تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 56

نام تاپيک: اول ارشد یا اول سربازی

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه رفته بودی نظرت چیزه دیگه ای بود
    خدمت برای همه چه بیسواد چه فوق دکترا 21 ماه هست و هیچ تفاوتی نیست.
    در خدمت حداقل در یگان خدمتی ما کمترین تفاوتی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست تمام پست ها مشترک هست و فقط پایه خدمتی باعث تفاوت میشود نه درجه و نه مدرک تحصیلی.
    در سایر ارگان ها هم کمترین تفاوتی بین لیسانس و فوق نیست
    متاهلی تضمین کننده خدمت در محل سکونت نیست و فقط شامل استان محل خدمت میشه نه شهر. در یگان ما کسایی بودند که 500 کیلومتر تا محل سکونت فاصله داشتند
    و کسی که ازدواج کرد و اومد خدمت چه جوری میخواد خرج خونواده رو در بیاره؟
    این ها همه جهت اطلاع رسانی بود
    موفق باشید

sent from my open source device

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

من با این نظر کاملا موافقم !
    حتی ممکنه تو این مدت ازدواج کنی ( خیلیا دیدم ازدواج کردن تو این مدت ارشد ) اون وقته که دیگه سربازی برات عالی میشه - سربازی تو شهر خود آدم و ...
    تا زندگی زهر مارت بشه!

4. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ماه ها از نوشتن اولین پست این تاپیک می گذره و من الان وارد ششمین ماه خدمتم شدم. از اونجاییکه مهمترین قسمت یک بحث نتیجه گیری اون هست می خوام نتیجه تصمیم خودم رو با شما دوستانی که زحمت کشیدید و به این تاپیک جواب دادید در میون بگذارم.
    خوب من رفتم خدمت. دوران آموزشی به سرعت گذشت. ماه های بعد از اون هم حتی سریعتر در حال سپری شدن هستند. چیزی که مسلمه اینه که خدمت واقعا آدم رو تغییر میده. همین الان که تازه یک سوم از خدمت می گذره می تونم بگم که کم کم دارم قید ارشد رو میزنم. یعنی ببین چی بشه که من دوباره برم سراغ درس و دانشگاه. خدمت خیلی از نقاط ضعف آدم رو رو می کنه. خیلی واقعیت های جامعه رو نشون آدم میده و ...
    البته و خوشبختانه من از تصمیمی که گرفتم راضیم. فکر می کنم کار درست رو کردم. الان تو بازار کار لیسانس و فوق لیسانس فرق آنچنانی ندارند ولی داشتن پایان خدمت با نداشتنش خیلی فرق داره. البته از هر دوی اینها مهمتر داشتن پارتیه که اگه همه چی داشته باشی و پارتی نداشته باشی کلاهت پس معرکه است.راستی تو این مدت دو تا از همکارای خانوم تو شرکتای خوب استخدام شدن، چون دخترند و نباید سربازی برن. خوش بحال دخترا که سربازی ندارند.
    نمی دونم بازم باید به این تاپیک ادامه بدیم یا نه. به هر حال هر کی هر نظری داره بگه
    الان برای اولین بار این تاپیک رو خوندم
    اگر همان روز اول که تاپیک رو زده بودی من پست میزدم، همین نتایج خودتو می نوشتم........ خداروشکر که خودت بهش رسیدی

حرص زدن تو درس جز افتادن در چاله فایده ای نداره. البته برای پسرا
    دخترا اغلب نه مجبور هستن که شغل پر درآمدی داشته باشن، نه کسی چنین انتظاری ازشون داره. اتفاقا درس خوندن وقتشون رو پر میکنه و بیشتر تو چشم پسرا هستن.........

ولی توصیه منم به دوستانی که لیسانس گرفتن اینه که بیشتر وقتتون رو تلف نکنید. برید سربازی
    تکلیف شغل و زندگیتون دیگه روشنه بعد از سربازی

حال کردید
    وقت داشتید
    برید ارشد بگیرید. راه بازه
    یکمی کنکور سخته ولی من دیدم 40-50 ساله ها هم کنکور قبول شدن و در دانشگاه مشغول شدن. اغلب هم پنج شنبه جمعه که کار نمیکنن میرن دانشگاه

اما سربازی هر سال بدتر خواهد شد
    انفجار جمعیتی دهه 60 داره پایان می یابه و هر سال تعداد سربازا کمتر میشه. اگر وضع ایران و دنیا اینطوری جلو بره قطعا روزی میرسه که سربازی میشه 30 ماه و حتی بیشتر...
    یک نشانه هم بهتون بدم
    من روز 10 آبان مشخصاتم رو در پلیس +10 ثبت کردم و صبح 16 آبان برگ سبزم در خونه رسید. جمعه و شنبه که تعطیل رسمی بود رو حذف کنیم، ظرف 4 روز کاری برگ سبز برام فرستادن
    برای اضافه شدن سربازی خودتون رو آماده کنید که نیرو هر سال کمتر میشه

6. 8 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله متاسفاته تنها مورد خودکشی که باعث مرگ شد در یگان ما به همین علت بود

8. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

منم همین وضعیت رو داشتم. ارشد آزاد هم میتونستم بخونم و بابام بهم التماس میکرد که بخونم و حاضر بود شهریه‌مو بده ولی تصمیم بهتر این بود سربازی رو برم. دقیقا یه روز بعد از اینکه مدرکمو از دانشگاه گرفتم برای سربازی اقدام کردم و 1 دی اعزامم. درس خوندن تو این وضعیت فایده ای نداره.
    روز به روز ارزش مدرک داره میاد پایین و مطمئنم 2 سال دیگه فوق هم بی ارزش میشه
    روز به روز درس خوندن آسون میشه و خدمت سربازی سخت! پس بهتره اول خدمت رو بریم
    تجربه ثابت کرده هرچی سنت کمتر باشه خدمت سریعتر میگذره، پس اگه صبر کنم بعد ارشد برم خدمت و موقعی که 26 سالم شده، مطمئنم به پوچی مطلق میرسم و چه بسا تو خدمت کار دست خودم بدم! من هر چی فکرشو کردم بهتر بود اول برای خدمت اقدام کنم.

10. 3 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خیلی جالبه تا صفحه پیش همه نظرات بر عکس و موافق نظر من بود چی شده از این صفحه عوض شد !
    تازه به من هم گیر دادین !
    من فقط نظرمو گفتم چرا یکیتون به نظر های صفحه پیش گیر نداد اومدین سر من خالی کردین !؟
    عجب آدم های هستین !
    جوریم حرف میزنین انگار هر کی لیسانسشو گرفت کار براش ریخته !
    در مورد اون مطلبم دیدم خودم کسایی که ازدواج کردن و خدمتشون چقدر ساده تر بوده !
    دیگه نمیخواد بزنین !
    لعنت به من که تو این سایت پست میدم !

12. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

خیلی جالبه تا صفحه پیش همه نظرات بر عکس و موافق نظر من بود چی شده از این صفحه عوض شد !
    من فقط نظرمو گفتم چرا یکیتون به نظر های صفحه پیش گیر نداد اومدین سر من خالی کردین !؟
    عجب آدم های هستین !
    دیگه نمیخواد بزنین !
    برادر من شما چرا ناراحت میشی!؟ خب نظر مخالف شما میخوای وجود نداشته باشه؟! عجبا!

14. 4 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عجب آدم های هستین !
    دیگه نمیخواد بزنین !
    علت این که من پست سایر دوستان رو نقل قول نکردم این بود که قانون اونموقع عوض نشده بود
    اون زمان با فوق 16 ماه خدمت میکردی الان 21 ماه!!
    بازهم شرمنده من فکر نمیکردم ناراحت بشید ببخشید
    هدف من اطلاع رسانی بود من که خودم 5 ماه پیش خدمت تموم شد خلاص

Last edited by SNOW PATROL; 11-02-2014 at 20:48.

16. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفانه وقت نداشتم بقیه پست ها رو بخونم ، ندید نظرم رو میگم
    تا میتونی قبل خدمت درس ات رو ادامه بده
    بعضی جاها مثل ناجا فرق زیادی بین تحصیل کرده و بیسواد قائل نمیشن ، ولی خب شاید شما ناجا نیفتادی ! آدم باید هر دو حالت رو در نظر بگیره
    خود من شدیدا قبل خدمت قصد ادامه تحصیل داشتم ولی خب جو خدمت و چند ماهی که اون تو هستی آدم رو تا حدودی عوض میکنه
    شما تا جایی که زورت میرسه و خرج تحصیل ات رو میتونی بدی درس بخون ، بعد خدمت زیاد حس درس نیست فقط دوست داری بزنی تو کار پول در بیاری !
    حالا شاید من اینطوری ام بقیه اینطوری نباشن

18. 5 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

متاسفانه وقت نداشتم بقیه پست ها رو بخونم ، ندید نظرم رو میگم
    تا میتونی قبل خدمت درس ات رو ادامه بده
    بعضی جاها مثل ناجا فرق زیادی بین تحصیل کرده و بیسواد قائل نمیشن ، ولی خب شاید شما ناجا نیفتادی ! آدم باید هر دو حالت رو در نظر بگیره
    خود من شدیدا قبل خدمت قصد ادامه تحصیل داشتم ولی خب جو خدمت و چند ماهی که اون تو هستی آدم رو تا حدودی عوض میکنه
    شما تا جایی که زورت میرسه و خرج تحصیل ات رو میتونی بدی درس بخون ، بعد خدمت زیاد حس درس نیست فقط دوست داری بزنی تو کار پول در بیاری !
    حالا شاید من اینطوری ام بقیه اینطوری نباشن
    منم موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •