amd خوبه ولی نه به خوبی intel...درسته قیمت amd از intel کمتره ولی کارایی intel به مراتب از amd بیشتره
برای مثال
Phenom X4 9950
مدل ای ام دی 4 هسته ای
برابر
Core 2 Duo E8300 هستش...و حتی یکمم کمتر از این مدل اینتله البته نا محسوس...!!! یه کمی بیشتر از فنومه!
و حتی مدل 8 هسته ای ای ای ام دی: FX-8150
از مدل: core i5 2500k کمتر کارایی داره
حتی با چند هرتز اورکلاک مدل core i5 2500k میشه کارایی این CPU رو به مدلهای اول core i7 ارتقا داد
کلا اگه دنبال کارایی بهتری هستید برین سراغ ..Intel
.............................................
.............................................
در مورد VGA کل دنیا با هم در حال بحث هستند که کدوم مارک بهتر از دیگریه!؟
بنظر من البته چند ماهی روی ایم مسئله تحقیق کردم!
AMD خیلی سرتره ولی تستهای بنچمارکو تستهای بازی مثل Crysis
یه چیز دیگه میگه یعنی تستها Nvidia برنده میشه واین هم بدلیل ساپرت این کارتای گرافیکیه!
یعنی این شرکت *Nvidia* برای ساپرت بیشتر گرافیکاشون به شرکتا بازی حالا بحث بنچمارکو نمیکنم چون بحث اون جداگانس.... یعنی برنده ی میدان Nvidia میشه
ولی برخی از بازی هارم که ای ام دی رو ساپرت میکنن به مراتب کارایی کارتای VGA افزایش پیدا میکنه!!!
اینم عرض کنم که یکمم Nvidia روی overclock سیستم کلی مدلای گرافیکیشون متمرکز میشن
این اخیرا یکی از غولای گرافیکی این کارخونه ترکیده بود....این مدا..geforce gtx 590......
البته اینم بگم که ای پدیده یکی از پدیده هایی بود که انتظار هم نمیرفت...شما این مسئله رو از ذهنتون پاک کنید
چون یکی از پدیده های نادر بوده....
پس بهترین انتخاب Nvidia شد....و به برند ها هم زیاد توجه نکن ولی سعی کنید تو انتخاباتون بهترین گزینه رو ......
و بیشتر به سیتم کولر GPU توجه کنید.....یعنی یه چیزی بردارین که با سیستم گرمایشی مکانتون بخونه!
ولی بازم احمال زیاد تو رنج های قیمت و کارایی یکی جای یکی رو میگیره
بازم در مورد کارتای گرافیک تحقیق کنید
در مورد هارد سیکم هر دو موردی که ذکر کردین از بهترینا هستن.....ولی بیشتر مردم از مدلای سی گیت جذب میکنن ...بازم هر دو عالی هستن!
آقا موفق باشین
.gif)
!