صفحه نمایشش یک چیز تو مایه نووا شده!
این گوشی حرف نداره
رویووی GSMArena با Phonearena رو مقایسه کنید متوجه میشید
باتریش هم مشکلی نداره. طبق گفته کسانی که باهاش کار کردن باتریش حتی بهتر از Xperia S جواب داده . منتهی کار کردن با گوشی های اندرویدی یه لم هایی داره که اگه درست اجرا نشه باعث مصرف زیاد باتری میشه
شما این رویوو رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
چرا تو این ریویو باتریه همه ی گوشی ها قوی تر شده
وان ایکسو زده 7 ساعت که عمرا اینطوری نیست دادشم وان داره...
نئو رو زده 11 ساعت خودم الان نئو دارم 7 8 ساعت بیشتر نمیتونه زنده بمونه...
کلا این تست یه ساعت 3 ساعت از دنیا عقبه![]()
این هیچ چیزی رو نشون نمیده
توضیحات خود بنچ رو بخون
Mpeg 4 رو پخش کرده با حالت Flight mode و برایتنس 50درصد
معلومه که نتایج دقیق نیستند
Arena فاکتور باطری هاش رو بخونید
مهم ترین اینه که FLight Mode روشن نیست
البته ما 2-3ساعت یبشتر از مقدار Arena میبینیم چون ما شبکه 2g هستیم
ولی یک چیزی توی این ریویوی باطری رو مخمه
Optimus Black مصرف باطری خیلییییییی خوبی داره! من 3ماه داشتم و دلیلی که رد نکردم بره اولا نووا بود و دوما مصرفش![]()
شما میتونی از اون طرف ریووی Phonearena رو هم در مورد صفحه نمایش و باتریش بخونی ...
این هم گفته های یکی از کسایی که جز اولین نفرات دارنده این گوشی بوده ...
Battery life is much better than the one of the S. I'm charging the P every second day (vs. every day on the S) with about the same usage pattern (3g on, display set to bright, 15 minutes pull on mail accounts, FB and weather widget, background data on, 2-3 hours of music, 15 mins. calls, 10 SMS, 30 min. web browsing, 8-10 hours connected to WiFi).
Regarding Sony's "Antennagate": never happened to me in real life so far that a connection was dropped. A lot of fuzz about nothing (is it summer vacation time already??)
یک قسمت از ریویو فون آرناThe smartphone's 1305mAh battery is rated for 5 hours of 3G talk-time, which is somewhat below the norm for a device of this class
ادامه ش هم میذاشتی!!
در کل باتری این گوشی بهترین نیست ولی بدترین هم نیست و در سطح خوبیه ...In stand-by mode, the handset should last for nearly three weeks before its battery is drained, which is more acceptable. If used as a music player, on the other hand, the Xperia P surpasses many of its competitors by delivering 80 hours of continuous music playback. Just let us remind you that the battery is non-removable so swapping it [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not an option.
درسته ظرفیت باتری 1300 میلی آمپری برای صفحه 4 اینچ و سی پی یوی دو هسته ای کمه و خود من حداقل انتظار 1500 داشتم ... ولی ترکیبش با صفحه نمایش کم مصرف و یکی از بهترین چیپ های موجود از نظر مدیریت انرژی باعث عملکرد خوبش شده ...
داره کارکردهای مختلف با گوشی رو میگه چقدر دووم میاره
خوب همین کار رو همزمان Arena میکنه دیگه! (gsm رو میگم)
مثلا کیه که فقط موزیک گوشی بده و هیچ کار دیگه ای نکنه
در کل سونی تنها اهرمی که میتونه باهاش این گوشی رو خوب بفروشه قیمتشه!
فرشاد داداش engadget هم خیلی بد گفته از باتریشا! احتمالا خوب نباشه!ولی خدایی دیزاین و صفحه نمایش حرف نداره. واسه خود من battery life آخرین چیزیه که توی یه گوشی بهش دقت میکنم.
The Xperia P's 1,305mAh battery isn't able to offer up enough hours of on-time for us, though. In our video run-down test, the phone is only able to eke out just over four hours of playback, with brightness set at 50 percent and WiFi on, but not connected. We found ourselves limiting use of the phone during the day for fear it would run out before we got somewhere to charge it -- something it often did when we were using it outdoors at higher brightness settings. The battery is also non-removable, which makes it an even bigger bind for those that like to add some insurance with extra batteries. We level the blame at Sony's WhiteMagic display. Presumably, those extra subpixels really take their toll on battery consumption. You'll have to balance out superb outdoor visibility against reduced battery life
اینم تست performance گوشی :
Sony Xperia P Sony Xperia S Motorola Droid RAZR HTC One X (LTE) Quadrant 2,161 2,741 2,357 4,784 Vellamo 845 1,258 1,021 2,259 AnTuTu 4,965 6,393 6,027 6,956 SunSpider 0.9.1 (ms) 3,010 2,796 2,140 1,453 GLBenchmark Egypt Offscreen (fps) 19 34 28 56 CF-Bench 4,855 6,179 6,191 9,479
Last edited by johnypersian1656; 04-06-2012 at 17:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)