خوب اینکه الهام گرفته بشه چیز خاصی نیست
مثلا آنچارتدد 2 تو زمینه پلتفورمر خیلی شبیه AC بود .. حالا باید گفت این تقلید کرده؟
اون بازی هم خیلی چیزا از بقیه گرفته بود تا تبدیل شد به اون بازی عالی وگرنه یک خلاقانه و نوآورانه و تحولی تو زمینه گیم پلی نبود
+
این بازی هم وقتی طراح هنریش همون طراح هاف لایفه
وقتی طراح بازی تو تیف و دیوس ایکس بوده
خوب اینا همه دخیل هستن تو این قضیه که بازی یه جور کلکسیون باشه ... که حتی تو پست اول هم سعی کردم این قضیه رو بگم و الان هم همه میبینیم همونا رو
+
مهم اینه که وقتی این بازی رو میبینی و با داستانی که براش در نظر گرفتن اون تقلید رو کاملا رد میکنه
شما می تونی مخفی کاری کنی یا با اکشن و آدم کشی زیاد ماموریت رو رد کنی و یا حتی بدون کشتن حتی یک نگهبان ماموریت ها رو انجام بدی
این دایره چون وسیع هست تونسته همه رو یک جا جمع کنه و تو شیوه خودشون بیان کنن... این خیلی مهمه
+
مثلا خیلی فیلم ها هستن که اقتباسی هستند .. مثه The shining .. ولی دید خود نویسنده و کارگردان هست که اینطور فیلمی میشه جز بهترین ها
یا حتی آلن ویک هم از همون داستانی که کوبیریک برا The shining استفاده کرده بود؛ استفاده کرده ولی دید نویسنده آلن ویک رو من پسندیدم چون به شیوه خودش بود
این بازی هم من نمیگم میشه یه شاهکار و فلان، چون حرف خیلی بی منطقی هست ولی مطمئن هستم از یک بازی متوسط خیلی بالاتره