به شدت تایید میشه !
-----------------------------------
عجب پیشبینی اشتباه و افتضاحی کردم ... !همون طوری که پیشبینی میشد سریال خوبیه ...
این بهنوش بختیاری دیگه چرا اینجوری حرف میزنه !![]()
به شدت تایید میشه !
-----------------------------------
عجب پیشبینی اشتباه و افتضاحی کردم ... !همون طوری که پیشبینی میشد سریال خوبیه ...
این بهنوش بختیاری دیگه چرا اینجوری حرف میزنه !![]()
مزخرف به تمام معنا
من اتفاقی قسمت اول و دوم جمعا ده دقیقه دیدم چیز خاصی نیافتم توش
دیشب گفتم بذارم کامل ببینم چقدر به خودم فشار اوردمنزنم کانال دیگه از ساعت 9 تا 9:30 صبر کردیم اخر زدم پاورچین از ifilm دیدم با اینکه چند سال میگذره از ساختش ولی صد برابر این سریالای مسخره می ارزه
من که از اول گفتم مسخرست کسی حرفم باور نکرد
همه تعریف میکردن ازش
فکر کنم سر 2قسمت اول خیلی زور زده بودن که یکم قشنگ شده بود ولی الانش![]()
دو قسمت اولش خوب بود اما بعدش بدجوری گند زدند اصلا نمیشه تحملش کرد.
ما فعلا همون ساخت ایران را می بینم خیلی بهتر از این چرت و پرته
گند زد به همه سابقه خوب بازيگريش با اين مونگل بازياش ! بيچاره ديگه واقعا چيزي واسه ارائه نداشته زده به مونگل بازي....
سابقه خوب بازیگریش!!!؟ به غیر نقش لیلون دماغ تو شب های برره و ژینوس تو خانه به دوش که اونم هنر مهران مدیری و رضا عطاران بود خوب بازی ازش گرفتن دیگه چه بازی درست حسابی داشته که سابقه خوب محسوب میکنی واسش ؟ نکنه شاهکاش تو فیلم فاخر اخراجی های 3 رو میگی
همش نقش های بی مزه و لوس
اتفاقا من از همون اول فهمیدم که اینم تو این سریال بازی کرده میدونستم چه سریال چرتی هست
واقعا ضد حال شده این سریال...من که 2 قسمت اول رو دیدم بعدش توبه کردم...
بهنوش بختیاری با اون لهجه معلوم نیست کجایی..اون محافظه یهویی مثل زن ها حرف میزنه....چه قدر به قول مشهدیها
خنک! ( لوس بی مزه)....بخدا آدم یاد ساختمان پزشکان میفته شقایق دهقان رو میبینه اونجا چه قدر قشنگ بازی میکرد..
بخاطر کارگردانیش و نویسنده هاش..هنوزم یکی از شبکه های ما-هوا-ره داره تکرار ساختمان پزشکان رو میزاره...میشینم میبنم کیف میکنم
اصلا قابل قیاس نیست با این سریال....حیف فقط نمیدونم کدوم شبکه همیشه شانسی کانال عوض میکنم میبنم داره میزاره
منم فکر میکردم قشنگ باشه ولی فاجعه ست . اصلا نمیشه تا آخر تحملش کرد .
موافقم ، الان دارن الکی کشش می دن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)