آهنگ قشنگیه ولی اون جاش که میگه :
یه خونه که ما توش تولد که نیستی
دوباره بگیریم چه حیف شد که نیستی
به نظرم یه کم شعر میلنگه
این "که" دوم کار رو خراب کرده ! و یه کم جابجایی فعل ( که احتمالا برای درآوردن وزن شعر بوده روون بودن شعر رو بر هم زده
آهنگ قشنگیه ولی اون جاش که میگه :
یه خونه که ما توش تولد که نیستی
دوباره بگیریم چه حیف شد که نیستی
به نظرم یه کم شعر میلنگه
این "که" دوم کار رو خراب کرده ! و یه کم جابجایی فعل ( که احتمالا برای درآوردن وزن شعر بوده روون بودن شعر رو بر هم زده
در سکوت کامل خبری، آلبوم جدید بنیامین امروز ساعت 8 صبح منتشر شد + سورپرایز آلبوم برای هواداراناش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافه سینما- سرویس موسیقی- از آخرین باری که آلبومی از بنیامین منتشر شد، 4 سال گذشته و هواداران او از سال 88 تا امروز به تک آهنگ های خواننده محبوب خود دلخوش بودند. به گزارش کافه سینما، بنیامین که چندی پیش در حادثه ای ناگوار همسر جوانش را از دست داد تصمیم گرفته آلبوم جدید خود را بعد از چهار سال و در سکوت کامل خبری روانه بازار کند. این آلبوم که «بنیامین 93» نام دارد حال و هوایی شبیه به اولین آلبوم این هنرمند خوب کشورمان دارد و پیش بینی می شود بازگشتی موفق را برای بنیامین رقم بزند.
سوپرایز آلبوم جدید بنیامین کاور «بینامین 93» است که تصویر او در کنار دختر خردسالش چاپ شده است.
چاپ شده در روزنامه شرق 15 اسفند 92 :
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای بنیامین به نام عشق احساسه ...
MP3 320![]()
MP3 192
MP3 128
دانلود آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام اصلا صداش کردی
ترانه : فرید احمدی ، آهنگ : بنیامین بهادری ، تنظیم : محمد مجرلو
متن آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام اصلا صداش کردی :هر کی به من میرسه ازم اینو می پرسهاون تو رو تنهات گذاشتاون تو رو دوست نداشتیا تو رهاش کردی کم اعتناش کردیتو هم نگاش کردی تو هم تلاش کردیوقتی که داشت می رفت وقتی گذاشت می رفتاصلا صداش کردی گریه براش کردینه دست من نه دست اون بودآره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بودشدیم اینطوری جدانه دست من نه دست اون بودآره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بودشدیم اینطوری جدامن از این که دوست دارم دست بر نمی دارممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارمواسه تو حتی از عشقم رد کردمهر کاری از دستم بر امد کردممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارمواسه تو حتی از عشقم رد کردمهر کاری از دستم بر امد کردم♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫دلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شدهدل شاید بازم یه کاری کنه عشق شاید بازم یه کاری کنهدلم دقیقا واسه تو تنگ شده دلم عمیقا واسه تو تنگ شدهدل شاید بازم یه کاری کنه عشق شا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د بازم یه کاری کنهنه دست من نه دست اون بودآره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بودشدیم اینطوری جدانه دست من نه دست اون بودآره ولی به خدا عشق با ما نا مهربون بودشدیم اینطوری جدامن از این که دوست دارم دست بر نمی دارممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارمواسه تو حتی از عشقم رد کردمهر کاری از دستم بر امد کردممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارممن از این که دوست دارم دست بر نمی دارمواسه تو حتی از عشقم رد کردمهر کاری از دستم بر امد کردم
MP3 – 320MP3 – 128
دانلود آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام محدودیت
ترانه : فرید احمدی ، آهنگ : بنیامین بهادری
متن آهنگ جدید بنیامین بهادری به نام محدودیت :
واسه دل بریدن از من پی یک بهونه بودیتو منو زدی شکستی شبی که دیونه بودیخودت و دیونه کردی که دلم باهات نمونهمن دلم می خوست بمونم تو اون دیونه خونهبرام سنگینه محدودیت از تو منه بی جرم و محکومیت از تومنه بیچاره محروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن از تو تویی که تو ذهنت ساختی یه دشمن از منبرات آسونه دل کندن از من نموندن از تو هی موندن از من♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫تو خودت خواب بودی عشقت نمی ذاشت که من بخوابم عزیزمتو نبودی عشق تو میداد عذابمتو رو می بخشم با این که می دونم تو بی گناهیاون نگاه یه اتفاق بود اتفاق می افته گاهیبرام سنگینه محدودیت از تو منه بی جرم و محکومیت از تومنه بیچاره محرومین از تو تویی که تو ذهنت ساختی یه دشمن از منبرات آسونه دل کندن از من نموندن از تو هی موندن از منMP3 – 320MP3 – 128
19 و 20 مهرماه و در ادامه تور کنسرتهای این خواننده؛
اولین کنسرت پاییزه «بنیامین بهادری» در شهر تبریز برگزار خواهد شد
کنسرت «بنیامین بهادری» در شهر تبریز برگزار می شود. اولین کنسرت پاییزه خواننده آلبوم «93» طی روزهای 19 و 20 مهرماه و در تالار «چیچک» روی صحنه می رود و عاشقانه هایش را در کنار مخاطبان آذری خود زمزمه می کند. علاقه مندان برای تهیه بلیت می توانند به سایت ebilit.com مراجعه نمایند. بنیامین بهادری تور کنسرت های خود را از خردادماه امسال آغاز کرد و در شهرهای مختلفی نظیر ارومیه، کرمان، اهواز و کیش اجرای برنامه داشت. او در روزهای 24 مرداد و 13 شهریور با مخاطبان تهرانی خود هم دیدار کرد.
کنسرت تهران بنیامین بهادری با اتفاقات گوناگونی از جمله طراحی دکور متفاوت و معرفی «سیامک خواهانی» به عنوان عضو جدید گروه «بنیامین موزیک» همراه بود. از سوی دیگر او در دو ماه اخیر قطعات «اصلا صداش کردی؟» و «محدودیت» را منتشر کرد. جدیدترین حضور بنیامین در عرصه موسیقی به آلبوم «کهکشانی ها» و همخوانی او با «آروین صاحب» در قطعه «عشق» مربوط می شود.
گفتنی است که بنیامین بهادری در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» بابت قطعه «یه خونه» برنده تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ شد. در آن برنامه تندیس تنظیم کننده این کار هم به پدر زنده یاد «نیما وارسته» اهدا شد. اعضای خانواده این موزیسین فقید هم این تندیس را طی مراسمی نمادین به نیما اهدا کردند.
کنسرت بزرگ بنیامین بهادری با حضور پر شور هواداران آذری اش در تبریز برگزار شد. بنیامین در این کنسرت قطعاتی از آلبوم های پیشین خود را به همراه یک قطعه آذری که بسیار مورد توجه قرار گرفت را اجرا نمود . وی همچنین در اواسط اجرا از مرحوم نیما وارسته نوازنده سرشناس ویولن یاد کرد .
محتوای مخفی: عکس ها
22 آبان ماه و به میزبانی سالن «داک تاک»
«بنیامین بهادری» در «دبی» روی صحنه می رود
«بنیامین بهادری» عاشقانه های خود را به قلب خلیج فارس می برد. خالق آلبوم «93» روز 13 نوامبر برابر با 22 آبان ماه در سالن «داک تاک» (mall of the emirates) شهر «دبی» روی صحنه می رود. بنیامین پیش از این دو کنسرت در دبی برگزار کرده بود که آخرین برنامه او به سال 89 باز می گردد. بنیامین سومین خواننده ای است که طی دو ماه اخیر در سالن داک تاک دبی با ایرانیان دیدار می کند. «امید حاجیلی» و «رضا صادقی» هم چندی پیش در این سالن اجرای برنامه داشتند.
این خواننده پس از انتشار آلبوم 93 تور کنسرت های خود را از بهار امسال آغاز کرد و در جریان این تور به شهرهایی نظیر ارومیه، کرمان، اهواز، اراک، تبریز، تهران و جزیره کیش و... سفر کرد.
برنده تندیس طلایی بهترین قطعه موسیقی پاپ از دیدگاه مردم در دومین جشن سالانه «موسیقی ما» این روزها مشغول تولید قطعات جدید است. او طی ماه های اخیر تک قطعه هایی نظیر «اصلا صداش کردی؟»، «محدودیت» و «عشق» را منتشر کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)