مگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟!![]()
مگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟!![]()
دوباره بحث صدا رو مطرح کردمگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟!
اینجا بحث نمیکنم اگه خواستی بیا تو خود تاپیک.![]()
مکان دعوا رو هم به ما بگید تا ما هم بیایم دعوا![]()
دوست عزيز اطراف منم يه سري افراد هستن كه از صداي چاوشي خوششون نمياد ولي كم هم نيستن كسايي كه دوست دارن صداشو. خيليا از صداي رضا يزداني هم خوششون نمياد (البته من جز اون دسته نيستم)
كلا سليقه اس ديگه كاريش نميشه كرد. به زور نميشه كاري كرد كه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه
داداش اصلا به فرض محال صداش افكت باشه، ما همين صداي با افكت رو دوست داريم و منظورمون همين صداشهمگه چاوشی تا حالا کنسرت داده که کسی ببینه صداش قشنگه یا نه ؟!![]()
دوستان اين همه خواننده تو اين نظرسنجي هست، هرازگاهي به اونا هم گير بديد راه دوري نميره![]()
درسته ... به هر حال سلیقه س !
ولی ای کاش دوستان به جای سلیقه ای نظر دادن ، حرفه ای نظر میدادن ...![]()
دوست عزيز همه كه نميتونن حرفه اي باشن وگرنه همه يا خواننده و موزيسين بودن يا منتقد
در ضمن فكر نميكنم اينجا به جز تك و توكي از بچه ها، بقيه اونقدر دانشش رو داشته باشن كه بتونن حرفه اي نظر بدن
حالا ايشالا از اين به بعد دوستان به چاوشي راي ندن كه نظراتشون حرفه اي باشه!
![]()
رفیق با این تیکه انداختنت داری بحثو به چالش میکشی !!!!!!!!حالا ايشالا از اين به بعد دوستان به چاوشي راي ندن كه نظراتشون حرفه اي باشه!
هر کی یه جوریه دیگه . . . سعی کنید نظرات خودتونو به کسی تحمیل نکنید . . . سلایق متفاوته . . . یکی چای داغ دوس داره یکی خنک یکی پررنگ میخوره یکی کم رنگ . . . خلاصه هر کی یه نظری داره
به نظر شخصی خودم چاووشی nice نمی خونه . . .
دست دوستان درد نکنه بابت نظر سنجی!!
در کل میشه گفت آلبومی که به طور کامل خوب بوده باشه نیومد حتی از خواننده های معروف!!!
ولی خوب خیلی از ترکاشون قابل پسند بود!!!
من بیشترین ترکارو از آلبوم فریدون و علی لهراسبی انتخاب کردم!!!
دوست من اين شما بوديد كه هم اينجا و هم تو نظرسنجي تاپيك پرچم سفيد كه حتي گوشش هم نكرده بوديد اومديد به چالش كشيديد همه چيزو ها
ولي با اين حال تا آلان جواب نداده بودم
دقيقا منم با اون قسمتي كه bold كردم موافقم. تو چند پست قبلي هم همين رو گفته بودم
خلاصه نظر همه دوستان براي من محترمه. مشكلي هم با كسي نداشتم و ندارم و اميدوارم شما هم از من ناراحت نشده باشيددوست عزيز اطراف منم يه سري افراد هستن كه از صداي چاوشي خوششون نمياد ولي كم هم نيستن كسايي كه دوست دارن صداشو. خيليا از صداي رضا يزداني هم خوششون نمياد (البته من جز اون دسته نيستم)
كلا سليقه اس ديگه كاريش نميشه كرد. به زور نميشه كاري كرد كه كسي دوست داشته باشه يا نداشته باشه
به اميد پيشرفت موسيقي ايران
فهمیدیم شما حرفه ای هستی و سطح موسیقیت از بقیه بالاترهولی ای کاش دوستان به جای سلیقه ای نظر دادن ، حرفه ای نظر میدادن ...![]()
آخه چه ربطی به حرفه ای داره !
این کاملا یه بحث سلیقه ایه...ممکنه شما یه خوونده ی خیلی حرفه ای بگی که من اصلا با صداش حال نکنم و دوست نداشته باشم.
مثال میزنم ... مثلا ابی ... نمیدونم چقد قبولش داری ولی خیلیا با صداش زندگی میکنن و من اصلا نمیتونم گوش بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)