تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: .: لطفاً نظرتان را در رابطه با این سیستم بگید. (در حد 1 میلیون 200 هزار تومان) :.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره خیلی جالب بود ! ولی من پیشنهاد ندادم !!!
    برادر من !
    چرا یه چیزی میگی همینطوری ؟
    X4 925 که مصرف 95 واته ! پردازنده من 125 وات بود ! این مادربرد بیشتر از 125 وات نمیکشه. چطور توضیح بدم که متوجه بشی دیگه ؟
    هارد ها بحثش زیاد انجام شده ... شما خودت یه سرچ بکن ! دیگه همه میدونن 7200.12 تقریبا بهترین هارد دیسک های بازار هستن
    بله جالبه چون تو پست 19 پیشنهاد دادید!!
    چرا شما همه چیز رو قاطی میکنید!!؟
    من به دوستمون 840 رو با این مادربورد 880 پیشنهاد دادم و با توجه به 95 وات بودن اون مشکلی برای اورکلاک نداشتن!
    در مورد استفاده از x6 رو این مادربورد من چیزی نگفتم ولی شما گفتید حتی 100 mgh هم نتونستید اورکلاک کنید در صورتی که مصرف پردازنده تا 400-500 مگاهرتز انچنان بالا نمیره نمونش هم خودم با مادربورد gf615m-p33 پردازنده x4 955 رو تا 3.6 اور کردم . (حالا یا مصرف cpu اضافه نشده یا مادربورد بیشتر از حد توان خودش ظاهر شده که به نظرم بعیده)
    در کل در مورد اورکلاک نمیشه قطعی نظر داد اما خوشحال میشم تو پ خ بیشتر با هم بحث کنیم چون تاپیک منحرف میشه!
    در مورد هارد هم میدونم هاردهای با سرعت 7200rpm جزو بهترینهای بازار هستن و اون هارد پیشنهادی من هم 7200.12 هست!!

---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------

سلام.
    میشه در رابطه با این اورکلاک که گفتید یه توضیح بدید. ممنون.
    پاور من:
    Queen 480W Gold Series
    به نظر پاور خوبی بود. (شکل و شمایل خوبی داشت.)

راستی سخت افزارم یکم تغییر کرد. (حالا به دلایلی!)
    Core i3 2100
    Asus P8P67 LE
    Monitor ASUS VS228H FULL HD با کنتراست داینامیک 50 میلیون و همچنین IPS. قیمت :310 هزار تومن با 3 سال گارانتی.
    CASE HUNTER
    RAM A-Data 1600 سری Gamming

قیمت کلی سیستم هم همون 1413000 تومان.

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

بقیه قطعات همونی بود که بالا زدم.
    دوست من در مورد پاور چیزی پیدا نکردم و از نظر توان برای اورکلاک مناسب نیست!!
    ببین میتونی سایتی از پاور پیدا کنید

2. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

بله جالبه چون تو پست 19 پیشنهاد دادید!!
    چرا شما همه چیز رو قاطی میکنید!!؟
    من به دوستمون 840 رو با این مادربورد 880 پیشنهاد دادم و با توجه به 95 وات بودن اون مشکلی برای اورکلاک نداشتن!
    در مورد استفاده از x6 رو این مادربورد من چیزی نگفتم ولی شما گفتید حتی 100 mgh هم نتونستید اورکلاک کنید در صورتی که مصرف پردازنده تا 400-500 مگاهرتز انچنان بالا نمیره نمونش هم خودم با مادربورد gf615m-p33 پردازنده x4 955 رو تا 3.6 اور کردم . (حالا یا مصرف cpu اضافه نشده یا مادربورد بیشتر از حد توان خودش ظاهر شده که به نظرم بعیده)
    در کل در مورد اورکلاک نمیشه قطعی نظر داد اما خوشحال میشم تو پ خ بیشتر با هم بحث کنیم چون تاپیک منحرف میشه!
    در مورد هارد هم میدونم هاردهای با سرعت 7200rpm جزو بهترینهای بازار هستن و اون هارد پیشنهادی من هم 7200.12 هست!!

چند بار باید به شما بگم واسه حرفاتون مدرک ارائه بدین ؟
    مصرف 1090T در 3300 Mhz

با مادربرد 880GMH-LE USB3 من تا 3.6 هم اورکلاک کردم ! ولی در حالت Full Load بعضی مواقع سیستم Blue Screen میداد ! و وقتی فرکانس رو روی 3.2 گذاشتم دوباره درست شد ... !

این مادربرد ارزش خرید نداره چون قابلیت ارتقا و اورکلاک خیلی خوبی نداره .
    870iCafe Rev2.0 انتخاب خیلی بهتری هست !!

در مورد هارد . شما انگار متوجه نشدین . 7200.12 یک سری از هارد های Seagate هستن ! من که نگفتم هاردی که شما پیشنهاد دادین 7200rpm نیست ! گفتم وسترن ها در مقایسه با Seagate های 7200.12 توانایی کمتری در سرعت های Read و Write دارن !! و معمولا هم قیمتشون گرون تر هست واسه همین ارزش خریدشون پایین تر میاد ...

4. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10 پاورم!

دوست من در مورد پاور چیزی پیدا نکردم و از نظر توان برای اورکلاک مناسب نیست!!
    ببین میتونی سایتی از پاور پیدا کنید
    بله. منم اطلاعاتی پیدا نکردم.فقط یه عکس از پیدا کردم!
    فروشنده گفت کیفیتش خوب. 2 سال هم گارانتی داره. اندازه بزرگی داره و 480 وات واقعه ای هستش.
    مشخصات رو کارتن:
    AC Input : 220V 40 ~ 60 Hz 10A
    DC Output : 3.3V , 5V , 12V1 , 12V2 , 5VSB
    Max Output : 20A , 25A , 20A , 20A , 2A
    Max Combined Wattage : 120W , 400W , 10W , 480W
    یه LED آبی باحالم داره!
    اینم عکسش:

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من با این پاور اورکلاک رو توصیه نمیکنم!

7. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

این نرم افزار Suite که در داخل DVD همرا مادربورد بود اتوماتیک OverClock میکنه (به صورت استاندارد) منم زدم! 3% اورکلاک کرد!
    چطوری باید برشگردونم به حالت اول؟ کسی با این نرم افزار کار کرده؟

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

ظاهرا این شرکت اصلا معتبر نیست و حتی به خودشون زحمت ندادن سایت هاشون رو که با Expression Web طراحی کردن اسم صفحشو از New Page 1 عوض کنن !
    به هیچ عنوان خرید این توصیه نمیشه از برند های دیگه مثل FSP -Green - Coolermaster - Thermaltake و... برند های معتبر دیگه تهیه کنین

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •