تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 62

نام تاپيک: Quest3D 5.0 released!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پيام و رضا لطفا جفتون بي خيال شديد .

پيام من خيلي وقته تو كار بازي نيستم شغل چيز ديگه اي هست . تازه اونوموقت اسكريت نويس و برنامه نويس بازي بودم نه گرافيست و نه شيدر نويس .

شك نكن كه هيچي از يك انجنين تمام ظرفيت اش استفاده نمي كنه . اين چيز هاي كه ميگي خودتوم ميدوني همشون تو همون گيم ميكر قابل پياده سازيه...!(گيم ميكر شيدر Post Screen ) به صورت پلاگين براش اومده!!!

طبيعه براي هرانچنين پلاگين بنويسند ديگه يوينتي ماشا... mono و علي يارت

منظورم من تنظيمات كارت گرافيك بود حالا موتور بازي حداكثر 8 مي دون من نمي دونستم.

راستي پيام برنامه نويسي ساخته يافته كلا براي زبان هاي برنامه نويسي جديد منسوج شده خيلي وقته شي گرا جايگزين اش شده فقط در C . در ويژال بيسك 6 بسيار ضعيف پياده شده و پاسكال و ... . البته تو شيدر داره استفاده مي شه.

2. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين چيز هاي كه ميگي خودتوم ميدوني همشون تو همون گيم ميكر قابل پياده سازيه...!(گيم ميكر شيدر Post Screen ) به صورت پلاگين براش اومده!!!
    فقط محض اطلاعت بگم که اون FXAA و DLAA و این چرندیات هستن که با Shader قابل پیاده سازی هستن,MSAA و CSAA و این چیزا هر چند توی GPU پردازش میشن ولی باید تو موتور رندر پیاده سازی بشن که به شیدر ربط خاصی نداره,یه تکنیک اینه که تصویر رو میاد با رزولوشن 2,4,8 و غیره برابر رندر میکنه بعد Downscale میکنه میبره روی تصویر نشون میده که هیچ شیدری توانایی انجام چنین غلطایی رو نداره
    برای همینه که یه سری تکنیکا مثل MSAA رو خیلی سخت میشه با Deferred Lighting ادغام کرد,تو بتلفیلد 4 هم که هست کیفیت 100درصد نمیده,تو یونیتی هم برای همین فقط با رندر Direct سازگاری داره,شیدر بود که 2 سوت خودم میرفتم 32XCSAA و 8X TXAA پیاده میکردم

منم انقدر خودم رو دارم به خاطر 16x AA نا قابل پاره میکنم برای اینه که رفتم سورس موتور رندر FPSC رو توی Dark Basic باز کردم شخصاً بهش اضافه کردم,وگرنه به قول بعضیا این چیزا اصلاً در حد گفتن نیست.

اصلاً یه چیز خیلی جالبه,من انتظار داشتم یه نفر پیدا بشه بهم در مورد آخرین تست گرافیکی بازیم(Smooth Transition Tessellation ) ازم ایراد بگیره و بهم فحش بکشه,چون اصلاً اون چیزی که نشونتون دادم به هیچ وجه با Direct X قابل پیاده سازی نیست,ولی این همه ادعا داریم اینجا,حتی یک نفر متوجه نشد چه اتفاق عجیبی افتاده,گفتم 2 تا مدل مختلف با متریال های متفاوت و تکسچر مختلف به هم ربط داده شدن هیچ کس نگفت چنین چیزی وجود نداره,و این در حالیه که با ترکیب 1700 خط کد #C تونستیم سیستمی درست بکنیم که با توجه به ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
    3 ماه تلاش کل تیممون این رو حاصل شده,یعنی در واقع داریم یجورایی DX رو دور میزنیم.جایی که دیگه قوی ترین API موجود جلوی ما ناتوان میشه.
    یعنی میخواین بگین اینا هم در حدی نیستن که بهشون افتخار کنیم؟!؟

اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم,در ضمن با توجه به اینکه تمام کدهای موتور رندرش رو مطالعه کردم میتونم همینجا اعلام آمادگی ساخت انجین کنم,تو ورژن جدیدش که Terrain(در حد یونیتی) و سیستم روز و شب دینامیک و صد تا چیز دیگه هم که داره میاره(Beta Version دارم).

4. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بی خیال شما درست می گی

هرچند پیام خدایش حرف من چه ربطی این های که گفتی داشت به خدا نمی دونم!
    Last edited by parvizamd; 10-12-2013 at 08:39.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

منم انقدر خودم رو دارم به خاطر 16x AA نا قابل پاره میکنم برای اینه که رفتم سورس موتور رندر FPSC رو توی Dark Basic باز کردم شخصاً بهش اضافه کردم,وگرنه به قول بعضیا این چیزا اصلاً در حد گفتن نیست.
    یادمه شخصا شما شیدرا رو ویرایش میکردی . قبلا هم اعلام کرده بودی ( زمانی که با fps کار میکردی )
    در ضمن همچین کار شاخی هم نکردی با اون شیدر پوست (در حده خودت بد نیستi ) . شما بازیهای جدید رو ببینی میفهمی :

ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
    3 ماه تلاش کل تیممون این رو حاصل شده,یعنی در واقع داریم یجورایی DX رو دور میزنیم.جایی که دیگه قوی ترین API موجود جلوی ما ناتوان میشه.
    یعنی میخواین بگین اینا هم در حدی نیستن که بهشون افتخار کنیم؟!؟
    ترکیب شدن خودکار متریالها هم تغریبا یه راه میون بره واسه گروهی که میخاد کارها رو سریعتر پیش ببره . هیچ شرکت درست و حسابی نمیاد این کارو بکنه چون بازیهای روز با این جزییات اگه قرار باشه متریالها اتوماتیک با هم ترکیب بشن یه افتضاح کامل به بار میاد

اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم
    اره اگه FPSC نبود که شما اصلا الان بازیساز نبودی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 10-12-2013 at 13:31.

7. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادمه شخصا شما شیدرا رو ویرایش میکردی
    من دارم میگم سورس موتور رندر رو باز کردم ادیت کردم تو میگی شیدر میدونی چقدر فرق اینا زیاده,مثل این میمونه که بگی طرف داره میوه میخوره,نگو طرف داشته ماشین سواری میکرده.

در ضمن همچین کار شاخی هم نکردی با اون شیدر پوست (در حده خودت بد نیستi ) . شما بازیهای جدید رو ببینی میفهمی
    میخواستم فحش رو بکشم بهت بفهمی فرق بازی Indie و AAA چیه که دفعه بعد اینجوری مقایسه نکنی,تو اگه تونستی بازی Indie پیدا کنی شیدر در حد بازی من داشته باشه اون موقع بیا این حرفا رو بزن.
    تازه همین عکسی هم که گذاشتی خیلی تو شیدر بالاتر از چیزی که من زدم نیست به خاطر اینکه منم رفتم آخرین الگوریتم های شیدر پوست رو پیاده کردم که مال Nvidia هست,تو این عکس اولین چیزی که میشه دید یه کاراکتر با طراحی خیلی خوبه(که ما نداریم) بعد یه شیدر خوب,تازه خود من این بازی رو با بالاترین گرافیک بازی کردم.

ترکیب شدن خودکار متریالها هم تغریبا یه راه میون بره واسه گروهی که میخاد کارها رو سریعتر پیش ببره . هیچ شرکت درست و حسابی نمیاد این کارو بکنه چون بازیهای روز با این جزییات اگه قرار باشه متریالها اتوماتیک با هم ترکیب بشن یه افتضاح کامل به بار میاد
    قول میدم اصلاً نفهمیدی چی گفتم که این چرندیات رو داری میگی.
    من دارم میگم مثل حالتی که توی Terrain Editor میری 2 تا تکسچر جدا میندازی با هم ترکیب میکنی,حالا ما با مدل تونستیم چنین کاری بکنیم,به این صورت که پلیگان های 2 تا مدل نزدیک هم طوری تغییر شکل پیدا میکنن که به نظر میاد یک دسته,کی اصلاً از ترکیب متریال حرف زد.
    اینم عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام تکسچرهاش رو هم خودم و با دوربین خودم گرفتم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ما و اعضا اين انجمن فقط چند اسكرين شات از بازي ديديم نميشه گفت بازي شما در چه حديه چون فقط بازي گرافيك نيست آقاي عرب زاده

بحث رضا در متن اول هم بحث دادن سورس در مجموعه مستقل 2 هست كه شما گفتي 1200 خط كد را بدم . و بعدا گفتي كه من فقط ويرايش كردم .

مشكل شما آقاي عرب زاده مهارت شما نيست مشكل شما اينكه مدام از خودتون تعريف مي كنيد و اين خيلي ها رو اذيت مي كنه .

شما مي گيد Inde وAAA بازي ديگران مقايسه مي كنيد شما اين رو در نظر نمي گيريد براي مثال من كدنويسم نه گرافيست .هرچند از نقد ها شما واقعا استقبال مي كنم چون واقعا مفيده و كاربرديه اما اين جور نقد ها براي همه خوشيآيند نيست.

با تمام احترام و موفق باشيد پرويز بازگشا
    Last edited by parvizamd; 11-12-2013 at 08:34.

10. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من دارم میگم سورس موتور رندر رو باز کردم ادیت کردم تو میگی شیدر میدونی چقدر فرق اینا زیاده,مثل این میمونه که بگی طرف داره میوه میخوره,نگو طرف داشته ماشین سواری میکرده.
    از این به بعد وقتی دو تا متغیر رو 0 و 1 کردی نگو سورس انجین رو ویرایش کردم
    چون به کسی که انجین ویرایش میکنه و شیدر مینویسه و ... نمیاد اینجور سوالا رو بکنه :
    یه جا یه فلکه بزرگ هست که شخصیت باید دو دستی اون رو بچرخونه و نمیخوام حتماً چسبیده بهش و رو بهش باشه وقتی قراره با دکمه اینتر این انیمیشن اجرا بشه.
    مثلاً میخوام اگر کج و کنارش هم هست خودش اتوماتیک با اجرا کردن انیمیشن قدم برداشتن(قدم برداشتنم فریم های 20 تا 45 هستن)و چرخیدن هدایت بشه به جلوی فلکه بعد انیمیشن اصلی رو اجرا کنه.
    این دیگه توی بوت کمپ نیست.
    حالا اگر مثلاً شخصیت من دستش رو ببره بالا باید تفنگ هم همراهش بیاد//یه سری انیمیشن ثابت داره شخصیت که با هر تفنگی میتونه اجرا بشه و نمیخوام برای هر تفنگی یه بار انیمیشن رو تو 3دی مکس بسازم//حالا چه کار کنم این تفنگ ها همه با دست مچ بشن که دست هر تکونی خورد اونا هم بخورن؟؟؟

خوب البته کسی که همه اینا رو با FPSC با یه تیک انجام میداده بایدم ندونه اینا رو

چیزایی که جزو الگوریتمای اصلیه و یکی که گیم میکر هم کار میکنه باید بدونه

( البته نمیخاستم اینا رو بگم ولی خوب دهنمو باز کردی دیگه بسکه گفتی سورس ویرایش کردم )

میخواستم فحش رو بکشم بهت بفهمی فرق بازی Indie و AAA چیه که دفعه بعد اینجوری مقایسه نکنی
    شما اسم این یدونه شیدر رو گذاشتی بازی indie ?!! این یه شیدره و با یه شیدر هم مقایسه میشه فرقی نمیکنه تو یه بازی AAA استفاده شه یا ...
    شما اگه بخوای به کارت افتخار کنی (!!) باید شیدرتو با تکنیکای روز مقایسش کنی نه با هر چیزی دوس داشتی
    در ضمن خوشهالم که الان فرق بازی Indie و AAA رو فهمیدی ! تا دیروز که کارای بقیه در حده بازیهای AAA توسط شما نقد میشد
    Last edited by Reza Azimy_RW; 11-12-2013 at 14:01.

12. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

الان یه هفتس این انجمن چیزی نداره جز کل کل شما دوستان. الان ریـ*ید تو تاپیک
    فروم فرهنگ خاص خودشو داره

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان یه هفتس این انجمن چیزی نداره جز کل کل شما دوستان. برای مثال الان ریـ*ید تو تاپیک

با این توضیحایی که پایین نوشتم اگر کسی کامل بخونه فکر نکنم بیش از این مشکلی پیش بیاد,هر چند که بحث کاملاً تموم شده بود که پرویز بعد از چیزی حدود 1 روز و 8 ساعت اومد و با کامنت شماره 31 دوباره همه چیز رو شروع کرد.

ما و اعضا اين انجمن فقط چند اسكرين شات از بازي ديديم نميشه گفت بازي شما در چه حديه چون فقط بازي گرافيك نيست آقاي عرب زاده
    ممنون از این احترامی که میذاری ولی من اسم تاپیکم رو زدم تست گرافیکی و انتظار ندارم شما بازی ببینید,در همین حد که گفتم پروفسور هاشمی طبا با اون پرونده پربار و درخشان که اسم ایران رو تو زمینه مهندسی کامپیوتر برده بالا قبول کرده با ما همکاری کنه کافیه برای اینکه متوجه بشی چه بازی عظیمی ساخته خواهد شد.

بحث رضا در متن اول هم بحث دادن سورس در مجموعه مستقل 2 هست كه شما گفتي 1200 خط كد را بدم . و بعدا گفتي كه من فقط ويرايش كردم .
    من که متوجه نشدم چی گفتی,هر چند اضافه کردن هم میتونه جزو ویرایش باشه.

مشكل شما آقاي عرب زاده مهارت شما نيست مشكل شما اينكه مدام از خودتون تعريف مي كنيد و اين خيلي ها رو اذيت مي كنه .
    من اگه میام اینجا میگم فلان کار رو کردم به 2 دلیله,یکی اینکه اگر بعداً کسی لازم داشت بیاد ازم بپرسه,ماشالله همتون هم همه چیز بلدین فقط نمیدونم چرا بعضیاتون لنگ 1 تومن پولین که سیستم ارتقا بدین,کسی که بازی سازی بلد باشه انقدر براش کار هست که این چیزا اصلاً دغدغه نباشه براش,اگه کار براتون نیست بدونید چیزی بلد نیستید,نخواستم و این حرفا هم نداریم کیه که از پول راحت و خرید ماشین و خونه در کمتر از 2 سال بدش بیاد.
    دومین دلیل هم اینه که اگر جایی از کار ایراد داشت(بحث مربوط به AA زمان خودش حل شد,الان هم بحث شیدرهای بازی جدیدمونه) بیان بگین راهنمایی بشیم.
    در ضمن کسی باید این جور مواقع اذیت بشه که حسودی میکنه,چون نمیتونه انجام بده,خدایی پرویز ببین من اینا رو گفتم یا نه,من سیستمم رو اون موقع تازه خریده بودم بهت نگفتم بازیت سنگینه بده من برات Occlusion Culling اش رو انجام میدم و این خود تو بودی که قبول نکردی,یه دفعه شیدر شیشه برای ماشینت خواستی که اونم برای شرکت زده بودم نمیتونستم بدم الکی ناراحت شدی (تو که نمیخواستی کد رو بدم شرکت بفهمه اول کاری اخراجم کنن),همین چند وقت پیش هم که به یکی از بچه ها گفتم اگه بخوای میتونم با تجهیزات عکس برداری که تهیه کردم برات یه کارایی بکنم و به دلایل کاملاً منطقی خودش قبول نکرد.

از این به بعد وقتی دو تا متغیر رو 0 و 1 کردی نگو سورس انجین رو ویرایش کردم
    چون به کسی که انجین ویرایش میکنه و شیدر مینویسه و ... نمیاد اینجور سوالا رو بکنه
    تو هم رحم نکردیا,چقدر آدم باید پست باشه که بعد از این همه مدت بیاد نقل قول کامنت هزار سال پیش منو بزنه,خوبه باز اون مال زمانی بود که تازه کار با یونیتی رو شروع کردم و میخواستم بدونم چقدر از کار با کد ردیف میشه و چقدر با ادیتور,تو که همین الانشم ازت پرسیدم نتونستی یه کلمه درباره ساخت یافته حرف بزنی.

شما اسم این یدونه شیدر رو گذاشتی بازی indie ?!!
    اسم یدونه شیدر رو نذاشتم بازی ایندی,اسم یدونه شیدر رو گذاشتم شیدری که توی بازی ایندیمون استفاده شده,پس تیم ما یه تیم ایندیه و بازیمون هم ایندیه,پس نمیشه با یه بازی AAA مقایسش کرد,در عوض با بهترین بازی ایندی سه بعدی مقایسه کن.

شما اگه بخوای به کارت افتخار کنی (!!) باید شیدرتو با تکنیکای روز مقایسش کنی نه با هر چیزی دوس داشتی
    کرایسیس که همیشه از روز فراتره و خیلی کمپانی های دیگه هم نمیتونن بهش برسن,همین که اولین بازی تو دنیا که SSAO استفاده کرده Crysis 1 بوده کافیه تا متوجه بشی کرایتک کجاست و بقیه کجان.
    من شیدر پوستی که نوشتم رو با بازی Uncharted 3 مقایسه کردم که برنده جایزه بهترین گرافیک سال 2011 شده,به خاطر اینکه تکنیک های رندرمون دقیقاً یکیه و اینکه من بهش قابلیت های DX11 اضافه کردم که یعنی از اونم بهتر شده شیدرم,فکر کنم بشه در حد شیدرهای 2013 قبولش کرد.
    در ضمن تو اگه خیلی اینکاره ای که میتونی مثال بهتر از شیدر من بذاری(کلی مثال خفن تر از کرایسیس هم بود),میتونستی یه ذره مرد باشی و به جای اینکه موقع کل کل رو کنی همون موقع بیای تو تاپیک بازیم مثل بچه آدم بگی این عکس از کرایسیس و این هم مواردی که توش بد عمل کردی تا من درستشون کنم,نه اینکه همینجوری وایسی کل کل که شد یا بازی عرضه شد بیای بگی شیدرت خیلی بده(اونجور که در موردش صحبت کردی این برداشت رو میشه کرد),هر چند فکر نمیکنم خیلی هم بد باشه.
    پس رفتار تو ایراد داره نه من.

در ضمن خوشهالم که الان فرق بازی Indie و AAA رو فهمیدی ! تا دیروز که کارای بقیه در حده بازیهای AAA توسط شما نقد میشد
    همین الان هم من تمام سعیم رو میکنم ایرادات بازی های بقیه رو در بیارم و بهشون بگم تا بتونن بازی های بهتری بسازن ولی این رو بدون که اگر میخواستم در حد AAA نقد کنم 10 برابر سنگین تر از اینی میشد که الان هست(فقط یه بار یکی میگفت بازیش گرافیک بالائه بهش گفتم به Batman میگن گرافیک بالا),من با بازی های Indie خارجی مقایسه میکنم برای اینکه دوست دارم بازی های بچه ها به استانداردهای اونا برسه و سربلند بشیم تو دنیا.

در ضمن این رو داشته باش آقای عشق کل کل :

بازی روز چیه,این بازی مال فرداست قراره بعداً بیاد,مگه شیدرش چی داره که مال من نداره؟؟؟ تازه این تو Unreal engine 3 ساخته شده,این فقط چون رو سرش مو داره و دور و برش پر هست و چشم و دهنش هم بازه شاید بنظر بیاد بهتره وگرنه شیدرش قول میدم هیچی بیشتر از مال من نداره.

اینم مقایسه یکی از شیدرهای بازیم با کرایسیس 3:

جدا از فرقی که تو تکسچر کثیفی روی تصویر هست فکر نمیکنم فرق دیگه ای بشه دید,در ضمن من دوربین رو دقیقاً گرفتم رو به نور همه جای تصویر کثیفی ها دیده میشن توی کرایسیس 3 هم همینه فقط توی عکس بالا یکم زاویه داره کثیفی کمتری دیده شده.
    به محیط و این چیزا هم کاری نداریم چون بحث راجع به شیدره نه محیط.

ببین الان بحث من این نیست که میتونیم کرایسیس 3 بسازیم,به هیچ وجه خود بازی های ایرانی به دلیل کمبود بودجه نمیتونن به Farcry 1 هم برسن ولی مسئله اینه که الان بیشترین ایراد از بازی های ایرانی گرافیکشونه که ما تمام سعیمون رو داریم میکنیم تو این زمینه بتونیم حرفی برای گفتن داشته باشیم,من کار اصلیم گرافیک بازیه که حداقل دارم یه کارایی میکنم تو این زمینه,شماها که میگین کارتون گرافیک نیست برین گیم پلی در حد اونا بزنین.
    هر چقدر من و تیمم تو زمینه گرافیک از بازی های روز عقبه شماها هم تو زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی و این چیزا برین عقب و یه بازی درست کنین.همین الان در حد بعضی از مکانیزم های Prince of Persia Sands of time که سال 2003 ساخته شده رو نمیشه تو بهترین بازی های ایرانی هم سبکش دید....

اگر کسی فکر میکنه تست های گرافیکی بازی ما در حد و اندازه بازی های خارجی نیستن بیاد تو تاپیکش با دلیل قانع کننده بهمون بگه,خوشحال میشیم با برطرف کردن ایرادات کارمون بازی بهتری بسازیم,اصلاً هم ناراحت نخواهیم شد و دقیقاً به همین منظور تاپیک رو زدیم.
    لینک صفحه اول تاپیک بازیمون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط خواهشاً در مورد گرافیک صحبت کنین و تاپیک بازیمونو با مسائل بی ربط مثل طراحی محیط و انتخاب تکسچر و این چیزا که تاپیکش فرق خواهد داشت داغون نکنید.
    Last edited by Hotsun; 11-12-2013 at 16:15.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پست بعد رو ببنيد.
    Last edited by parvizamd; 11-12-2013 at 18:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •