تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: بــزرگــتــریــن بــازی هــای ۲ ۱ ۰ ۲

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

واقعا بازدید های کم ازینجور تاپیک ها خیلی ناامید کننده هستش ! الان یه تاپیک بزنیم روزی چند ساعت بازی میکنین کل انجمن میان توش پست میدن
    به هر حال من به شخصه انتظار داشتم این جرکت تو این فروم با استقبال بهتری همراه باشه که امیدوارم در روزهای آینده اینجوری بشه
    دوستان زحمت کشیدن حالا یا کم یا زیاد . مخصوصا کسانی که در راس کار بودن حالا من که یه امتیاز دادم و نیم خط توضیح در مورد هر بازی

موفق باشیم

2. 10 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از دوستان تاپیک جالبیه
    یه مدت پیش خبری مبنی بر اومدن سری جدید company of heros دیدم و بی صبرانه منتظر اومدنش هستم (تا الان حدود 30 گیگ پچ و مپ و .... برای این بازی دان کردم!!)
    اما فعلا که هیچ خبری نیست پس اولویت من میشه :
    1- star craft II-hos
    2-gta v
    3-mass effect3
    4-max payne 3
    5-devil may cry
    موفق باشید

4. 3 کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دست همه کسایی که برای ایجاد این تاپیک زحمت کشیدن درد نکنه،مخصوصا وحید جان که میدونم وقت زیادی گذاشته و تمام بچه هایی که امتیاز و نظر دادن................
    فقط نمیدونم چرا اینقد استقبال کمه،تاپیکی با همین استایل دقیقا تویه BC زده شده بود و بچه های اونجا ثانیه ای نظر میدادن و خیلی هم تاپیک جنجالی ای شده بود،امیدوارم بچه های دیگه هم بیان نظراتشون رو بگن........................

6. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

تاپیک جالبی هست
    اگه بشه بازی ها رو تو ژانر خودشون هم رده بندی کنن بهتر میشه
    Last edited by dogh; 20-02-2012 at 17:42.

8. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وحید ، مسعود ، هومان حامد و کلا همه دوستانی که برای زدن این تاپیک زحمت کشیدن یه تشکر و یک بوس از طرف من بهشون اهدا میشه !!! (این بوس یه چیزیه در حد لقب شوالیه یا لقب سر!!!)

اقا جان خودم نمرات بجز در مورد ME3 منصفانه بود دیه !!اگه TLG و MGS منظورت هستش که در مورد اولی هایپ شدید و دومی هم نبودن کوجیما در روند ساخت بازی برای خود من نمراتم رو منصفانه میکنه !!!

تازه من مراعات کردم !!!
    لیست خودمان رو هم بدیم اینجا
    1-GTA V
    2-HALO 4
    3-max payne 3
    4-far cry 3
    5- journey
    6-The last of us
    ( دو هفته پیش البته لیست فرق میکرد و TLOU سوم بود ولی الان رفرش شده لیستم !)
    منم از این ایده ی جدید ( البته در این سایت ) و زحمت بسیاری که بچه ها به خصوص تیم مدیریت کشیدن تشکر میکنم .. امیدوارم باز هم با این کار ها روبرو باشیم ...

در مورد حرف علیرضا هم من کاملا قبول میکنم ، چون نظر اونه که نمرات من بی انصافی بوده ... ولی از نظر خودم چون سلیقه شخصیم بوده منصفانه بوده .. من به DmC کم نمره دادم که اونم نظر شخصیمه که اصلا به این بازی امیدوار نیستم .. ولی یکی ممکنه عاشق این سری باشه و هر بازی هم بیاد از این نسخه براش بهترین باشه .. این در کل نظر شخصیه و من حرف علیرضا رو کامل قبول میکنم چون اون هم نظر شخصی اون بوده ...

بازی هایی هم که بیشتر انتظارشون رو میکشم به ترتیب :

GTA V
    Mass Effect 3
    Halo 4
    Hitman : Absolution
    Tomb raider

بازم از بچه ها که این کار قشنگ رو جمع و جور کردن و کسانی که در این برنامه شرکت کردند تشکر میکنم ...
    ببخشید من چون به اینترنت دسترسی ندارم ، خیلی کم می تونم سر بزنم ، فرصت نشده بود که دلیلشو بگم :

امیر : این نمرات که هیچی ، ما در مورد 50 بازی برتر داریم صحبت می کنیم ، اون همه نمره ی 6 به پایین چیه ؟

آرمین : دشمن آر پی جی ها ! انصافا تمام بازی های نقش آفرینی رو کوبیدی ! نمره ت به Metal Gear - mass effect - kingdom هم که دیگه آخرشه . نهایتش هم برای RE6 ، آخه بی انصاف 7 !!!!! فکر کنم کاملا احساسی و با اون حس نوستالژیکت نسبت به نسخه های قدیم تصمیم گرفتی ! 7 دیگه خیلی غیر منصفانست !

شهاب : از تو ملت انتظار دارن ! تو هم مثل آرمین 7 !!!!؟ دویل می کرای هم که خودت گفتی ! شاید اگه یه آدمه معمولی این امتیازا رو می داد معقول بود ، ولی تو دیگه چرا !!!؟

10. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوستان
    به نظرم به جز لیست بازی ها می تونید در مورد اون بازی ها نظرتون رو هم بگید...
    خب منم بیشتر از همه بازی ها منتظر این سه تا بازیم:

1- Diablo III
    2- Bioshock: Infinite
    3- Mass Effect 3

احساسی که نسبت به این سه بازی دارم قابل توصیف نیست و امیدوارم که یکی از این سه بازی آخر سال بیشترین عنوان بهترین بازی سال رو بدست بیارن که البته برای اون رقبای دیگه ای رو هم دارن...
    جدای از این خیلی بازی های دیگه امسال هم هستن که حتما اونا رو بازی می کنم و درصد نسبتا زیادی از اونا هم راضی کننده خواهند بود
    به طور کلی امسال سال ادامه بازی های بزرگه. هیچ سالی رو یادم نمیاد که شماره جدید این همه بازی بزرگ اومده باشه و فکر نکنم هم تا مدت ها همچین سالی رو داشته باشیم!

12. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول یه نکته. مترو تاخیر خورد برای سال 2013 (اگه باشه!)

بهترین بازی های سال 2012 از نظر من:

3- مکس پین 3 : فکر کنم بازی قشنگی باشه . حتی تغییرات در محیط و چهره مکس اگر همراه با یک داستان درست و حسابی باشه قابل درک میشه. وقتی اسم بزرگی مثل راک استار هم به عنوان سازنده بازی معرفی میشه باید منتظر یک بازی عالی بود.

2- GTA V : از این بازی نه عکسی و نه جزییاتی پخش شده ولی بر اساس تجربه های قبلی راک استار بدجوری گیمر ها رو بد عادت کرده و همیشه gta یک اتفاق جدید و یک بازی فوق العاده هست. مطمئنا یکی از بهرین های امساله ولی کاش اینبار داستان خوبی داشته باشه.

1- Mass Effect 3 : مطمئنا شاهکاره امسال و بهترین بازی امسال مس افکته. نیازمند هیچ توضیحی نیست فقط باید از افرادی که دو نسخه قبلی رو بازی نکردند دعوت کرد تا حتما مس افکت 3 رو حتی روی action mode بازی کنند. سرنوشت شپرد و خمله ریپر ها حماسی ترین بازی امسال 16 روز دیگه در دستان ماست.

14. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته منم شخصا خیلی دوست دارم mass effect 3 جزء بهترین ها بشه(حسین حالشو ببر) چون تا حالا توی تموم بازیهایی که انجام دادم این واقعا هم از نظر داستان و هم از نظر گیم پلی و جذابیت دو سر وگردن از بازیهای RPG دیگه بالاتر بود ،یک بازی اکشن به تمام معنا و یک role playing واقعی که کوچکترین دیالوگهای اون واقعا توی نوع شخصیت و داستان بازی تاثیر داشت چیزی که در عنوان بزرگی نظیر witcher 2 ندیدم!
    البته تقریبا مطمئنم که GTA V به احتمال زیاد بهترین بازی سال میشه چون طبق تحقیقاتی که من توی نت کردم هم عنوانی هست که بیبشترین انتظار رو در بین گیمرها در سال 2012 داره و هم اینکه بازی هنوز نیومده ملت میانگین امیتازش رو بدون شک بالای 9.7 میدونند!!

16. 9 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

البته من فکر کنم این قسمت آنلاین مضخرف ME3 میانگینش رو بیاره پایین . واقعا این بازی اصلا نیازی به بخش مالتی پلیر نداشت !
    البته اینا همه نظرات شخصی بنده است اما ای کاش این بخش رو وارد بازی نمیکردن !

18. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من بهترین های امسال:

که مطمئنا بهترین بازی امسال هم مس افکت خودمون بشه...

مطمئنم اگه این دفه هم کپکام خوش شخصا ساخت بازیه devil may cry رو به عهده میگرفت و این بازی به دست نینجا نمی افتاد که به بازی گند بزنه ,امسالم مثل دفه های قبل یکی از بهترین بازیا dmc میشد..حیف..

20. 4 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •