تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 60

نام تاپيک: معرفی ست تاپ باکس(گیرنده دیجیتال) سما AT-200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بله تهران هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام؛
    آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :

*** فرمت های تصویری :
    avi (یه فایل سه گیگیه اچ دی با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه p 1080. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
    mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
    mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
    wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
    3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند)
    vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
    ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
    trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
    rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
    فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.

*** فرمت های صوتی :
    aac,wma,mp3 ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** فرمت های عکس :
    png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
    *** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی. کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
    *** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
    *** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
    *** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
    *** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل . البته همینطوری هم کیفیتش خوبه.
    *** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.

اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من امروز دارم میرم مسافرت و یک هفته دیگه میام. دوستان اگه سوالی درباره این گیرنده داشتند می تونند بپرسند. هفته بعد که اومدم جواب میدم.
    26 خرداد 1391 ساعت 3 و 55 بعد از ظهر
    موفق باشید و سربلند.

3. 4 کاربر از alinababa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام- کنترل دو تا دستگاهی که من خریدم خوبه و تا زاویه 45 درجه براحتی عمل میکنه البته فاصله هم مهمه و من تو فاصله 3 متری استفاده میکنم - زمان تعویض کانالها رو از شرکتش سوال کردم گفتن استانداردش زیر 3 ثانیه هست که این دستگاه مطابق این استاندارده ، راستش برای اطمینان بیشتر با شرکت تکتا تماس گرفتم اونا تائید کردن و گفتن از 2 ثانیه کمتر نمیونه باشه چون دستگاه های فرستنده صدا و سیما کمتر از 2 ثانیه رو ساپورت نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام؛
    آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :

*** فرمت های تصویری :
    avi (یه فایل سه گیگیه اچ دی با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه p 1080. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
    mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
    mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
    wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
    3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند)
    vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
    ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
    trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
    rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
    فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.

*** فرمت های صوتی :
    aac,wma,mp3 ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** فرمت های عکس :
    png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
    *** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی. کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
    *** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
    *** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
    *** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
    *** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل . البته همینطوری هم کیفیتش خوبه.
    *** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.

اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :

من امروز دارم میرم مسافرت و یک هفته دیگه میام. دوستان اگه سوالی درباره این گیرنده داشتند می تونند بپرسند. هفته بعد که اومدم جواب میدم.
    26 خرداد 1391 ساعت 3 و 55 بعد از ظهر
    موفق باشید و سربلند.
    البته برند الکومکس هم باید در بازار موجود باشه چون یک سایت فارسی هم داره

این سایت مربوط به مدل الکومکس MV200 شرکت پیشرو تماشا ایرانیان با قیمت 95,000 تومان

این سایت مربوط به مدل سما AT200 شرکت عرشیان تجارت سما با قیمت 100,000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. من حرفی که «شرکت عرشیان تجارت سما» زده بود رو نقل کردم. اونا می گفتند گیرنده سما، جایگزین الکومکس شده و الکومکس تو بازار نیست.
    این گیرنده هم همون الکومکسه که اسمش رو فقط عوض کردند. قابلیت های جفتشون یکیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی از گیرنده ها تو کاتالوگشون زدند که همه فرمت ها رو می خونند ولی تو عمل می بینی فرمت ها رو درست ساپورت نمی کنند. یکی از دوستام یکی از مدل های جدید پرو ویژن رو داره ؛ روش هم زده اکثر فرمت ها رو ساپورت می کنه و فروشنده ها هم موقع فروش هی ازش تعریف می کنند، ولی وقتی بخریش می بینی یکی رو بی صدا میاره یکی رو بی تصویر میاره. به خصوص اچ دی های کیفیت بالا رو اینطوری می کنه و با کدک هاشون مشکل داره؛ بعضی فرمت ها رو هم اصلا نمیاره (flv , 3gp و ...)؛ زده زیرنویس اس آر تی رو هم ساپورت می کنه ولی تندتند و تیکه تیکه زیرنویس فارسی رو میاره و اصلا نمیشه زیرنویس رو متوجه شد. یعنی در اصل ساپورت نمی کنه. خیلی از گیرنده های دیجیتال تو بازار اینطوری هستند. تو کاتالوگ همه چیز خوبه ولی تو واقعیت می بینی راضیت نمی کنه و از خریدش پشیمون میشی. این گیرنده رو من شخصا وقت گذاشتم و تست کردم و گفتم چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه. فعلا هم که دو هفته است این گیرنده رو خریدم، مشکلی پیش نیومده. دوستان هم لطفا خودشون شخصا هر گیرنده ای که دارند رو تست کنند و بعد نتیجه رو در اختیار دوستان بذارند. کاتالوگ خود گیرنده رو بذارید کنار. بدون تعصب تست کنید و نتیجه رو بگید. فرمت های مختلف با کیفیت های مختلف با تست زیرنویس فارسی SRT. کاتالوگ های گیرنده ها همیشه خوب و رویاییه ولی حرف هایی که تو کاتالوگه تا تست نشه فایده نداره.

راستی فرمت صوتی wav رو هم تست کردم این رو هم خوندش.

8. این کاربر از alinababa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

[سلام - حالا شما که تست کردی تا چه حد نوشته های توی کاتالوگ سما به واقعیت نزدیک بود؟
    Last edited by khaligefarsi; 21-06-2012 at 16:07. دليل: اصلاح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اکثرش درست بود.
    من آدرس سایتش رو گذاشتم. برید ببینید، توش نوشته چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه. بعد با نوشته های من تطبیق بدید. من که به شما دروغ نمیگم. من وقت گذاشتم و این مطالب رو تهیه کردم برای استفاده دوستان.
    گفتم اطلاع رسانی کنم؛ همین. هر کسی می خواد باور کنه هر کسی هم می خواد نکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

QUOTE=khaligefarsi;7064177][سلام - من هم تست کردم البته همه فورمتهارو نداشتم ولی نتیجه رضایتبخش بود و به دوستان توصیه میکنم اگه دنبال یه دستگاه مولتی مدیای ارزون و کامل میگردن دستگاه سما عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بعد از گذشت نیم ساعت بد جوری پارازیت داره تصویر از چیه؟ گیرندم سما است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •