تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: سانحه رانندگی برای علی دایی!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نگرانی باشگاه بایرن از خبر تصادف دایی

باشگاه بایرن با انتشار بیانیه‌ای در سایت رسمی خود موجبات نگرانی خود را از خبر تصادف شهریار فوتبال ایران اعلام کرد

سایت گل – واژگوني خودروي علي دايي در جاده اصفهان – تهران كه منجر به جراحت و اعزام او به بيمارستان شد علاوه بر ايجاد نگراني در ميان ايراني‌ها موجب نگراني باشگاه بايرن مونيخ هم شده است.
    به گزارش سایت گل، باشگاه بایرن با انتشار بیانیه‌ای در سایت رسمی خود موجبات نگرانی خود را از خبر تصادف شهریار فوتبال ایران اعلام کرد. در عكس بالا می‌توانید قسمتی از این بیانیه را مشاهده کنید. علي دايي در دوران بازيگري خود مدتي در عضويت تيم بايرن بود و حالا اين باشگاه سرشناس آلماني نشان داده پيگير اخبار مربوط به ستاره سال‌هاي گذشته خود هست.
    گفتني است در پایان این بیانیه، باشگاه بایرن برای این اسطوره فوتبال ايران آرزوی سلامتی کرده است.

تماس تلفنی سیدمحمد خاتمی با دایی

وی در این تماس تلفنی با ابراز تاسف از حادثه پیش آمده برای دایی گفت: بسیار علاقمند بودم که شخصا به عیادت شما بیایم اما متاسفانه سفری در پیش دارم

سايت گل – ساعتي قبل، مقارن با ظهر آخرین روز سال 1390، سیدمحمد خاتمی در تماس تلفنی با علی دایی جویای احوال او شد و برای او آرزوی بهبودی و سلامتی کرد.

به گزارش گل به نقل از خبرآنلاین، وی در این تماس تلفنی با ابراز تاسف از حادثه پیش آمده برای دایی گفت: بسیار علاقمند بودم که شخصا به عیادت شما بیایم اما متاسفانه سفری در پیش دارم و این امکان فراهم نیست. شما برای ما عزیز هستید، انشالله هر چه سریع‌تر بهبودی کامل حاصل شود و سال خوبی را برای شما و خانواده محرمتان آرزو می‌کنم.
    علی دایی نیز با ابراز خوشحالی از این تماس تشکر کرد و خطاب به خاتمی گفت: شما در قلب ما جا دارید.
    گفتنی است، آقای گل جهان که پیش از این نیز در دوران ریاست جمهوری سیدمحمدخاتمی از او به دلیل افتخارآفرینی‌های متعددش تقدیر شده بود، روز شنبه در راه بازگشت از اصفهان با تهران دچار سانحه رانندگی شد و در کاشان تحت عمل جراحی قرار گرفت.

Last edited by Nasser_ZRE; 19-03-2012 at 16:47.

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدیران باشگاه الشباب در عیادت از دایی: شما افتخار آسیا هستید
    خبرگزاری فارس: مدیران باشگاه الشباب امارات امروز به عیادت علی دایی رفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه الشباب امارات که برای بازی مقابل پرسپولیس در ایران به سر می‌برند پس از اینکه متوجه شدند علی دایی در بیمارستان بستری است به عیادت آقای گل جهان رفتند.
    مدیر باشگاه الشباب امارات خطاب به دایی گفت: شما افتخار آسیا در قاره کهن هستید. ما از شنیدن حادثه تلخ برای شما ناراحت شدیم به همین دلیل به عیادت‌تان آمدیم و بسیار خوشحالیم که شما را بهبود یافته می‌بینیم. امیدواریم هرچه سریع‌تر با بهبودی کامل به عرصه فوتبال ایران برگردید.
    علی دایی نیز از مسئولان باشگاه الشباب امارات و مسئولان تیم‌هایی که نگران وی بودند و طی تماس‌های تلفنی وضعیت او را دنبال می‌کردند تقدیر و تشکر کرد و گفت من افتخار می‌کنم که دوستانی مانند شما دارم.

4. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

1

چهارشنبه 02/01/1391 13:59
    لحظاتي پيش دايي از بيمارستان مرخص شد
    سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن پس از دو روز از بيمارستان لاله مرخص شد.

علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن که بر اثر سانحه رانندگی با خودروی شخصی‌اش دچار واژگونی شده بود،
    پس از دو عمل جراحی در بیمارستان کاشان و سپس لاله تهران ظهر امروز دقایقی پیش از بیمارستان مرخص شد و به منزل رفت.
    پزشکان به دایی تذکر دادند تا در چند روز آینده بدون استرس مراقب سلامتی کامل خود باشد.
    تعدادی از دوستان دایی و علاقه‌مندان به وی پس از ترک بیمارستان لاله با حضور در کنار دایی به شادمانی پرداختند.
    از نکات جالب حضور دایی در بیمارستان پیام سپ‌بلاتر برای دایی و جوابی که سرمربی راه‌آهن برای وی فرستاد بود.
    سپ‌بلاتر برای دایی نوشت که امیدوار هستم در جلسه بعدی فیفا شما را صحیح و سالم مثل همیشه ببینم.
    همچنین باشگاه بایرمونیخ آلمان نیز در پیامی برای علی دایی آرزوی سلامتی کرد.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •