تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 29 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شبکه ایران که صدای ورزشگاه رو قطع کرده بود من بازی رو از ترکیه میدیدم...جو ورزشگاه وحشتناک بود
    اینا از دورتموندیا هم بدترن!
    وافعا جو ترسناکی بود تو ورزشگاه که اعتماد به نفس بالایی به بایرنی ها میداد....
    بازی خوبی بود...بایرن خیلی هوشمندانه بازی کرد....این خیلی کوته فکری ه که بگیم چون 4تا شوت رئال بیشتر زد حق رئال بود!
    بایرن با برنامه و فکر بازی کرد....وقتی تیم مقابل فانتزی بازی میکنه باید فضا ها بسته بشه....بازی کنترل بشه و تو فرصت ضربه ها دقیق زده بشه...بایرن مزد هوش مربی خودش رو گرفت....ریبری هم به نظرم واقعا سطح کیفی خودش رو نشون داد...واقعا تکنیکی و خوش فکر بازی میکنه....این فیلم بازی کردن رو که میگین من قبول ندارم...به هر حال این هم هنر یه بازیکن هست که بتونه کاری کنه که روش خطا کنن....
    دیشب تعداد کارت های زرد زیاد بود من فکر کنم تو بازی فینال بعضی از بازیکن ها نباشن با این وضعیت....
    بازی برگشت تو مادرید خیلی حساس هست با اون وضعیت سانتیاگو برنابئو!
    و نقطه حساس بایرن دفاع چپ و وسط هست که اگه بتونه تو جو سانتیاگو تمرکز خودش رو حفظ کنه من فکر میکنم بایرن بتونه صعود کنه...من بازی برگشت رو 1-1 پیش بینی میکنم
    یا حق

2. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گزارش داوری: گل ریبری آفساید نبود؛مارسلو باید اخراج می شد

Archivo

سایت گل- بایرن مونیخ سه شنبه شب موفق شد تا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بانتیجه 1-2 از سد رئال مادرید عبور کند.
    باواریایی ها درابتدا با گل ریبری از حریف پیش افتادند . خیلی ها معتقد بودند که گل ریبری که از روی ارسال کرنر به ثمر رسیده، آفساید بوده است ولی طبق گزارش کارشناسی منتشره در روزنامه مارکا، که یک کارشناس مادریدی به نام آقای آندوخار مسئولیت آن را برعهده دارد، این گل افساید نبوده و به درستی پذیرفته شد.
    ستاره فرانسوی به توپ ضربه زد و توپ به دروازه کاسیاس وارد شد. بازیکنان رئال معتقد بودند که لوئیس گوستاوو در آفساید بوده ولی این درست نبود.
    به علاوه داور انگلیسی به اشتباه، مارسلو را به خاطر تکل خشنی که برروی مولر انجام داد از زمین مسابقه اخراج نکرد. تصمیم درست آن بود که در آن دقیقه ، مارسلو زمین مسابقه را ترک کرده و رئال ده نفره کار را دنبال می کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هاینکس: مارسلو باید اخراج می شد؛گل گومز،مزد تلاشهایش بود

مربی بایرن معتقد است که تیمش به شایستگی مقابل رئال به پیروزی رسیده

هاینکس: مارسلو باید اخراج می شد؛گل گومز،مزد تلاشهایش بود

مربی بایرن معتقد است که تیمش به شایستگی مقابل رئال به پیروزی رسیده

By Ghazal Ziari

Bongarts

سایت گل- یوپ هاینکس مربی بایرن مونیخ معتقد است که تیمش به شایستگی با نتیجه 1-2 از سد رئال عبور کرده است
    درپایان دیدار حساس و تماشایی 3 شنبه شب آلیانس آرنا، مربی بایرن درکنفرانس خبری شرکت کرد و گفت:« فکر می کنم که در کل، این برد با شایستگی به دست آمد. در 15 دقیقه ابتدایی بازی، رئال خیلی خوب بازی کرد. ولی بعد ما رهبری را در دست گرفتیم و فکر می کنم که به خوبی بازی را مدیریت کردیم.»
    هاینکس در ادامه صحبتهایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت، به تمجید از عملکرد ماریو گومز، زننده گل برتری باواریایی ها پرداخت و به این نکته اشاره کرد که گومز علاوه بر به ثمر رساندن گل سرنوشت ساز بازی ، تلاش زیادی در بازیابی توپها داست:« ماریو خیلی خوب بازی کرد؛ نه فقط به خاطر گلی که به ثمر رساند، بلکه او تلاش فراوانی در بازیابی توپها داشت.»
    مربی بایرن در پاسخ به سوالی درمورد خطای مارسلو روی توماس مولر که با اعتراض فراوان بازیکنان قرمزپوش همراه بود، به این نکته اشاره کرد که بازیکن برزیلی رئال باید اخراج می شد ولی اگر یک بازیکن او چنین خطایی را انجام می داد، کارت زرد را کافی می دانست.
    هاینکس درادامه صحبتهایش گفت:« قبل از بازی فکر می کردم که دوئل هیجان انگیز و مملو از شوری بین دو تیمی خواهد بود که حضور پررنگی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دارند. کسب نتیجه 1-2 مقابل تیم بزرگی مثل رئال، به ما شادی زیادی می دهد.»
    مربی بایرن ادامه داد:« ما مسئولیت بزرگی را بر دوش داریم. این نتیجه بازی رفت بود. ما عطش، چابکی، عطش برای نبردمان را نشان دادیم و بازیکنانمان در طول تمام 90 دقیقه مبارزه کردند. باید از عملکرد تیمم تمجید کنم و به آنها تبریک بگویم.»
    مربی سابق رئال مادریددر پاسخ به سوالی درمورد تغییرات در تیمش گفت:« گاهی وقتها تغییرات انجام شده، لازم هستند، بیشتر به خاطر ریتم بازی مان. ولی در روز سه شنبه مطمئن بودم که باید ماریو گومز را در زمین نگه دارم. او در طول بازی ، تلاش زیادی کرد و خیلی خوب بود. ماریو واقعا جنگید و با اطمینان خوبی با توپ حرکت می کرد. او برای تیم خیلی تلاش کرد و گلی که در پایان مسابقه به ثمر رساند، مزد تلاشهای او بود.»

مورینیو:در یک بازی خوب،باختیم؛گل اول بایرن به نظرم آفساید بود

مربی پرتغالی رئال در پایان دیدار تیمش مقابل بایرن در کنفرانس خبری شرکت کرد

Getty Images

سایت گل- بعد ازاتمام دیدار دو تیم بایرن مونیخ- رئال ، ژوزه مورینیو مربی پرتغالی مادریدی ها چندان ناراحت و آزرده به نظر نمی رسید.
    مورینیو در صحبتهایی گفت:« این بازی برای من احساس منفی ایجاد نکرد. ما در بازی لیگ قهرمانان فصل گذشته هم باختیم و خودمان هم می دانیم که چطور باختیم. 3شنبه شب هم در یک بازی خوب باختیم، در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و آن هم با مشارکت تمام بازیکنانمان.فکر می کنم که ما شایسته باخت نبودیم ولی باختیم. فوتبال همین جوری است و ما می خواهیم که ببریم.البته این یک نتیجه طبیعی است. الان باید مقابل هوادارانمان بازی کنیم و نسبت به نتیجه بازی رفت واکنش نشان دهیم.»
    مربی پرتغالی درادامه صحبتهایش به دفاع از کوئنترائو پرداخت و اعلام کرد که این بازیکن پرتغالی در گل دوم بایرن مقصر نبوده:« خیلی ها اشتباه می کنند. کوئنترائو بازی سختی را پیش رو داشت و مسئولیتش را انجام داد.»
    البته آقای خاص نتیجه این بازی را ناعادلانه می داند:« خیلی سخت است که در یک دیدار، بتوان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی رسید. چنین نتیجه ای، طبیعی است. نتیجه 1-1 یا برد 1-2 برای حریف؛ من گل اول بایرن را دیدم و به نظرم آفساید رسید ولی این اشتباهات عادی ای از سوی داوران است و اتفاقی هم نمی افتد.»
    مورینیو ادامه داد که تیمش در برنابئو واکنش مناسبی انجام خواهد داد:« واکنش نشان دادن کار سختی است ولی نباید نتیجه خارق العاده ای را رقم بزنیم.»
    مورینیو در پاسخ به سوالی درمورد دلیل باخت تیمش گفت:« ما باختیم چون بایرن در دقیقه 90 گل زد.این اولین شکست ما در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست ولی این شکست به من حس منفی ای نمی دهد. »
    مورینیو دراین کنفرانس خبری تنها درمورد بازی با بایرن صحبت نکرد. او در صحبتهایی با اسکای سپورت هم پاسخگوی سوالی درمورد گواردیولا شد و گفت:« پپ جوان باهوشی است و به خوبی می داند که چطور تیمش در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی می رسد.خود او دقیقا می داند که تیمش چطور به این پیروزی ها دست می یابد.»
    آقای خاص درمورد دزدی کفشها از رختکن رئال گفت:« شرم آور است. این غیر ممکن است که اتفاقی این چنینی در برنابئو رخ دهد.»
    Last edited by 2raj_a; 18-04-2012 at 13:28.

4. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این تاکتیک رئالیا بودش که طرف رو میزدن و بعد اعتراض میکردن که چرا خودتو زمین میندازی
    آلونسو استوکشو میزد رو پای فرانک بعد بهش اعتراض میکرد چرا خودتو میندازی زمین
    پس لابد بپره هوا بعد اینکه اون همه خطا روش شده؟
    به نکته خیلی قشنگی اشاره کردی...تو بازی های حساس رئال همیشه اینجوری بازی میکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لام: مارسلو باید اخراج می شد

کاپیتان باواریایی ها به هم تیمی هایش تبریک گفته و درمورد تکل خشن مارسلو هم صحبت کرد

Bongarts

سایت گل – فیلیپ لام، مدافع آلمانی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی به تمجید از عملکرد هم تیمی هایش در بازی با رئال مادرید پرداخت
    دراین بازی بایرن موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد رئال عبور کند. گل دیرهنگام ماریو گومز، باعث شد تا باواریایی ها دراین دیدار خانگی به برد ارزشمندی دست بیابند و در پایان مسابقه فیلیپ لام به هم تیمی هایش به خاطر ارائه این بازی تبریک گفت
    لام 28 ساله در صحبتهایی به ست 1 گفت:« ما می دانیم که می توانیم موقعیتهایی خلق کنیم. ولی عملکرد خوب دفاعی در بازی سه شنبه شب هم مهم بود.»
    لام ادامه داد:« ما در حالی گام به بازی برگشت می گذاریم که می دانیم رئالی ها حملات زیادی را انجام خواهند داد. ما می توانیم در مادرید تدافعی بازی کنیم ولی این تنها کاری نیست که ما در آن خوب هستیم. ما به مادرید می رویم و تمام توانمان رابه کار می گیریم.»
    لام درادامه درمورد خطای خشن مارسلو برروی توماس مولر گفت:« تکل مارسلو یک کارت قرمز داشت؛ به ویژه وقتی آن رابا خطایی که من انجام دادم و کارت زرد گرفتم، مقایسه می کنیم.»
    بازی برگشت دو تیم روز 25 آوریل در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد و تیمی که به فینال این رقابتها راه یابد در فینال مقابل بارسا یا چلسی قرار خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض افساید بودن یا نبودن با اساتید تو این عکس خیلی واضحه

8. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی زیبایی بود، به بایرن و طرفدارهای بایرن تبریک می گم خیلی خوب، حساب شده و دقیق بازی کردن و لایق پیروزی بودن. رئال هم از موقعیتش خیلی خوب استفاده کرد و لایق بدست آوردن یک گل زده بود... به نظرم نتیجه عادلانه بود. بازی برگشت بازی بسیار حساسی خواهد بود و واقعا با این نتیجه نمیشه حدس زد کدوم تیم شانس خیلی بیشتری دارند، ولی این نتیجه خوبیه برای رئال.

درباره گل بایرن: خیلی واضح بود این گل آفسایده. بازیکنی که در آفساید ایستاده خیلی واضح داره حواس مدافع و دروازبان رئال رو پرت می کنه، جا خالی می ده برای توپی که داره رد میشه و مسلمه در به ثمر رسیدن گل نقش داشته که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم عکس ها مشخصه، و خب به همین دلیل گل مردوده. با اینکه خیلی صحنه سریع بود ولی باید دو کمک داور اون قسمت متوجه این موضوع می شدن.

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سسک: چلسی سبک فوتبالی خودش را بازیافته و تیم بزرگی است

بازی ساز اسپانیایی معتقد است که آبی ها زیر نظر مربی ایتالیایی پیشرفت زیادی داشته اند

سایت گل- سسک فابرگاس، بازیکن میانی بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از تاثیرگذاری روبرتو دی متئو در چلسی پرداخته. این درحالی است که بارسا و چلسی امشب در استفمورد بریج مقابل هم قرار خواهند گرفت

محتوای مخفی: ادامه 
    دی متئو ماه گذشته و در پی اخراج آندره ویلاس بواس مربیگری چلسی را به دست گرفت و این تیم را به فینال اف ای کاپ رساند و اکنون چلسی تنها نماینده انگلیس در لیگ قهرمانان اروپاست.

سسک که هشت سالی را در لیگ برتر و درتیم آرسنال سپری کرده معتقد است که چلسی با روی کار آمدن دی متئو تغییرات زیادی داشته.

فابرگاس در این باره به خبرنگاران گفت:ن با ویلاس بواس، بازیکنان چلسی به دنبال کنترل توپ بودند و می خواستند خلاق باشند. آنها الان به سبکی بازگشته اند که آنها را بزرگ می کند. سبکی که به آنها کمک کرد تا قهرمان لیگ برتر شوند و جامهای دیگری را نیز کسب کنند. آنها الان با پاسهای بلند بازی می کنند و درضدحملات شرکت می کنند.بازیکنان چلسی الان فوق العاده دفاع می کنند و توپ را به دروگبا می رسانند. ما باید کاملا مراقب باشیم که با اشتباهات احمقانه توپ را از دست ندهیم.»

سسک فابرگاس 24 ساله درادامه صحبتهایش گفت:« از نظر من قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا یکی از اهداف من است. من چند سال پیش و در سال 2006 با آرسنال در یک قدمی قهرمانی بودم ولی این اتفاق نیفتاد .می توانید بگوئید که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا آرزوی من است و امیدوارم که در اولین سال حضورم در باشگاه به آرزویم برسم.»

روند گلزنی فرناندو تورس برای چلسی ناامید کننده بوده اما سسک در صحبتهایی اعلام کرد که آبی اناری ها نباید او را دست کم بگیرند:« شما فقط به خاطر تماشای بازیهای سسک در زمین مسابقه به او احترام می گذارید ؛چون او بازیکن باکلاسی است؛ یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. ما فکر نمی کنیم که او بعد از دروگبا دراولویت بعدی است. چون اگر او وارد زمین شود ، باید کاملا مراقبش باشیم.»

سسک درمورد دیدار بارسا و چلسی در سال 2009 و دراستمفورد بریج گفت:« کاملا مشخص است که گل اینیستا، هنوز برای بازیکنان و هواداران چلسی خیلی تازه است. این چیزی است که نمی توان به سادگی آن را فراموش کرد و انگیزه فراوانی به بازیکنان چلسی می دهد.»

فابرگاس این بازی را بازی سختی می داند:« بازی خیلی سختی مقابل تیم قدرتمندی خواهد بود. البته بازیکنان چلسی افکار دیگری را در سرهایشان دارند.»

سسک ادامه داد:« از زمان جدایی ام از آرسنال و پیوستنم به بارسا درسهای زیادی گرفتم. به ویژه از نظر تاکتیکی. من بهتر از قبل در زمین جایگیری می کنم.من آن موقع از نظر تاکتیکی خیلی خوب نبودم و هرجایی که می خواستم بازی می کرد. الان باید از نظر تاکتیکی بیشتر فکر می کنم که به نفع تیم است. به عنوان یک بازیکن به بلوغ بیشتری رسیده ام.»

By Ghazal Ziari

2012/4/18

خوان ماتا: باید مسی را مهار کنیم

ستاره آرژانتینی با 14 گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان قرار دارد و ماتا معتقد است هم تیمی هایش باید تمرکزشان را روی مهار این بازیکن بگذارند.

سایت گل- خوان ماتا، هافبک چلسی، معتقد است اگر می خواهند به صعود به فینال چمپیونزلیگ امیدوار باشند، باید در دیدار امشب از لیونل مسی مراقبت کنند.

ستاره آرژانتینی با 14 گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان قرار دارد و ماتا معتقد است هم تیمی هایش باید تمرکزشان را روی مهار این بازیکن بگذارند.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" اگر روز، روز او باشد، جادو خواهد کرد. بارسا بازیکنان مهم دیگری مانند ژاوی و اینیستا نیز دارد اما واضح است که مسی خطر اصلی است و بازیکنی است که می تواند توازن بازی را به هم بزند.

ما باید مطمئن شویم که مسی روز خوبی را پشت سر نگذارد."

این ستاره اسپانیایی همچنین در مورد شانس تیمش برای رسیدن به دیدار فینال گفت:" بسیار مهم است که در دیدار رفت نتیجه خوبی بگیریم و گلی دریافت نکنیم.

اگر چنین شرایطی رقم بخورد، می توانیم به فینال برسیم زیرا می توانیم در نوکمپ دروازه بارسا را باز کنیم. البته رسیدن به این هدف دشوار است زیرا بارسا در هر دیدار موقعیت های زیادی برای گلزنی ایجاد می کند."

ماتا همچنین روبرتو دی متئو، سرمربی موقت آبی ها، را مورد ستایش قرار داد و گفت:" با ویلاس بواس، ما نمی توانستیم به پیروزی برسیم اما با دی متئو ما بار دیگر اعتماد به نفس مان را به دست آوردیم و این کاملا در زمین دیده می شود."

By Behnam Jafarzadeh

2012/4/18

آشنایی با داور چلسی– بارسا؛ نامي آشنا براي ايرانيان

دکتر فلیکس بریش داور 37 ساله آلمانی 5 سال پیش در دهمین روز از فروردین 1386 به تهران آمد و داربی تهران را بین استقلال و پرسپولیس سوت زد

سايت گل- جدال امشب چلسی و بارسلونا در دور رفت نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان را یک نام‌ آشنا برای ایرانی‌ها قضاوت می‌کند. فلیکس بریش، داور 37ساله آلمانی از سوي يوفا مامور شده تا اين بازي حساس را در لندن سوت بزند.

نامی آشنا برای ایرانیان

دکتر فلیکس بریش داور 37 ساله آلمانی 5 سال پیش در دهمین روز از فروردین 1386 به تهران آمد و داربی تهران را بین استقلال و پرسپولیس سوت زد. هر چند او آن روزها داور چندان سرشناسی نبود اما این روزها به داوری مورد اعتماد برای یوفا تبدیل شده تا آن جا که قضاوت بازی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را به او سپرده اند. بازی‌ای که به دلیل حساسیت‌های موجود بین این دو تیم همواره سختی‌های خود را داشته است.

دکترای حقوق

فلیکس بریش متولد 1975 در شهر مونیخ است. او که دکترای حقوق دارد رساله پایان‌نامه دکترایش را به موضوع ورزش اختصاص داده و در مورد حقوق ورزشی پایان نامه‌اش را به پایان برده تا نشان دهد تا چه اندازه فردی علاقه‌مند به ورزش است.

بریش در سال 10-2009 به جمع داوران نخبه فیفا اضافه شد تا ثابت شود آلمانی‌ها نه تنها در زمینه پرورش بازیکنان جوان که حتي در پرورش داوران جوان نیز استاد هستند. بعد از بازنشسته شدن هلموت فیشر، مارکوس مارک و هربرت فاندل حالا فلیکس بریش وارث نسل قدیمی داوران سرشناس آلمانی است.

او که از سال 2004 داوری در بوندس لیگا را شروع کرده بود در سال 2007 در لیست داوران بین‌المللی قرار گرفت. اولین قضاوت بین‌المللی‌ بريش در سال 2007 به قضاوت بازی دوستانه دو تیم هلند و ایرلند مربوط می‌شود. او در اگوست سال 2007 قضاوتش در لیگ قهرمانان اروپا را آغاز کرد که از آن به عنوان قضاوت خاموش یاد می شود. چرا که هنوز نام چندان شناخته شده ای نبود.

غایب در یورو2012 ، در راه المپیک

هر چند او شانسی برای قضاوت در یورو 2012 را ندارد، چرا که هموطنش ولفگانگ اشتارک با سابقه‌ای به مراتب بیشتر از بریش جوان نماینده داوران آلمان در این رقابت‌ها خواهد بود. اما فلیکس بریش برای مسابقات المپیک پیش رو انتخاب شده و در لیست داوران کاندیدای جام جهانی 2014 نیز حضور دارد.

آمار

او اوقات فراغتش را با ورزش و گوش دادن به موسیقی می‌گذراند. بریش در این فصل 6 قضاوت در لیگ قهرمانان اروپا داشته که مهم‌ترین آن بازی چلسی-ناپولی بوده است. او در این فصل قضاوتی برای بارسلونا نداشته است.

بریش در 47 قضاوت بین‌المللی 147 بار از کارت زرد خود استفاده کرده که میانگین 3.13 کارت در هر بازی برای او ثبت شده است. 8 بار نیز از کارت قرمز خود استفاده کرده است. ضمنا 13 بار نیز در سوت خود به نشانه پنالتی دمیده است.

اميرحسين البرز

2012/4/18

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درباره گل بایرن: خیلی واضح بود این گل آفسایده. بازیکنی که در آفساید ایستاده خیلی واضح داره حواس مدافع و دروازبان رئال رو پرت می کنه، جا خالی می ده برای توپی که داره رد میشه و مسلمه در به ثمر رسیدن گل نقش داشته که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم عکس ها مشخصه، و خب به همین دلیل گل مردوده. با اینکه خیلی صحنه سریع بود ولی باید دو کمک داور اون قسمت متوجه این موضوع می شدن.
    بازیکن باید جلوی دید دروازه بان رو گرفته باشه که توی اون تصویر مشخصه که نگرفته. نه موقع شلیک توپ ، نه وسط راه ، هیچ جا جلوی توپ نیست و توی تصویر میشه راحت این موضوع رو دید. خود کاسیاس هم هیچ اعتراضی توی اون صحنه نداشت و اگه آفساید بود حتمآ اعتراض میکرد.

14. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت رسمی یه خبر جالبی در مورد دی متئو و گواردیولا گذاشته بود. حیف بود پوشش داده نشه نکته اش عکس خبر بود نه خود متنش.

تغییر چهره گواردیولا و دی متئو پس از 12 سال

12 سال پس از رویارویی دو بازیکن در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان بین تیم های چلسی و بارسلونا، اکنون این دو بار دیگر در روز چهارشنبه مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت، ولی این بار به عنوان سرمربی.

پ.ن: عجب عکس خاطره انگیزی بود. دوستان اگه کسی اطلاعات تکمیلی داره تصحیح کنه. من تا جایی که یادم میآد:
    بارسا
    ایستاده از راست: رود هسپ-پپ-ریوالدو-پویول-کلایورت-رایزیگر
    نشسته: فیگو-زندن-ف دی بوئر-کوکو - نمی تونم خوب تشخیص بدم، فک کنم اون فلان فلان شده گابری باشه!
    چلسی
    ایستاده: دی متئو-ف لبوف -مارسل دزایی-فلو- اد دی گوی
    نشسته: زولا-فرر-وایز-نمی تونم تشخیص بدم-دشام-بابایارو
    الآن که دارم بازیکنا رو می بینم، اون موقع چلسی خوبی بود خدایی.

16. 7 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیگ قهرمانان اروپـــــا.................................................. .....UEFA Champion's League

مرحله نیمه نهایی (دور رفت)
    چلسی (انگلیس) - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اسپانیا)

ساعت 23:15 از :

Al Jazeera Sport +3
    Al Jazeera Sport +4
    Al Jazeera sport +7
    Al Jazeera Sport +8
    BHT 1
    Chelsea TV
    DRTV Int'l Congo
    GRTS Gambia
    HRT 2
    Lider TV
    NET Hellas / Nova Sports 1
    Rah-e-Farda TV
    Rai Uno
    RSI La 2
    RTS1 Senegal
    RTS Duex
    SF Zwei
    SKY Calcio 1
    SKY Sport 1 Germany
    SKY Sport 1 Italy
    SuperSport 1 DigitAlb
    Al Jazeera Sport HD1
    RSI La 2 HD
    RTS Duex HD
    SF Zwei HD
    SKY Calcio HD1
    SKY Sport HD1 Italy
    SKY Sport HD2 Germany
    SuperSport HD1 DigitAlb
    شبکه سوم سیما

شايان ذكر است شبكه هاي آزاد هاتبرد با رنگ ، شبكه هاي آزاد تركست با رنگ ،
    شبكه هاي آزاد عربست و نايل ست با رنگ ، شبكه*هاي آزاد اينتلست 902 با رنگ ،
    شبكه*هاي آزاد ساير ماهواره*ها (همچون يوتلست W3 ، آسترا 4A و آسترا 1M) با رنگ
    و شبكه هاي شيرينگ يا كارتهاي اورجينال با رنگ مشخص مي گردد .

18. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •