تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 43 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 429

نام تاپيک: Dishonored

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منتظر نمایش E3 بازی بودم که بسیار جالب بودش..ولی با این حال من شخصا دیگه در باب یک بازی شوتر به حدی رسیدم که هر چقدر هایپ و تعریف و تمجید پشت بازی باشه تا موقعی که بازیش نکنم و اون چیزی که بهم نچسبه ، راضیم نمی کنه الان Dishonored هم شامل حال این قضیه میشه اصلا هیچ چیز غیرمنتظره ای توش نمیبینم که منو ترغیب کنه تا برای بازی کردنش شوق پیدا کنم (خیلی هم سعی کردم ولی نشد : دی ) حتی اگر نیمه جان بود : دی

با این حال اگر با نقد های مثبتی روبرو بشه میتونم به طرفش برم چون با توجه به توصیف هایی که تا الان ازش شده اکر درست از اب در بیان میشه یک شوتر نیمه جانی با فضای بایوشاکی همراه با ایده های سرشار جدید بازی رو تجربه کرد..
    از این طرف هم بازی در نمایشگاه امسال در بین چندین سایت تونسته جز بهترین ها محسوب بشه که این خودش کار بزرگیه..در ادامه مطلب Gamespot بعد از دلسوزی هایش به Sam Fisher اشاره کرده و مخفی کاری های او در تاریکی و جستجو برای یک مکان مناسب برای از بین بردن دشمن که اخر به این بازی رسیونده و گفته که میشه به صورت یک اول شخص این روند رو در این بازی مشاهده کرد و اشاره کرده که بازی با دادن ابزار ، امکانات و وسیع ترین شرایط محیطی لازم برای کشتن یک فرد که نشان از گستردگی بازی هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تیم سازنده همینجوری جستجویی کردم که این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر اومدن...

Level Designers....:Christophe Carrier

Composers...: Daniel Licht • Christopher Ashmore

Art Developers...: Viktor Antonov • Sebastien Mitton

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منتظر نمایش E3 بازی بودم که بسیار جالب بودش..ولی با این حال من شخصا دیگه در باب یک بازی شوتر به حدی رسیدم که هر چقدر هایپ و تعریف و تمجید پشت بازی باشه تا موقعی که بازیش نکنم و اون چیزی که بهم نچسبه ، راضیم نمی کنه الان Dishonored هم شامل حال این قضیه میشه اصلا هیچ چیز غیرمنتظره ای توش نمیبینم که منو ترغیب کنه تا برای بازی کردنش شوق پیدا کنم (خیلی هم سعی کردم ولی نشد : دی ) حتی اگر نیمه جان بود : دی
    مشکل اینجاست که این بازی شوتر نیست
    +
    این ویدئو برای کسائیکه می خوان با بازی کاملا آشنا بشن خیلی خوبه.
    میگوئل لوپز، ادیتور گیم تریلرز رو صحنه های گیم پلی بازی توضیح میده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سبک بازی شاید آدم رو به اشتباه بندازه که شوتر اول شخصه ولی به این صورت نیست
    دوربین بازی به صورت اول شخصه ولی در مورد سبک بازی در اکشن مخفی کاری قرار می گیره...

در مورد نمایش E3 بازی هم به نظرم عالی بود
    هر چی می گذره هم بیشتر به بازی امیدوار میشم و فکر کنم یکی از پدیده های امسال باشه
    فقط تنها ایرادی که در بازی می بینم که به چشم میاد گرافیک بازیه که سطحش به نظر بالا نمیاد

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مشکل اینجاست که این بازی شوتر نیست
    +
    این ویدئو برای کسائیکه می خوان با بازی کاملا آشنا بشن خیلی خوبه.
    میگوئل لوپز، ادیتور گیم تریلرز رو صحنه های گیم پلی بازی توضیح میده :
    باز ، همه جا داخلی خارجی وقتی میری سراغ این بازی داخلش حرف از بایوشاک ، نیمه جان و شباهت ها و تفاوت ها هستش .
    ویدئوهای زیادی دیده بودم تو همون اولین ویدئو بازی هم به همین مواردی که تو این ویدئو GT اشاره شده بود رسیده بودم ولی باز از همون اول امیدی به بازی نداشتم این سبکی که من دیدم نیازمند تحول خیلی شگرفی هستش تا بشه به همون کلمه شاهکار تبدیل بشه که من توش ندیدم...(البته امیدوارم باشه و همه لذت بریم ) و حتی یک عنوان سطح متوسط رو براش پیش بینی می کنم.

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

همه جا داخلی خارجی وقتی میری سراغ این بازی داخلش حرف از بایوشاک ، نیمه جان و شباهت ها و تفاوت ها هستش .
    ویدئوهای زیادی دیده بودم تو همون اولین ویدئو بازی هم به همین مواردی که تو این ویدئو GT اشاره شده بود رسیده بودم ولی باز از همون اول امیدی به بازی نداشتم این سبکی که من دیدم نیازمند تحول خیلی شگرفی هستش تا بشه به همون کلمه شاهکار تبدیل بشه که من توش ندیدم...(البته امیدوارم باشه و همه لذت بریم ) و حتی یک عنوان سطح متوسط رو براش پیش بینی می کنم.
    به نظر من وقتی به کل بازی یکجا نگاه کنیم به جرات میشه گفت شبیه هیچ بازیه دیگه ای نیست , اون شباهت هایی که عنوان شده بیشتر از منظر بخش هایی از طراحی / بعضی جزئیات / بعضی توانایی ها و ... هست و با شناختی که تا الان از بازی پیدا کردم خیلی راحت می تونم بگم گیم پلی بازی خیلی حیلی با هف لایف/بایوشاک تفاوت داره و بیشتر باید اونو با بازی های Stealth مقایسه کرد ولی از اونجا که در این سبک هیچ وقت چنین شرایطی یکجا جمع نشده بوده به جرات میشه گفت یک تجربه ی کاملا جدید خواهد بود.

در مورد میزان موفقیت به نظرم باید واقعا اتفاقات خاصی رخ بده تا به بازی سطح متوسطی تبدیل بشه و با چیزهایی که تا الان دیدم انتظار یک بازی موفق را ازش دارم...

10. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

باز ، همه جا داخلی خارجی وقتی میری سراغ این بازی داخلش حرف از بایوشاک ، نیمه جان و شباهت ها و تفاوت ها هستش .
    خوب اینکه الهام گرفته بشه چیز خاصی نیست
    مثلا آنچارتدد 2 تو زمینه پلتفورمر خیلی شبیه AC بود .. حالا باید گفت این تقلید کرده؟
    اون بازی هم خیلی چیزا از بقیه گرفته بود تا تبدیل شد به اون بازی عالی وگرنه یک خلاقانه و نوآورانه و تحولی تو زمینه گیم پلی نبود
    +
    این بازی هم وقتی طراح هنریش همون طراح هاف لایفه
    وقتی طراح بازی تو تیف و دیوس ایکس بوده
    خوب اینا همه دخیل هستن تو این قضیه که بازی یه جور کلکسیون باشه ... که حتی تو پست اول هم سعی کردم این قضیه رو بگم و الان هم همه میبینیم همونا رو
    +
    مهم اینه که وقتی این بازی رو میبینی و با داستانی که براش در نظر گرفتن اون تقلید رو کاملا رد میکنه
    شما می تونی مخفی کاری کنی یا با اکشن و آدم کشی زیاد ماموریت رو رد کنی و یا حتی بدون کشتن حتی یک نگهبان ماموریت ها رو انجام بدی
    این دایره چون وسیع هست تونسته همه رو یک جا جمع کنه و تو شیوه خودشون بیان کنن... این خیلی مهمه
    +
    مثلا خیلی فیلم ها هستن که اقتباسی هستند .. مثه The shining .. ولی دید خود نویسنده و کارگردان هست که اینطور فیلمی میشه جز بهترین ها
    یا حتی آلن ویک هم از همون داستانی که کوبیریک برا The shining استفاده کرده بود؛ استفاده کرده ولی دید نویسنده آلن ویک رو من پسندیدم چون به شیوه خودش بود

این بازی هم من نمیگم میشه یه شاهکار و فلان، چون حرف خیلی بی منطقی هست ولی مطمئن هستم از یک بازی متوسط خیلی بالاتره

12. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من این تریلرشو که کنار "جف" پخشش می کردن دیدم...... .خیلی جالب بود .....تو دوره زمونه ای که همه بازیهای اول شخص و سوم(تقریبا 99 درصدشون) یه جور Interactive movie هستن و ما فقط باید وسط هر پلان دکمه هایی رو بزنیم(کاور یا شلیک یا جلو رفتن از قبل تعیین شده)جرات زیادی میخواد که بیای همچین بازی رو بسازی که در این سطح آزادی عمل داشته باشه......
    کاراکتر همه جور کاری می کرد ...حتی برای عبور از فاضلاب به ماهی هم تبدیل شد.
    ولی خوب یه ایرادی که داشت گرافیک و مخصوصا انیمیشناش بود که به نظرمن خیلی میتونست بهتر از اینا باشه..... .

+

در کل به نظر خوب میرسه و فکر کنم متاش بین 80 تا 90 باشه

.
    Last edited by halflife g; 09-06-2012 at 21:28.

14. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب اینکه الهام گرفته بشه چیز خاصی نیست
    مثلا آنچارتدد 2 تو زمینه پلتفورمر خیلی شبیه AC بود .. حالا باید گفت این تقلید کرده؟
    اون بازی هم خیلی چیزا از بقیه گرفته بود تا تبدیل شد به اون بازی عالی وگرنه یک خلاقانه و نوآورانه و تحولی تو زمینه گیم پلی نبود
    +
    این بازی هم وقتی طراح هنریش همون طراح هاف لایفه
    وقتی طراح بازی تو تیف و دیوس ایکس بوده
    خوب اینا همه دخیل هستن تو این قضیه که بازی یه جور کلکسیون باشه ... که حتی تو پست اول هم سعی کردم این قضیه رو بگم و الان هم همه میبینیم همونا رو
    +
    مهم اینه که وقتی این بازی رو میبینی و با داستانی که براش در نظر گرفتن اون تقلید رو کاملا رد میکنه
    شما می تونی مخفی کاری کنی یا با اکشن و آدم کشی زیاد ماموریت رو رد کنی و یا حتی بدون کشتن حتی یک نگهبان ماموریت ها رو انجام بدی
    این دایره چون وسیع هست تونسته همه رو یک جا جمع کنه و تو شیوه خودشون بیان کنن... این خیلی مهمه
    +
    مثلا خیلی فیلم ها هستن که اقتباسی هستند .. مثه The shining .. ولی دید خود نویسنده و کارگردان هست که اینطور فیلمی میشه جز بهترین ها
    یا حتی آلن ویک هم از همون داستانی که کوبیریک برا The shining استفاده کرده بود؛ استفاده کرده ولی دید نویسنده آلن ویک رو من پسندیدم چون به شیوه خودش بود

این بازی هم من نمیگم میشه یه شاهکار و فلان، چون حرف خیلی بی منطقی هست ولی مطمئن هستم از یک بازی متوسط خیلی بالاتره
    تو هیچ کجای حرفهام نگفتم که بازی تقلید کرده یا الهام گرفته از عناوین دیگه هستش اگر بوده و گفتم نشونم بده مسعود : دی
    زود انچارتد رو نیار وسط چون ایده های نواورانه اون خیلی زیاد تر از همون AC بودش

بهتره منظورمو این طوری بگم که از تفکر ایجاد تقلید در حرفم خارج بشیم وقتی میگم که در داخل و خارج حرف از بایوشاک و نیمه جان میشه از این بابت میگم که فکر ادم به سمت شوتر برای این بازی سیر میکنه (چون که گفتی شوتر نیست و منظورم این نبود که از اینها تقلید کرده ، پس الان 90 درصد حرفات که توضیح برای دلیل اوردن درست یا غلط بودن تقلید هست فک کنم جواب دادم چون خودم همیشه مخالف به کار بردن تقلید در بین بازی ها هستش به جز..:(تنها تقلید محضی که تو عمرم دیدم قسمت جدید Tomb raider بودش)

اما در این باره از حرفت...

+
    این رو من هم خیلی مهم میدونم و واقفم بهش بالا هم گفتم دلیل هم از سایت گیم اسپات بر یکی از نکات مثبت بودن این تیکش اوردم و گفتم این مورد به خوبی رعایت بشه همراه با داستانی که در سطح خوبی هستش مطمئنا از حد متوسط بالا میشه ، و اگر خیلی عالی کار بشه میتونه حتی سبک ساز هم بشه.

+
    من چون با دیدن اولین ویدئو چیزی دستگیرم نشد ولی با توصیفات تو و دوستان روبرو شدم فکر کردم شاید با اشتباه در تشخیص روبرو شدم حتیدر ویدئو قبل نمایشگاه که اخرش به سربریدن ختم شد باز نکات منفی و ناقصی دیدم توش ولی با دیدن نمایش E3 به نتیجه قطعی رسیدم ( به هر حال من نخواستم تعریف کنم درست یا غلط سعی کردم چیزی رو که احساس واقعی داشتم رو بیان کنم )
    باز هم امیدوارم بازی فوق العاده ای باشه و بشه با داستان دنیای این بازی هم اشنا بشیم...

16. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تو هیچ کجای حرفهام نگفتم که بازی تقلید کرده یا الهام گرفته از عناوین دیگه هستش اگر بوده و گفتم نشونم بده مسعود : دی
    اینجا
    " باز ، همه جا داخلی خارجی وقتی میری سراغ این بازی داخلش حرف از بایوشاک ، نیمه جان و شباهت ها و تفاوت ها هستش "

زود انچارتد رو نیار وسط چون ایده های نواورانه اون خیلی زیاد تر از همون AC بودش
    می خواستم بهت بگم گرفتن چیزی از یک بازی دیگه اصلا موضوع خاصی نیست و شباهات همیشه هست.
    آنچارتد رو هم واسه این گفتم که برات ملموس تر باشه
    تو این انجمن انگاری یه سری اسامی ممنوعه هست : دی

بهتره منظورمو این طوری بگم که از تفکر ایجاد تقلید در حرفم خارج بشیم وقتی میگم که در داخل و خارج حرف از بایوشاک و نیمه جان میشه از این بابت میگم که فکر ادم به سمت شوتر برای این بازی سیر میکنه
    آخه این بازی هر طور بخوای حساب کنی شوتر نیست .. بنده خدا فقط یه تفنگ نصفه و نیمه داره
    چطو فکرت میره اونور؟ : دی
    ببندش که نره : دی
    +
    من فک فکر کردم میگی تقلید کرده چون خوب نرسوندی منظورت و حتی اون دوست دیگمون هم همین برداشت رو کرد از پستت
    ولی خوب یه ایرادی که داشت گرافیک و مخصوصا انیمیشناش بود که به نظرمن خیلی میتونست بهتر از اینا باشه..... .
    آره به نظر زیاد رو این موضوع کار نکردن و بیشتر رو طراحی محیط و ایجاد فضا کار شده تا جزئیات محیط

18. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

[دیس آنِرد] در 12 ساعت به پایان میرسد.

استدیوی آرکین مدت زمانی که برای اتمام بازی لازم است رو برای بازیبازهای ماهر 12 ساعت برآورد کردن.
    گفته شده که روش بازی کردن ( مخفی کاری، اکشن و... ) خیلی تاثیر گذار هستش، همچنین برای کسانی که در طول بازی به گشت و گذار و سرک کشیدن به اطرف میپردازند، مدت زمان برآورد شده تا 2 برابر افرایش پیدا خواهد کرد.
    سازنده ها در این مصاحبه اشاره ای هم به اسپل ها و مانا کرده و گفته اند:
    بعد از استفاده شدن از مانا، مقدار کمی از آن به صورت خودکار احیاء میشود اما بازیبازها بعد از استفاده از اسپل های بزرگ حتماً برای پر کردن مانا باید از معجونی به اسم Piero’s Spiritual Remedy استفاده کنن.
    ( در بازی شما 6 قدرت فعال و 4 قدرت غیر فعال داری ( Passive و Active ) )
    به علاوه 40 Bone Charm ( افسون استخوان ) در بازی وجود داره که بهتون پِرک های کوچیکی میده و گفته شده تمام اون ها با یک بار بازی کردن بدست نخواهد آمد.
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    Last edited by marmolak kocholo; 19-06-2012 at 17:11.

20. 9 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •