برادر عزیز !
شما گفتی پاوری که من پیشنهاد دادم کمه ! چون پاور ها حدود 80 درصد بازدهی دارن یعنی باید 80% از 480 واتی که من پیشنهاد داده بودم رو حساب کنی به عنوان توان واقعی پاور !
من دارم میگم این اشتباهه !
این مطلب احتیاجی به ترجمه نداره کاملا مشخصه چی نوشته . میگه پاوری که به عنوان مثال 75% بازدهی انرژی داشته باشه واسه برق دهی 75 وات به سیستم نیاز به مصرف 100 وات از برق شهری داره و 25 وات دیگه به صورت گرما از بین میره !!
من کی گفتم گرین 100% بازدهی انرژی داره ؟ من میگم پاوری که بهش میگن 630 واقعی دقیقا همون 630 وات توان داره ( با همون فرمولی که گفتم ) نه اینکه بگیم خب این 80 درصد بازدهی داره پس 80 درصد نسبت به 630 وات بازده خواهد داشت !
مطلب دیگری در مورد بازده پاور !!
The efficiency of a computer power supply is its output power divided by its input power. The remaining power is converted into heat. For instance, a 600-watt power supply with 60% efficiency running at full load would draw 1000 W from the mains and would therefore waste 400 W as heat. On the other hand a 600-watt power supply with 80% efficiency running at full load would draw 750 W from the mains and would therefore waste only 150 W as heat.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...
بحث USB و فلش ! . ظاهرا که محدودیت به کنار زده شده ... ( شعار خودم !! : Push The Limits ! )
بدون Xfast USB
با Xfast USB
قضاوت با شما !