تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 56

نام تاپيک: سلام من اخرش F236 سونی رو خریدم 2 میلیون و 600

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشید جان متشکرم ازت لامصب بلوری رایتر داره پایونر و هاردشم توشیبا تو بگو یک ذره صدا میده. ساکت ساکت دور تا دور صفحشم یه حالت برچسب موبایل هست میخری چسبیده شده اونو بکنم یا بزارم باشه؟یه توضیحی در مورد Cpu هم بده ممنون 2760QM از 2630 و 2670 بالاتره؟این مدل چرا هیچ جا تو اینترنت ازش نداره؟تازه وارد شده؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان متشکرم ازت لامصب بلوری رایتر داره پایونر و هاردشم توشیبا تو بگو یک ذره صدا میده. ساکت ساکت دور تا دور صفحشم یه حالت برچسب موبایل هست میخری چسبیده شده اونو بکنم یا بزارم باشه؟یه توضیحی در مورد Cpu هم بده ممنون 2760QM از 2630 و 2670 بالاتره؟این مدل چرا هیچ جا تو اینترنت ازش نداره؟تازه وارد شده؟
    .
    .
    .دوسته عزیز عکس زیرو ببین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2630 و 2670 رو بیخیال پردازنده تورو دارم با سری XM مقایسه میکنم البته اون غولاش ولی همینم پردازنده بدی نیست تو سری XM و میتونه خیلی حرفا داشته باشه که بزنه
    دهن سرویس تو چرا نگفتی 2760 داری ؟؟؟؟ من همین 6 و 7 رو تو اعدادش دیدم فک کردم 2670 هستش
    خیلی خفنه پردازندت و به راحتی میتونی روش کاراتو انجام بدی
    اگه تو عکس ببینی علارغم اینکه دو پردازنده بالایی یعنی 2860 , همینطور 2920 از اون سرتر هستن و میزان کش بالاتری دارن ولی بازن اختلاف فاحشی بین این سه پردانده وجود نداره کمااینکه میبینیم تو 3D MARK تنها چیزی حدود 100 تا با پردازنده XM و 400 تا با پردازنده QM مدل بالاتر اختلاف داره که اونم میتونیم به دلیل وجود کش بیشتر و همینطور فرکانس بالاتر اونو توجیحش کنیم
    از بقیه تست ها که بگذریم به تست های prime میرسیم که تو این تست ها میبینیم که از نظر توانایی و stable بودن چیزی از دو پردازنده دیگه کم نداره و حتی تو تست 1024 رکورد بهتری رو ثبت کرده
    ****یه توضیحی در مورد این prime بدم چون ممکنه دوستان بگم که دو مدل 2630 و 2670 اعداد بالاتری دارن :
    این تست پردازنده شما رو 100% لود میکنه که بسته به نوع تست میتونه کمتر هم بشه ولی در کل برای تست پایداری پردازنده به کار میره و اینکه چه مدت طول میکشه تا پردازنده به دمای TM JUNCTION برسه
    معمولا پردازنده هایی که فرکانس پایینتری دارن یعنی :
    قدرت بالا-فرکانس پایین = عدد مورد نظر
    قدرت پردازنده =X
    فرکانس = Y
    x-y =
    هر چه مقدار y کمتر باشه عدد مورد نظر بیشتر خواهد شد..در واقع شما باید حد عبارت وقتی x به سمت 0 میل میکنه رو حساب کنید و یا اینکه به صورت یه معادله ساده حلش کنید که هرچه از مقدار x کمتر کم بشه جواب مقدار بزرگ تری خواهد شد که ما اینو به وضوح میتونیم ببینیم*****
    Last edited by Farshid72; 01-02-2012 at 13:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان متشکرم ازت لامصب بلوری رایتر داره پایونر و هاردشم توشیبا تو بگو یک ذره صدا میده. ساکت ساکت دور تا دور صفحشم یه حالت برچسب موبایل هست میخری چسبیده شده اونو بکنم یا بزارم باشه
    .
    .
    .
    در مورد هارد باید بهت بگم هرد خوبی هستش ولی سعی کن خیلی اطلاعات توش نریزی...حتما یه هارد اکسترنال بگیر
    سعی کن از هارد دستگاه برای آرشیو کردن استفاده کنی یعنی فقط اطلاعات بریزی توش مثلا آiهنگات یا فیلم یا عکسای خونوادگیتو بزار توش باشه و کمتر سعی کن اطلاعاتشو پاک کنی
    برنامه HDD REGENERATOR رو دانلود کن و ماهی یه بار bad sector های هاردتو از بین ببر البته اگه به حرفم گوش کنیو هی برنامه نصب و پاک نکنی یا اینکه حجم های بزرگ بریزی توش بعد یخوردشو پاک کنی..خلاصه از این کارا نکنی سرعت هاردت پایین نمیاد و بد سکتور نمیگیره...توصیه من اینه یه هارد اکسترنال بگیر
    در مورد بلوری هم بهت گفتم که سعی درست ازش استفاده کنی چون اگه خراب بشه مکافاتی داره برات
    بر چسب ها رو نه نکن چون ممکنه خط بیفته روش بعد وقتی چشت به خط خطی ها میفته اعصابت خورد میشه(من که اینجوریم)
    میتونی برای پشتش هم کاور تهیه کنی
    در ضمن حتما براش کول پد بگیر
    سعی کن اوایل فیلم روش زیاد ببینی هم سه بعدی هم 2 بعدی تا Engine 3D ــش هم خوب راه بیفته و پردازنده یخورده دماش بره بالا و خمیر سیلیکونش خوب روون بشه
    خلاصه اگه درست باهاش کار کنی تا چند سال برات کار میده...
    من یه لپ تاپ FW هم دارم core2due هستش درست رفتار کنی باهاش(لای پر قو نباید باشه...مرد بارش بیاری) مثل من میتونی روش سنگین ترین کارارم انجام بدی که جتی ممکنه اون رندی که میکنه نزدیک رندر یه پردازنده سری m یا QM باشه
    Last edited by Farshid72; 30-01-2012 at 11:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشید جان عکس برات گذاشتم صفحه قبل اون برچسب سیاهه کنار تاچ پد همه مشخصاتو نوشته اره 2760QM ممنون از این همه وقتی که گذاشتی برام برای توضیحات کاملت.یارو فروشگاه 4 تا ازش اورد از رهجو تهران همشو تو هوا زدن بردن الان یک دانه سری F تو کرمانشاه دیگه نیست بخوای گیر بیاری خدایی شهر مذخرفی داریم امدی کرمانشاه راستی از کجایی؟اینم یه نگاهی کن.
    اینو با گوشیم انداختم Xperia Arc Sony لنزش مثل لپ تاپه EXMOR R منتها این قویتر.گوشی خریدی از این مال من بگیر عالیه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان عکس برات گذاشتم صفحه قبل اون برچسب سیاهه کنار تاچ پد همه مشخصاتو نوشته
    اونارو دیدم اتفاقا هرچی خواستم بخونمش نشد تار اقتاده بود
    این عکستو دیدم
    احتمالا پشت لپ تاپ یه سریال نامبر برای لپ تاپ باید باشه..تاریخ گارانتی بین المللیشو بنویس ببینم تولیدش کی بوده
    Last edited by Farshid72; 30-01-2012 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اره سریال نامبر داره 3تا ولی تاریخی چیزی نداره تاریخ چی الان کلماتی که نوشتی پس و پیچ و قاطی افتاده ندونستم چی گفتی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یجاییش باید نوشته باشه :
    Offer expire

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باشه تا عصر بهت میگم الان کار پیش اومد معذرت نگاه میکنم.

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که کلا تو کاره سونیم و قرارداد بستم با کمان رایانهخیلی حال کردم با این سیاستش که تو این گرون بازار فروششو قطع کرد :
    برای این سکوتش میتونم 50 صفحه مقاله بنویسم و دلیل بیارم برای این کارش!!!!
    ایول اینکه 1 کلیه میارزه رو خوب اومدی...میخامت
    بنظرم صبر کن همون کمان رایانه فروششو باز کنه از همون بگیر بهتره...هروقت فروششو باز کرد بدون بازار حالا درست شده

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------

وقتی من خریدم سونی جشنواره گذاشته بود توش یه برگه جایزم بود یک سال بعدش من اون تیکه بر چسب روی شماره قرئه کشیو کندم
    نه درسته..مهم خود لپ تاپ که ok هست
    آقا فرشید من 2 روز الا یه هفته ایی تهرانم بسته به شرایطم و باید برگردم دانشگاه. هرموقعم برگردم موندگارم و به این زودیها نمیرسم بگیرم. همدانم فقط ایران رهجو رو داره منتها گفتم کانفیگ نه چندان متفاوت رهجو گرونه و من نمیتونم بگیرمش.
    خودم هم میخواستم از کمان بگیرم و اتفاقا سیاستش اوج احترام به مشتری بود و خوشحالم همچین شرکتی وجود داره.
    در هر صورت باید بگیرمش چون لازمش دارم و دیگه هم نمیتونم برم تهران. حتی یه بار خواستم از رایان صبا بگیرم که به نظرم خوب نیست.
    اگه امکان داشت یه راهنمایی بکنید که کجا بگیرم و با چه گارانتی ای. گارانتیم نداشت مهم نیست واسم همیشه جنس بی گارانتی میگیرم و مشکلی نداشتم.
    خلاصه تو امر خرید هرچی به نظرتون میرسه دریغ نفرمایید که دیگه این آخرین باره مزاحمتون میشم!
    از فکاهی هم معذرت میخوام اینجا سوال میپرسم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا فرشید من 2 روز الا یه هفته ایی تهرانم بسته به شرایطم و باید برگردم دانشگاه. هرموقعم برگردم موندگارم و به این زودیها نمیرسم بگیرم. همدانم فقط ایران رهجو رو داره منتها گفتم کانفیگ نه چندان متفاوت رهجو گرونه و من نمیتونم بگیرمش.
    خودم هم میخواستم از کمان بگیرم و اتفاقا سیاستش اوج احترام به مشتری بود و خوشحالم همچین شرکتی وجود داره.
    در هر صورت باید بگیرمش چون لازمش دارم و دیگه هم نمیتونم برم تهران. حتی یه بار خواستم از رایان صبا بگیرم که به نظرم خوب نیست.
    اگه امکان داشت یه راهنمایی بکنید که کجا بگیرم و با چه گارانتی ای. گارانتیم نداشت مهم نیست واسم همیشه جنس بی گارانتی میگیرم و مشکلی نداشتم.
    خلاصه تو امر خرید هرچی به نظرتون میرسه دریغ نفرمایید که دیگه این آخرین باره مزاحمتون میشم!
    از فکاهی هم معذرت میخوام اینجا سوال میپرسم.
    چرا میگی رایان صبا خوب نیست ؟؟؟ من خودم pc خونگیمو از اونجا خریدم خیلی فروشگاه خوبیه...اگه اونجا جنست هست حتما بهت توصیه میکنم که بگیری
    اگرم نه و میخوای خودت حضوری بگیری میتونی از پاساژ پایتخت خریداری کنی
    ولی من همون رایان صبا رو بهت پیشنهاد میدم
    گارانتی زیاد مهم نیست سونی اگه درست استفاده کنی خراب شدنی نیست
    میتونی بدون گارانتی بخری بعد بیاری شهر خودت ببری بیمش کنی

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •