سلام
با هر مودم وایرلسی میشه این کار رو انجام داد ؟ (تی پی لینک)
سلام
با هر مودم وایرلسی میشه این کار رو انجام داد ؟ (تی پی لینک)
برا من هم چند بار پیش اومده ولی میدونی کی ؟
یا تی وی خاموش بوده یا یه بار برنامه ps3 تو حافظه باز بوده و من حواسم نبوده و دوباره بازش کردم
چک کن برنامه باز نباشه
یا دستگاه رو اگه ری استارت کنی هم باز داستان همینه ؟
این برنامه فقط و فقط PS3 رو میشناسه و دستگاه های دیگه مثل تلویزیون که قابلیت پخش از روی مدیا سرورها دارن رو نمیشناسه؟
سلام
خوش اومدید
بله برنامه با ورژن 52 کاملا تست شده
هم زیر نویس فارسی هم کمترین میزان از سی پی یو
و نتیجه عالی
همه چي اش خوبه
به غير از اينكه رو بعضي فايل ها گير ميكنه يه كم
مشکل اینجاست من PS3 ندارم!گفتم شاید دستگاه های دیگه هم بشناسه فقط اسمش PS3 باشه.
اسم برنامه اش ps3 هست
ای بابا آخر چی شد؟!یعنی شما میفرمایید فقط صرفاً اسم برنامش PS3 هست؟ یا به جز اسمش این برنامه فقط مخصوص اتصال به PS3 هم هست؟
PS3 Media Server
یه نرم افزاره که مخصوص پلی استیشن 3 ساخته میشه
اما این نرم افزار رو میتونی روی نوت بوک خودت یا پی سی خودت نصب کنی
بعد با شبکه کردنشون با تیوی حالا با سیم یا بی سیم میتونی با خصوصیت dlna تصاویرت موسیقی ها و فیلمها رو از روی نوت بوک یا پیسی خودت با شبکه داخل تیوی ببینی
همین
این برنامه از تمام وسیله هایی DLNA دارن پشتیبانی میخواد اون وسیله موبایل شما ، سینما خانگی شما ، تلویزیون شما و .... باشه و براش مهم نیست که از چه برندی باشه فقط قابلیت DLNA Client داشته باشه بقیه اش حله
===========================
دوستان من تا الان موفق نشدم فونت نوشته های زیرنویس را عوض کنم کسی از دوستان توانسته این کار را انجام بده ؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
دقت کنید ببینید در آن موقعه CPU Usage شما چند در صد است اگر کمتر 100 % بود و با این مشکل مواجه اید موضوع را به سازندگان اطلاع دهید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)