شما که سه بعدی هم بلدی پس چرا با mmb بازی گرافیکی نمیسازی یه بازی فکری یا ترسناک یا اکشن یا ... .نوشته شده توسط bimo
موفق باشی.
شما که سه بعدی هم بلدی پس چرا با mmb بازی گرافیکی نمیسازی یه بازی فکری یا ترسناک یا اکشن یا ... .نوشته شده توسط bimo
موفق باشی.
مي گم اصلا لازم نيست مدل رو بازسازي كنيد . شما اگر برنامه ي 3d game studio رو داشته باشيد . مدل رو مي تونيد از همون جا باز كنيد . منظورم مدل هاي بازي كانتر است . بعد هم مي تونيد با فرمت 3ds اون رو اكسپورت كنيد و در مكس و مايا ازش استفاده كنيد.
ویرایش شد شرمنده
Last edited by Scout_Mov; 04-09-2006 at 16:03.
آقا شرمنده ام همانطوري كه مي بينين من خودم خيلي وقته كه به اين جا سر نزدم اونم به خاطر اينه كه هاردم سوخت و تا خواستم يه هارد ديگه بخرم كمي طول كشيد. و البته الان هم هيچ كدوم از برنامه هاي گرافيكي رو ديگه رو هاردم ندارم و ديگه نمي تونم كاراي گرافيكيمو ادامه ولي بعد از اينكه بر نامه ها رو دوباره جور كردم بازم نمونه كارامو مي زارم و به كارام ادامه مي دم.
منم موافقم
البته با پوزر آشنا نیستم
ولی اگه کسی به مرحله ای رسیده باشه که بتونه کاراکتر را طوری طراحی کنه که قابل انیمیت کردن باشه و بیکار نشسته باشه داره به خودش ظلم میکنه
البته اگه بتونه بسازه
دوست من حق با شماست من اين كارارو بلدم ولي براي ساخت بازي اولاَ كه دنبال يه داستان خوب مي گردم دوماَ حوصله اش رو ندارم.
البته تو قسمت بازي ها يه گروه داشتيم براي اين كار تشكيل مي داديم كه اونم نمي دونم چي شد.
مثل ايشون (بابا ديگه انقدر يابو نيستيم كه)
What ??????!!!!نوشته شده توسط nader_mo2005
نوشته شده توسط nader_mo2005
![]()
جان ؟؟!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)