بازی کنه اگه بتونه توانایی هاش رو شناسایی کنه و خودش رو متناسب با اونها تجهیز کنه اما برای این کار باید حداقل 15 تا 20 ساعت وقت صرف کنه تا با کلیت مولتی پلیر بازی آشنا بشه.این تنها تئوریک نیست و خودم به شخصه با بازیبازهای level پایینی برخورد کردم که بازیبازهای level های بالا رو به ستوه میاوردن.به نظر من ایده های کرایتک تو بخش مولتی پلیر فوق العاده بود و اگه کسی 15 تا 20 ساعت اول رو در مولتی پلیر بازی دووم بیاره تازه متوجه میشه که مولتی پلیر بازی از خیلی از بازی های هم سبک بالانس تر هست.

مشکل مولتی پلیر کرایسیس 2 نه شباهتش به سایر بازی ها(که اتفاقاً برعکس،یک تجربه جدید و عالی هست) بلکه موارد دیگری هست که ذکر می کنم:
    1)لگ: سرورهای بازی در بسیاری از موارد لگ اعصاب خردکنی داره که خیلی از کسانی که با اینترنت های پرسرعت(نه پرسرعت از نوع وطنی! ) و ping های زیر 20 میلی ثانیه بازی می کنن رو هم به ستوه میاره چه برسه ما ایرانی ها با این اینترنتی که داریم و برای من کرایسیس 2 تنها در 6 ساعت از روز قابل بازی بود که اگرچه زیاد هم بود اما به هرحال مجبور میشدم حتماً در ساعت خاصی از روز اون رو بازی کنم.
    2)سیستم bullet impact عجیب:هرموقع در بازی کشته بشید Kill camera نحوه کشته شدن شما رو نشون میده و بعضی اوقات میبینید که براثر اصابت دو تا گلوله SCAR به پاتون کشته شدین درحالیکه گاهی اوقات با شات گان،3 تا گلوله به سینه دشمن می زنین اما اتفاقی نمیفته!
    3)شانس پایین هاست شدن: تفاوت زیادی بین host و guest در بازی وجود داره.اگه هاست باشین از یک گیم پلی روان و بی لگ بهره می برین اما اگه friend ای نداشته باشین شانس هاست بودن در بازی بسیار پایینه چونکه زمان زیادی برای match making طول میکشه و بازی شما رو به یک سرور دیگه شیفت میده و نهایتاً guest خواهید شد.اینجاست که لگ بازی دوباره به سراغتون میاد!
    4)خساست کرایتک: این مورد بسیار مهم هست که سازنده ها همواره برنامه های خاصی رو برای مولتی پلیر در نظر داشته باشن تا شور و هیجان بازیبازها رو حفظ کنن.ناتی داگ حتی یک سال و نیم بعد از انتشار آنچارتد 2،تقریباً هر دو هفته یک بار روزهای ِDouble XP یا Triple XP رو قرار می داد تا بازیبازها بتونن ظرف چند روز تعداد فراوانی XP جمع آوری کنن درحالیکه کرایتک در 5 ماه اخیر تنها 3 روز Double XP رو برای کرایسیس 2 آختصاص داد.این ناخن خشکی کرایتک سبب شد که بسیاری از بازیبازها از کند بودن پیشرویشون در بازی به ستوه بیان و یا مولتی پلیر رو رها کنن و یا اگه دنبال تروفی یا اچیومنت بازی هستن برن سراغ boost کردن XP

به نظر من درمجموع مود مولتی پلیر کرایسیس 2 به مراتب بهتر از مود تک نفره اون بود و خوب هست که کرایتک اسکلت مولتی پلیر بازی رو تو کرایسیس 3 حفظ کنه و مشکلاتی که ذکر کردم رو برطرف کنه.در مورد هوش مصنوعی که به بهترین نحو اشاره کردی اما به جز این،یه مشکل عمده دیگه در بخش تک نفره کرایسیس 2 وجود داره و اون script،روایت داستانی و شخصیت پردازی فاجعه بار بازی هست که امیدوارم تو کرایسیس 3 حل بشه که با توجه به سابقه ای که کرایتک داره به احتمال 99.99% حل نخواهد شد!

موفق باشی

19. 10 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •