خب حالا اگه هوآوي G510 بگيرم بهتره يا Y300؟
خب حالا اگه هوآوي G510 بگيرم بهتره يا Y300؟
خب معلومه که g510 بهتره ولی عوضش باید 110-120 تومن بیشتر پول بدی براش
خب ميدونم منظورم اينه كه مي ارزه اينقدر بذارم روش؟
Y300 با توجه به قيمتش خوبه واقعا.چون خودم باش كار كردم ميگم صفحه نمايش4 اينچ خوشدستي داره.فكر ميكنم تنها گوشيه كه زير500 تومن cpu دو هسته اي يك گيگ داره! تاچشم خوبه...در موردg510 هم كه حدود 100 120 گرونتره خيلي نسبت به Y300 برتري نداره دوربين اونم 5 (فكر كنم البته)ورژن آندرويدشونم يكيه...صفحه نمايشش بزرگتره كه غير از اينكه موقع فيلم ديدن حال ميدهديگه به چه كارت مياد؟ در كل نمي ارزه به نظرم
![]()
خب معلومه که میارزه چون شما امکانات بیشتری به دست میارید (صفحه نمایش بزرگتر - فیلمبرداری باکیفیت تر و سی پی یو قویتر)
حالا حتما باید هووآوی باشه؟؟
Last edited by italia88; 31-07-2013 at 22:11.
شما ميگي چيكار كنم.آخه تو ي اين رنج قيمت فكر كنم هوآوي بهتر باشه و البته با امكانات بيشتر. چون بقيه برند ها پول اسمشونو ميخورن.
حالا اگه شما پيشنهاد بهتري داري حتما بگو.
برند هم اصلا مهم نيست.
نهایت پولی که شما میخای هزینه کنی برای گوشی چقده؟؟ و چه امکاناتی برات مهمه؟؟
نهايتش 600.
اندرويد باشه.صفحه نمايشش از 4 كمتر نباشه(خيلي مهم نيست ولي اگه باشه بهتره).باتريش خوب باشه.(من شنيده بودم باتري g510 خيلي خوب نيست.آره؟).دوربينش از 5 كمتر نباشه.حافظه داخليش هم زياد باشه.
توی اون تاپیک نوشتم براتون گفتم اینجام بگم :
برای شما سامسونگ گالاکسی اس 7562 با قیمت 600 -610 هم گزینه خوب و مطمئنیه صفحه 4 اینچی- دوربین 5 با فلاش- ظاهر شیک - سیستم عامل Android OS, v4.0 - Ice Cream Sandwich حافظه داخلی 4گیگ و دوسیم کارته هم هست
تاپیکهای مشابه
هواوی g330 رو هم ببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)