جوابه منو كسي ندادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابه منو كسي ندادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با رم 8 داره.ووگرافیک2 .اگه اخرین کانفیگش باشه که فکر کنم 2.300-400 باشه الان.بدون بلوری هم داشته باشه خب ارزونتر می شه
گرافیک 6770 هم با 555 تو یه رده هست.فرق خاصی با هم ندارن.تو سایت notebook check هم 6770 دو رده بالاتره.ولی خیلی تفاوت محسوسی ندارن و مثل همن.من که از 6770 کاملا راضیم
در مورد کیفیت Hp خب فکر نمی کنم هیچ برند امریکایی ای پیدا کنید که کیفیتش بد باشه!
در مورد اینکه ati (الان باید بگی amd) بهتره یا nvidia سوال خیلی کلیه.اینجوری نمی شه جواب داد.هر کدوم ویپگیهای خودشونو دارن.این دو کارت فرق خاصی با هم ندارن.به جز بعضی تکنولو÷یهای خاص مثل physx و... که اونم به نظر خیلیا مزیت نیست.من خودم ati رو بیشتر دوست دارم.چون همیشه بازی رو نرم و راحت اجرا می کنه.ولی nvidia هم خوبه.منی شه گفت کدوم بهتره
Last edited by amin666; 01-04-2012 at 12:51.
دوست عزیز از این مدل ها می توانی انتخاب کنی
HP DV6-6091 core i7 8DDR3 750HDD 15.6 ATI HD 6770 2gb
samsung RF511-s05 core i7 6 DDR3 750 HDD 15.5
asus n53 SV core i7 6 DDR# 640 HDD
من با رم 2 گیگ DDR2 و گرافیک یک معمولی COD MW3 رو راحت بازی میکنم.ولی BF3 رو نمیتونم با تنظیمات متوسط بازی کنم.وبا تنظیمات پایین هم گیر میکنه.بازی COD از بازی هایی هستش که به GPU و میزان رم بالایی نیاز داره
نقل قول:
مرسي از جوابتون بعدش قيمتهاي اين مدلهاي بالا را ندارين ؟؟
و اين مدل HP Pavilion DV6-6180
با توضيحات دوستمون amin666 با توجه به طراحي زيبا تر و قشنگتر hp نصب به asus n 55 و n53 فكر كنم همون hpرا بگيرم البته بايد قيمتها مقايسه بشن فقط
هر کدوم رو که گرفتی مبارکت باشه.ولی در اخر اگه تونستی سعی کن کیفیت lcd دو لپتاپ رو خودت مقایسه کنی .من خودم فکر می کنم N55 یه مقدار بهتر باشه صفحه نمایشش.البته خودم ندیدم.ولی انگار انتی رفلکس هم هست(الیته شاید از این نوع خوشت نیاد و شفاف رو بیشتر بپسندی)در هر حال صفحه نمایش Hp به نظرم خوبه.ولی مثلا زاویه دید ایسوس شاید کمی بهتر باشه.خودت از نزدیک ببینی به نظرم بهتره.منم خودم خیلی ندیدم n55 رو که بخوام مقایسه کنم.فقط یه بار تو پاسا÷ رضا دیدم که اونجوری نمی شه نظر داد
همون سیستم های pc شم توش میمونن این بازی رومن با رم 2 گیگ DDR2 و گرافیک یک معمولی COD MW3 رو راحت بازی میکنم.ولی BF3 رو نمیتونم با تنظیمات متوسط بازی کنم.وبا تنظیمات پایین هم گیر میکنه.
بازی کالاف رو من با کیفیت توپ با گرافیک 9400 ور م 2 و همینطور bf3 رو با متوسط بازی کردم حتما اپدیت گرافیک رو نصب نمی کنید
اقای لب تابی شنیدم شما واردید نظرتون در مورد دل 5110 چی هست ؟؟
سمتش نرو که هر داشته پشیمونه.ممکنه مشکلی هم نداشته باشه.ولی ریسکش بالاست.دل کلا گند زده به جز سری xps اش و vostro هم فعلا بد نشنیدم.نمی دونم شایدم دستکاری می کنن اینجا.اخه از دل بعیده انقدر بی کیفیت کنه محصولش رو.یک دو نفر هم نبودن که بگیم حالا شانسیه.به نظرم من دور 5110رو خط بکش یا حد اقل از اونایی که داشتن و حد اقل 5-6 ماهه دارن قشنگ سوال کن.اگه از ایسوس یا hp مدلی دیدی بگیر.تو یه تاپیک دیگه دیدم واسه بازی می خواستی.اگه تو این قیمت چیزی از Hp سری dv6 با cpu i5 و gpu amd 6770 پیدا کردی بگیر.اگه نه به نظرم از ایسوس بگیری بهتره.با گرافیک 555 که بعیده با این قیمت پیدا کنی.ولی 550 هم بدک نیست.می تونی باهاش سر کنی.هر چند به 555 و 6770 نمی رسه.البته اگه تنظیمات بازی رو پایین بیاری 540 هم می کشه.ولی خب کیفیت بازی میاد پایین دیگه
Last edited by amin666; 03-04-2012 at 19:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)