سلام
احتمالا دوستان زیادی نسبت به این نظر بنده موضع خواهند گرفت ولی به نظر بنده، حق بوفون هستش که به این عنوان برسه.
واکنشهایی که بوفون در تک به تک ها داشت رو هیچ دروازه بانی نداشت. مضافا بر اینکه آمار بوفون در جام جهانی 2006 خیره کننده و تکرار نشدنی هستش. تنها 2 گل خورده در کل جام برای ایتالیا که 7 مسابقه بود. یکی از گلها که گل به خودی مدافع راست تیم ایتالیا (آندره آ بارزاگلی) بود (قابل توجه کسانی که معتقدند بوفون تو تیمهایی بازی کرده که مدافعان طراز اولی همیشه جلوش بودن) و دیگری پنالتی چبپ زیدان در فینال! روی هر دو گل به هیچ عنوان نمیشه دروازه بان رو مقصر کرد. و این یعنی یک جام جهانی بودن حتی یک اشتباه از سوی بوفون. یکی دیگه از مدافعان به اصطلاح خوبی که بوفون باهاش در تیم ملی و باشگاهی همبازی بوده، کاناوارو بود که این بازیکن همبازی کاسیاس هم شدو تازه هنگامی همبازی کاسیاس شد که در اوج دوران خودش هم بود و بهترین بازیکن دنیا انتخاب شده بود. پس اگه بوفون مدافعان خوبی داشته، کاسیاس هم اینطور نبوده که خط دفاعیش هویج باشن! خصوصا تو این دو سال اخیر که مدافعان خیلی خوبی هم داره رئال (کاروالیو + پپه + راموس)
از نظر من والدس به لطف وجود مدافعان خوبی که همیشه جلوی خودش داشته تا اونجای جدول تونسته بالا بیاد و این استدلال رو میشه علیه والدز به کار برد. چرا که بارها در بازی ها متفاوت نشون داده که اگه مدافعان جلوش ضعیف باشن یا روی فرم خوبشون نباشن، آقای سوتیه! ضمن اینکه با روش بازی بارسلونا که در هر بازی حدود بیش از 70 درصد مالکیت توپ از آ اونهاست، باید هم دروازه بانشون بیکارترین بازیکن زمین باشه و گل کمتری بخوره. پس اگه مثلا والدز تونسته در این سالهای اخیر جایزه ی پی چی چی لالیگا رو کسب کنه، خیلی به خاطر قابلیتها و تواناییهاش نیست. چون تیمهای مقابلشون اصلا نمیتونستن صاحب توپ بشن که بیان و حمله کنن. قدرت خط هافبک یک تیم، ربطی به قدرت دروازه بانشون نداره.
و اما در مورد الی کان! به نظرم کان دیر مطرح شد و این موضوع هم تقصیر خودش هست. چرا که اگه قابلیتهاش در سن جوانی بالا بود، کوپکه رو نیمکت نشین خودش میکرد. ولی اون هم واکنشهاش به خصوص در تک به تک ها عالی بود. اما تعداد جامهای اروپایی و ملی کمتری نسبت به سایرین داره و سالهای کمتری هم در اوج بوده. خودم به شخصه دلم میخواد که جایگاهش بالاتر از این میبود تو جدول، ولی خیلی هم نسبت بهش نامردی نشده از نظر من.
موفق باشین.
90/11/7