عرفان جان! من تو بیشتر موارد باهات بحث کردم همش میخوایی این رو با کرایسیس و اینا مقایسه کنی!
.gif)
به چه خبر از سهیل خودمون
.gif)
سهیل یه بار دیگه پست من رو بخون... پست من 2 قسمت داشت، یکی نظرم در مورد این شات ها بود یک قسمت هم یه نظر کلی دادم در مورد گرافیک صنعت گیم...
بخش دوم پستم اصلا ربطی به این یک بازی نداره، به کل بازی های ساخته شده ربط داره!
اون نکته که از Crysis گفتم واقعیت تلخی هست چه برای PC باز ها چه کنسول باز ها...
ادامه مطلب در نقل قول بعدی
:
کرایسیس چه ارتباطی داره به این عنوان یا انچارتد؟ هیچ گونه پیشرفت؟
حرف من:
هیچ گونه پیشرفت قابل توجهی
آنچارتد من همیشه گفتم بازم میگم فوق العاده بوده از نظر گرافیکی؛ چه تکنیکی (در مقایسه با دیگر عناوین کنسولی) چه هنری!
پیشرفت قابل توجه و انقلابی از نظر من یه چیزی مثل Crysis هست... یا TLUS ــه تریلر VGA (اشتباهی در پست قبل گفتم E3
)
دایرکت 11 رو برا چی دادن که Dirt بیاد منفجر کنه؟
خوب چرا Dirt رو مثال زدی آخه
لااقل میگفتی BF3 یا Crysis 2... .gif)
DX11 درسته خودش یه تحول بوده، و Crysis 2 هم واقعا شاهکاری بود از نظر تکنیکی... ولی فکر نمیکنم به اندازه Crysis 1 انقلابی بوده باشن...؟!
درسته Crysis 2 از نظر تکنیکی از Crysis 1 به طرز قابل توجهی قوی تره، ولی پسرفت های فراوانی هم داشته تا بتونن C2 رو مولتی پلتفرم عرضه کنن 
از نظر گرافیک آنچارتد کلا خیلی بهتر و حرفه ای تر هست! بهت هم گفته بودم که نورپردازی و کیفیت تو دقت جزئیات بازی رو هیچ عنوانی حتی یک عنوان اول شخص مثل کرایسیس هم نداره در کنار عنوان ND البته شماره دوم کرایسیس هم که چیز جالبی نداشت همش باگ بود! : دی
سهیل
من به آنچارتد، Crysis2 ، یا هر عنوان دیگه ای کاری ندارم...
حرف من اینه که از Crysis 1 تا به حال پیشرفت خیلی بزرگی نداشتیم! چرا، DX11 بوده یا عنوان هایی مثل آنچارتد... ولی این ها رو من نمیتونم به عنوان انقلاب مثل Crysis 1 که در 2007 عرضه شد در نظر بگیرم!(2007...!)
با چند تا اسکرین شات برای معرفی بازی میشه درسته نظر داد عرفان؟
من چند بار گفتم که هنوز به این عنوان امیدوارم؟
یعنی نباید از روی شات اصلا نظری داد؟
پیروز باشید.