راستی
راه بهتری هست که هم بشه ازadsl هم واسه تی وی استفاده کرد هم کامپیوترو در عین هال فایلهای مولتی مدیا را از کامپیوتربه تی وی شیر کرد؟
ممنون......
راستی
راه بهتری هست که هم بشه ازadsl هم واسه تی وی استفاده کرد هم کامپیوترو در عین هال فایلهای مولتی مدیا را از کامپیوتربه تی وی شیر کرد؟
ممنون......
Last edited by arash51; 11-08-2012 at 00:06.
به این لینک مراجعه نمائید.انشااله جوابتونو میگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده
جواب کامل نیست.
اونجا چند مورد سوال کردم چون جواب کافی نبود واین تاپیک در همین مورد بود اینجا مطرح کردم.
هنوز چند مرد جواب نگرفتم.
نمیشه با هاب هم از تیوی استفاده کرد هم پی سی؟
دوستان کابل را پیشنهاد میدن یا مودم وایرلس ؟
راه بهتری هست که هم بشه ازadsl هم واسه تی وی استفاده کرد هم کامپیوترکه در عین هال فایلهای مولتی مدیا را از کامپیوتربه تی وی شیر کرد؟
ممنون......
Last edited by arash51; 12-08-2012 at 10:58.
سلام من یه lm6710 گرفتم میشه بگید چه جوری باید به اینترنت وصل بشم.
آیا میشه با مودم usb ایرانسل به اینترنت وصل بشم؟
شما بدون وايرلس با وايرلس با مودم adsl و با هاب سوييچ خيلي راحت ميتونيد تلويزيون را به اينترنت وصل كنيد آخه خودم خيلي راحت وصل ميشم مشكلتون را بگيد تا كمكتون كنم
سلام دوستان من ی تلویزیون ال جی مدل 42ls4600 گرفتم با پورت lan به اینترنت متصل میشه و همش تیک سبز میخوره.ولی حالا تو گزینه های منو هیچ جایی برای دانلود بازی یا باز کردن سایت نیست در حالی ک فروشنده گفت میشه فیس بوک و ایمیل هم باهاش چک کرد و سایت باز کرد. در حال حاضر من فقط میتونم نرم افزارشو بروز رسانی کنم و هیچ گزینه دیگه ای ک مربوط به اینترنت و مرورگر باشه در منوش نیست.تورو خدا راهنماییم کنید ینی پورت lan رو فقط واسه آپدیت گذاشتن و بس؟
سوال دومم اینه ک چجوری میشه از گیرنده دیجیتال داخلیش استفاده کرد؟
ممنون![]()
چاييدي اين مدل هوشمند نيست اصلا. شما 200 ميگذاشتي روش ls57000 ميگرفتي
میشه باهاش وبگردی کرد ولی نسب برنامه خیر.موفق باشید
سلام
دوستان من با مودم TPlink8811 با adsl با کامپیوتر به اینترنت وصل هستم. الان یک تلویزیون هوشمند LG 42LN57200 خریدیم که اینترنت داره. آیا میشه همینطور با کامپیوتر که مودم روشنه و از اینترنت استفاده میکنم همزمان بدون سیم به تلویزیون هم وصل بشه و با تلویزیون بتونیم بریم تو اینترنت؟ این مودم وای فای داره؟
من توی بخش تنظیمات که میزنم تلویزیون مودمو میشناسه اما وقتی میگه رمز اینترنتو وارد کن وقتی پسورد میزنم یا میگه پسورد اشتباهه یا میگه اتصال برقرار نشد
ایا اصلا امکانش هست که به صورت بی سیم تلویزیون به این مودم وصل بشه و بتونیم با تلویزیون بریم اینترنت؟
اگر میشه باید چطوری رمزو وارد کنیم تا ارور نده
فقط باید پسورد رو بزنیم یا یوزرنیم adsl هم نیازه وارد کنیم
؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی
دوستان و اساتید سلام
می خواهم بین تلویزیون ال ای دی ال جی مدل la66100 با کامپیوتر خود ارتباط بی سیم توسط مودم وایرلس برقرار کنم و فیلم و موسیقی روی کامپیوتر را در تلویزیون ببینم لطفا مراحل تنظیم کامپیوتر را برای من توضیح دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)