حد اقل روی جعبه مینویسه که DDR3 هست... این گینوارد هیچی ننوشته بود.البته هر برندی از این جور محصولات داره و گینوارد هم برند بدی نیست....
حد اقل روی جعبه مینویسه که DDR3 هست... این گینوارد هیچی ننوشته بود.البته هر برندی از این جور محصولات داره و گینوارد هم برند بدی نیست....
از روی Specification که به راحتی نمیشه کارایی 2 محصول از 2 کمپانی متفاوت رو به طور دقیق بررسی کرد.
اگه منظورتون پهنای باند مموری هست، باید با تست و بنچمارک گیری اثر این مورد بر پرفرمنس مشخص بشه، از روی هوا که نمیشه نتیجه گیری کرد...
البته ممکنه حرف دوستمون درست هم باشه، ولی نحوه نتیجه گیری ایشون مورد نظر من هست چون نه بنچمارکی قرار دادن نه...
حالا چه از 5670 ضعیف تر باشه چه نباشه،من توی یو تیوــب فیلم هایی دیدم که این کارت پرفرمنس خوبی در خیلی از بازی ها داشت.ولی روی کامپیوتر من نداره......
شما یه نگاه به pixel fillrate کارت دوستمون بنداز ...!! بنظرتون این مقدار درسته...؟!!
این مربوط به gts450 ddr5 هست :
فکر نمیکنید کارت مشکل داره...؟(شاید هم ایراد از gpu-z باشه..!!)
حالا این به کنار ...
کارت gts450 ddr5 حدود 30 درصد از 5670 ddr5 قویتره حالا به نظرتون اگه پهنای باند همپین کارتی از 60g/s به 25g/s تغیر پیدا کنه کارایی اون چقدر میشه....؟
(پهنای باند 4670 بیشتر از 30 g/s هست..!!)
میدونم این مورد ملاک قدرت کارت نیست ولی تاثیرش هم کمتر از معماری و فرکانس gpu نیست...
Pixel Fillrate که ارتباطی به Memory Bandwidth و نوع مموری کارت نداره، در تمامی مدل ها همون 12.5GP/S هست...
نمیدونم چرا GPU-Z این قدر کم نشون میده این مورد رو!! احتمالا باگی چیزی هست...
این که با پهنای باند پایین تر مموری، کارایی افت میکنه کاملا درسته، ولی من میخواستم بدونم همین طوری چشمی اون حرف رو زدید یا بر طبق بنچمارکی چیزی بوده... چون خیلی مطمئن گفتید پرفرمنس از 5670 پایین تره![]()
البته این عکس gpu-z مربوط به 5670 مشکل داره ..!!
مقدار ROPs و shaders کارت 5670 فرق میکنه...
بله 6870 از 460 قویتره...
هنوز 1 سوال دارم:
اینکه برای سیستم زیر پاور Green GP 630B-US اندازه هس یا زیاده
CPU:AMD Phenom II X4 840
MB.Asus M5A78
4gb ddr3 Ram
500gb hitachi sata
24 x litoen dvd
VTX 3d HD 6870
و فن های کیس Green X3
میدونم Pixel Fillrate ربطی به Memory Bandwidth نداره...!
منظورم این بود که Pixel Fillrate کارت دوستمون مشکل داره ...(شایدم به قول شما باگ باشه)
بنچ مارک که ندارم و اصلا تو نت برای GTS 450 DDR3 بنچمارکی نیست ولی شما خودت قضاوت کن 25G/S چقدر میتونه نیاز این GPU رو تامین کنه..؟!!
(به نظر من که خیلی واضحه کاراییه این کارت کمتره..)
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
برای این سیستم یدونه پاور GP480A-EU هم کافیه ...
اما خرید پاور توان بالاتر اینده نگریه...
بودجه رو دارم ولی میخوام بدونم زیاد نیست؟چون با برنامه ی خود گرین حساب کردم 550 وات مصرف سیستم میشه.اما خرید پاور توان بالاتر اینده نگریه...
حالا نگفتین با این مشخصات رم اگه بخوام یکی دیگه مثل خودش بگیرم باد چه مدلی و چه قیمتی بگیرم؟:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)