تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: چرا کیفیت گیرنده دیجیتال متصل به ال سی دی پائین هست؟

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام به همه.
    یه سوالی که مطرح است و شاید سوال خیلیهای باشه اینه که:
    وقتی گیرنده دیجیتال رو به تلوزیون های ctr (لامپی) متصل می کنیم کیفیت بسیار عالی رو به نمایش می زارند.
    اما با اتصال به ال سی دی کیفیت تصویر به شدت افت می کنه. و یجورائی مصنوعی به نظر می رسه (مخصوصا توی تصاویر متحرک).
    نظر اساتید در مورد این سوال چیه؟
    چند تا جواب به ذهنم رسید:
    1- معمولا ال سی دی ها رزولیشن بالا ئی دارند لذا تصاویر تلویزیونی توی اونها با کیفیت پائینی به نمایش در میاد به خلاف تصاویر دی وی دی.
    2- سایز تصاور تلویزیونی با سایز ال سی دی ها متناسب نیست.
    3- بعضیا می گند تلویزیونهای ctr (لامپی) جزئیات کمتری رو نسبت به ال سی دی ها نمایش می دهند. لذا اشکالات تصویر رو نمایش نمی دند
    بخاطر همین تصویر، با کیفیت تر به نظر می رسه. البته فکر نکنم این حرف درست باشه.

خیلی مایلم نظر شما دوست عزیز رو در این مورد بدونم.
    سلام دوست عزیز.
    اتفاقا اولین چیزی که بعد از خرید lcd و تست کردن یه فیلم تو tv زد تو ذوقم همین حالت مصنوعی توی تصاویر متحرک هست. این یکی از مهمترین مشکلات lcd/led هاست که تو تصاویر متحرک خوب عمل نمیکنن و شرکتها میان برای مثلا! بهتر شدن کیفیت تصاویر متحرک تکنولوژی هایی رو از خودشون در وکنن! که در واقع به نظر من زیاد کمکی نمیکنن و باعث مصنوعی شدن حرکات میشن. ما خودمون tv سامسونگ داریم که تکنولوژی سامسونگ برای این کار اسمش motion plus هست که من کلا خاموشش کردم! الان تصاویر متحرک کاملا عادی شدن فقط یه کم محو میشه مثلا حرکت توپ فوتبال که اونم همونطور که گفتم مربوط به نواقص مربوط به lcd/led هست که چاره ای نداره. تو مارک های دیگه مثل lg و sony و .... هم باید از این سیستم ها داشته باشن که با خاموش کردنشون این مشکل حرکت مصنوعی حل بشه. البته گاهی اوقات موقع فوتبال و ... هم گاهی این سیستم رو روشن میکنم ولی اکثر اوقات خاموش نگهش می دارم.
    دوستان اگر دارم اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنن.
    Last edited by iLive; 29-03-2012 at 23:47.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    حالا چرا میزنی ؟
    شما دانشجو هستید ؟
    اگر هستید در چه رشته ای ؟
    زکات علم نشر آن است، من هم دارم همینکارو میکنم.
    سابقه ی عضویت بیشتر در این فروم دلیل بر عالم بودن نیست.
    منظور من از جمله ی اول صرفا در مباحث فناوری بود ، اگر منظورم رو نرسوندم خب.............ببخشید
    درود مجدد
    برادر اینجا رفاقتی همه به هم کمک میکنیم بحث زدن اصلا نیست.من حقوق خوندم.من اصلا نگفتم که فعالیت بیشتر باعث بهتر بودن هست.سروری.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •