تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 88

نام تاپيک: کیس 800 - 900 تومن (تکراری)

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم حق با شماست!
    شما خودت جواب خودت رو دادی اون مطلب ویکی پدیا رو ترجمه کن ببین چی نوشته!!
    شرکتهایی مثل کولر مستر و انرمکس و سوپر فلاور اگه میدونستن پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن مطما در شرکتاشون رو تخته میکردن!
    عزیز من شما داری میگی پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن درسته یا نه؟(بحث در این مورد برای من واقعا خنده داره !!!!!)
    در ضمن من قصد توهین و بی احترامی نداشتم اگه این جور برداشت کردین عذر میخام!
    در مورد فلش هم نگفتم بیشتر حالیمه اما تو این مورد وقتی یک سخت افزار محدودیت داره شما چه طور با نرام افزار اونو برطرف کردین(جدی میگم اگه اینطوره اموزشش رو بذارید تا همه استفاده کنن خیلی مفیده!)

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

عزیز من چرا ناراحت میشی من که گفتم حق با شماست!
    شما خودت جواب خودت رو دادی اون مطلب ویکی پدیا رو ترجمه کن ببین چی نوشته!!
    شرکتهایی مثل کولر مستر و انرمکس و سوپر فلاور اگه میدونستن پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن مطما در شرکتاشون رو تخته میکردن!
    عزیز من شما داری میگی پاورهای گرین 100 درصد بازدهی دارن درسته یا نه؟(بحث در این مورد برای من واقعا خنده داره !!!!!)
    در ضمن من قصد توهین و بی احترامی نداشتم اگه این جور برداشت کردین عذر میخام!
    در مورد فلش هم نگفتم بیشتر حالیمه اما تو این مورد وقتی یک سخت افزار محدودیت داره شما چه طور با نرام افزار اونو برطرف کردین(جدی میگم اگه اینطوره اموزشش رو بذارید تا همه استفاده کنن خیلی مفیده!)
    برادر عزیز !
    شما گفتی پاوری که من پیشنهاد دادم کمه ! چون پاور ها حدود 80 درصد بازدهی دارن یعنی باید 80% از 480 واتی که من پیشنهاد داده بودم رو حساب کنی به عنوان توان واقعی پاور !
    من دارم میگم این اشتباهه !
    این مطلب احتیاجی به ترجمه نداره کاملا مشخصه چی نوشته . میگه پاوری که به عنوان مثال 75% بازدهی انرژی داشته باشه واسه برق دهی 75 وات به سیستم نیاز به مصرف 100 وات از برق شهری داره و 25 وات دیگه به صورت گرما از بین میره !!
    من کی گفتم گرین 100% بازدهی انرژی داره ؟ من میگم پاوری که بهش میگن 630 واقعی دقیقا همون 630 وات توان داره ( با همون فرمولی که گفتم ) نه اینکه بگیم خب این 80 درصد بازدهی داره پس 80 درصد نسبت به 630 وات بازده خواهد داشت !

مطلب دیگری در مورد بازده پاور !!

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...

بحث USB و فلش ! . ظاهرا که محدودیت به کنار زده شده ... ( شعار خودم !! : Push The Limits ! )

بدون Xfast USB

با Xfast USB

قضاوت با شما !
    Last edited by BZ7; 21-02-2012 at 03:14.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برادر عزیز !
    شما گفتی پاوری که من پیشنهاد دادم کمه ! چون پاور ها حدود 80 درصد بازدهی دارن یعنی باید 80% از 480 واتی که من پیشنهاد داده بودم رو حساب کنی به عنوان توان واقعی پاور !
    من دارم میگم این اشتباهه !
    این مطلب احتیاجی به ترجمه نداره کاملا مشخصه چی نوشته . میگه پاوری که به عنوان مثال 75% بازدهی انرژی داشته باشه واسه برق دهی 75 وات به سیستم نیاز به مصرف 100 وات از برق شهری داره و 25 وات دیگه به صورت گرما از بین میره !!
    من کی گفتم گرین 100% بازدهی انرژی داره ؟ من میگم پاوری که بهش میگن 630 واقعی دقیقا همون 630 وات توان داره ( با همون فرمولی که گفتم ) نه اینکه بگیم خب این 80 درصد بازدهی داره پس 80 درصد نسبت به 630 وات بازده خواهد داشت !

مطلب دیگری در مورد بازده پاور !!

The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...

بحث USB و فلش ! . ظاهرا که محدودیت به کنار زده شده ... ( شعار خودم !! : Push The Limits ! )

بدون Xfast USB

با Xfast USB

قضاوت با شما !

دوست من طبق گفته خودتون پاور 600 وات با 80 درصد بازدهی برای اینکه 100 درصد بازدهی داشته باشه(600 وات خروجی) باید توان بیشتری از برق شهر بکشه.یعنی اون 20 درصد که تلفات گرمایی هست رو جبران کنه و به جای اینکه از برق 220 ولت بجای کشیدن 2.72 امپر باید 20 درصد اضافه جریان بکشه یعنی باید 3.27 امپر از برق شهر بکشه تا بتونه تمام 600 وات رو در خروجی داشته باشه (تا اینجا که مشکلی ندارید؟)
    این دقیقا گفته شماست و همین طور هم هست و من هم قبولش دارم(ok)
    در صورتی که تمام قطعات بکار رفته در پاور برای همون جریان اولیه و استاندارد 2.72 تعبیه شدن و اگر به این قطعات بیشتر از حد توان جریان وارد بشه سریع داغ میکنن(واکنش تمام قطعات الکترونیک به افزایش جریان کاری) و از بین میرن که یا اتصال باز میشن و در اصل میگیم پاور سوخته و یا اتصال کوتاه میشن و بدلیل عبور ولتاز زیاد باعث از بین رفتن قطعات کامپیوتر میشن...
    به طور خلاصه بگم پاور برای اینکه اون توان اتلافی رو جبران کنه باید توان بیشتری از ورودی بکشه و با توجه به اینکه قطعات داخلی تحمل این بار اضافه رو ندارن پاور از بین میره...
    حتی در پاورهای مطرح دنیا با 90 درصد بازدهی اگه شما بخاین از صد در صد توان اونا استفاده کنین همین اتفاق براشون میفته و در عرض چند دقیقه پاور میسوزه(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)
    به همین خاطر ما اون 20 درصد بازدهی رو از توان درج شده روی پاور کم میکنیم و توان واقع ای رو بدست میاریم....
    در اصل و روی کاغذ گفته شما درسته و پاور باید همون مقدار گفته شده و نامی رو به ما بده اما در عمل دقیقا همین جوریه که گفتم و برای بدست اوردن توان واقعی یا ریل پاور باید از اون 20 درصد صرفه نظر بشه تا پاور در حاشیه امن قرار بگیره...
    امیدوارم متوجه شده باشین و هر جا نا مفهوم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد usb هم این چیزی که پیداست فلش شما محدودیت نداشته بلکه محدودیت از جانب مادربورد بوده که این نرم افزار اون محدودیت رو برداشته و اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.
    لطفا اگه امکانش هست با یک فلش معمولی یک تست بزارید تا حقایق بهتر معلوم بشه (شاید من اشتباه کنم!)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

در صورتی که تمام قطعات بکار رفته در پاور برای همون جریان اولیه و استاندارد 2.72 تعبیه شدن و اگر به این قطعات بیشتر از حد توان جریان وارد بشه سریع داغ میکنن(واکنش تمام قطعات الکترونیک به افزایش جریان کاری) و از بین میرن که یا اتصال باز میشن و در اصل میگیم پاور سوخته و یا اتصال کوتاه میشن و بدلیل عبور ولتاز زیاد باعث از بین رفتن قطعات کامپیوتر میشن...
    به طور خلاصه بگم پاور برای اینکه اون توان اتلافی رو جبران کنه باید توان بیشتری از ورودی بکشه و با توجه به اینکه قطعات داخلی تحمل این بار اضافه رو ندارن پاور از بین میره...
    حتی در پاورهای مطرح دنیا با 90 درصد بازدهی اگه شما بخاین از صد در صد توان اونا استفاده کنین همین اتفاق براشون میفته و در عرض چند دقیقه پاور میسوزه(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)
    به همین خاطر ما اون 20 درصد بازدهی رو از توان درج شده روی پاور کم میکنیم و توان واقع ای رو بدست میاریم....
    در اصل و روی کاغذ گفته شما درسته و پاور باید همون مقدار گفته شده و نامی رو به ما بده اما در عمل دقیقا همین جوریه که گفتم و برای بدست اوردن توان واقعی یا ریل پاور باید از اون 20 درصد صرفه نظر بشه تا پاور در حاشیه امن قرار بگیره...
    امیدوارم متوجه شده باشین و هر جا نا مفهوم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.
    برادر عزیز شما انگار از رشته برق هم چیزی سر در نمیارید !
    اصلا ربطی به آمپر نداره ! مسئله مصرف هست چرا متوجه نمیشین ؟ این همه منبع برای شما اوردم دیگه انگار دوست ندارین قبول کنین و میخواین حرف خودتون رو بزنین !
    پاور 600 وات با حدود 80 درصد بازدهی واسه استفاده از 600 واتش حدود 750 وات مصرف میکنه بقیش به گرما تبدیل میشه . من دیگه حوصله این حرفای شما رو ندارم . هر چقدر براتون مدرک و دلیل بیارم شما باز میگی باید اون 20 درصد رو از توان پاور کم کرد . واقعا اطلاعاتت ضعیفه و فقط حرف خودت رو قبول داری دیگه سایت های معتبر دروغ میگن از نظر شما ...
    چیزی به اسم حاشیه امن وجود نداره ! یه پاور طراحی شده که 100% از توانش استفاده بشه !
    من نمیدونم این حرفا رو شما از کجا میارین . واقعا برام جالبه . چون هیچ مدرکی هم ندارین و مطلبی هم که دادین به هیچ عنوان معتبر نبود .
    نمیدونم دیگه چطور جواب شما باید بدم
    -------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد usb هم این چیزی که پیداست فلش شما محدودیت نداشته بلکه محدودیت از جانب مادربورد بوده که این نرم افزار اون محدودیت رو برداشته و اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.
    لطفا اگه امکانش هست با یک فلش معمولی یک تست بزارید تا حقایق بهتر معلوم بشه (شاید من اشتباه کنم!)
    مادربرد مگه میشه محدودیت داشته باشه ؟ پورت USB2 هم باشه تا حدود 65 مگابایت در ثانیه جا داره

این قسمت واسه من از همه جالب تر بود . با این حرف ثابت کردین واقعا دانش فنی ندارین و فقط حرف میزنین :

(در مورد پاورهای گرین زیر 30 ثانیه هست به دلیل کیفیت متوسط قطعات)
    !! چیزی در جواب این حرف ندارم بگم واقعا . شما هر طوری دوست داری فکر کن ولی خواهش میکنم بقیه رو اشتباه راهنمایی نکن .
    اینهمه سایت خارجی در مورد پاور هست بچه 10 ساله هم بلده سرچ کنه نمیدونم چرا شما دوست نداری به اطلاعات خودت اضافه کنی یه اطلاعات اشتباهت رو اصلاح کنی ...

اینجا هم حتما با 430 وات Load زدن یه پاور رو سوزوندن واسه تست !
    Last edited by BZ7; 21-02-2012 at 16:08.

5. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا من شرمنده تمام حرفهامو پس میگیرم....
    شما خیلی بارتونه برید به دوستان مشاوره بدید ما هیچی حالیمون نیست....
    (موقعی که من سیستم جمو جور میکردم شما داشتین ماشین بازی میکردی)
    احتمالا اگه گرین این مطالب رو بخونه حتما استخدامتون میکنه واقعا شما حیف هستید(جدی میگم)...!
    موفق باشید

7. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اگر شما از یک فلش معمولی با میانگین سرعت 15m/s (که 90 درصد افراد استفاده میکنن) استفاده کنید این نرم افزار هیچ گونه تاثیری نداره.
    در جواب این حرف شما که اینقدر محکم ولی بدون مدرک نظر میدین !

بدون Xfast USB

با Xfast USB

کاملا مشخصه که فلش بیشتر از 21 مگابایت در ثانیه کشش نداره چون فلش قدیمی هست ! . اما هرچی باشه حدود 2 مگابایت افزایش سرعت داشته که قابل توجهه برای فلش ارزان قیمت و قدیمی ( حدود 4 سال پیش خریداری شده )

9. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SEDRASOUL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان من رفتم این سیستم رو سفارش بدم ولی گفتن قطعاتش تو بازار نیست
    به نظر شما از سایت بخرم مشکلی داره؟؟؟
    لطفا سایتای خوب برای فروش رو معرفی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه چیز دیگم اینکه من از هر کی پرسیدم گفتن CPU رو اینتل بردار چون کاراییش بهتر البته اینایی که گفتن فروشنده بودن
    نمیشه با همین قیمت یه CPU اینتل خوب برداشت؟؟؟؟
    چون این CPU پیدا نمیشه و من برای خرید عجله دارم
    ممنون از همه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه چیز دیگم اینکه من از هر کی پرسیدم گفتن CPU رو اینتل بردار چون کاراییش بهتر البته اینایی که گفتن فروشنده بودن
    نمیشه با همین قیمت یه CPU اینتل خوب برداشت؟؟؟؟
    چون این CPU پیدا نمیشه و من برای خرید عجله دارم
    ممنون از همه
    عذر میخام ولی طرف چرت گفته ...!
    میشه ولی کاریش کمتره...!
    انتخاب با خودتونه ....
    CPU G850 3M 2.9 1155 =130
    MB GIGA P61-USB3 =140
    یا
    CPU I3 2100 4M 3.1 =225
    MB ASROCK H61M-S =78
    (دومی رو به خاطر MB ضعیف توصیه نمیکنم)
    Last edited by kourosh4; 22-02-2012 at 19:38.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

عذر میخام ولی طرف چرت گفته ...!
    میشه ولی کاریش کمتره...!
    انتخاب با خودتونه ....
    CPU G850 3M 2.9 1155 =130
    MB GIGA P61-USB3 =140
    یعنی همین CPU و MAIN عالی اند؟؟؟؟؟؟؟(تو این رنج قیمت)(البته میدونستم)
    فقط یه مشکلی اینجا هست که تو بازار موجود نیست
    منم برای خرید عجله دارم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

منظورم تو پست قبلی اینا بودن

CPU : AMD Phenom II X4 850 ~ 160t
    MB : Asrock 970 Extreme 3 ~ 150t

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •