تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: کمک adsl مو H A C K کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم ۲ ۳ سال پیش برام همین اتفاق افتاد فقط قسمت دردناک ماجرا این بود که اینترنت حجمی داشتم و هکر نامرد هم کل حجم من رو تو یک روز مصرف کرده بود. سرویس دهنده نمی‌تونه اطلاعات طرف رو بهت بده مگر با حکم قضایی باید بری دادسرا تشکیل پرونده بدی ارجاع بدن به فتا پیگیری کنن و... دردسر زیاد داره پیگیریش.

2. 2 کاربر از Neoonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تا جایی که من می دونم اطلاعات ثبت شده مربوط به هر ip کاملا محرمانه ست و همنیطور در اختیار کسی قرار داده نمیشه

تا جایی که بنده اطلاع حتی این اطلاعات در مخابرات مرکزی و حتی مرکز دیتا شهر هم قرار ندارن و به یه جای دیگه مثل وزارت ارتباطات یا شرکت زیرساخت فرستاده شده و اونجا نگهداری میشن

علتش هم اینه که وقتی اون دزد با یه آی پی مشخص کانکت شده قبل از اون و بعد از اون شاید هزار نفر از اون آی پی استفاده کرده باشن و قرار دادن اطلاعات اون آی پی به منزله افشای مشخصات کاربری و فعالیتها هزارن نفر از کاربران خواهد بود

حالا اگه بحث اینه که فقط در یک روز و ساعت مشخص این اطلاعات فیلتر بشن و در اختیار شاکی قرار بگیرن مستلزم حکم قضایی و طی مراحل اداری هست که من مطمئنم کمتر از 3 ماه بطول نخواهد انجامید

در پست قبلی هم ذکر کردم بهترین روش پیشگیری و مفابله 1- بستن پورت 23 از طریق فایروال مودم 2- تغییر یوزرنیم و پسورد مودم هستند

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا من هفت ماه از پارس انلاين دارم سرويس ميگيرم ولي تو اين هفت ماه از ساعت 1 تا 6 داعما قطع و وصل ميشه من هر بار بايد زنگ بزنم دو ساعت بايد جرو بحث كنم كه اقا اكانت منو رستارت كنن حالا بعد از اينكه رستاركم كردن فقط يه هفته درست كار ميكنه بعد از اون دوباره قطع و وصل ميشه من ديگه زبونم مو دراورد ولي اينا اين مشكل من درست نكردن گفتن يكي از مهندساشونو مفرستن يارو اومد دوساعت گير داد به كانفيگ مودم اخره سرم سه تومن ازم گرفت كسي راهي بلده به من بگه ممنون ميشم.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •