تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 75 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

a little bit disappointed !!!
    عکس سوم چرا تکسچر ماشینه اینقدر افتضاحه !!؟
    تو انچارتد 3 تقریبا همه تکسچرا عالی و در یه سطح بودن ، اما اینجا برای اولین بار تو این نسل از ناتی داگ دارم یه همچین تکسچری میبینم !
    +
    )
    ارمین رسما ریختن خونت حلال شد...
    یک سال پیش وقتی که اولین ویدئو انچارتد اومد چندین ایراد از بازی گرفته شد ولی خب نسخه نهایی چیزی شد ماورای دیده هایمان ناتی داگ استدیوی هستش که تا اخرین لحظه روی گرافیک کار میکنه.
    حالا یدونه ماشین اون گوشه رو هم خودشون گذاشتن تا عوالی مثل تو رو پیدا کنن

يدونه نيست! تكسچراي تابلوي كار Joel تو عكس اولي هم مزخرفه :دي
    قبوله...
    Last edited by Layken; 03-02-2012 at 20:27.

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یک سری اطلاعات درباره تصاویر بازی توسط گیم اینفرمر اعلام شد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بیشتر مبارزات شما در بازی شامل حرکات نزدیک حمله با سلاح سرد است که استفاده از سلاح های سرد بعد از یک سری مبارزات شکسته میشوند یا از بین میروند که شما باید در محیط بازی به دنبال سلاح های سرد و آیتم های مختلف باشید!

Naughty Dog با بهره گیری از رنگ ها و یک سری جزئیات طبیعی به بازی باعث بهتر شدن جو محیط میشود بیشتر محیط با گیاهان و این موارد پوشیده شده است همانطور که در اسکرین شات ها بازی نمایی از آن مشخص هست همانند پلی که در کنار ان گیاهان وجود دارند...

درباره کنترل شخصیت ها... شما کنترل کارکتر Joel را بدست میگیرید و کارکتر Ellie توسط هوش مصنوعی کنترل میشود البته امکان کنترل Ellie مشخص نیست در بعضی مواد وجود دارد با این حال این کارکتر در دمویی که مشاهده شد Ellie توسط بازیباز کنترل نمیشد و توسط AI کنترل میشد.

اطلاعات کامل بازی هم در ماه March منتشر میشود.

منبع :
    Gameinformer
    Last edited by Killzone2; 03-02-2012 at 22:01.

4. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بازی از اون تریلر عظیم E3 به کجاها رسیده... ما رو باش گفتیم دیگه این بازی پرچم دار گرافیک این نسل میشه البته هنوز هم من به این بازی اعتقاد دارم، ولی Texture های بـــی کیفیت فراوان دیده میشه!
    عکس اول؛ علائم و تابلو ها + گیاهان روی زمین (به نظرم بدجوری ضایع میان )
    عکس دوم؛ چیزی نمیتونم بگم چون این عکس رو باید در حال اجرا و حرکت مشاهده کرد
    عکس سوم؛ تکستچر ماشین...

به طور کلی به نظر من گرافیک گیم ها از سال 2007 و انتشار Crysis تا به حال یه در جای اساسی زده... و هیچ گونه پیشرفت قابل توجهی رو از 5 سال پیش تا حالا ندیدیم!
    تریلر E3 TLOU رو که دیدم خوشحال شدم که یه پیشرفت قابل توجهی رو از بعضی جهات شاهد هستیم... و هنوزم امیدوارم، ولی... به طور قطع نمیشه گفت و باید صبر کرد!

پیروز باشید.

6. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بازی از اون تریلر عظیم E3 به کجاها رسیده... ما رو باش گفتیم دیگه این بازی پرچم دار گرافیک این نسل میشه البته هنوز هم من به این بازی اعتقاد دارم، ولی Texture های بـــی کیفیت فراوان دیده میشه!
    عکس اول؛ علائم و تابلو ها + گیاهان روی زمین (به نظرم بدجوری ضایع میان )
    عکس دوم؛ چیزی نمیتونم بگم چون این عکس رو باید در حال اجرا و حرکت مشاهده کرد
    عکس سوم؛ تکستچر ماشین...

به طور کلی به نظر من گرافیک گیم ها از سال 2007 و انتشار Crysis تا به حال یه در جای اساسی زده... و هیچ گونه پیشرفت قابل توجهی رو از 5 سال پیش تا حالا ندیدیم!
    تریلر E3 TLOU رو که دیدم خوشحال شدم که یه پیشرفت قابل توجهی رو از بعضی جهات شاهد هستیم... و هنوزم امیدوارم، ولی... به طور قطع نمیشه گفت و باید صبر کرد!

پیروز باشید.
    عرفان جان! من تو بیشتر موارد باهات بحث کردم همش میخوایی این رو با کرایسیس و اینا مقایسه کنی!
    کرایسیس چه ارتباطی داره به این عنوان یا انچارتد؟ هیچ گونه پیشرفت؟ دایرکت 11 رو برا چی دادن که Dirt بیاد منفجر کنه؟ یا اینکه عنوان بزرگی روی کنسول اومدن خیلی بهتر از کرایسیس هم بودن!
    از نظر گرافیک آنچارتد کلا خیلی بهتر و حرفه ای تر هست! بهت هم گفته بودم که نورپردازی و کیفیت تو دقت جزئیات بازی رو هیچ عنوانی حتی یک عنوان اول شخص مثل کرایسیس هم نداره در کنار عنوان ND البته شماره دوم کرایسیس هم که چیز جالبی نداشت همش باگ بود! : دی

حالا یکی یه چیزی گفت درباره تکسچر ماشین! شما چرا؟ : دی
    با چند تا اسکرین شات برای معرفی بازی میشه درسته نظر داد عرفان؟
    از نظر گرافیک و بیشتر موارد و همینطور گیم پلی هیچ نوع اشکال تو بازی درست نیست! اینکه ND میاد تو این نسل این عنوان رو میده باید چیز های جدید هم داشته باشه به خصوص در بخش گرافیک که پیشرفت های جالبی باید نسبت به آنچارتد داشته باشه!!!
    Last edited by Killzone2; 03-02-2012 at 20:14.

8. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حالا یکی یه چیزی گفت درباره تکسچر ماشین!
    پسر خوب اینی که شنیدی میگن از رو تریلر نمیشه نظر داد بیشتر در مورد گیم پلی یا اینجور مسائل هستش ! افتضاح بودن یه تکسچر با یه عکس قطعا میتونه مشخص بشه !
    +
    جالبه از یه عکس میشه کلی از بازی تعریف کرد و قربون صدقش رفت اما انتقاد از یه بازی از روی عکس ...!!؟
    از نظر گرافیک و بیشتر موارد و همینطور گیم پلی هیچ نوع اشکال تو بازی درست نیست! اینکه ND میاد تو این نسل این عنوان رو میده باید چیز های جدید هم داشته باشه به خصوص در بخش گرافیک که پیشرفت های جالبی باید نسبت به آنچارتد داشته باشه!!!
    با یه عکس تا گیم پلی بازی هم معلوم شد !!! جالبه
    اين تكسچرها از افتضاح هم اونور تر هستن ولي مسئله اينه كه اينا رو گذاشتن تا جاشون خالي نمونه چون اين عكسا مستقيما از دمويي كه براي نشون دادن گيم پلي بازي به GI داده بودن گرفته شده، تازه يه 10 ماهي هم فاصله داريم تا زمان عرضه بازي. وگرنه اين تكسچرا بخواد رو بازي باشه كه بايد گفت زرشك
    تایید میشه ، ولی بشخصه تا به حال توی تریلر ها و عکس های قبل از عرضه بازی های این نسل ناتی داگ چنین چیزایی ندیده بودم .
    +
    امیدوارم با دادن یه تریلر این گیم هر چه زودتر شائبات از بین بره
    Last edited by amin 2010; 03-02-2012 at 20:30.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این جواب من رو حذف کردن بگم باز بعدا چیز نشه! : دی

پسر خوب!!! این که شنیدی میگن از رو تریلر نمیشه درست نظر داد درسته!!! اون هم از روی دمو اول بازی... شما دارین رو موردی اشاره میکنید که معلوم نیست چی هست! تکسچر ضعیف؟ انتقاد هم درست باشه خوبه! بعد هم من درباره گیم پلی میگم خودت هم میدونی گیم پلی های ND بدون مشکل هست یعنی میخوایی بگی نیست؟
    هر چی به پستم نگاه میکنم نمیبینم جاییش نوشته باشه گرافیک بازی یا تکسچر های اون مشکلی داره !!! شما دیدی به ما هم نشون بده ! من تا جایی که میدونم تو پستم در مورد تکسچر افتضاح این عکس صحبت کرده بودم ! + در مورد این که گرافیک بازی انقلابی نخواهد بود هم صحبت هایی کردم ، حالا چجوری برداشت کردی که من گفتم بازی گرافیکش مشکل داره ..؟!!!؟؟
    من درباره اینکه اشاره کردی که تکسچر اون ماشین اینطوریه و اینا گفتم منظورم اون بود...
    خوب این بخشو که جوابی ندارم که بگم !!! اگه شما ملاک برتری بازی رو بازی های قبلی سازندش میدونی ...!؟
    فقط به بازی هایی مثله MAFIA یا COJ دقت داشته باش !
    خب دیگه... الان تو خودت رمدی رو با 2k یکی میکنی؟ یک سری شرکت ها شاهکار میسازن فقط این مورد رو میدونن طرفدار چی میخواد! مثل چیزی که در بتمن و آنچارتد و پرتال 2 و... دیدیم!!!
    اره ناتی داگ یکی از شرکت هایی هست که به نظر من اسمش میتونه کیفیت بالای یه بازی رو نشون بده...
    Last edited by Killzone2; 03-02-2012 at 21:07.

11. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جان! من تو بیشتر موارد باهات بحث کردم همش میخوایی این رو با کرایسیس و اینا مقایسه کنی!
    به چه خبر از سهیل خودمون

سهیل یه بار دیگه پست من رو بخون... پست من 2 قسمت داشت، یکی نظرم در مورد این شات ها بود یک قسمت هم یه نظر کلی دادم در مورد گرافیک صنعت گیم...
    بخش دوم پستم اصلا ربطی به این یک بازی نداره، به کل بازی های ساخته شده ربط داره!

اون نکته که از Crysis گفتم واقعیت تلخی هست چه برای PC باز ها چه کنسول باز ها...
    ادامه مطلب در نقل قول بعدی :

کرایسیس چه ارتباطی داره به این عنوان یا انچارتد؟ هیچ گونه پیشرفت؟
    حرف من:
    هیچ گونه پیشرفت قابل توجهی

آنچارتد من همیشه گفتم بازم میگم فوق العاده بوده از نظر گرافیکی؛ چه تکنیکی (در مقایسه با دیگر عناوین کنسولی) چه هنری!

پیشرفت قابل توجه و انقلابی از نظر من یه چیزی مثل Crysis هست... یا TLUS ــه تریلر VGA (اشتباهی در پست قبل گفتم E3 )

دایرکت 11 رو برا چی دادن که Dirt بیاد منفجر کنه؟
    خوب چرا Dirt رو مثال زدی آخه لااقل میگفتی BF3 یا Crysis 2...
    DX11 درسته خودش یه تحول بوده، و Crysis 2 هم واقعا شاهکاری بود از نظر تکنیکی... ولی فکر نمیکنم به اندازه Crysis 1 انقلابی بوده باشن...؟!
    درسته Crysis 2 از نظر تکنیکی از Crysis 1 به طرز قابل توجهی قوی تره، ولی پسرفت های فراوانی هم داشته تا بتونن C2 رو مولتی پلتفرم عرضه کنن

از نظر گرافیک آنچارتد کلا خیلی بهتر و حرفه ای تر هست! بهت هم گفته بودم که نورپردازی و کیفیت تو دقت جزئیات بازی رو هیچ عنوانی حتی یک عنوان اول شخص مثل کرایسیس هم نداره در کنار عنوان ND البته شماره دوم کرایسیس هم که چیز جالبی نداشت همش باگ بود! : دی
    سهیل من به آنچارتد، Crysis2 ، یا هر عنوان دیگه ای کاری ندارم...

حرف من اینه که از Crysis 1 تا به حال پیشرفت خیلی بزرگی نداشتیم! چرا، DX11 بوده یا عنوان هایی مثل آنچارتد... ولی این ها رو من نمیتونم به عنوان انقلاب مثل Crysis 1 که در 2007 عرضه شد در نظر بگیرم!(2007...!)

با چند تا اسکرین شات برای معرفی بازی میشه درسته نظر داد عرفان؟
    من چند بار گفتم که هنوز به این عنوان امیدوارم؟
    یعنی نباید از روی شات اصلا نظری داد؟

پیروز باشید.

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه چیز بگم؟؟؟ !!! اون که گفتیم هیچ! ... این بحث ها رو اگر میکنیم اینا میان حذف میکنن چقدر هم جالب حذف میکنن مثل این میمونه که صورت مساله پاک شد ولی جواب رو پاک نکردن! : دی

کلا هر کسی نظری داره قابل احترامه
    من هم نظر خودم رو میگم بنا بر تجربه ای که از ناتی داگ دارم هم میگم... اگر هم درباره تحول تو کل بازی ها گفتم همین آنچارتد تحول تو بخش گرافیک و گیم پلی بوده...

ببین عرفان در چند مورد میگم...

قضیه مثال Dirt هم برا این گفتم که کیفیت و گرافیک یک بازی فقط تو یک عنوان اول شخص نیست! هست؟ از بیشتر موارد هم خوب بوده دیگه...

من هم نگفتم کرایسیس تحول در گرافیک نیست ولی میگم درباره این مورد که میگی تحول بزرگی رو ندیدی از چه نظر؟ خیلی عنوان بودن که تحول بودن دیگه اینجا دیدگاه مورد نظر هست که چی باشه اون!

همین که انچارتد میاد بدون دایرکت 11 اون هم روی کنسولی که دیگه داره میره پیش کوجیما اینا خیلی هم خوبه که همچین گرافیک خوبی رو نشون داد هیچ عنوانی هم اینطوری دقت جزئیات بالایی رو نداره...

شما هم که حرف هم رو میزنید! اون میگه تکسچر مورد داره این هم میگه اره اون میگه نمیشه انتقاد کرد این هم میگه چرا نمیشه انتقاد کرد!!
    عرفان باور کن بحث انتقاد نیست! سازنده باشه بهتره ولی
    Last edited by Killzone2; 03-02-2012 at 21:20.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب عنوان های قوی داره PS3 !!!
    آدم خوف میکنه و وسوسه میشه بره یک کنسول PS3 بخره
    ولی چرا همچین عنوانی اکثرا توی روز دنبال میشه؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شما ها کلا بحث را به بیراه بردید من رو بن کنید
    به عرفان اخطار بدین
    بقیه رو هم تعلیق! : دی
    خوبه حداقل اخطار میگیرم من

ببین عرفان در چند مورد میگم...
    کاش نقل قول هایی رو که جواب دادم، جواب میدادی...

قضیه مثال Dirt هم برا این گفتم که کیفیت و گرافیک یک بازی فقط تو یک عنوان اول شخص نیست! هست؟ از بیشتر موارد هم خوب بوده دیگه...
    موافقم، ولی مگه کسی گفت فقط مختص اول شخص هاست...؟

من هم نگفتم کرایسیس تحول در گرافیک نیست ولی میگم درباره این مورد که میگی تحول بزرگی رو ندیدی از چه نظر؟ خیلی عنوان بودن که تحول بودن دیگه اینجا دیدگاه مورد نظر هست که چی باشه اون!
    تقریبا موافقم، یه مقدار به دیدگاه برمیگرده این مورد که "کدوم عنوان ها رو تحول ببینیم؟"
    من خودم Crysis 2 رو انقلابی میدونم در زمینه تکنیکی... ولی اگه بخوام با Crysis 1 مقایسش کنم قطعا Crysis 1 5 سال پیش لقب انقلاب برآزندش هست!

حرف من در کل واضحه...

عرفان باور کن بحث انتقاد نیست! سازنده باشه بهتره ولی
    الآن از Naughty Dog زنگ زدن بهم، مشاوره بگیرن، چند لحظه صبر کن

پیروز باشید.

17. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •