من با ضد نور و یا پانوراما حال میکنم![]()
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5
عکس 6 ..................
عکس 7
عکس 8
عکس 9
عکس 10
عکس 11
عکس 12
عکس 13
عکس 14
عکس 15
عکس 16 ..................
عکس 17
عکس 18
عکس 19
عکس 20
من با ضد نور و یا پانوراما حال میکنم![]()
پانوراما هم جالبه
حالا که همه با پانوراما موافقن منم موافقم هرچند خودم عکس درست حسابی ندارم ولی موضوع جالبیه;
...
چرا تعداد رای دهنده ها این قدر کمه?
از دیروز تا حالا فقط یکی دو نفر رای دادن
خوب نظر سنجی این مسابقه هم تموم شد
از دوستان تشکر میکنم برای شرکت توی مسابقه و نظر سنجی بهترین عکس ماکرو
برنده ها :
مقام اول : عکس شماره 1 با 26 رای از امین عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ایول امین خان ، تبریک میگم اول شدنت رو
مقام دوم : عکس شماره 4 با 25 رای از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
محمد جون مبارکت باشه
مقام سوم : عکس شماره 14 با 24 رای از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مبارک باشه محمد عزیز ، خیلی عکست ماکروه
اینم لیست نفراتی که شرکت کرده بودند
1- amin khan
2- mehr film
3- Aless
4- a.g g.a
5- GiggleClub
6- Nocturne
7- Samet-22
8- gale5267
9- x_enrique_1818
10- abera
11- worldm
12- hadi h
13- AliSub
14- Spak
15- keykavoos
16- rostamiani
17- PersiAndroid
18- msaeedd
19- ELSIN
20- s.hossein45
تشکر از همه دوستان که باعث دل گرمی هستند![]()
Last edited by ELSIN; 02-03-2012 at 22:26.
دوستان مسابقه (پانوراما) برای این هفته داشته باشیم ؟؟؟
ممنون احسان جون ..
من که موافقم . میگم همین پانوراما بذار تا بره ، هفته های دیگه هم در پیشه ...![]()
اره من که راضیم
تاپیک بزن که سریعتر عکسها بفرستیم
عرض ادب خدمت همه دوستان
آقا شرمنده کردین ، این کارا چیه؟.....
خلاصه قسمت نشد دو تا مسابقه قبلی در کنار دوستان باشیم ، ایشاالله از این جا به بعد....
یه تشکر درست و حسابی به احسان عزیز بدهکارم که انصافا خیلی زحمت میکشه
ولی یکی دو تا مورد هست که منو یکم اذیت میکنه ، دوست داشتم به عنوان پیشنهاد گفته باشم
اولیشاینکه یه تایپیک جامع باید برای کل مسابقات درست بشه و همه مسابقات به صورت آرشیو توشون قرار بگیره تا حداقل همیشه بالا باشه و دیده بشه ، چون این تایپیک هایی که واسه هر مسابقه گذاشته میشه عمرشون یه هفته است که تا بخواد بیاد بالا و دیده بشه تموم شده ، خودتون رو بذارین جای یه کسی که تا حالا تالار دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری پی سی ورلد نیومده باشه ، کاملا گیج میشه طرف....
دومین مورددر مورد حجم عکسهاست ، توی اول هر مسابقه یه سقف واسه هر عکس معین بشه مثلا بگین که هر عکس 200 کیلوبایت باید باشه و شرکت کننده ها بیشتر از اون ارسال نکنند ، چون اینجوری که عکسها ارسال بشه و احسان عزیز زحمت کم کردن حجمش رو بکشه ، ممکنه به مزاج شرکت کننده ها زیاد خوش نیاد، توی این مسابقه اون عکسی که من فرستادم 216 کیلو بایت بود ولی وقتی اومد توی مسابقه 88 کیلوبایت شده بود با همون اندازه ، و یه مقدار کیفیتش رو بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم کم کرده ، ولی وقتی خود شرکت کننده حجم عکسها رو کم کنه دیگه حرفی توش نمیمونه.... امیدوارم که احسان عزیز ناراحت نشه
سومین چیزی که به ذهنم رسید ، اطلاع رسانی نه چندان جالب هستش که اینو میشه از روی تعداد شرکت کننده ها و رای دهنده ها فهمید ، پی سی ورلد 850000 کاربر داره و فقط 54 نفر رای دادن که یه خرده به هم نمیاد
امیدوارم که دوستان و به خصوص احسان عزیز ناراحت نشده باشن....
بازم تشکر میکنم از همه دوستان، به خصوص رفقایی که جاشون خالیه مثل Samin_System و Makan_noor عزیز که خیلی دوست داشتم شرکت میکردن....
موضوع هفته بعد هم من با اینا موافقم :
غروب
انتزاعی
پانوراما
مفهومی
سلام
منم با یه تایپیک جامع برای نتیجه همه مسابقه ها موافقم
یه تایپیک بزنیم اقا احسان سه عکس برتر هر مسابقه و لینک بقیه عکس ها رو توی هر پست بذارن و بعد تایپیک رو تا اعلا م نتیجه مسابقه بعدی قفل کنیم;
درمورد اطلاع رسانی شما چه پیشنهادی دارین? ما که توی امضاهامون گذاشتیم و عکاسایی که این جا می شناختیم دعوت کردیم
پ.ن:اگه میشد با مدیرا هماهنگ کرد که توی تابلوی اعلانات انجمن درمورد مسابقه هم بنویسن عالی میشد ولی خوب فکر نکنم هرگز بشه!!
قبلا در مورد یه تاپیک جامع که نتیجه هر مسابق در اون گذاشته بشه پیشنهاد داده بودم. اگر این کار انجام بشه خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)