درود
این تاپیک رو بالا میکشم ، چون خودم تا همین دیروز این مشکل رو داشتم و به صورت کاملن اصولی میشه حلش کرد.. ( البته اگه Svchost این مشکل رو داشته باشه) اگه کسی این مشکل رو داشت اطلاع بده!
ممنون.
درود
این تاپیک رو بالا میکشم ، چون خودم تا همین دیروز این مشکل رو داشتم و به صورت کاملن اصولی میشه حلش کرد.. ( البته اگه Svchost این مشکل رو داشته باشه) اگه کسی این مشکل رو داشت اطلاع بده!
ممنون.
من روی سون مشکل Svchost رو خیلی وقته دارم..راه حلش چیه؟؟همش باید برم توی تسک منیجر و بزنم بره!
(اون پروسس که خیلی فضا اشغال میکنه رو نبند فعلن)
- اول Process explorer رو دانلود و اجرا کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بعد ببین کدوم یکی از Svchost ها داره Cpu رو اشغال میکنه ، بعد ماوست رو روی اون svchost ببر توی برنامه ، یه Tooltip ( اون کادر زردرنگ) باز میشه مث پایین
توی این Tooltip یه قسمت Services وجود داره شما باید این سرویس هارو یکی یکی ببندی تا ببینی کدوم یکی ازین سرویس ها باعث این مشکل شده. برای بستن
سرویس هم برو به Control Panel و سپس Administrative Tools و در اونجا Services رو باز کن. توی Services یکی یکی این سرویسهای قسمت زرد رنگ مال خودت
رو پیــدا کـن و از pause یا stop یا restart استفاده کن روی تک تکشون و دقت کن ببین CPU پایین میاد یا نه. مطمئن باش یکی از سرویسهات مشکل داره پس این کار
رو با حوصله انجام بده. بعد که یک سرویس رو مثلن Stop کردی و دیدی CPU اومد پایین به من بگو کدوم سرویس بوده تا بقیشو بگم.
مشکل خود من از سرویس Automatic Update بود ، که این سرویس رو برای همیشه Disable کردم و مشکل هنگ Svchost ناپدید شد.
موفق باشی.
منم این مشکل رو دارم البته رو xp باید چیکار کنم؟![]()
اگه مشکلتون Svchost هستش شما هم همون پست قبلی رو انجام بده ، فرقی نمیکنه.
من نمیدونم مشکلم از کجاست سیستم بد جور کند شده تو تسک منیجر یه هفت هشتایی SVCHOST هست!
دمت گرم خیلی حال داد مرسی
بعد 2 سال !
یکی گفت این راه حل هست
ولی دیدم نصفه هست
شما گفتی بقیشو میگم !!!
واسه من از svchost.exe ( NetSvsc هست
الان چه بلایی سرش بیارم ؟؟
سلام . اونایی که مووشکل svchost دارن و سی پی یو و رمشون بالاس این روش رو تست کنن . برا من جواب داد و درست شد . اول وارد RUN بشید ( windows+R=RUN) . حالا در کادر عبارت services.msc رو تایپ کنید و اینتر بزنید . از پنجره ی باز شده دنبال عبارت windows update بگردید . روی windows update دو بار کلیک کنید . در پنجره باز شده و در تب general عبارت startup type رو پیدا کنید . حالا نوار روبروش رو باز کنید و گزینه disabled رو انتخاب کنید و ok کنید . دوباره روی windows update دوبار کلیک کنید و زیر قسمت startup tyep یعنی در قسمت service status گزینه stop رو کلیک کنید و ok کنید و خارج بشید تمام ! حالا ببینید که دووشواری حل شده . برید حال کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)