برای من یکیش روز بعد فعال شد ، یکیش همون روز فکر کنم ایندفعه کم خریدن
برای من یکیش روز بعد فعال شد ، یکیش همون روز فکر کنم ایندفعه کم خریدن
چند دقیقه پیش یه شماره برای یکی از آشنایان ثبت نام کردم
آدرس فروشگاه هست :
آدرس به این صورت بوده : اصفهان... بلوار.... مجمتع....فروشگاه...
هزینه رو پرداخت کردم ولی الان متوجه شدم اسم فروشگاه رو یادم رفته بنویسم ، کدپستی و ... همه رو درست نوشتم
بعد از پرداخت رفتم "تغییر مشخصات رزرو " ولی وقتی وارد این قسمت میشم می نویسه " بدلیل اینكه مبلغ بصورت یكجا/در چند نوبت پرداخت گردید، در حال حاضر امكان به روز رسانی رزرو وجود ندارد"
به نظرتون چکار کنم؟ تو اون مجتمع فکر کنم 7 -8 تا فروشگاه هست
بهترین راه اینه که با 700 تماس بگیری اونا بهتر میتونن راهنمایی کنن!
دوستانی که این سیم کارت ها رو گرفتن برای شما هم هر چند روز یه اس ام اس میاد که اگر کپی مدرک شناسایی خود را به ایرانسل تحویل ندهید سیم کارت شما مسدود خواهد شد!!
این یارو که از پست اومد کپی کارت ملی رو گرفت برد دیگهدیگه چی می خوان؟
به سلامتی همین الان قطع شد! پس اون کپی کارت ملی و شناسنامه رو موقع تحویل سیم کارت واسه چی گرفت؟
الان زده Emergency calls only ! بابا کشتن خودشونو با این قرطی بازیا مثل آدم بگید بعد از گرفتن سیم کارت وردارین ببرین امور مشترکین کپی کارت ملی رو بدین
منم بالغ بر 20 شناره امتحان کردم اما شماره ی رند و مناسبی پیدا نکردمبا اینکه روز اول هم بود!
ولی عاشق ایرانسلم همراه اول رو انداختم بیرون(خدماتش ، مکالمه های طولانی...)
منم با شما موافقم
خودم شماره طلایی 0939 ایرانسل رو گرفته بودم و حالا دائمیش کردم
یک همراه اول دائمی هم داشتم که شش سال بود که همراه هم بود ولی سه روز پیش فروختمش
اگر برند، برند باشه هیچ وقت عقب نمونه
بنز هیشه بنزه، هیچ وقت مثلا سایپا یا ایرانخودرو نمی تونن بنز رو بگیرن
اگر همراه اول واقعا برند درست و حسابی بود هیچ وقت ایرانسل نمی تونست بعد از 5 سال اونو بگیره و از اون جلو بزنه
دوستان چند روزه اومد سیم کارت هاتون ؟ من 23 اسفند ثبت نام و پرداخت پول کردم ولی تا امروز که پیگیری کردم تو سایت نوشته در حال آماده سازی جهت ارسال به پست . موقع تحویل چه مدارکی باید تحویل بدم ؟
فکر کنم کارت ملی داشته باشی کفایت می کنه
حتی اگه خودت هم نباشی
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
خود شخص برای تحویل باید حضور داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)