تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: فدراسیون تاریخ و آمار اعلام کرد: بوفون بهترین دروازه بان 25 سال گذشته فوتبال جهان شد

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    احتمالا دوستان زیادی نسبت به این نظر بنده موضع خواهند گرفت ولی به نظر بنده، حق بوفون هستش که به این عنوان برسه.
    واکنشهایی که بوفون در تک به تک ها داشت رو هیچ دروازه بانی نداشت. مضافا بر اینکه آمار بوفون در جام جهانی 2006 خیره کننده و تکرار نشدنی هستش. تنها 2 گل خورده در کل جام برای ایتالیا که 7 مسابقه بود. یکی از گلها که گل به خودی مدافع راست تیم ایتالیا (آندره آ بارزاگلی) بود (قابل توجه کسانی که معتقدند بوفون تو تیمهایی بازی کرده که مدافعان طراز اولی همیشه جلوش بودن) و دیگری پنالتی چبپ زیدان در فینال! روی هر دو گل به هیچ عنوان نمیشه دروازه بان رو مقصر کرد. و این یعنی یک جام جهانی بودن حتی یک اشتباه از سوی بوفون. یکی دیگه از مدافعان به اصطلاح خوبی که بوفون باهاش در تیم ملی و باشگاهی همبازی بوده، کاناوارو بود که این بازیکن همبازی کاسیاس هم شدو تازه هنگامی همبازی کاسیاس شد که در اوج دوران خودش هم بود و بهترین بازیکن دنیا انتخاب شده بود. پس اگه بوفون مدافعان خوبی داشته، کاسیاس هم اینطور نبوده که خط دفاعیش هویج باشن! خصوصا تو این دو سال اخیر که مدافعان خیلی خوبی هم داره رئال (کاروالیو + پپه + راموس)
    از نظر من والدس به لطف وجود مدافعان خوبی که همیشه جلوی خودش داشته تا اونجای جدول تونسته بالا بیاد و این استدلال رو میشه علیه والدز به کار برد. چرا که بارها در بازی ها متفاوت نشون داده که اگه مدافعان جلوش ضعیف باشن یا روی فرم خوبشون نباشن، آقای سوتیه! ضمن اینکه با روش بازی بارسلونا که در هر بازی حدود بیش از 70 درصد مالکیت توپ از آ اونهاست، باید هم دروازه بانشون بیکارترین بازیکن زمین باشه و گل کمتری بخوره. پس اگه مثلا والدز تونسته در این سالهای اخیر جایزه ی پی چی چی لالیگا رو کسب کنه، خیلی به خاطر قابلیتها و تواناییهاش نیست. چون تیمهای مقابلشون اصلا نمیتونستن صاحب توپ بشن که بیان و حمله کنن. قدرت خط هافبک یک تیم، ربطی به قدرت دروازه بانشون نداره.
    و اما در مورد الی کان! به نظرم کان دیر مطرح شد و این موضوع هم تقصیر خودش هست. چرا که اگه قابلیتهاش در سن جوانی بالا بود، کوپکه رو نیمکت نشین خودش میکرد. ولی اون هم واکنشهاش به خصوص در تک به تک ها عالی بود. اما تعداد جامهای اروپایی و ملی کمتری نسبت به سایرین داره و سالهای کمتری هم در اوج بوده. خودم به شخصه دلم میخواد که جایگاهش بالاتر از این میبود تو جدول، ولی خیلی هم نسبت بهش نامردی نشده از نظر من.

موفق باشین.
    90/11/7
    Last edited by davy jones; 28-01-2012 at 00:05.

2. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

الیور کان هم 2002 فکر میکنم 3 گل خورد 2 تاش فینال بود که بعد از خوردن گل اول دیگه خوردن گل دوم کار ساده ای بود !!! بازیکنا دیگه نا ی بازی کردن نداشتن !!
    جام های اروپایی درست نیست خداییش داداش !! چون الیور کان فقط یه قهرمانی دنیا رو نداره همین ! 2 تا نایب قهرمانی داره
    سال 97 98 تا 2006 هم تو اوج در بهترین شرایط دروازبانی کرد ! 8 سال کمه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این که کاسیاس حالا حالا ها جا داره بازی کنه چه ربطی به 25 سال اخیر داره دوستان ؟؟؟!!!!!!!!
    از اینجا ربط داره که دوستان اینطور ایکر رو میکوبن و افه تعداد قهرمانیهای کان رو میان درحالیکه این بنده خدا هنوز کلی زمان نسبت به کان داره!
    الیور کان یه جورایی قربانی دروازبان های آماده ی فوتبال آلمان شد که تازه 29 سالگی فیکس تیم ملی شد
    قربانی شدن؟!
    خودش باید خودش رو اثبات میکرد!
    سال 2000 کی دروازبان رئال بود که قهرمان اروپا شد ؟ کاسیاس بود ؟ یادم نیس
    یادتون میندازیم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2002 رو هم ببینید بد نیست..یه بچه 21 ساله، دقیقه 70 میاد تو زمین و دروازه بان تیمش میشه تویه فینال لیگ قهرمانان..!
    و از اون به بعد فیکس تیم (یه تفاوت بزرگ بین ایکر و کان)..
    تویه همون بازی هم ستاره تیم بود ایکر..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمنا اون لالیگا هست که رئال بارسا در کورس قهرمانی هستن و بفیه ول معطل هستن !!!! بوندس لیگا رو دنبال نمیکنید حداقل ازش صحبت نکنید !!!
    راست میگید من حواسم نبود که مونیخ 1860 هم از بارسا قوی تر بوده طی این 10 سال اخیر!
    شرمنده بی اطلاع حرف زدم!!
    واکنشهایی که بوفون در تک به تک ها داشت رو هیچ دروازه بانی نداشت. مضافا بر اینکه آمار بوفون در جام جهانی 2006 خیره کننده و تکرار نشدنی هستش. تنها 2 گل خورده در کل جام برای ایتالیا که 7 مسابقه بود. یکی از گلها که گل به خودی مدافع راست تیم ایتالیا (آندره آ بارزاگلی) بود (قابل توجه کسانی که معتقدند بوفون تو تیمهایی بازی کرده که مدافعان طراز اولی همیشه جلوش بودن) و دیگری پنالتی چبپ زیدان در فینال! روی هر دو گل به هیچ عنوان نمیشه دروازه بان رو مقصر کرد. و این یعنی یک جام جهانی بودن حتی یک اشتباه از سوی بوفون. یکی دیگه از مدافعان به اصطلاح خوبی که بوفون باهاش در تیم ملی و باشگاهی همبازی بوده، کاناوارو بود که این بازیکن همبازی کاسیاس هم شدو تازه هنگامی همبازی کاسیاس شد که در اوج دوران خودش هم بود و بهترین بازیکن دنیا انتخاب شده بود. پس اگه بوفون مدافعان خوبی داشته، کاسیاس هم اینطور نبوده که خط دفاعیش هویج باشن! خصوصا تو این دو سال اخیر که مدافعان خیلی خوبی هم داره رئال (کاروالیو + پپه + راموس)
    1.بخاطر یه گل بخودی، کل سیستم دفاعی ایتالیا و یوونتوس میره زیر سوال؟!
    2.دیگه با آمار بازی نکنیم..فابیو دلیل بهترین شدنش، همون جام جهانی 2006 و بازیهای عالیش تویه یووه در همون سال بود و بعد اومد تویه رئال!
    3.اتفاقا ایکر همیشه دفاعای جلوش خوب نبودن! من فکر میکنم همینکه بازیکنایی که جلوی ایکر بودن و رفتن رو بشماریم، به جواب میرسید..ضمن اینکه اسم مهم نیست..مهم بازیه اون خط دفاعیه..ضمن اینکه شیوه بازی هم مهمه..رئالی که تهاجمی بازی میکنه و اماده ضد حمله خوردن یا ایتالیایی ها که معروفن به دفاعی بازی کردن؟!

کسی نمیگه بوقون خوب نیست که اگه بگه، باید شک کرد به عقلش!
    بحث جایگاهش تویه این رده بندیه!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

1.بخاطر یه گل بخودی، کل سیستم دفاعی ایتالیا و یوونتوس میره زیر سوال؟!
    2.دیگه با آمار بازی نکنیم..فابیو دلیل بهترین شدنش، همون جام جهانی 2006 و بازیهای عالیش تویه یووه در همون سال بود و بعد اومد تویه رئال!
    3.اتفاقا ایکر همیشه دفاعای جلوش خوب نبودن! من فکر میکنم همینکه بازیکنایی که جلوی ایکر بودن و رفتن رو بشماریم، به جواب میرسید..ضمن اینکه اسم مهم نیست..مهم بازیه اون خط دفاعیه..ضمن اینکه شیوه بازی هم مهمه..رئالی که تهاجمی بازی میکنه و اماده ضد حمله خوردن یا ایتالیایی ها که معروفن به دفاعی بازی کردن؟!

کسی نمیگه بوقون خوب نیست که اگه بگه، باید شک کرد به عقلش!
    بحث جایگاهش تویه این رده بندیه!
    1- کل سیستم که نه. ولی اینکه شما میگین همیشه مدافعان جلوی بوفون خدا بودن، میره.
    2- خب همون سال 2006 هم اومد تو رئال دیگه. این کجاش بازی با آماره؟
    3- میتونم بپرسم چرا ایتالیا با شیوه ی دفاع کردن، تونست تو جام 2006 در مجموع 11 تا گل بزنه و قهرمان بشه ولی اسپانیا تو 2010 با شیوه ی فوق هجومیش در 7 بازی خودش تنها تونست 8 گل بزنه و قهرمان بشه؟؟ چطوری ایتالیایی ها که به قول شما معروفن به دفاعی بازی کردن، اینهمه گل میزنن؟ مضافا بر اینکه انصافا ناشکری هستش که دفاع رئال رو بدون دلیل دارین تخطئه میکنین. حالا چون در یه دوره ی کوتاه در سالهای 2000 و 2001 مدافعانی چون وودگیت و آلوارو مخیا تو رئال بد بازی کردن، دلیل نمیشه که همیشه دفاع رئال خراب بوده همچنان که به غیر از خط دفاع، رئال تو سایر پستهاش هم زیاد بازیکن عوض کرده.

من هم نمیگم که شما میگین بوفون بده. اتفاقا بحث همین جایگاهش هم هست که به نظرم منصفانه است.

موفق باشین.
    90/11/8

6. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من اگه بخوام رده بندی کنم اینطور می گم:

بوفون
    کاسیاس
    الیور کان

بوفون از دهه 90 در اوج بود و در همون 20 سالگیش در پارما یک تنه تیم رو در کورس قهرمانی و بالای جدول نگه داشته بود و بعد هم سال ها با یوونتوس و ایتالیا.. بوفون با یووه در 28 سالگی به سری B رفت موقعی که راحت می تونست بره بارسا یا چلسی و این باعث شد از نگاه ها خارج بشه.. این چند سال به خاطر مصدومیت های پیچیده اش همش خارج از میدان بود ولی همین امسال هم یووه تنها تیم بدون باخت اروپاست و بین همه تیم های مطرح کمترین میزان گل خورده رو داره (12=بارسا) و بوفون خیلی خوش درخشیده و یکی از مهمترین عوامل موفقیت یووه بوده. به نظر من قطعا بوفون لایق عنوان بهترین دروازبان این 25 سال هست.

بین کاسیاس و کان هم من کاسیاس رو انتخاب می کنم به خاطر ضریب اعتماد فوق العاده ای که همیشه داشته که از این نظر بهتر از کان بوده.

8. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جناب charlize . داریم در مورد گدشته بحث میکنیم . بله که کاسیاس جا داره بازی کنه
    فکر نمیکنم عملکرد دروازبانی در فینال به قدرت عملکرد سلطان در سال 2001 باشه
    اینکه کاسیال در 17 سالگی میاد دزوازبان تیم ملی میشه رو به حساب نداشتن دروازبان در فوتبال اسپانیا بزار !! همه از همه داغون تر بودن ماشالله . کلا یه زوبی زارتا بیشتر نداشتین !! یه کاسیاس بوده واسه خودش کیف کرده و فیکس شده !!!
    این در حالیه که دز طول تاریخ ژرمن ها هیچ مشکلی در دروازه نداشتن.
    ببینین وقتی یه دروازبان میاد فیکس تیم ملی میشه شرایط خیلی خیلی ویژای میخواد که مربی بیاد اونی که سالها فیکس بوده رو بزاره کنار و به جوون تره بازی بده . همین حرکت کلینزمن در جام 2006 . چه قدر قبولش برای مردم سخت بود ؟ اینکه لمن در درون دروازه باشه !چه قدر انتقاد شد ؟؟ الکی نیست دروازبان عوض کردن . ضمنا در بازی رده بندی دیدین که الیور کان چند تا گل رو گرفت در سن 37 سالگی .
    =======
    مونیخ 1860 از بارسا قوی تره یعنی چی ؟ نمیفهمم درست بحث کن خواهشا . غیر از اینه که لالیگا شده بارسا و رئال داداشه من ؟ بوندس لیگا هر هفته 1 تیم اوله . نمیدونی بدون . لیگ جذابه . حالا از موضوع خارج نشیم
    =======
    به قول آرمان عزیز بوفون 2 فصل پایین بود . این حرکتشو تحصین میکنم که نفت تیم دیگری . ولی این که ملاک نمیشه
    یورو 2000 مصدومیت بوفون و حضور فرنچسکو تولدو
    یه نایب قهرمانی لیگ قهرمانان سال 2003 بود فکر کنم داره . و یه قهرمانی جهان . با توجه به اینکه یووه این مدت تو اوج نبوده من دیگه اسمی از بوفون نشنیدم ! فکر میکنم اندازه حضور بوفون در سطح اول فوتبال دنیا برای گرفتن این عنوان بسیار کمه . بسیار کم .
    بازیکنی که نصف دوران بازیگریش مصدوم بوده نصفشم سری b بیاد بشه بهترین دروازبان 25 سال اخیر دنیا ! البته کلا بوفون چیزه دیگریست خودمم حال می کنم باهاش . ولی اون پنالتی خلاف جهتی که هانس یورگ بوت دروازبان ارزشمند فوتبال آلمان در سال 2009 بهش زد که موجب بازگشت بایرن به بازی و پیروزی قاطع 4_2 مقابل تورینی ها بود بسشه ( شوخی)

10. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آقا زمانی که میثاق معمار زاده توو لیست نیست یعنی اینکه کلا رده بندی اشتباهه.اصلا صحت این لیست بدون معمار زاده رفتعه زیر سوال

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

منم یه نظری تو مایه های نظر Stream دارم با این تفاوت که به نظر من اشمایکل خیلی بهتر از کان بود ولی مساله اینه که اشمایکل مدت بیشتریه که خداحافضی کرده در حالی که کان تا چند سال پیش بازی میکرد که خودش نکته ایه. وگر نه تو اون لیست دروازه بان بزرگ کم نیست. ضمن این که لیستش ایراد زیادی نداره. بستگی داره از چه نظری به لیست نگاه کنیم. تمام اون دروازه بان هایی که تو لیست هستن خیلی بزرگن. والدز هم دروازه بانیه که عکسالعمل های خوبی داره ولی من جزو دروازه بان های بزرگ نمیارمش. ئرسن مثل دیدا. نکته ای که دروازه بان بزرگ رو از بقیه جدا میکنه ثباتش هست. همون چیزی که بوفون و کان و کاسیاس و وندر سار و اشمایکل داشتن و امثال والدز و دیدا و مثلاً اون دروازه بان عجیب کلمبیا (هیگوئیتا) نداشتن. تو قسمت دفاعی (حالا چه مدافع و چه دروازه بان) سوتی دادن باعث میشه که خود به خود از لیست خوب ها بیای بیرون حالا 100 تا واکنش اعجاب انگیز هم داشته باشی.
    دوباره این نکته که کان تا 29 سالگی نبود تو تیم ملی و اگر بود چنان میسکرد و کاسیاس از بچگی بوده و ... دیگه خودش گویای همه چیز هست دیگه. اینکه کاسیاس با سن کمش ثابت تیم ملی اسپانیا شد و تو باشگاهی به عظمت رئال فیکس شد خودش گویای همه چیز هست. ضمن اینکه نامردیه که سوپر واکنش هاش رو نادیده بگیریم. دوست و دشمن، چه طرفدار اسپانیا یا رئال باشین یا نباشین میدونن که یکی از بهترین هاست. ولی من هم که کاسیس رو خیلی دوست دارم، نظرم اینه که باید اون جملۀ 25 سال اخیر رو لحاظ کرد که به نظرم انتخاب بوفون درسته. بوفون هم تو سن خیلی پائین مطرح شد و شاید همیشه 100 نبوده ولی هیچ وقت هم پائین 80 نبوده که یعنی ثبات و این عالیه. 5 سال دیگه، اگه یه دروازه بان استثنایی پیدا نشه که بیاد بالا، و کاسیاس همینطوری ادامه بده، اونوقت حق کاسیاس خواهد بود تا اول بشه.

13. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستایی که میگن چرا کان دیر مطرح شده و تقصیر خودش بوده که کیفیتش کم بوده و .....
    توی آلمان رسمه که معمولا دروازبان باتجربه تری که یه پستی رو میگیره معمولا سالها اون پست دستشه حتی اگه رقبای قدرتمندی داشته باشه و بیشتر اوقات تا زمان خداحافظی دروازبان ثابت میمونه چون کیفیتاشون درحدی پایین نمیاد که قابل تعویض باشن.
    از سپ مایر گرفته تا بعد تونی شوماخر(که فکر کنم این یکی به خاطر نوشتن کتاب حذف شدش) و بودو ایلگنر(که تو 29سالگی خداحافظی کرد تا بقیه هم بتونن بازی کنن) و بعدش طبق سنت نوبت به کوپکه رسید و تا زمانی که خداحافظی کرد و نوبت کان رسید
    اساسا دروازبانی تو آلمان به خاطر تعدد دروازبانای خوب یه امر نوبتیه
    این امر رو کلینزمن شکست که تصمیم گرفت به لمن بازی بده که اونم مقطعی بودش
    اگه میبینید نویر تو 24سالگی دروازبان اصلی شد همه میدونن از خوش شانسیش بود که دروازبان اول خودکشی کرد و دروازبان دوم مصدوم شد تا نوبت نویر برسه.الانم توی آلمان دروازبان آماده تر از نویر هستش مثل تراشتگن یا زیلر یا ویدنفلر ولی به دلیل تجربه ای که کسب کرده تو تیم ملی، مطمئنا میمونه فعلا.

دوستان رئالی که خوب میدونن.تو چمپیونزلیگ 2002 که دروازبانی رئال نوبتی بودش،چندتا کاسیاس وایساد چندتا سزار،مراحل حذفیم تمام سزار دروازبان بودش و تو فینال هم فیکس سزار بودش تا اینکه مصدوم شد و کاسیاس توی 20دقیقه آخر اومد تو زمین فکر نمیکنم 20دقیقه بازی کردنش تو فینال رو بشه با عملکرد کان توی تمام سال قبلش یا همون سال در طی جام جهانی مقایسه کرد.8فصل دیگه کاسیاس فیکس رئال بوده با نسلهای متفاوت از بهترین بازیکنا........

توی جام جهانی هم همینطور بود،دروازبان اصلی اسپانیا برای 2002 کانیزارس بود که اونم قبل جام جهانی مصدوم شدش و فرصت به کاسیاس رسیدش
    قابل مقایسه با کان نیستش این 2تا مسائل.

بعدشم باز تو بحث ملی میشه همبازی های هر2تا بازیکن رو مثال زد.
    اگر کان الان در کنار این نسل از بازیکنای فوتبال آلمان بود دیگه کسی اسم کاسیاس و اشمایکل و بوفون رو میاورد کنارش؟
    کان توی ضعیف ترین دوره ملی آلمان فوق ستاره تیمش بود و تیم رو با سوپرواکنشاش تا فینال برد که آخرشم اگه مصدومیت دستش نبود سرنوشت فینال عوض میشد، ولی کاسیاس کیا جلوش بودن؟ابرستاره های بارسا و مادرید.
    اون موقع که کان خدایی میکرد کاسیاس کجا بودش؟

مونیخ1860 رو با بارسا مقایسه میکنید؟
    ببینم رقابتی بودن بوندسلیگا رو با لالیگا مقایسه میکنید؟واقعا خنده داره.سالهاست تو اسپانیا یه بارسلونا وجود داره که رقیب کاسیاس و تیمش هست و بعد اینو مقایسه با بازیهای کان تو بوندسلیگا میکنید و میگید بایرن هرسال پیشاپیش قهرمان بوده؟خوبه بوندسلیگا تنها لیگیه که بیشترین قهرمان متفاوت رو داشته طی این سالها.

بعد کان که چک و بوفون بودن و الانم یه مدتی هستش که نوبت کاسیاس رسیده و خیلی زود کاسیاس جاشومیده به نویر(که خیلیا از جمله بوفون معتقدن که داده) و بعدشم نویر جاشو میده به یکی دیگه و این دور ادامه داره.

این لیستام صرفا براساس یه سری آمار و ارقام بدون درنظر گرفتن متغیرای تاثیر گذار زیادی هستش که من چندتاییشو بالا گفتم که هرسالم عوض میشن و ارزش تکیه کردن بهش رو ندارن.

اگه کسی خواست بیشتر بحث کنه خوشحال میشم ادامه بدم

15. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان اگه کان اول بود و نویر دوم و کاسیاس اخری بود حتما این لیست بهترین و درست لیست دنیا بود !!!!!
    من نمیدونم چرا هر وقت همچین لیستی منتشر میشه دوستانی که به نتیجه دلخواه خودشون نمیرسن شروع به ایراد گرفتن می کنن !!

مسی اولین میشه رئالی ها اعتراض نمیکنن چرا رونالدو نشد !! از اونور تیم های دیگه میان میگن رونی و ون پرسی و غیره
    حقشون بوده و این توپ طلا هم پارتیه و غیره !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •