پس چـرا برا من نمیـاد این شارژ رایگـان و Gprs رایگـان .. !
موفق باشید!
پس چـرا برا من نمیـاد این شارژ رایگـان و Gprs رایگـان .. !
موفق باشید!
پوله چی ؟ پوله شارژ . پوله بسته های اینترنتی که فعال میکنیم . ...
پولی که بابت هر سرویسی ازما میگیرن .. مثلا چرا امکانش نیست وقتی من از یه سرویس ناراضیم پولمو پس بگیرم
نقدا هم پس بگیرم نه اینکه بجاش برام شارژ بفرستند
ساده ترین مثالش اینه که شما میری بغالی یه جنسی می خری . میری خونه میبینی مشکل داره /
میخای بری پولتو پس بگیری .تا بری از یه جای بهنر مثلا یه فروشگاه بخری که معتبر تره /
ولی بغال پولتو نمیده . زیر بار هم نمیره / میگه بیا بجاش بهت چسب زخم میدم
![]()
این اس ام اس "یک آهنگ پیشواز رایگان هدیه ایرانسل برای ده هزار تومان افزایش اعتبار شما" هم ما رو بیزار کرد!!
هر چند وقت یه بار میاد چرا؟!!
ما نمیخوایم 10 تومن افزایش اعتبار کنیم باید کیو ببینیم؟!
آهنگ رایگان میخواین؟ بفرمایین:
2211470
خیلی وقته فری هست اگه گرفتین پولی شد میتونید با یه آهنگ دیگه بعوضین!
ولی مثل اینکه نمیخواد پولی بشه چون خیلــــی وقته رایگانه!
این آهنگ چون جنبه تبلیغی داره رایگانه!!!
واسه این که این دسته از پیام ها رو دریافت نکنی با 700 تماس بگیر!
اقا این دیگه اخرشه
متن پیام :
پیشنهاد ویژه مشترکین برگزیده : با حداقل 10000 ریال شارژ تا 10 اردیبهشت . 10000 ریال اعتبار هدیه 30 روزه برای تماسهای داخل شبکه ایرانسل هدیه بگیرید
اخه چقدر دروغ اگه من 1000 شارژ کنم و 1000 هم جایزه بگیرم که شرکت باید ورشکست بشه
من که اصلا به این sms ها اعتماد ندارم،هر وقت هم هر sms اینطوری یا کلا از ایرانسل اس بیاد سریع همون موقع حذفش میکنم!
ایرانسل کاری نمیکنه که براش حتی یه ذره ضرر داشته باشه؛منکر این نیستم که بعضیا اینطوری یه مختصر شارژی جایزه میگیرن ولی خودتون از نظرات دارین میبینید که این جایزه نصیب همه نمیشه. وقتی هم که جایزه بیاد احتمال زیاد داخل شبکه هست,که معلوم نیست چطوری مصرف میشه.
تازه بعضیها هم اولش اعتماد میکنن،سریع میرن شارژ میخرن و میریزن تو شکم ایرانسل. حالا این وسط اگه چند نفرم جایزه رو نگیرن که آسمون به زمین نمیاد!!!
البته اینم بگم که من یه سیم کارت دیگه دارم,که یه بار نزدیک ۴۸ ساعت غیر فعالش کردن،بعد که فعال شد،اول ۲۰۰۰ تومن بعد یه هزار تومن شارژش کردن .حالا قبل اینکه غیر فعال بشه فوقش ۵۰۰ تومن بیشتر شارژ نداشت! در کل به نظر من ایرانسل بعضی کاراش رو حساب نیست.(البته این شارژ مفتی که من گرفتم حقمه،اینهمه ما ایرانسلو شارژ کردیم خوب یه بارم اون مارو شارژ کنه،چی میشه مگه ؟!)
برای ما که یه مسیج اومد شما برنده 2400 ریال شارژ هدیه داخل شبکه ایرانشل شدینو ما هم چون به این ایرانشل هیچ گونه اعتمادی نداشتیم
برای امتحانم که شده زنگیدیم به یه شماره ایرانشل دیگه و در کمال ناباوری
دیدیم از شارژ اصلی مون فرت و فرت داره کم میکنه !!!
اون موقع بود که چون دستمون به جایی نمیرسید
یه سری فحش آبدار نصیب این شرکت و دست اندرکارانش نمودیم
![]()
نه دویستان همچین الکی هم نمیگه بهتون میده ولی خوب 300 تا 400 تومن میده که قابل رویت نیست که ببینیش فقط تا یه زمانی میبینی اس یا زنگ میزنی کم نمیکنه بعد دوباره کم میکنه
بدترين نوع شارژ كم شدن براي من اينجوري بود كه 1 بار 8710 از اين اس ام اس هاي فوتبالي فرستاد و من 1 بار جواب دادم. قيمت هر پيامك هم 150 بود. بعد اينكه جواب رو فرستادم 6 7 تا اس ام اس پشت سر هم داد تموم شارژم درجا تموم شد !!!!
از گلوشون پايين نره
الاهی آمین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)