هیچ کدوم از تست ها برای من نمایش داده نمیشن! ولی فکر کنم جمع بندی سایت Anandtech و Tomshardware که میانگینی از گیم های مختلف هست، برای به نتیجه رسیدن بحث ما کافی باشه؟!
.gif)
این کار
کاملا اشتباهه!
در حال حاضر که تقریبا
هیچ استفاده ای از کارت سوم نمیبریم!(در مورد رزولوشن 1920X1080 دارم صحبت میکنم)
در آینده هم با وجود کارت های بسیار قدرتمند سری های آینده، مطمئنا مصرف کننده ها تمایل به ارتقا به اون سری ها دارن، نه یک ترکیبِ حجیم و پرمصرف با پرفرمنس نه چندان پایدار!
درسته، Scale کارت ها در AMD واقعا بهتره، ولی عواملی مثل تسلیشن باعث میشن که از Nvidia هم مولتی کارت پیشنهاد بشه.
بله این که کاملا واضح هست، 2 تا 6950 هم از 7970 قوی تر هستند...
ولی یک کارت جدید فقط در AVG Frame خالی (چیزی که بیشتر سایت ها مد نظر قرار میدن) پیشرفت نمیکنه!
الآن در 7970 غیر از AVG Frame rate، شاهد پیشرفت بسیار عالی در Stability فریم ریت بودیم، و افت های ناگهانی فریم (که از اون به عنوان Jitter و Micro-Stutter و حتی Lag یاد میشه) بسیار بهبود پیدا کردن که معمولا از Nvidia هم بهتر عمل کرده!(غیر از پردازش تسلیشن محض که در تست های Real World تقریبا اهمیتی نداره!)
البته این مسئله برای کاربر عادی خیلی مهم نیست، چون در اکثر گیم ها این مسئله برای Single GPU اهمیتی نداره، ولی منظورم در کل این بود که پرفرمنس کارت ها رو فقط به این اعداد و ارقام بنچمارک ها محدود نکنیم...
پیروز باشید.