اون که برای دانلود گذاشته بله
البته باید کرک فکسشا از جای دیگه دانلود کنید
ولی اون که برای فروش گذاشته نه![]()
اون که برای دانلود گذاشته بله
البته باید کرک فکسشا از جای دیگه دانلود کنید
ولی اون که برای فروش گذاشته نه![]()
راه حل این دوستمونا امتحان کن ببین جواب میده یا نه
کسی تو اصفهان نسخه ی 6 دی وی دی را دانلود کرده؟
من ازش میخرم
کل اصفهان گشتم ،جای نداره![]()
سلام
من روی آیکون بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ! پیغام خطا هم نمیده...
نرم افزار هاشو نصب کردم ... دو سه تا کرک امتحان کردم فایده ای نداشت ....
سلام به همه ی دوستان
من عضو شدم که جواب شما رو بدم و برم .
نسخه ی من 5 DVD بود و کرکش هم خودکار بود و وقتی کلیک میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد این مشکل فقط بخاطر آپدیت های ویندوز هست که یک تفاوت های کوچیکی دارن حالا راه حل :
روی آیکون بازی راست کلیک کنید و در تب compatibility تیک Run this program in compatibility رو بزنید و نسخه های مختلف ویندوز رو امتحان کنید اکثرا یا روی 2000 یا 95 راه میافته ولی اگه نشد بقیه رو هم متحان کنید.
موفق باشید
من یه مشکل عجیب با بازی Total war Shogun 2: Fall of the samurai پیدا کردم.بازی راحت اجرا میشه و میتونم بازی کنم ولی وقتی توی بازی دوتا نیرو باهم درگیر میشن وقتی خودم کنترل نبرد رو دستم میگیرم بعد از اینکه نبرد تموم میشه و میخواد از نبرد خارج بشه بازی گیر میکنه!!!! .فقط همین موقع گیر میکنه نه جای دیگه,بعد از تموم شدن یه نبردی که خودم کنترل کردم!!!
از وقتی ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومده و با ویندوز قبلی مشکل نداشت.همه آپدیت ها رو هم نصب کردم
کمکم کنید
سلام
من نسخه 8 دی وی دی رو از همینجا گرفتم و کامل هست، بازی هم اجرا میشه اما کمپین رو نمیتونم بازی کنم و توی توضیحات کلن نوشته که نسخه شما دزدیه و اگر ادامه بدید هنگ میکنه و همینطور میشه
کاستم بتل ها هم بعد از چند دقیقه کرش می کنند. توی خود دی وی دی کرک اسکیدرو بود
کسی کرک سالم سراغ نداره؟ توی یک سایتی خوندم که این کرک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالمه
اما نتونستم دانلودش کنم. اگر کسی میتونه این رو گیر بیاره اینجا قرارش بده. یا کرک فیکسی چیزی داشت که 100درصد کار کرده بگذاره.
بالاخره یک کرک پیدا کردم که جواب داد و درست بود.(البته فعلا) چون بعضی جاها شنیدم که میانه های بازی هم ممکنه کرش داشته باشه.اما با این کرک کمپین رو هم اجرا کردم.
این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی بین نسخه 4DVD با DVD 5-6 هست ؟ آیا نسخه 6DVD شامل همه نسخه های قبل هم میشه منظورم نسخه های Rise of the Samurai و ikko ikki ....
در ضمن من یه جا نسخه 8DVD هم دیدم اون چطوریه ؟
من نسخه 8 دی وی دی رو دارم که شامل تمامی دی ال سی هاست
از blood pack,hattori, ikko ikki گرفته تا 3 بازی اصلی شوگان2، رایز و فال آو ذ سامورایی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)